Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas. Tik distributoriams.

QUOTE(Aimeja @ 2014 06 03, 10:56)
Vistiek pelnas yra nuo parduoto buteliuko. Nesvarbu kas jį parduos.  smile.gif
Tik man kyla klausimas kokia iš tikrųjų prekių savikaina ir kokia kokybė, jei per tiek daug žmonių ,,praeina '' pardavimas ir visi be abejo uždirba.

Jeigu ivertinus produktu kaina, tai uz ta pacia kaina, uz kuria isigyji is tinklinio marketingo koki nors produkta, analogas rinkoje uz ta kaina bus zymiai prastesnes kokybes. Kodel? Nes vartotojas, sudaręs su kompanija sutartį, tą produkciją įsigyja tiesiai iš gamintojo.
Kai perkame gaminį parduotuvėje, jis, prieš patekdamas pas mus, pabūna pas mažmenininką (parduotuvėje), keletą didmenininkų (ir kiekvienas iš jų patiria sąnaudas darbuotojų, patalpų išlaikymui, taip pat užsideda savo pelno maržą). Produktą reikia reklamuoti spaudoje ar televizijoje. Patį gamintoją pasiekia labai nedidelė dalis pinigų, kurie sumokami už prekę. Ir tuos pinigus gamintojas gauna tik po keleto mėnesių, nes visi esantys tiekimo grandinėje dažniausiai susitaria dėl mokėjimų atidėjimo.
Kai perkame iš tinklinio marketingo kompanijų, prekes gauname tiesiai iš gamintojo. Jeigu esame aktyvūs ir dalinamės galimybe įsigyti aukščiausios kokybės produkciją už įprastą kainą, kito mėnesio pradžioje gamintojas dalį pinigų (dažniausiai apie 50 proc.) išmoka tiems vartotojams, kurie padaro rinkodaros darbą. Taip gamintojui nereikia skirti papildomai pinigų reklamai ir tuos pinigus mieliau skiria produktų kūrimui, gamybai ir kokybei. Jeigu tinklinio marketingo kompanijų produkcija būtų pardavinėjama įprastu būdu parduotuvėse, neabejotinai jų kaina ženkliai išaugtų, o kai kuriems žmonėms jos taptų nebeįperkamos prekės.

Papildyta:
QUOTE(MrsRAT @ 2014 05 31, 00:09)
Taip tikrai apie tą patį. Bet 15 proc. tikrai labai nedaug.

Dėl mokymų labai pritariu - išmokyti dublikuoti. Šioje vietoje parekomenduosiu perskaityti knygą "45 minučių prezentacija".

Aciu uz rekomendacija. Taip, skaiciau sia knyga ir pati galiu parekomenduoti ja kitiems. Tik jei tiksliau - ji vadinasi "45 sekundziu prezentacija" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergius @ 2014 06 03, 14:08)
Kai perkame iš tinklinio marketingo kompanijų, prekes gauname tiesiai iš gamintojo. Jeigu esame aktyvūs ir dalinamės galimybe įsigyti aukščiausios kokybės produkciją už įprastą kainą, kito mėnesio pradžioje gamintojas dalį pinigų (dažniausiai apie 50 proc.) [B]išmoka tiems vartotojams, kurie padaro rinkodaros darbą. [/B]

Čia nuo pardavimų 50 proc. grąžina? Pav. grubiai-pardaviau prekę už 100 litų, kitą mėn. man grąžina 50 litų? Tai ir keliu klausimą , kokia tos prekės savikaina, jei gamintojas grąžina tokią dalį? Nei vienas gamintojas nesugebės išsilaikyti parduodamas žemiau savikainos, nei vienas. schmoll.gif Taigi gamintojui apsimoka grąžinti net pusę prekės kainos ir jis vistiek uždirba pelną.

Reiškia už prekę yra permokama, ne už kokybę, o už pardavimus. Sumokėjus 100 litų, prekės vertė kokia 30-45 litai tik. Kokybe net nekvepia čia.

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 06 03, 14:46)

Reiškia už prekę yra permokama, ne už kokybę, o už pardavimus. Sumokėjus 100 litų, prekės vertė kokia 30-45 litai tik. Kokybe net nekvepia čia.

Savikaina tikrai yra mažesnė nei pardavimo kaina, gi ne rusiškas biznis.

Aimėja, o kaip manai, ar įprastoje prekyboje patiriama daugiau išlaidų kol prekė nukeliauja iki vartotojo, ar tiesioginiuose pardavimuose?
Taigi paprastos prekės mažmeninėje parduotuvėje už 100 Lt. savikaina irgi tik 30Lt, ar net mažiau.

Sutinku, ypač sudėtinga pamatuoti papildų ir visokių ten gaminių kokybę, kai poveikis pasimato tik po 3 mėnesių. Kažkaip su tokiais ir neprasidedu. Tačiau tarkim valiklis, ar kvepalai, ar galų gale lūpdažis, gi kartą pabandai ir matai kiek išlieka, kaip valo arba kiek kvepia. Manau jei tai nebūtų kokybiški daiktai, tai tiek žmonių tiesiog neužsiimtų nei FM Group, nei Oriflame, nei Avon, nei Faberlic. Žinoma, vieni gaminiai vieniems tinka, kitiems ne, bet tas pats yra ir paprastose parduotuvėse. Kartais nusipirkęs supranti, kad netinka daiktas.

Tačiau tiesioginių pardavimų firmos nelabai gali sau leisti nekokybiškus produktus (vėl gi nesakau nieko apie papildus, įrodyti jų veikimą sunku), nes tiesioginiai pardavimai gi be reklamos, informacija iš lūpų į lūpas. Nekokybiški produktai ilgai rinkoje neužsibūtų, nes jų niekas nepirktų ir jie būtų nuostolingi.
Atsakyti
Rinkoje atsirado nauja MLM kompanija su puikiu produktu - ,,Naujiena rinkoje - Swobb purškiklis drabužiams ir skalbiniams. Nereikia daugiau lyginti drabužių - tereikia papurkšti Swobb ir palaukti 10-15min. ir viskas - drabužiai išlyginti.
Purškiklio talpa 250ml, labai patogu naudotis kelionėje ir ne tik.
Produktas ekologiškas, turi europietiškus sertifikatus.''
Man pasiule prisijungti kaip pirma distribiutore Lietuvoje, nes pas mus dar nera sitos komoanijos. Produkcija uzsakoma is Europos, kas noretu prisijungti prie sito verslo galite kreiptis, kartu uzsakysime produkta kad butu pristaymas pigesnis ir kad itraukti musu sali i si versla. smile.gif
Atsakyti
4u.gif Kiek žmonių, tiek nuomonių. Jei žmogus kategoriškai prieš MLM, jis ras milijonus priežasčių, dėl ko tai blogis. O tas, kuris MLM šalininkas - milijonus priežasčių, dėl ko tai yra gerai smile.gif

Aš pati esu keliose kompanijose. Pirmiausiai dėl to, kad man nuolaidų reikia smile.gif Esu Faberlic, Forever Living kompanijose. Forevery bandžiau dirbti intensyviai. Labai daug jėgų atidaviau, bet tikriausiai per mažai. Likau vartotoja.

Buvo pašlijusi nervinė sistema. Netyčia užmačiau reklamą peptidų. Užklausiau. Pasiūlė atvažiuot į pristatymą - vos nenusiunčiau to žmogaus toli. Pasirašiau kompanijoje, nes užsiregistravus iš karto turi 25-30 proc nuolaidą. Užtenka produktų pirkti per tris metus kartą, kad toliau būčiau nuolaidos gavėjas. Ir užtenka vieno paprasčiausio produkto - nereikia užpirkti už tam tikras sumas. Na ir ką, susitvarkiau savo nervinę sistemą. Dabar miegu gerai, esu ramesnė kur kas thumbup.gif Pasigyrus apie tai - labai greitai užregistravau dar kelis žmones "po savim". Niekada nemaniau, kad MLM gali būti ir paprasta smile.gif)) Nuvažiavau jau ir į pristatymą. O sakiau daugiau jokių MLM ir jokių registracijų lotuliukas.gif
Atsakyti
Visų pirma tai jeigu norisi tik nuolaidos, ir yra kažkokie planai, kad reikia ar per mėnesį ar per metus pirkti, tai jeigu nėra registracijos mokesčio ar privalomos kokios startinės pakuotės, tai dzin, kad ir išbraukia jūsų registraciją, kaip neaktyvią. Prisiregistruoji iš naujo. Na taip, nuplauks kokie nors bonusai, bet jeigu išmeta už neaktyvumą, tai kaip ir nesate pasiekę kokių nors bonusų svarbių.
Visų antra, jeigu norite normaliai uždirbti - tai pasirinkit jūsų manymu geriausią firmą ir dirbkite sistemingai, o ne mėtykitės tarp kompanijų. Užsibrėžkit aiškius tikslus ir vykdykit. Aišku, gyvenimas nestovi vietoje, atsiranda vis naujų firmų. Jeigu produktai skirtingos paskirties, galima ir su keliomis dirbti, bet jau skiriamą laiką dalinsite tarp kompanijų, ko pasekoje tikslus pasieksite lėčiau. Kitas dalykas, kad bėgiojant tarp firmų sukuriat ir savo nekokį įvaizdį, ir kompanijos, kurioje "negalima uždirbti".
Nesu nusiteikęs prieš rinkos naujoves, visada smalsu išklausyti apie jas.
Swobb mačiau turi ir daugiau produktų, ne tik tą purškiklį.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2014 06 11, 23:14)
Visų pirma tai jeigu norisi tik nuolaidos, ir yra kažkokie planai, kad reikia ar per mėnesį ar per metus pirkti, tai jeigu nėra registracijos mokesčio ar privalomos kokios startinės pakuotės, tai dzin, kad ir išbraukia jūsų registraciją, kaip neaktyvią. Prisiregistruoji iš naujo. Na taip, nuplauks kokie nors bonusai, bet jeigu išmeta už neaktyvumą, tai kaip ir nesate pasiekę kokių nors bonusų svarbių.
Visų antra, jeigu norite normaliai uždirbti - tai pasirinkit jūsų manymu geriausią firmą ir dirbkite sistemingai, o ne mėtykitės tarp kompanijų. Užsibrėžkit aiškius tikslus ir vykdykit. Aišku, gyvenimas nestovi vietoje, atsiranda vis naujų firmų. Jeigu produktai skirtingos paskirties, galima ir su keliomis dirbti, bet jau skiriamą laiką dalinsite tarp kompanijų, ko pasekoje tikslus pasieksite lėčiau. Kitas dalykas, kad bėgiojant tarp firmų sukuriat ir savo nekokį įvaizdį, ir kompanijos, kurioje "negalima uždirbti".

he he, niekas neuždraus vaikščioti tarp kompanijų ir rinktis produktus smile.gif Kitas dalykas, bandžiau siekti verslo iš to - sunkus atvejis. