Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas. Tik distributoriams.

I r čia tamsta esi teisi.
Atsakyti
Ei, tai kurgi didziosios pjautynes dingo? biggrin.gif

O as jau taip isiskaiciau, isijauciau, galvojau, ir as isiterpsiu hihihi.gif
Atsakyti
Aš šiandien dirbau visą dieną, o ir dabar. Bet aš dirbu tik internete. O reiškia galiu užmest akį ir į forumus. nes forumai yra mūsų sausainiukai prie kavos. Duona ir sviestas gaunami kitur. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 01 10, 02:23)
Aš šiandien dirbau visą dieną, o ir dabar. Bet aš dirbu tik internete. O reiškia galiu užmest akį ir į forumus. nes forumai yra mūsų sausainiukai prie kavos. Duona ir sviestas gaunami kitur. g.gif

Idomus palyginimas biggrin.gif Svarbu neperpainioti prioritetu, kad forumai netaptu duona kasdienine, nes vargu, ar tuomet busi sotus ax.gif

Nezinau, gal as netipiska tinklininke... Esu kritiska. Nepatikli. Daugybei kompaniju ar konkreciu ju darbuotoju turiu nemazai priekaistu. Tik gal ne visuomet isdrebiu tai i akis biggrin.gif
Nedievinu ir neliaupsinu nei savo kompanijos, nei savo sponsoriaus, kaip dievo, parodziusio man gyvenimo kelia hihihi.gif Labai piktinuosi, kai kai kurios komapnijos ima kurti ir skleisti savo filosofija, esa, tik mes suprantame pinigu desnius ir pan... Pasiuntu, kai is tinklinio marketingo suvokimo bandoma padaryti kazkokia atskira pasauleziura, i viska ziurint per tam tikra prizme, kurios paslaptis kompanija buvo tokia maloni ir tau atskleide...
Visiskai pritariu, kad turi buti distributoriu apmokymai, bet jie turi buti racionalus ir nesaliski - apie versla, rinka, bendravimo mena, produkto specifika ir pan. Net manau, kad butina kalbeti ir apie kitas kompanijas, kitokius planus, kitokias strategijas!
Kategoriskai atmetu visas finansines piramides, nors kai kurios is ju ir yra labai gudriai pridengtos pseudoproduktu...

Apskritai manau, kad tinklinis marketingas yra tik truputi kitokia verslo forma - vietoje parduotuviu islaikymo bei reklamos kastu tuos pacius pinigus paleidziant i tinkla. Ir nera nieko cia mistinio. Kazkas perka, kazkas parduoda, kazkas moka, kazkas uzdirba - lygiai ta pati rinka, ekonomika, pardavimas, marketingo strategijos - tiek klasikinio, tiek partizaninio... Todel pikta, kai del kai kuriu tinklininku nesugebejimo tinkamai ir etiskai dirbti, mlm prikibdoma sektos etikete...

Ot, pripyliau... Tiesiog siandien sia tema kaip reikiant susikibau su kitos kompanijos atstovu, kurio poziuris ir "uzstrigusios ploksteles sindromas" isvede mane is kantrybes smile.gif Aciu, kad isklauset 4u.gif
Atsakyti
sauliuxxx, labai viskas teisingai - mano nuomonė lygiai ta pati smile.gif
Atsakyti
Na kur aš dingsiu, man irgi belieka sutikti. smile.gif
Pradžių pradžia, visko pasitaiko, o diletantizmo daugiausia.
Normaliomis ekonominėmis sąlygomis MLM tai kiek kitots prekybos būdas. Krizės metu -alternatyvus užimtumas.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 01 10, 13:52)
Na kur aš dingsiu, man irgi belieka sutikti. smile.gif
Pradžių pradžia, visko pasitaiko, o diletantizmo daugiausia.
Normaliomis ekonominėmis sąlygomis MLM tai kiek kitots prekybos būdas. Krizės metu -alternatyvus užimtumas.

