Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

QUOTE(vdapr @ 2009 11 25, 13:21)
gi kazin ar per tas 96 savaites po gimdymo buna vaisingos dienos...  g.gif

blink.gif lotuliukas.gif
gal dienas g.gif
ir as manau kad gal kazkoks kresulys uzsilikes ar kas pan buvo, nes testas II gali rodyt 3 menesius po nestumo.
palauksim Bices pasisakymo, vistik ji daugiausia cia gal nusimano kas link medicinos.
Bet kuriuo atveju Irinju kazkas ne taip buvo, sakykim , kad ta bedele issprendei ir saugok save nuo visko
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 25, 13:40)
blink.gif  lotuliukas.gif
gal dienas g.gif
ir as manau kad gal kazkoks kresulys uzsilikes ar kas pan buvo, nes testas II gali rodyt 3 menesius po nestumo.
palauksim Bices pasisakymo, vistik ji daugiausia cia gal nusimano kas link medicinos.
Bet kuriuo atveju Irinju kazkas ne taip buvo, sakykim , kad ta bedele issprendei ir saugok save nuo visko

jo dienas turejau galvoj... netycia nusipaude tas devynetas... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kristulee, sakai neauga tavo Urtė g.gif . Pas mūsų vieną ruygpjūtinukę panašiai buvo - per mėnesį priaugo 100 gr. Nors buvo ramutė, gerutė, miegodavo normaliai. Dabar mišiniais varo. Ir suprask, kad gudra, užtenko iš tos krūties ar ne. Nors maniškė tai varo kas mėnesį po kilą cool.gif ir praktiškai tik iš to vieno papo, mišinio kartą dienoj tik beveik gauna.... kažkaip pradžioj tai nervinaus, kad vis namuos, kad išeit negaliu, kad vis kybo ir kybo. A dabar pripratau. Iki pusmečio datraukt būtų visai šaunu.

Vdapr, tokius pat bačiukus turi mano Ieva, tik baltus - draugė numezgė ir atsiuntė paštu, staigmeną tokią padarė wub.gif . Sakėm, bus krikštynoms. Podžių tik reik gerą susirast kokį. g.gif smile.gif
Atsakyti
Pagimde mano drauge, su kuria buvom nescios (3 menesiai skirtumas). Nieko negaliu padaryti- nenoriu matyti, nenoriu sveikinti, nenoriu ziureti nuotrauku (pilnas facebook'as). Noreciau pasveikinti, apkabinti, negaliu, stovi gerklej kazkas ir akyse mes nescios....Su kitom, kuriu vaikai paauge, normaliai bendrauju ir su jom, ir ju vaikais. Kodel tokios situcijos tempia gilyn? Visi mano, kad as stipri, jei neverkiu prie visu kasdien, kad galiu sypsotis, kurti ateiti, dirbti savo darba, vienu zodziu - gyventi, sau as atrodau apgailetinai... frusty.gif
Atsakyti
Aciu, Rugsejuk, uz naujus namucius...jura mano stichija wub.gif

