Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas. Tik distributoriams.

QUOTE(Aurius.D @ 2010 01 10, 17:10)

Aurius.D, 10 Sau 2010 - 17:10, parašė:

Aurius.D, 10 Sau 2010 - 17:10, parašė:

Ne.
Palikim MLM. Nueikim į turgų. Šeštadieniais aš būnu nešikas ir vežikas po visus turgus ir t.t.
Žmona perka, aš tik žiūriu ir kraunu. Žmona sako, va aš dabar pas jį einu pirkti: bulvių, morkų ir t.t.  nesvarbu ko. O kodėl pas jį? O jis malonus žmogus. O prekės...gretimais geresnės, bet stovi pasipūtęs ir savim patenkintas ir t.t. O šis pas kurį žmona perka dar ir pabazarina, o tai ir komplimentą surezgia...na kuri moteris atsilaikys  biggrin.gif
Šis dėsnis tinka visur. MLM ne išimtis.
Prekės....hernia tos prekės...bus tų prekių. MLM mes ne tik prekes perkam, čia mes gyvenimą keičiam. Ir mokame tiek kiek vertiname savo gyvenimą. smile.gif

Ne.
Palikim MLM. Nueikim į turgų. Šeštadieniais aš būnu nešikas ir vežikas po visus turgus ir t.t.
Žmona perka, aš tik žiūriu ir kraunu. Žmona sako, va aš dabar pas jį einu pirkti: bulvių, morkų ir t.t.  nesvarbu ko. O kodėl pas jį? O jis malonus žmogus. O prekės...gretimais geresnės, bet stovi pasipūtęs ir savim patenkintas ir t.t. O šis pas kurį žmona perka dar ir pabazarina, o tai ir komplimentą surezgia...na kuri moteris atsilaikys  biggrin.gif
Šis dėsnis tinka visur. MLM ne išimtis.
Prekės....hernia tos prekės...bus tų prekių. MLM mes ne tik prekes perkam, čia mes gyvenimą keičiam. Ir mokame tiek kiek vertiname savo gyvenimą. smile.gif

Saunuolis AURIUS.D Su juo sutinku 101 proc. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(sauliuxxx @ 2010 01 10, 17:22)

sauliuxxx, 10 Sau 2010 - 17:22, parašė:

sauliuxxx, 10 Sau 2010 - 17:22, parašė:

Taip, be abejo, bet pripazinkim - jei tinklas nerealizuos produkto, uzdarbis bus menkas  smile.gif  O didesne apyvarta neabejotinai reiskia didesni uzdarbi, pasiskirsciusi po tinkla smile.gif Taigi tinkliniam marketingui krize - is vienos puses gerai, is kitos puses blogai smile.gif

Taip, be abejo, bet pripazinkim - jei tinklas nerealizuos produkto, uzdarbis bus menkas  smile.gif  O didesne apyvarta neabejotinai reiskia didesni uzdarbi, pasiskirsciusi po tinkla smile.gif Taigi tinkliniam marketingui krize - is vienos puses gerai, is kitos puses blogai smile.gif

... ir su jumis, sauliuxxx, sutinku. Tik manau, kad cia labai svarbu, kaip zmogus moka pagauti savo "laimes paukste" ir plius... turintis dar viena budo savybe.....
Atsakyti
QUOTE(sauliuxxx @ 2010 01 10, 16:22)

sauliuxxx, 10 Sau 2010 - 16:22, parašė:

sauliuxxx, 10 Sau 2010 - 16:22, parašė:

Tos moterys tokios pragmatikės. Taip prie žemės traukia, vyram pakilt neduoda. g.gif
Faktai yra sekantys. Lietuvoje indėlių didėja. Pagal kokius dėsnius? Nežinau. Galima tik numanyti. Sustabdo veiklą, o pinigus padeda.
Iš kitos pusės aš esu internetinio marketingo atstovas. O tai reiškia, kad neužsidarau vienoje šalyje.

Bet pasaulį valdo ne pinigų, pritraukimo dėsnis.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 01 10, 17:49)

Aurius.D, 10 Sau 2010 - 17:49, parašė:

Aurius.D, 10 Sau 2010 - 17:49, parašė:

Tos moterys tokios pragmatikės. Taip prie žemės traukia, vyram pakilt neduoda. g.gif
Faktai yra sekantys. Lietuvoje indėlių didėja. Pagal kokius dėsnius? Nežinau. Galima tik numanyti.  Sustabdo veiklą, o pinigus padeda.
Iš kitos pusės aš esu internetinio marketingo atstovas. O tai reiškia, kad neužsidarau vienoje šalyje.