Taip, bet sitoj vietoj vel atsiranda nesusipratimas - krizes metu padaugeja norinciu uzsidirbti, bet sumazeja galinciu leisti pinigus... Tad naujieji distributoriai nebegali tokiom pat pastangom pasiekti tokiu pat rezultatu, kaip senieji vilkai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauliuxxx: 10 sausio 2010 - 12:10
QUOTE(sauliuxxx @ 2010 01 08, 15:17)
Galite man ir nepritarti, bet as galvoju, kad viena is pagrindiniu tokiu pjautyniu priezasciu yra paprasciausias nesugebejimas atskirti: tiesioginio pardavimo / tinklinio marketingo / finansines piramides. Viskas plakama i viena MLM varda... O tuomet ir gaunasi - jei mlm neteisingai pavadinamas tiesioginis pardavimas, tuoj visi pradeda saukti apie prekiu platinima ir vaiksciojima nuo duru prie duru su lagamineliu, o kai mlm vardu pridengiama finansine piramide, tai tuoj pat tampa sekta ir sukciavimu...

drinks_cheers.gif ir pritariu visais 200%
Atsakyti
sauliuxxx

Taip, bet sitoj vietoj vel atsiranda nesusipratimas - krizes metu padaugeja norinciu uzsidirbti, bet sumazeja galinciu leisti pinigus... Tad naujieji distributoriai nebegali tokiom pat pastangom pasiekti tokiu pat rezultatu, kaip senieji vilkai smile.gif

Ne tai veikia. Jeigu nepažadinot žmogų veikiančias jėgas tai jis suras šimtus būdų kaip nuo jūsų nusifotbolinti. Bet jei pažadinsite jame esančias jėgas jis pats jūsų ieškos.
Kiekvienas patyręs marketologas yra išgyvenęs momentą iki kurio niekas pas jį nėjo ir jam nesisekė. Bet po to pradėjo pas jį eiti ir jam pradėjo sektis.
Kas įvyko? Pasaulis pasikeitė? Ne. Pasaulis koks buvo toks ir yra.
Pats žmogus pasikeitė. O kai jisai pasikeitė tai ir pasaulis aplink jį pasikeitė. Netikit? Pabandykit ir pamatysit.
O kur tai parašyta? Biblijoj. Dievas nieko daugiau nenori tik mūsų pasikeitimo. Nei jis mūsų baus nei ką. Baudžiame mes patys save.
Kaip tai atrodo praktiškai MLM-eme. Jei kas nors nori labai pinigų tai jis atitinkamai ir kalba, bet jei jis nori aplink save matyti laimingus ir gerus žmones jo kalba bus visai kita. Sakysim dabar aš gaunu paskaitas iš geriausių marketologų, kurie tuoj ateis į Lietuvą. Jie patys mokosi pas pirmus marketologus pasaulyje. Principas paprastas. Jie duoda nieko nereikaladami ir pasaulis pats keičiasi. Konferencijos surenka gan daug žmonių. (viskas internete, yra įrašai rusų kalba). Niekas neragina stoti į jų kompaniją ir jie net nesako kokia tai kompanija. Žmonės patys klausia nes nori bendrauti. Žmonės nori keistis. Noras keistis duotas žmogui Dievo.
Jei iš žmonių nesiruoši atimti, ar apgaule išvilioti pinigus-jie patys juos atneš. Kompanija, kuri duoda žmonėm tai ko jie nori ateity gaus dešimt kart daugiau. yra ir kitas tikslas šios kompanijos. Ji padeda kitų kompanijų marketologam, tokiu būdu kelia bendrą MLM lygį ir pati nuo to laimi.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 01 10, 16:44)
sauliuxxx

