Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas. Tik distributoriams.

Čia internetas ir čia viskas galima. Tegul, bet kodėl aš vienas čia kapstausi, o kur kolegos?
Atsakyti
QUOTE(NatalijaV @ 2010 03 30, 10:09)
Neuprantu tu zmoniu, kurie taip astriai ir ikyriai kysa savo nuomone, nu nepatinka jums tinklinis marketingas, tai kokio velnio jus darote temoje apie ji?

Yra gi sukurta tema skirta negatyvioms nuomonems ir komentarams apie TM, ten ir reiskite savo poziuri, ten tikrai rasite bendraminciu.

Sita tema yra skirta pasisakyti tiems, kurie nera nusiteike pries MLM, leiskite jiems cia bendrauti. 4u.gif

mylim mes ta MLM. jis is tiesu padeda isgyventi konsultantams, dziugu isties klientui siulyti saunia preke, kuri ji ir jo seima dziugina,,,tik , kad tu prekiu MLM sistemoje labaaaai jau nedaug ir tikrai vertu 100 balu. Daznai vesi apgaules, naudojimasis kliento mazesniu isprusimu...
Atsakyti
Nu mergaitės, marš namo iš smėlio dėžės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(metosMetos @ 2010 04 01, 01:46)
mylim mes ta MLM. jis is tiesu padeda isgyventi konsultantams, dziugu isties klientui siulyti saunia preke, kuri ji ir jo seima dziugina,,,tik , kad tu prekiu MLM sistemoje labaaaai jau nedaug ir tikrai vertu 100 balu. Daznai vesi apgaules, naudojimasis kliento mazesniu isprusimu...

O jeigu preke isties sauni? Kaip buvo mano atveju, as visa prezentacija issedejau galvodama "na, na sitam versle tai tikrai uzsidirbsi....kur gi ne..." ir beveik nieko ka pasakoja apie tai kaip kurti tinkla, kokios salygos ir taip toliau neklausiau.
Bet kai pabaigoje visos tos litanijos pristate produkta ir parode kaip jis veikia, likau apsalus....akivaizdziai matesi skirtumas jau po pirmos proceduros.
Uzsinorejau to produkto ir nusprendziau, kad pabandysiu save mlm versle. Vis vien produkta gi perku. g.gif
Atsakyti
Kas dėl prekių, produktų ir kt. Ne visiem vienodai veikia tie patys produktai. Tame nieko nuostabaus. Bet jei žmogų veikia ir padeda koks nors produktas kurį gausi tik per MLM tai nuo to tas žmogus nei durnesnis, nei kvailesnis. sakyčiau priešingai, tie kurie juos tokiais vadina patys yra durni ir kompleksuoti, o kažkada buvę labai žeminti, todėl dabar nori atsigriebti per forumus ar kt. Vadinkim daiktus savo tikraisiais vardais.
Atsakyti
ponas AURIAU, nereikia isgirstu teoriju prisegineti kur papuola. Jei moketes aukstojoj mokykloj, tai prisiminkit psichologijos paskaitas. Man pasiseke- filosofija deste profesorius , jau ATA, karo lakunas, buves Fidelio Kastro padejejas, o psichologija taip pat saunus profesorius, kurio autoritetas iki siol neabejotinas. Is tu senu laiku man liko daug...Dabartiniai laikini paskaitininkai lenkia zeminti pasnekova, ka akivaizdziai darote Jus. Reikia priimti zmogu toks, koks jis yra ir be galo kulturingai dalyvauti diskusijose... Jus labai daznai sukeliat nesvarias putas katilo pavirsiuje, o kadangi cia moteryciu forumas, tai jos zino, kad sriuba verdant putas ( tai didziausi tuo metu esantys puode nesvarumai), reikia butinai nugraibyti.... To mes ir stengiames pasiekti...
Yra neabejotinai geru produktu ir vaistinese, ir parduotuvese, ir MLM. Niekas to neneigia, tik kad respondentai labai jau neetiskai juos pristato. Deja....
Atsakyti
QUOTE(NatalijaV @ 2010 04 06, 11:24)