Faktai yra sekantys. Lietuvoje indėlių didėja. Pagal kokius dėsnius? Nežinau. Galima tik numanyti.  Sustabdo veiklą, o pinigus padeda.

Kad ir pragmatikes, bet visgi, ka jus be musu darytumet biggrin.gif Taip ir gyvenam - jus mus keliat, nes jus traukiam, o tada ir atsiranda pusiausvyra biggrin.gif
Atsakyti
Aš dabar ne apie tai. Ar norai yra ar jų nėra? Va kas svarbu. Jei pažadinat norus...toliau technikos reikalas.
Atsakyti
http://vilkmerge.lt/...c...&Itemid=173
Pasiskaitykit. Linksma.
Atsakyti
Sveiki smile.gif Tinkliniu marketingu susidomejau pries 3.5 m. Iki tol, nuo 18 m, kai pirma karta susiduriau su tinklinio marketingo kompanijomis, pries tinklini marketinga turejau negatyvu nusistatyma. Laikui begant, paskaiciau kai kurias knygas, pakalbejau su kai kuriais sekmingais verslininkais ir nusprendziau, kad noriu susikurti pasyviu pajamu saltini tinklinio marketingo kompanijoje. Pradejau dometis, kompanija rinkausi puse metu. Issirinkau, is pradziu buvau tik vartotoja, pries 1.5 m pradejau dirbti. Sekasi, patinka. Kadangi musu kompanija priklauso naujos kartos tinkliniam marketingui, interneto pagalba tinklinis marketingas issiplete i 12 saliu, nors pati dirbau tik 2juose.
Pries tinklini marketinga dirbau tiesioginiose pardavimuose, lietuviskose imonese, uz komisinius. Patiko, kad mano uzdarbis priklauso nuo manes, o ne vadovo nustatyta alga. Samdomo darbo nedirbu jau 5 metus ir niekas neprivers tokio dirbti, nes ten savo laika parduodi uz pinigus. Laikas - brangiausias isteklius, ir geriau ji panaudoti savo svajones sukurimui, o ne kurti kazkieno svajone, kaip dauguma zmoniu daro.
Pardavimai yra gerai, bet atsisakiau ir ju. Nes kiekviena menesi reikia pradeti nuo pradziu. MLMe yra kitaip. Cia idirbis lieka ir pereina kitam menesiui, kietiem metam. Manau, tai geriausia galimybe, jeigu versla daryti teisingai.
Pries keleta men suzinojau, kad nestuke.gif Labai dziaugiuosi, kad dirbu MLM kompanijoje. Kai po puses metu gims mano kudikis, nereikes sukti galvos del pajamu(nereikia sukti galvos del SoDros reformu ir mazejanciu motinystes pasalpu), galesiu kuri laika nedirbti, ir vistiek kiekviena menesi uzsidirbti. Kadangi dabar krize, vis daugiau zmoniu prisijungia i si versla. Per paskutinius 2 menesius labai didelis augimas. O krize dar tik prasideda.
MLMe radau daugiau privalumu, ne tik finansinius. thumbup.gif Tai - galimybe keliauti po visa pasauli, susipazinti su idomiais zmonemis, karjeros galimybes, sveikata, tobulejimas, pripazinimas, tu tampi sekmingas, padedamas kitiems zmonems tapti sekmingais...
Del to, kad daugiausiai uzdirba tas kas anksciau atejo - netiesa.(Zinoma, laikas yra svarbus, geriau prisijungti prie kompanijos pirmais 10 gyvavimo metu, kol jinai mazai zinoma, negu po 50-ties, kai rinkos uzpildytos). Mano strukturoje yra zmoniu, kurie atejo veliau ir gavo didesnius cekius negu as. Cia daugiau uzdirba tas, kas daugiau dirba. 4u.gif
Atsakyti
Labai gera gyva istorija.
Atsakyti
Sveiki! Gal kas is labiau mlm patyrusiu gali pasidalinti patirtimi , kaip i tinkla itraukti nepazistamu zmoniu? Juk asmeniniu pazinciu ratas kada nors vistiek baigiasi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2009 11 25, 16:05)

_buterfly_, 25 Lap 2009 - 16:05, parašė:

