Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas. Tik distributoriams.

QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 01, 16:41)
o kur cia tas pavydas? hmmm kokia jai nauda is to kad pasisako pries tinklini marketinga? arba as kvaila ir nieko nesuprantu arba tu kazka suskelei nelabai suprantamo g.gif

Moterys,baikite įžeidinėti savo komentarais!!!

Kiekvienas žmogus turi teisę į savo nuomonę!!! mirksiukas.gif

Taip kad,daugiau pagarbos ir dalinamės toliau apie TM pelną,sėkmę ir pan. smile.gif
Atsakyti
Ai, bergzdziai cia gincijates, visi verslai, tarp ju ir MLM yra pelningi tik pirmiems isokusiems i traukini. Jei zmogus nori arti ir nesti pelna kitiems, besitenkindamas trupiniais, tai tegu sau aria. Ar ne taip visi darome dirbdami darbdaviui?

Del vieno tik juokas ima, kai tie platintojai save "stato" super duper verslininkais, dirbantiems "ant saves" ir sau smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2009 12 01, 15:11)
Kaip supratau, tai vienintelis gynybinis argumentas, nes daugiau neturite ką pasakyti. O norėtųsi.
Ne, reklamuoti šios knygos neketinau ir neketinu (nors kaip kas supranta reklamą - pagal jus, tos moteriškės, kurios šiame forume dalinasi įspūdžiais apie perskaitytas knygas, tikriausiai taip pat "varo" knygų autorių ir leidyklų reklamą?), man pakanka jos anotacijos ir kompetetingų asmenų bei nepopsinių televizijų laidų nuomonės.
Šioje temoje daugiau jokių komentarų nesiruošiu rašyti - nėra su kuo čia diskutuoti, nes čia nepageidaujami mąstantys žmonės ir argumentuotos mintys. Čia priimtina tik viena nuomonė "MLM - TIESIOG PUIKI VERSLO GALIMYBĖ!"

Gerbiama Malibu,

nereikia tiek nervintis. Man su Jumis tikrai patiko diskutuoti tik dabar buvo toks laikotarpis, kai visiskai neturejau laiko atsakyt, greit viska perskaitydavau ir ojoj kaip kuteno pirstus, kad parasyciau. Is tiesu daug visko perskaiciau ir dabar nenori vel visko narplioti. Sukuriau tema, kad visi distributoriai pasidalintu patirtimi, o gavosi eilinis purvo pilimas. Man is tiesu patiko viena Jusu mintis apie sventa rasta, beje ta mintis, nesupykit, bet labiau Jums tinka. Kaip ir minejau man patiko su Jumis diskutuot, bet po truputi Jus pradejot ne argumentuoti, o tiesiog "varyt" toks jausmas, kad norite, jog as parasyciau, "Taip Malibu, Jus teisi! Blogai tas tinklinis marketingas, blogai.." Tai as sito nepasakysiu, negaliu to pasakyt, nes dar tik pradejau tai. Perskaiciau bemaz visus lietuviskus forumus pries pradedama, ieskojau minciu ne tu, kurie niekad to nedare ir tik iesko priezasciu, argumentu, kodel tai yra negerai, o tu, kurie ta darba drba ne pirmus metus ir jokio vaisiaus negauna. Bet zinokit, keista, neradau nei vienos tokios zinutes, visi kas tuo uzsiima ir kad issake savo nuomone forumuose, labai patenkinti. O del to puslapio kur nurodete, ar nemanote, kad tai yra tiesiog knygos reklama? Tiesiog ispustas burbulas? Juk visi pinigelius nori uzsidirti, kiekvienas iesko sau palankiausio ir geriausio varianto ar ne? Kaip ten sakoma, kas kaip moka, tas taip soka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 01, 16:41)
o kur cia tas pavydas? hmmm kokia jai nauda is to kad pasisako pries tinklini marketinga? arba as kvaila ir nieko nesuprantu arba tu kazka suskelei nelabai suprantamo g.gif

Kad ji tik pasisakytų kitaip atrodytų, bet kad pastoviai neprotingais tuos žmones vadina g.gif iš kur ji žino kokį kuri iš mūsų universitetą baigė ir kuri yra protinga ir kuri ne blink.gif Todėl ir nuskambėjo taip, nes pasisakymų be argumentų buvo daug, bet tik tiek. Man asmeniškai argumentai tokie, kai žmogus pat savo kailiu patiria, o ne kažkas rašė, kažkas sakė ar mano pažįstamas... Asmeniškai, būtent asmeniškai blush2.gif ne vieną žmogų pažįstu, kuris taip gauna dideles mėnesines pajamas, bet dirba tikrai daug ir tikrai viršūnėms pinigus krauna ne vėliau atėję, nes su jų žmonėmis tenka ir viršūnėms dirbti. Taip, kad žiūrint kokia kompanija ir kokios taisyklės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DziugoMama @ 2009 12 01, 17:38)
... Sukuriau tema, kad visi distributoriai pasidalintu patirtimi, o gavosi eilinis purvo pilimas. Man is tiesu patiko viena Jusu mintis apie sventa rasta, beje ta mintis, nesupykit, bet labiau Jums tinka.  Kaip ir minejau man patiko su Jumis diskutuot, bet po truputi Jus pradejot ne argumentuoti, o tiesiog "varyt" toks jausmas, kad norite, jog as parasyciau, "Taip Malibu, Jus teisi! Blogai tas tinklinis marketingas, blogai.."...

