Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

Labukas mergaites

ir toliau tyliai paskaitau, bet parasyt nieko nedrystu... nes... vien liudnos mintys... Siaubingos nuotaikos per tas pirmasias "tokias" sventes.
nors galiu ir pasidziaugti... Visi tyrimai atlikti - viskas gerai, neuzilgo galim planuotis... tik nezinau kaip (tikiuosi suprasit mano parasyma, nes kitaip nemoku isireiksti)
Rugsejes auksarankes grozybes ir "skanybes" kaip visada wub.gif
Jetau Vaivute.... negaliu truksta zodziu del tavo istorijos...
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 12 22, 15:38)
Pas mus toks stovi jau 2 metai wub.gif  wub.gif nuostabesnio, taiklesnio, grazesnio, artimesnio nesu macius... blush2.gif  smile.gif

o mes ji pamatem anglijoj ir vezem is anglijos angeliukui savo nes jis ir man toks siltas nuostabus ir labai mielas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irinju @ 2009 12 22, 19:57)
mes visa seimyna gripu sirgom,jau darban grizau,tai lengviau pasidare

ojeee, gripas daug ką palietė.

smagu, kad pas tave šviesiau šiuo metu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(#super# @ 2009 12 22, 21:29)
o mes ji pamatem anglijoj ir vezem is anglijos angeliukui savo nes jis ir man toks siltas nuostabus ir labai mielas ax.gif

as radau sia nuotr netycia kazkur internete, ir kol suradom skulptoriu su firma kad pagamintu si paminkleli doh.gif jau buvau vilti praradus, kad kas pagamins doh.gif bet dabar viskas ok, viskas puiku ir grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2009 12 22, 20:26)
Labukas mergaites

ir toliau tyliai paskaitau, bet parasyt nieko nedrystu... nes... vien liudnos mintys... Siaubingos nuotaikos per tas pirmasias "tokias" sventes.
nors galiu ir pasidziaugti... Visi tyrimai atlikti - viskas gerai, neuzilgo galim planuotis... tik nezinau kaip (tikiuosi suprasit mano parasyma, nes kitaip nemoku isireiksti)
Rugsejes auksarankes grozybes ir "skanybes" kaip visada  wub.gif
Jetau Vaivute.... negaliu truksta zodziu del tavo istorijos...

ir mums pirmos "tokios" šventės unsure.gif .dar nei mėnesiuko nepraėjo.ruošiuosi pirmiausia mintyse,o kai jau ateis tos dienelės,tai matysim kap seksis.smagu,kad galvojat apie kūdikėlį.man ne vienas yra tokią mintį išsakęs,kad dar ne vėlu mėginti dar kartą,bet širdis dar nenori
Atsakyti
QUOTE(EditaRuckiene @ 2009 12 22, 21:18)
iman ne vienas yra tokią mintį išsakęs,kad dar ne vėlu mėginti dar kartą,bet širdis dar nenori

žinok, ne visoms reikia tokios "kompensacijos", t.y. siekimo susilaukt kito vaikiuko...

prisiminiau Rugutės fondo įkūrėją Editą... Rugilė ir liko jų vienintele.... beje, ji irgi tokios pačios profesijos, kaip aš - specukė. )
Atsakyti
QUOTE(EditaRuckiene @ 2009 12 22, 21:18)
dar ne vėlu mėginti dar kartą,bet širdis dar nenori

p dukrytes netekties reikejo siektiek laiko, kad pasiryztume dar vienam, BET jauciau kad tai tarsi prarasto balanso atstatymui, o dabar nebenoriu, net nezinau ar man butent reikia, turiu viena, tuo dziaugiuos jau tai yra labai daug.
nemanau kad as buciau laimingesne jei vel laukciaus ir pagimdyciau, ismokau dziaugtis tuo ka turiu...
ir dar toks sapnas is studiju laiku, pries 14 metu- sapnavau verkiancia marija debesu fone ir tris baltus sviesos stulpus, taip tas sapnas isiede i smegenis doh.gif ... buvau kuriam laikui pamirsus, bet... as turiu tris angelus verysad.gif ... bet tai buvo sapnas toks spalvotas ir vienintelis, kuri prabudus ryte uzsirasiau uzrasinej, ko niekad nedarydavau, ilgai sukau galva kas tie trys sviesos stulpai ir kodel marija verkia...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 22, 21:38)
žinok, ne visoms reikia tokios "kompensacijos", t.y. siekimo susilaukt kito vaikiuko...

