Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamos

user posted image
Kazkur toli... uz debesu... gyvensi TU svajonese visu...
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2009 11 24, 19:41)

lina31m, 24 Lap 2009 - 19:41, parašė:

lina31m, 24 Lap 2009 - 19:41, parašė:

laukiu dviejų mmm ir dar bandysim - tikrai tikrai....

laukiu dviejų mmm ir dar bandysim - tikrai tikrai....

na taip ir toliau thumbup.gif

QUOTE(*Aniri* @ 2009 11 25, 08:29)

*Aniri*, 25 Lap 2009 - 08:29, parašė:

*Aniri*, 25 Lap 2009 - 08:29, parašė:

Kadangi pati esu "beranke" tai man tokie dalykeliai  wub.gif  wub.gif .

Kadangi pati esu "beranke" tai man tokie dalykeliai  wub.gif  wub.gif .

nu gaila zmoniu "invalidu" verysad.gif tongue.gif
nu tik bandyt reik ir atrasi savo nisa. gal valgio darymas, moksline puse stipri. negali but zmogus visu galu asas smile.gif

Vdapr saunus mezginiai thumbup.gif 4u.gif , berods pries metus ir buvai "beranke" tongue.gif ...
Atsakyti
Rugseje- aciu uz namucius 4u.gif
Labas rytelis.
nebezinau, kas cia man darosi- skauda gerkle ir visai ateme balsa verysad.gif . ryt po pietu pas gydytoja.
kaip kiti ligoniukai laikosi? kaip mamytes gyvuojat?
geros dieneles.
Atsakyti
Rugseje 4u.gif aciu uz namucius, kur visos gathering.gif
Linute console.gif ner ka sakyt, tiesiog labai gaila...
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 25, 10:13)

rugsėjė, 25 Lap 2009 - 10:13, parašė:

rugsėjė, 25 Lap 2009 - 10:13, parašė:

nu gaila zmoniu "invalidu"  verysad.gif  tongue.gif
nu tik bandyt reik ir atrasi savo nisa. gal valgio darymas, moksline puse stipri. negali but zmogus visu galu asas smile.gif

Vdapr saunus mezginiai thumbup.gif  4u.gif , berods pries metus ir buvai "beranke" tongue.gif ...

nu gaila zmoniu "invalidu"  verysad.gif  tongue.gif

Vdapr saunus mezginiai thumbup.gif  4u.gif , berods pries metus ir buvai "beranke" tongue.gif ...

smile.gif Nu visika invalide nesu, tik rankdarbiams rankos "nudziuna". Todel labai zaviuosi visokiais tokiais dalykeliais. ax.gif

QUOTE(kristulee @ 2009 11 25, 10:53)

kristulee, 25 Lap 2009 - 10:53, parašė:

kristulee, 25 Lap 2009 - 10:53, parašė:

Labas rytelis.
nebezinau, kas cia man darosi- skauda gerkle ir visai ateme balsa verysad.gif . ryt po pietu pas gydytoja.
geros dieneles.

Labas rytelis.
geros dieneles.

Lligoniukai, sveikateles jums 4u.gif

Atsakyti
aciu uz naujus namucius,o pas mane nekaip siandien sunu i ligonine pagulde operacijai,o pas mane dvynukai buvo.del to ir nesirgau,jau nebera,del to ir kaujavimas buvo
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Lina31 console.gif Nuosirdziausia uzuojauta..Neisivaizduoji kokia esi saunuole, kad nepaleidi savo svajones. Tikiu, kad tavo atkaklumas ir begaline stiprybe pades tau realizuoti, tai ko labai troksti. Esi moteris is didziosios raides 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irinju @ 2009 11 25, 11:19)

irinju, 25 Lap 2009 - 11:19, parašė:

irinju, 25 Lap 2009 - 11:19, parašė:

aciu uz naujus namucius,o pas mane nekaip siandien sunu i ligonine pagulde operacijai,o pas mane dvynukai buvo.del to ir nesirgau,jau nebera,del to ir kaujavimas buvo

labai tikiuosi, kad Tavo suneliui viskas bus gerai, nusiramink.
o tai pastojimas dabar Tau buvo? kazkaip nelabai tiketina g.gif . apskritai men po gimdymo grizta po 4-6 sav nemaitinant, ir siaip per ta laika pastot kaip ir neimanoma. aisku, buna kad ciklas po streso susimaiso, bet ...
Atsakyti
labutis 4u.gif