Tą patį ir aš norėjau parašyti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rroses: 01 gruodžio 2009 - 16:54
Išties įdomi tema biggrin.gif Atmosfera primena džiungles rolleyes.gif
Žmonės kodėl jūs taip įdomiai į viską reaguojate??? Aš irgi būdama naivi ir jauną vos nepradėjau dirbtį šio darbo...Po kelių dienų susipažinimo su juo,nusprendžiau,kad tai ne man... darbas tikrai buvo labai nesažiningas žmogaus atžvelgiu. Viską sužinojau ir pamačiau iš vidaus..ir pirkėjus ir taip sakant pardavėjus. Nesmerkiu tų žmonių kurie tuom užsiiminėja,juk kiekvienas renkasi kelia pats...kažkaip gyvent reikia. Bet tokį darbą mano manymų sunku dirbt jautriam,psichiškai silpnam žmogui. Čia reikia but ,,tankų'',kad pačiam nematyt to, ką darai. Tačiau nevisos srytis yra tokios baisios. Visada buvo ir bus žmonių kurie tai priims,o kurie ne,nieko čia nepadarysi cool.gif Tačiau kiekvienas turėtu suvokt ką ir kam jis tai daro 4u.gif Tai verslas,todėl išgyvena tik ,,gyvūliai''.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 01, 23:59)
Išties įdomi tema biggrin.gif  Atmosfera primena džiungles rolleyes.gif
Žmonės kodėl jūs taip įdomiai į viską reaguojate??? Aš irgi būdama naivi ir jauną vos nepradėjau dirbtį šio darbo...Po kelių dienų susipažinimo su juo,nusprendžiau,kad tai ne man... darbas tikrai buvo labai nesažiningas žmogaus atžvelgiu. Viską sužinojau ir pamačiau iš vidaus..ir pirkėjus ir taip sakant pardavėjus. Nesmerkiu tų žmonių kurie tuom užsiiminėja,juk kiekvienas renkasi kelia pats...kažkaip gyvent reikia. Bet tokį darbą mano manymų sunku dirbt jautriam,psichiškai silpnam žmogui. Čia reikia but ,,tankų'',kad pačiam nematyt to, ką darai. Tačiau nevisos srytis yra tokios baisios. Visada buvo ir bus žmonių kurie tai priims,o kurie ne,nieko čia nepadarysi cool.gif Tačiau kiekvienas turėtu suvokt ką ir kam jis tai daro 4u.gif  Tai verslas,todėl išgyvena tik ,,gyvūliai''.

Įdomu kokioje kompanijoje taip g.gif tik šiaip įdomu mirksiukas.gif nes ta su kuria man teko susidurti nieko panašaus neteko patirti ir kažkodėl manau kaip ir visur yra visokių ir tą atmosferą sukuria patys žmonės ax.gif o dar žinant lietuvio charakterį, kad jei jau gali nors kiek pavaidinti viršininką prieš kitą, tai peržengia visas ribas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rroses @ 2009 12 02, 01:22)
Įdomu kokioje kompanijoje taip  g.gif tik šiaip įdomu  mirksiukas.gif  nes ta su kuria man teko susidurti nieko panašaus neteko patirti ir kažkodėl manau kaip ir visur yra visokių ir tą atmosferą sukuria patys žmonės  ax.gif  o dar žinant lietuvio charakterį, kad jei jau gali nors kiek pavaidinti viršininką prieš kitą, tai peržengia visas ribas  doh.gif

Nenoriu viešinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 12 02, 14:57)
Nenoriu viešinti 4u.gif

Viskas aisku. Siaip viskas gyvenime priklauso nuopoziurio ir kaip tu itikini savo pasamone galvoti. Jeigu galvojate, kad tai yra verslas gyvuliams tai taip ir yra, jusu akimis ziurit. man asmeniskai tai yra galimybe, tai yra galimybe, kuria gali pasinaudoti pati ir padovanoti draugui/pazistamui, o gal priesui smile.gif
Atsakyti