prisiminiau Rugutės fondo įkūrėją Editą... Rugilė ir liko jų vienintele....  beje, ji irgi tokios pačios profesijos, kaip aš - specukė. )

na va,ir aš esu "specukė" ir vardas Edita.štai kaip nutinka doh.gif .iš tiesų nežinau ar reikia tos "kompensacijos".tieiog taip buvom įpratę prie dviejų čiauškučių,į kraują įaugę kad yra du vaikučiai šeimoje.mąstau,kaip bus Ernestukui,kai jis užaugs,ar nesijaus vienišas...nors kai susilaukėme pirmojo,daugiau neplanavome turėti.gavosi netyčiukas.o dabar jis mūsų paguoda ir džiaugsmas.kol kas vyksta tik pasvarstymai - kas būtų,jeigu būtų.o ir laiko per mažai praėjo...
Papildyta:
iš karto po mus ištikusios nelaimės viena pažįstama pasakė,kad viskas yra pataisoma.na,dar galite susilaukti.man buvo labai skaudu del to žodžio "pataisoma".žinoma,jei nuspręsime pradėti dar vieną kūdikėlį,tai nebus nei padėties taisymas,nei balanso atstatymas.kaip pakuždės širdis. šias dienas būnu namuose,vadovai davė galimybę pasiruošti šventėms.man tai išbandymas,kaip būti namuose vienai,priimti sprendimus,dar kartą bandyti viską dėlioti viduje.viosms angelėlių mamoms kuo ramesnio švenčių laukimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EditaRuckiene: 23 gruodžio 2009 - 09:26
[quote=*Aniri*,2009 12 22, 20:26]
Labukas mergaites

saunuole kad jau galvojat apie kita leliuka thumbup.gif

rugseje darbeliai fantastiski thumbup.gif

liudinciom 4u.gif

pas mus koks niurus rytas ,apsiniaukias dangu fu sad.gif
Atsakyti
Labas...
lauke apsiniauke, 1 silumos, fui....
Rugseje, nugi galetum kiekvienai po toki staliuka su vaisem padovanot mirksiukas.gif . darbstuole Tu 4u.gif
nebespejau vakar dovanu supakuot, nes mano vaikinai tik 12 nakties teuzmigo doh.gif . siandien kruva darbu laukia, maisto gaminimas ir t.t
o del vaikuciu.... as labai pykstu ant tevu,kad negalejo dar vieno zmogiuko sukrapstyt... po sesers mirties esu visai viena verysad.gif draugu turiu, giminaiciu- taip pat, bet tokio zmogelio kaip sesers ar brolio- jau niekad neturesiu. pussesere uzaugo irgi viena, tai vat taip ir laikomes viena i kita isikibusios. gal todel dziaugiuos savo tokia seimyna, nors dabar oh kaip su jais nelengva smile.gif .
tiesa, Rugseje- na ir sapnas....
na ka, liudesiukams po 4u.gif .
patiems maziausiems- atlaikyt sventes ir nesusirgt 4u.gif
ugtelejusiems vaikiukams- dosnaus kaledu senio.
mamytems- ramesniu ir grazesniu metu.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vaivos juosta, gal galetum imest receptuka savo (nepamenu ar tortas ar pyragas ten, bet vadinosi MALKOS tongue.gif ), kazkaip skaniai ten viskas atrode. Galvoju sventems issikept mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 12 22, 17:52)
doh.gif
lietuviskai,angliskai ir albaniskai,jis is pradziu visom kalbejo,viena zodi toki kita kitoki,tai suprast nelabai eidavo,bet dabar jau atsirenka,darzeli kalba angliskai,su mama ir su mumis lietuviskai,o su teciu albaniskai,tikri saunuoliai tie maziukai thumbup.gif

tokia pati situacija ir pas mus smile.gif. o kur sesuo gyvena? gal irgi kur londone?

QUOTE(lina31m @ 2009 12 22, 20:26)
Sveikos

Žydra, o tavo vyras nelietuvis?

ne visai smile.gif. nors galetu apsimesti smile.gif is kosovo.
Atsakyti