_buterfly_, 25 Lap 2009 - 16:05, parašė:

tik kazkodel pirma- protingi zmones ne vergauja kitam o patys kuria savo versla, antra- nesu maciusi ne vieno darbdavio kuris darbuotojams lieptu primoketi kazkokia tai suma pinigu, kaip pvz amway yra, kad jei nesurenki berods tasku kazkiek per menesi tai dar skoloj lieki jiems lotuliukas.gif  jop, cia tai verslas lotuliukas.gif

tik kazkodel pirma- protingi zmones ne vergauja kitam o patys kuria savo versla, antra- nesu maciusi ne vieno darbdavio kuris darbuotojams lieptu primoketi kazkokia tai suma pinigu, kaip pvz amway yra, kad jei nesurenki berods tasku kazkiek per menesi tai dar skoloj lieki jiems lotuliukas.gif  jop, cia tai verslas lotuliukas.gif

Pakaitykite iš pradžių porą knygų apie MLM, kad nors įsivaizduotumėte apie ką šneka,nes ką čia parašėte rodo jūsų NIEKO nežinojimą apie MLM. viena iš knygų ji nėra didelė kaip tik jum wink.gif Don Failla "10 pamokų ant servetėlių'' jei kažką žinote apie Amway,tai nereiškia,kad visur tas pats
Atsakyti
QUOTE(iryska @ 2010 03 24, 00:42)

iryska, 24 Kov 2010 - 00:42, parašė:

iryska, 24 Kov 2010 - 00:42, parašė:

Pakaitykite iš pradžių porą knygų apie MLM, kad nors įsivaizduotumėte apie ką šneka,nes ką čia parašėte rodo jūsų NIEKO nežinojimą apie MLM. viena iš knygų ji nėra didelė kaip tik jum wink.gif  Don Failla "10 pamokų ant servetėlių'' jei kažką žinote apie Amway,tai nereiškia,kad visur tas pats

Pakaitykite iš pradžių porą knygų apie MLM, kad nors įsivaizduotumėte apie ką šneka,nes ką čia parašėte rodo jūsų NIEKO nežinojimą apie MLM. viena iš knygų ji nėra didelė kaip tik jum wink.gif  Don Failla "10 pamokų ant servetėlių'' jei kažką žinote apie Amway,tai nereiškia,kad visur tas pats

dekui uz patarima ir siuloma knyga, bet as turiu ir siaip ka skaityti, man tu a la motyvaciniu ar dar kokiu knygiuksciu nereikia
Atsakyti
Nereikia tų knygelių. Bet tik ketvirto kuro studentei reikia daugiau tolerancijos nu bet matyt sovietiniai dėstytojai to neduoda.
O ši knygelė yra tik jau susidomėjusiem MLM. Yra žmonių kurie niekada nesidomės MLM ir tai yra gerai. Yra žmonių, kurie niekada negalės būti gyvulių skerdikais nors mėsą valgo, yra žmonių, kurie negalės būti sontechnikais. Ir nereikia. Bet sakykit prašau kodėl mes nekritikuojam skerdikų ar sontechnikų, o į šuns dienas dedam tinklininkus? Ne visi jie yra sėkmingi, ne visi jie sugeba, ne pas visus yra geras mokytojas ir jie nemoka dirbti. Sontechnikus, skerdikus ruošia mokyklos. Bet ne visos kompanijos ar linijos turi gerus mokytojus ir užtat dirba diletantiškai. Tai, deja faktas.

Todėl daugelis tinklininkų tai supranta ir daro bendrus mokymus per internetą bet kokių kompanijų distributoriam. Kodėl, kam to reikia? Naujas mąstymas. visų pirma dėl to, kad kiltų bendras lygis. o nuo to bus visiem geriau. todėl jau yra iniciatorių kurti tokią mokyklą ir lietuviškai. Kol kas ji vyksta tik rusų kalba.
Reikalinga bendra mokykla, reikia mokytis vieniem iš kitų, reikia solidarizuotis.
kas norit ir supranta rusiškai galiu pakviesti į bendras pamokas, kurios vyksta šaštadieniais ir sekmadieniais per internetą.
Atsakyti
Neuprantu tu zmoniu, kurie taip astriai ir ikyriai kysa savo nuomone, nu nepatinka jums tinklinis marketingas, tai kokio velnio jus darote temoje apie ji?

Yra gi sukurta tema skirta negatyvioms nuomonems ir komentarams apie TM, ten ir reiskite savo poziuri, ten tikrai rasite bendraminciu.

Sita tema yra skirta pasisakyti tiems, kurie nera nusiteike pries MLM, leiskite jiems cia bendrauti. 4u.gif
Atsakyti