QUOTE(Malibu @ 2009 12 01, 15:11)
Kaip supratau, tai vienintelis gynybinis argumentas, nes daugiau neturite ką pasakyti. O norėtųsi.
Ne, reklamuoti šios knygos neketinau ir neketinu (nors kaip kas supranta reklamą - pagal jus, tos moteriškės, kurios šiame forume dalinasi įspūdžiais apie perskaitytas knygas, tikriausiai taip pat "varo" knygų autorių ir leidyklų reklamą?), man pakanka jos anotacijos ir kompetetingų asmenų bei nepopsinių televizijų laidų nuomonės.
Šioje temoje daugiau jokių komentarų nesiruošiu rašyti - nėra su kuo čia diskutuoti, nes čia nepageidaujami mąstantys žmonės ir argumentuotos mintys. Čia priimtina tik viena nuomonė "MLM - TIESIOG PUIKI VERSLO GALIMYBĖ!"
Gerbiama Malibu,
nereikia tiek nervintis. Man su Jumis tikrai patiko diskutuoti tik dabar buvo toks laikotarpis, kai visiskai neturejau laiko atsakyt, greit viska perskaitydavau ir ojoj kaip kuteno pirstus, kad parasyciau. Is tiesu daug visko perskaiciau ir dabar nenori vel visko narplioti. Sukuriau tema, kad visi distributoriai pasidalintu patirtimi, o gavosi eilinis purvo pilimas. Man is tiesu patiko viena Jusu mintis apie sventa rasta, beje ta mintis, nesupykit, bet labiau Jums tinka. Kaip ir minejau man patiko su Jumis diskutuot, bet po truputi Jus pradejot ne argumentuoti, o tiesiog "varyt" toks jausmas, kad norite, jog as parasyciau, "Taip Malibu, Jus teisi! Blogai tas tinklinis marketingas, blogai.." Tai as sito nepasakysiu, negaliu to pasakyt, nes dar tik pradejau tai. Perskaiciau bemaz visus lietuviskus forumus pries pradedama, ieskojau minciu ne tu, kurie niekad to nedare ir tik iesko priezasciu, argumentu, kodel tai yra negerai, o tu, kurie ta darba drba ne pirmus metus ir jokio vaisiaus negauna. Bet zinokit, keista, neradau nei vienos tokios zinutes, visi kas tuo uzsiima ir kad issake savo nuomone forumuose, labai patenkinti. O del to puslapio kur nurodete, ar nemanote, kad tai yra tiesiog knygos reklama? Tiesiog ispustas burbulas? Juk visi pinigelius nori uzsidirti, kiekvienas iesko sau palankiausio ir geriausio varianto ar ne? Kaip ten sakoma, kas kaip moka, tas taip soka