QUOTE(vilnera @ 2010 04 21, 21:45)
O tai supermamkose, kaip matau pagal tamstos zinutes,irgi stipriai dirbat? Ir kaip sioje vietoje sekasi zvejot naujus narius?
Man vat vienas dalykas idomu yra su tuo tinkliniu marketingu: tarkim,yr firma-ir daug pardaveju-platintoju.. Normali parduotuve,perkopus reikiama apyvartos riba,jau moketu pvm mokescius, taip pat visus, kurie nuskaitomi nuo pajamu - sodra, gpm, psd... Bet mane labiau pvm domina.. Kaip su siuo tinkliniame marketinge? Cia gi toks grazus slepimas gaunasi.. Ar vistik kazkas ji moka?
Man vat vienas dalykas idomu yra su tuo tinkliniu marketingu: tarkim,yr firma-ir daug pardaveju-platintoju.. Normali parduotuve,perkopus reikiama apyvartos riba,jau moketu pvm mokescius, taip pat visus, kurie nuskaitomi nuo pajamu - sodra, gpm, psd... Bet mane labiau pvm domina.. Kaip su siuo tinkliniame marketinge? Cia gi toks grazus slepimas gaunasi.. Ar vistik kazkas ji moka?
Supermamkose apsilankau labai retai. Nauju nariu ieskau tarp savo pazistamu, bet dabar tam maziau laiko skiriu, dirbu su savo komanda.
Pvm, aisku kazkas moka, kai tik pajamos virsija 100 000 Lt per metus. Bet Lietuvoje, manau, tokiu zmoniu nedaug