Siaip nezinau ar mes cia gerai darom narsydamos Irinju po kauliuka g.gif . Teoriskai galima pastoti per tas 5 savaites po nestumo, nes normalus ciklas nemaitinanciom atsitatyti gali per 4-6 savaites, maitinanciom tai gali uztrukti kiek ilgiau. Mitas, kad moteris negali pastoti per pirma menesi po gimdymo, nes jei ciklas atsistato per 4 savaites tai reiskia, kad ovuliacija ivyksta mazdaug 2 savaite po gimdymo, jie buvo nesaugus santykiai, tai rezultatas gali baigtis niestumu, kuriam siuo metu turetu buti 5 savaites ir 5 dienos jei imti kaip paskutiniu menesiniu diena 16 spalio ( juk taip ginekolpoge sake-nestumas 5-6 savaiciu) Didesnis jis negali buti, o mazesnio nelabai imanoma matyti...Ar centro poliklinikos gydytoja galejo pamatyti nestuma? taip jei echoskopas geras imanoma itarti , kad yra gemaline puslele, bet tokiame nestume patys embrionai matomi tik kaip mazi taskeliai. Sirdies veiklos dazniausiai nemato iki 7-8 savaites. Ar tai buvo niestumas ir ar jinai teisingai mate, negaliu nei pasakyti, nei garantuoti. Jie jinai mate nestuma ir mate dvi pusleles tai galejo sakyti, kad dvyniai. Tik dabar man kyla klausimas , kada konstatuotas nestumas g.gif jei tai jau buvo pries savaite tai nonsensas-tada labiau itarciau, kad jinai mate nepasisalinusias po gimdymo mases ir palaike nestumu, et tai tada atsiprasau uz tokia diagnostika doh.gif .
Is kitos puses nestumai prasideje per pirmus tris menesius po gimdymo yra aukstos rizikos todel moterims rekomenduojama saugotis. be to ir lytiniai santykiai nerekomenduojami, kol gimda neissivalys, nes yra rizika gimdos infekcijai....
Atsiprasau Irinju, kad mes tave taip svarstom, tikrai negrazu... verysad.gif
Tikiuosi kaip ten nenebuvo viskas susitvarkys ir tu apsrimusi galesi planuoti leliuka, bet is tiesu skubeti nereikia, vienam tokie ankstyvi nestumai baigiasi gerai(toli ieskoti nereikia Ajuka su Ariele), kitiem deja tenka prarasti. Sveikateles tavo sunukui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 25 lapkričio 2009 - 15:25
QUOTE(GerdInger @ 2009 11 25, 15:14)
sau as atrodau apgailetinai... frusty.gif

Normali tavo reakcija...tokiais momentais kitaip jaustis nelabai ir gali..galiu paguosti, kad su laiku tai praeis, tik vat kada tai bus - nepasakysiu..
tą jausmą, kai jauties apgailėtinai, ir aš patyriau... vyro bendradarbių šeimose tą rudenį vienas po kito gimė 3 leliai, aš buvau paskutinė nėštukė... ir tik mes vieninteliai grįžom tuščiom..
Atsakyti
Rugseje, imesk savo foto i albumuka ax.gif . taip smagu but pamatyt auksaranke is arciau mirksiukas.gif .
as vakar gavau pylos nuo vyro- sake gana gyvent praeitimi, gana galvos kas butu-jeigu butu, gana kas nakt pagalves plaut asarom, galiausiai- skandint asarose savo angeliuko verysad.gif . vo taip va, taip vyriskai pylos atrase ir liepe miegot.
gal vyram kitaip, gal jie greiciau viska pamirsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 25, 15:40)
Rugseje, imesk savo foto i albumuka ax.gif . taip smagu but pamatyt auksaranke is arciau mirksiukas.gif .

kad as pati sau baisi kai karas tongue.gif ir nesipotograpuoju, o bet taciau kur susitikimai tikrai mano marmuze yra mirksiukas.gif biggrin.gif , viena potke ikeliau senesne
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 25, 16:40)
as vakar gavau pylos nuo vyro- sake gana gyvent praeitimi, gana galvos kas butu-jeigu butu, gana kas nakt pagalves plaut asarom, galiausiai- skandint asarose savo angeliuko verysad.gif . vo taip va, taip vyriskai pylos atrase ir liepe miegot.
gal vyram kitaip, gal jie greiciau viska pamirsta  g.gif

Sunku ir vyrams, gal kiek kitaip. O vyras teisingai atrase. Tik tiek kad kitiems patarinet visada yra zymiai lengviau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 25 lapkričio 2009 - 15:49
QUOTE(kristulee @ 2009 11 25, 15:40)

Rugsėjės fotkė yra ten, kur parašyta "Susitikimai", šalia manęs sėdi ji. mirksiukas.gif ( viena už kitą gražesnės blondinės biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 25, 15:51)
  ( viena už kitą gražesnės blondinės  biggrin.gif  ).

angel.gif angel.gif angel.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 25, 16:45)
kad as pati sau baisi kai karas  tongue.gif  ir nesipotograpuoju, o bet taciau kur susitikimai tikrai mano marmuze yra  mirksiukas.gif  biggrin.gif , viena potke ikeliau senesne

paziurejau fotkes thumbup.gif 4u.gif
bet jei Tu skaitai kad baisi kai karas- as tyliu. ir savo fotkiu nekelsiu schmoll.gif , nes mano akim, tai net pats baisiausias padaras grazesnis uz mane.
Atsakyti