QUOTE(DziugoMama @ 2009 12 02, 19:17)
Viskas aisku. Siaip viskas gyvenime priklauso nuopoziurio ir kaip tu itikini savo pasamone galvoti. Jeigu galvojate, kad tai yra verslas gyvuliams tai taip ir yra, jusu akimis ziurit. man asmeniskai tai yra galimybe, tai yra galimybe, kuria gali pasinaudoti pati ir padovanoti draugui/pazistamui, o gal priesui smile.gif

drinks_cheers.gif Tad ginčytis čia neverta,nes vienos tiesos nėra 4u.gif O kam sekasi tai galiu tik pasidžiaugt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2009 11 26, 02:36)
kadangi jūs turite labai konkrečias žinias apie tai, kad Amway nereikia nieko niekam papildomai mokėti, akivaizdu, kad būtent šią kompaniją ir įvardinote kaip tą stebuklingą būdą pralobti. Nustebinot tik tuo, kad įvardinot jį kaip kažkokią naujieną. Man šitą "naujieną" bruko jau prieš kokį dešimt metų. Dabar vėl neseniai sugaušau 3 valandas, kad pasiklausyčiau pasakų apie fantastišką galimybę praturtėti, kurias man sekė toks ponas Valdemaras. O jums seka kas nors kitas? Skeptiški ne lietuviai, skeptiški nuo amway'jaus ir kitų panašių kompanijų nukentėję naivuoliai amerikiečiai (o juk Amway - amerikietiškas išradimas). O kodėl jūs nenorite pasiskaityti bylų, kurios buvo JAV iškeltos Amway? Kodėl nenorit pažiūrėti Youtube amerikiečių nufilmuotų liudijimų? Lietuviai ir kiti Lietuvos gyventojai ne skeptikai, jie - naivuoliai, nes vis dar užkimba ant tokių kompanijų kabliukų.
Aš tikrai nuoširdžiai linkiu jums praturtėti. O kai iš Amway jau turėsite užsikalusi prašmatniam namui, Ferariui ar kitam itin brangiam žaisliukui, brūkštelėkite ir aš asmeniškai ir viešai jūsų atsiprašysiu.

man labai patinka jusu mastymas apie MLM.Jei nebutu sunku, atsiuskite nuorodas Youtube. buciau labai dekinga. siaip, jei butu idomi ir mano nuomone bei patirtis- rasyite i az. mielai pabendrausiu, nes turiu ir saldzia, ir karcia patirti g.gif g.gif
Atsakyti
Labas supermamos tinklinio marketingo atstovės. Truputį apšilau jūsų forume-smegenis praplovė jau ir man.
Aš atstovauju internetinį tinklinį marketingą taip vadinamą MLM-2. todėl gal turėčiau vadintis marketologu. Kaip kiekvienas MLM-2 atstovas esu ne vienoje kompanijoje.
Galvoju sukurti naiją temą apie užimtumą. Sakyčiau tai šiandien aktualu kaip niekada.
Jūsų pasirinkimas užsiimti MLM yra teisingas iš principo. Sakysim JAV atleistas vyras iš kokios Dženeral motors kompanijos randa žmoną padariusią įdirbį kokioj nors MLM kompanijoj ir šeima problemų finansinių kaip ir nepatiria.
O pas mus forumuos piaunasi visi kaip šuo su kate. Neilgai piausis, oi neilgai. Krizė dar net neprasidėjo. Iki šiol buvo tik uvertiura. Galima Hiperinfliacija. Va tuomet tai bus. Tuomet įdirbis kokioj MLM kompanijoj bus daug geriau nei nuvertėjusi sąskaita banke.
Prisistačiau, priimkit. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 01 02, 20:59)
Labas supermamos tinklinio marketingo atstovės. Truputį apšilau jūsų forume-smegenis praplovė jau ir man.
Aš atstovauju internetinį tinklinį marketingą taip vadinamą MLM-2. todėl gal turėčiau vadintis marketologu. Kaip kiekvienas MLM-2 atstovas esu ne vienoje kompanijoje.
Galvoju sukurti naiją temą apie užimtumą. Sakyčiau tai šiandien aktualu kaip niekada.
Jūsų pasirinkimas užsiimti MLM yra teisingas iš principo. Sakysim JAV atleistas vyras iš kokios Dženeral motors kompanijos randa žmoną padariusią įdirbį kokioj nors MLM kompanijoj ir šeima problemų finansinių kaip ir nepatiria.
O pas mus forumuos piaunasi visi kaip šuo su kate. Neilgai piausis, oi neilgai. Krizė dar net neprasidėjo. Iki šiol buvo tik uvertiura. Galima Hiperinfliacija. Va tuomet  tai bus. Tuomet įdirbis kokioj MLM kompanijoj bus daug geriau nei nuvertėjusi sąskaita banke.
Prisistačiau, priimkit.  ax.gif

kai jau ateis hiperinfliacija tai MLM siulomiu prekiu niekas tikrai nepirks, visi ant duonos trupinio taupys ir ka tada jus darysit? kas is jusu pirks prekes ir jums pinigus nes? lotuliukas.gif
Atsakyti