Cia as netycia smile.gif
Manau kalti patys MLM atstovai, kurie ikyriai siulo pirkti savo prekes.
Bet tikiu, kad artimiausiu metu poziuris i MLM pasikeis.
Atsakyti
metosMetos: <Yra neabejotinai geru produktu ir vaistinese, ir parduotuvese, ir MLM. Niekas to neneigia, tik kad respondentai labai jau neetiskai juos pristato. Deja....>
tai kam kurti temas kuriose kalbama, kad MLM yra apgaulė. Firma, kurioje dabar dirbu (lietuviška eilinė firmelė), tikrai mane ir kitus apgaudinėja....visi tai žinome ir visiem tai gera. doh.gif
sakyčiau priešingai MLM šiandien mažiausiai apgaulių. O diletantizmas yra išgydomas.
Atsakyti
tai kam kurti temas kuriose kalbama, kad MLM yra apgaulė. Firma, kurioje dabar dirbu (lietuviška eilinė firmelė), tikrai mane ir kitus apgaudinėja....visi tai žinome ir visiem tai gera. doh.gif
sakyčiau priešingai MLM šiandien mažiausiai apgaulių. O diletantizmas yra išgydomas.
Va, ir pasirode, jog Aurius jau yra supratęs, kad kai kurios firmelės Lietuvoj apgaudineja....Vėluoja jo patirtyje, tačiau garantuoju, jog jis taip pat konstatuos faktą, kad ir kai kurios MLM apgaudinėja...dar per mažai su jomis , matyt, buvo susidurta..... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 01 06, 02:56)
Bobutės,ar  ne bobutės, smegenėlių plovėjos, ar skalbėjos ar kaip kitaip jūs savo oponentus vadinat...nežinau. O ką aš žinau. industrijos-pramonės amžius baigiasi...palaidokit. Ateina informacijos amžius. Arba jūs su juo, arba mezgimo vadovėlis (Čia pagal Arvydą Šliogerį).
Laimingų švenčių.
Gyvenimas tai šventė.

Ka jus cia sapnuojat.. IT technologijos - yr zveriskai brangus produktas.. Ner pinigu, krize, kuri dar tik artinasi, ir brangiems nebutiniems produktams krachas..Kad visi sunaikinom savo pramone, o amerikos visokios perkele ja i treciaisias salis-tas reiks tik tai, kad ir atsigavinet nebebus ten kam.. Butent industrija ir pramone bus vieninteles sritys, i kurias suplauks pinigai ir kurias bus puolama gaivinti pimoje eileje..O jau visi tie n-tojoje vietoje poreikiu piramideje esantys dalykai.. Kai truksta duonos, dzin zmonems ant interneto..
Atsakyti
QUOTE(Sun Rising 212 @ 2010 03 15, 15:53)
Sveiki  smile.gif  Tinkliniu marketingu susidomejau pries 3.5 m. Iki tol, nuo 18 m, kai pirma karta susiduriau su tinklinio marketingo kompanijomis, pries tinklini marketinga turejau negatyvu nusistatyma. Laikui begant, paskaiciau kai kurias knygas, pakalbejau su kai kuriais sekmingais verslininkais ir nusprendziau, kad noriu susikurti pasyviu pajamu saltini tinklinio marketingo kompanijoje. Pradejau dometis, kompanija rinkausi puse metu. Issirinkau, is pradziu buvau tik vartotoja, pries 1.5 m pradejau dirbti. Sekasi, patinka. Kadangi musu kompanija priklauso naujos kartos tinkliniam marketingui, interneto pagalba

O tai supermamkose, kaip matau pagal tamstos zinutes,irgi stipriai dirbat? Ir kaip sioje vietoje sekasi zvejot naujus narius?

Man vat vienas dalykas idomu yra su tuo tinkliniu marketingu: tarkim,yr firma-ir daug pardaveju-platintoju.. Normali parduotuve,perkopus reikiama apyvartos riba,jau moketu pvm mokescius, taip pat visus, kurie nuskaitomi nuo pajamu - sodra, gpm, psd... Bet mane labiau pvm domina.. Kaip su siuo tinkliniame marketinge? Cia gi toks grazus slepimas gaunasi.. Ar vistik kazkas ji moka?
Atsakyti
Sveiki. Gal kas zino ka nors apie LYF? Skaiciau, kad ji bus didziausias AMWAY konkurentas g.gif Uzsiregistravau ten, nes registracija nemokama kolkas, kaip sakant ant durniaus, vistiek nieko neprarandu biggrin.gif tik va apie produkcija dar nera daug info, nes tik uz keliu dienu bus sios firmos atidarymas, siaip, patrauke aki tik tai, kad jie siulo ne tik produkcijas, bet ir kazka raso ir apie interentini rysi, mobilu rysi... g.gif Gal kas labiau zino apie tai? doh.gif
Atsakyti