Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas. Tik distributoriams.

QUOTE(vilnera @ 2010 04 21, 21:45)
O tai supermamkose, kaip matau pagal tamstos zinutes,irgi stipriai dirbat? Ir kaip sioje vietoje sekasi zvejot naujus narius?

Man vat vienas dalykas idomu yra su tuo tinkliniu marketingu: tarkim,yr firma-ir daug pardaveju-platintoju.. Normali parduotuve,perkopus reikiama apyvartos riba,jau moketu pvm mokescius, taip pat visus, kurie nuskaitomi nuo pajamu - sodra, gpm, psd...  Bet mane labiau pvm domina.. Kaip su siuo tinkliniame marketinge? Cia gi toks grazus slepimas gaunasi.. Ar vistik kazkas ji moka?

Supermamkose apsilankau labai retai. Nauju nariu ieskau tarp savo pazistamu, bet dabar tam maziau laiko skiriu, dirbu su savo komanda.

Pvm, aisku kazkas moka, kai tik pajamos virsija 100 000 Lt per metus. Bet Lietuvoje, manau, tokiu zmoniu nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun Rising 212 @ 2010 04 30, 11:29)
Supermamkose apsilankau labai retai. Nauju nariu ieskau tarp savo pazistamu, bet dabar tam maziau laiko skiriu, dirbu su savo komanda.

Pvm, aisku kazkas moka, kai tik pajamos virsija 100 000 Lt per metus. Bet Lietuvoje, manau, tokiu zmoniu nedaug smile.gif

Apie kokį PVM mes kalbam. Jei mano pirkėjau visi užsieniečiai, o iš kompanijos gaunu komisinius. mokama tik pajamų mokestį 15 procentų ir sodra. Pajamų mokestis mokamas nuo 600 lt.
pav dabar man dar nereikia mokėti nes pinigų nepersivedžiau. Va kai persivesiu, tuomet taip. o kol kas aš savo pinigus laikau kompanijoj ir perkuosi prekes. Mano užpirkimai gali būti 230-600-1200 doleriais.
Juk tai tas pats kaip pirkimas paprastoj parduotuvėj. Pvm įeina į kainą.

P.S. nors aš galiu ir klysti. ką gali žinoti ką mūsų klaunai sugalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurius.D: 30 balandžio 2010 - 16:27
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 30, 17:26)
Apie kokį PVM mes kalbam. Jei mano pirkėjau visi užsieniečiai, o iš kompanijos gaunu komisinius. mokama tik pajamų mokestį 15 procentų ir sodra. Pajamų mokestis mokamas nuo 600 lt.
pav dabar man dar nereikia mokėti nes pinigų nepersivedžiau. Va kai persivesiu, tuomet taip. o kol kas aš savo pinigus laikau kompanijoj ir perkuosi prekes.  Mano užpirkimai gali būti 230-600-1200 doleriais.
Juk tai tas pats kaip pirkimas paprastoj parduotuvėj. Pvm įeina į kainą.

P.S. nors aš galiu ir klysti. ką gali žinoti ką mūsų klaunai sugalvos.

prekės iš užsienio neturi nieko bendro su atsirandančiu PVM. jei per metus iš kompanijos gausite daugiau kaip 100 000 lt išmokų (t.y. atlyginimo už savo darbą) - nesvarbu - norite ar nenorite tampate PVM mokėtoju. ir mokate ne tik pajamų mokestį (beje šiaip tai turite mokėti ne tik 15% pajamų mokestį, bet ir Sodrą ir PSD, nes ne šiaip pajamas gaunate iš nepastovios veiklos -bet vykdote nuolatinę veiklą, nebent išmoką išsigrynintumėt kartą per metus, tada gal galima apsimesti, kad tai vienkartinis reikalas)
Atsakyti
QUOTE(gabe000 @ 2010 04 30, 20:22)
prekės iš užsienio neturi nieko bendro su atsirandančiu PVM. jei per metus iš kompanijos gausite daugiau kaip 100 000 lt išmokų (t.y. atlyginimo už savo darbą) - nesvarbu - norite ar nenorite tampate PVM mokėtoju. ir mokate ne tik pajamų mokestį (beje šiaip tai turite mokėti ne tik 15% pajamų mokestį, bet ir Sodrą ir PSD, nes ne šiaip pajamas gaunate iš nepastovios veiklos -bet vykdote nuolatinę veiklą, nebent išmoką išsigrynintumėt kartą per metus, tada gal galima apsimesti, kad tai vienkartinis reikalas)

