Aurius.D, 10 Sau 2010 - 17:10, parašė:
Aurius.D, 10 Sau 2010 - 17:10, parašė: Ne.
Palikim MLM. Nueikim į turgų. Šeštadieniais aš būnu nešikas ir vežikas po visus turgus ir t.t.
Žmona perka, aš tik žiūriu ir kraunu. Žmona sako, va aš dabar pas jį einu pirkti: bulvių, morkų ir t.t. nesvarbu ko. O kodėl pas jį? O jis malonus žmogus. O prekės...gretimais geresnės, bet stovi pasipūtęs ir savim patenkintas ir t.t. O šis pas kurį žmona perka dar ir pabazarina, o tai ir komplimentą surezgia...na kuri moteris atsilaikys
Šis dėsnis tinka visur. MLM ne išimtis.
Prekės....hernia tos prekės...bus tų prekių. MLM mes ne tik prekes perkam, čia mes gyvenimą keičiam. Ir mokame tiek kiek vertiname savo gyvenimą.
Palikim MLM. Nueikim į turgų. Šeštadieniais aš būnu nešikas ir vežikas po visus turgus ir t.t.
Žmona perka, aš tik žiūriu ir kraunu. Žmona sako, va aš dabar pas jį einu pirkti: bulvių, morkų ir t.t. nesvarbu ko. O kodėl pas jį? O jis malonus žmogus. O prekės...gretimais geresnės, bet stovi pasipūtęs ir savim patenkintas ir t.t. O šis pas kurį žmona perka dar ir pabazarina, o tai ir komplimentą surezgia...na kuri moteris atsilaikys
Šis dėsnis tinka visur. MLM ne išimtis.
Prekės....hernia tos prekės...bus tų prekių. MLM mes ne tik prekes perkam, čia mes gyvenimą keičiam. Ir mokame tiek kiek vertiname savo gyvenimą.
Saunuolis AURIUS.D Su juo sutinku 101 proc.
Papildyta:
sauliuxxx, 10 Sau 2010 - 17:22, parašė:
sauliuxxx, 10 Sau 2010 - 17:22, parašė: Taip, be abejo, bet pripazinkim - jei tinklas nerealizuos produkto, uzdarbis bus menkas O didesne apyvarta neabejotinai reiskia didesni uzdarbi, pasiskirsciusi po tinkla Taigi tinkliniam marketingui krize - is vienos puses gerai, is kitos puses blogai
... ir su jumis, sauliuxxx, sutinku. Tik manau, kad cia labai svarbu, kaip zmogus moka pagauti savo "laimes paukste" ir plius... turintis dar viena budo savybe.....