Ne tai veikia. Jeigu nepažadinot žmogų veikiančias jėgas tai jis suras šimtus būdų kaip nuo jūsų nusifotbolinti. Bet jei pažadinsite jame esančias jėgas jis pats jūsų ieškos.
Kiekvienas patyręs marketologas yra išgyvenęs momentą iki kurio niekas pas jį nėjo ir jam nesisekė. Bet po to pradėjo pas jį eiti ir jam pradėjo sektis.
Kas įvyko? Pasaulis pasikeitė? Ne. Pasaulis koks buvo toks ir yra.
Pats žmogus pasikeitė. O kai jisai pasikeitė tai ir pasaulis aplink jį pasikeitė. Netikit? Pabandykit ir pamatysit.
O kur tai parašyta? Biblijoj. Dievas nieko daugiau nenori tik mūsų pasikeitimo. Nei jis mūsų baus nei ką. Baudžiame mes patys save.
Kaip tai atrodo praktiškai MLM-eme. Jei kas nors nori labai pinigų tai jis atitinkamai ir kalba, bet jei jis nori aplink save matyti laimingus ir gerus žmones jo kalba bus visai kita. Sakysim dabar aš gaunu paskaitas iš geriausių marketologų, kurie tuoj ateis į Lietuvą. Jie patys mokosi pas pirmus marketologus pasaulyje. Principas paprastas. Jie duoda nieko nereikaladami ir pasaulis pats keičiasi. Konferencijos surenka gan daug žmonių.  (viskas internete, yra įrašai rusų kalba). Niekas neragina stoti į jų kompaniją ir jie net nesako kokia tai kompanija. Žmonės patys klausia nes nori bendrauti. Žmonės nori keistis. Noras keistis duotas žmogui Dievo.
Jei iš žmonių nesiruoši atimti, ar apgaule išvilioti pinigus-jie patys juos atneš. Kompanija, kuri duoda žmonėm tai ko jie nori ateity gaus dešimt kart daugiau. yra ir kitas tikslas šios kompanijos. Ji padeda kitų kompanijų marketologam, tokiu būdu kelia bendrą MLM lygį ir pati nuo to laimi.

As kalbejau ne apie galimybe pritraukti naujus zmones, bet apie mazejancia apyvarta...
Bet is kitos puses ziurint, jusu zodziuose neabejotinai yra tiesos smile.gif
Atsakyti
Ne.
Palikim MLM. Nueikim į turgų. Šeštadieniais aš būnu nešikas ir vežikas po visus turgus ir t.t.
Žmona perka, aš tik žiūriu ir kraunu. Žmona sako, va aš dabar pas jį einu pirkti: bulvių, morkų ir t.t. nesvarbu ko. O kodėl pas jį? O jis malonus žmogus. O prekės...gretimais geresnės, bet stovi pasipūtęs ir savim patenkintas ir t.t. O šis pas kurį žmona perka dar ir pabazarina, o tai ir komplimentą surezgia...na kuri moteris atsilaikys biggrin.gif
Šis dėsnis tinka visur. MLM ne išimtis.
Prekės....hernia tos prekės...bus tų prekių. MLM mes ne tik prekes perkam, čia mes gyvenimą keičiam. Ir mokame tiek kiek vertiname savo gyvenimą. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 01 10, 17:10)
Ne.
Palikim MLM. Nueikim į turgų. Šeštadieniais aš būnu nešikas ir vežikas po visus turgus ir t.t.
Žmona perka, aš tik žiūriu ir kraunu. Žmona sako, va aš dabar pas jį einu pirkti: bulvių, morkų ir t.t.  nesvarbu ko. O kodėl pas jį? O jis malonus žmogus. O prekės...gretimais geresnės, bet stovi pasipūtęs ir savim patenkintas ir t.t. O šis pas kurį žmona perka dar ir pabazarina, o tai ir komplimentą surezgia...na kuri moteris atsilaikys  biggrin.gif
Šis dėsnis tinka visur. MLM ne išimtis.
Prekės....hernia tos prekės...bus tų prekių. MLM mes ne tik prekes perkam, čia mes gyvenimą keičiam. Ir mokame tiek kiek vertiname savo gyvenimą. smile.gif

Taip, be abejo, bet pripazinkim - jei tinklas nerealizuos produkto, uzdarbis bus menkas smile.gif O didesne apyvarta neabejotinai reiskia didesni uzdarbi, pasiskirsciusi po tinkla smile.gif Taigi tinkliniam marketingui krize - is vienos puses gerai, is kitos puses blogai smile.gif
Atsakyti