ACIU rugsėjė uz grazius namucius 4u.gif 4u.gif

mano Gaudre tai jau kaip ir sveika,tik didele sloga uzpuole,bet nors jau nebekarsciuoja smile.gif as dabar su akmenine galva vaikstau nesuprantu kas darosi net pykina g.gif

lina31 laikykis console.gif

sveikateles sergantiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irinju @ 2009 11 25, 10:19)

irinju, 25 Lap 2009 - 10:19, parašė:

irinju, 25 Lap 2009 - 10:19, parašė:

,o pas mane nekaip siandien sunu i ligonine pagulde operacijai,o pas mane dvynukai buvo.del to ir nesirgau,jau nebera,del to ir kaujavimas buvo

,o pas mane nekaip siandien sunu i ligonine pagulde operacijai,o pas mane dvynukai buvo.del to ir nesirgau,jau nebera,del to ir kaujavimas buvo

nu ***** zinok tavo rastai mane vercia labai abejot doh.gif , tikrai nenoriu skaudint, bet mano tokia natura, kad sakau tiesiai
rasei kad spalio 16d gime sunelsi, dabar nestumui butu 5 savaites ir rasai kad nesirgai ir kraujavimas buvo g.gif ir kad dvynukai, nu negi tokiam laike gali matytis dvynukai, kaip suprantu zuve tada buvo? tai dar maziau laiko turetu but, nu mediciniskai manau kad neimanoma nustatyt doh.gif
nu visiskai susipainiojau, atsiprasau jei skaudinu, bet man galai nesueina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 25 lapkričio 2009 - 10:55
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 25, 11:55)

rugsėjė, 25 Lap 2009 - 11:55, parašė:

rugsėjė, 25 Lap 2009 - 11:55, parašė:

nu ***** zinok tavo rastai mane vercia labai abejot  doh.gif , tikrai nenoriu skaudint, bet mano tokia natura, kad sakau tiesiai
rasei kad spalio 16d gime sunelsi, dabar nestumui butu 5 savaites ir  rasai kad nesirgai ir kraujavimas buvo  g.gif  ir kad dvynukai, nu negi tokiam laike gali matytis dvynukai, kaip suprantu zuve tada buvo? tai dar maziau laiko turetu but, nu mediciniskai manau kad neimanoma nustatyt  doh.gif
nu visiskai susipainiojau, atsiprasau jei skaudinu, bet man galai nesueina g.gif

nu ***** zinok tavo rastai mane vercia labai abejot  doh.gif , tikrai nenoriu skaudint, bet mano tokia natura, kad sakau tiesiai
rasei kad spalio 16d gime sunelsi, dabar nestumui butu 5 savaites ir  rasai kad nesirgai ir kraujavimas buvo  g.gif  ir kad dvynukai, nu negi tokiam laike gali matytis dvynukai, kaip suprantu zuve tada buvo? tai dar maziau laiko turetu but, nu mediciniskai manau kad neimanoma nustatyt  doh.gif

Sutinku, man ir keistai pasirode, tik galvojau, kad nereiksiu savo nuomones garsiai ax.gif aisku, kaip ir ne musu reikalas, ir ne mums cia aiskint, tik logikos mazai blush2.gif atsiprasau is anksto wub.gif
Atsakyti
buvau pas gyditoja, taip nustate, geriau butu nesake, nes per sunku. padare valima, nes mire kudikiai, kaip pasake,o dar vaikas ligoninei tai yra del ko pergyventi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinju: 25 lapkričio 2009 - 11:15