Nuo nuosirdziausias patarimas Auriui. Mano artimas zmogus dirba Olandijoje. Ten ( o taip pat ir Vokietijoje) keleta metu labai klestejo nauja tarptautine internetine MLM, kuri taip pat "leisdavo" jau uzdirbtus pinigelius laikyti savo banke, taciau... staigiai keite pavadinima-investitorius ar kaip ten, ir ... pinigeliai dingo....niekas nesuranda galu. Niekas ir bylinetis nenori, nes keli lietuviai toj veikloj tai nelegaliai dalyvavo . Jei jau turite atitinkamai sukaupes, pinigelius issigryninkite ir geriau sumokekite issiaiskines priklausomus mokescius Lietuvoje. Siuo atveju - geriau zvirblis saujoj, nei elnias lankoj.
Atsakyti
QUOTE(metosMetos @ 2010 04 30, 22:03)
Nuo nuosirdziausias patarimas Auriui. Mano artimas zmogus dirba Olandijoje. Ten ( o taip pat ir Vokietijoje) keleta metu labai klestejo nauja tarptautine internetine MLM, kuri taip pat "leisdavo" jau uzdirbtus pinigelius laikyti savo banke, taciau... staigiai keite pavadinima-investitorius ar kaip ten, ir ... pinigeliai dingo....niekas nesuranda galu. Niekas ir bylinetis nenori, nes keli lietuviai toj veikloj tai nelegaliai dalyvavo . Jei jau turite atitinkamai sukaupes, pinigelius issigryninkite ir geriau sumokekite issiaiskines priklausomus mokescius Lietuvoje. Siuo atveju - geriau zvirblis saujoj, nei elnias lankoj.

Aš praeitais metais praradau 300eu. na ir kas. proto įgijau. smile.gif
todėl mes tai tikrai žinome kur MLM yra afera, o kur tikras MLM. kaip ir paprastos firmos: vienos afera, o kitos rimtos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurius.D: 30 balandžio 2010 - 21:32
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 30, 23:20)
Aš praeitais metais praradau 300eu. na ir kas. proto įgijau. smile.gif
todėl mes tai tikrai žinome kur MLM yra afera, o kur tikras MLM. kaip ir paprastos firmos: vienos afera, o kitos rimtos.

Belieka dziaugtis, kad mokate atskirti aferiskas MLM ir perspektyvias. Sekmes. Tik vis kontroliuokit padeti... Visko buna g.gif
Atsakyti
Sveiki,as ir susidomejau TM ax.gif Bet esu dar visiskai zalia. Ka reiskia MLM?
Aurius kokias ten pamokas minejot,gal galima nuoroda?
Atsakyti
http://yrok.rpod.ru/
Čia pamokų įrašai. Atkreipkit dėmesį į vaikų pamokas. O ir kitos yra geros ir įvairios.
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2010 03 23, 19:16)
Sveiki! Gal kas is labiau mlm patyrusiu gali pasidalinti patirtimi , kaip i tinkla itraukti nepazistamu zmoniu? Juk asmeniniu pazinciu ratas kada nors vistiek baigiasi... ax.gif

pirma reikia sudaryti vardu sarasa mirksiukas.gif seip vidutiniskai zmogus bendrauja su 100-200 zmoniu.Mes jau 13 metu MLM sistemoj ir pazistamu ratas tik pleciasi.Su saltais kontaktaktais dirbti lengviau,bet partneriu kiekis is ju labai mazas.Zmones ateina ne i kompanija o pas JUS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatasb @ 2010 06 29, 01:29)
Sveiki, jei apie MLM pamokas. Esu istojes i intenetine mokykla. Auksto lygio pamokos, neseniai atsirado, ikurta Anglijoje. Labai stoje MLM'istai. Jei kam idomu rasykite donatas.brikas@gmail.com

imetu nuoroda Aprašymas...

yra toks posakis"durniai ieskodami zyniu,pamirsta apie ismenti" mirksiukas.gif
jai tikrai norit uzdirbti MLM ,reikia pasirinki tinkoma kompanija ir sponsori mirksiukas.gif
Atsakyti
MLM turizmo srityje (WorldVentures), kas zino, kokie atsiliepimai, kokios nuomones?
Atsakyti
as apsalus .cia jusu patirtis ir rezultatai?
Atsakyti