QUOTE(_buterfly_ @ 2010 01 05, 23:52)
o kaip mokami seminarai? kuras pravazinetas i tuos seminarus ar siaip i konsultacijas? telefono skambuciai? cia turbut nekainuoja?
Kainuoja. Nu ir ką. Internetiniame marketinge visa tai nomokama. Bet aš ne apie tai.
Iki XIX amžiaus pradžios žemės ūkyje dirbo-gyveno 90% visų žemės gyventojų. Kaip jie gyveno?
Paprastai. Jis žinojo, kad norint kažką gauti (derlių) reikia investuoti: arti, akėti, sėti, prižiūrėti, nupjauti, iškulti, sandėliuoti ir t.t. Ha Ha ha.. Čia dar ne viskas...sėklos reikia turėti.
Pensijos. Lietuva kas mėnesį skolinasi tam, kad išmokėt pensijas ir kt. soc. garantijas.
Bandykim išversti į normalią kalbą. Lietuva nesugeba išmaitinti pensininkų. Taškas.
XX amžiaus žmogėnas galvojo, kad vaikų gimdyti nereikia...valstybė pasirūpins jo senatvės išlaikymu.
Bet per amžius buvo kiek kitaip. Vyras ieškojo sveikos moters, kuri gimdė vaikus. Vaikus auklėjo. Vaikai garantavo senatvę.
Tiesa, jie nebuvo ant nuogo pagrindo. Močiutės, tėtukai kūrė gerbūvį jiem.
O kokį gerbūvį kuria šiuolaikinės močiutės ir tėtukai dirbdami fabrike?
Smegenėlėm pašarinkit ir pamastykit...krizė...žemė visų išmaitinti negali..arba tuoj negalės ir t.t.
Pravažiavau visą Europą. Dirvonuojančius laukus mačiau tik Lietuvoj.
Grįžkim prie temos. kai aš nusiperku produktą: maxsimoj, Amway, Tlc ar kitur...tai yra produkto pirkimas, bet ne investicija. Maxsimoj kartais ne tokio šlamšto nusiperki.
Paprastam MLM: skambučiai, faksas, važiavimas ir t.t. yra investicijos. MLM per internetą investicijos yra: tinklapis, blogas, autoresponderis ir t.t.
O paprastam darbe mėnesinis bilietas (troleibusu, autobusu)...ne investicija? Jus, matyt, iš namų į darbą ant rytietiško kilimo pristato.
Pardon. Užmiršau. tūkstantmečius gyvuojančiam valstiečiui nederliaus metai. Tenka versti į šiuolaikinę kalbą. Investicijos prapuolė.
Ką aš norėjau pasakyti?
Bobutės,ar ne bobutės, smegenėlių plovėjos, ar skalbėjos ar kaip kitaip jūs savo oponentus vadinat...nežinau. O ką aš žinau. industrijos-pramonės amžius baigiasi...palaidokit. Ateina informacijos amžius. Arba jūs su juo, arba mezgimo vadovėlis (Čia pagal Arvydą Šliogerį).
Laimingų švenčių.
Gyvenimas tai šventė.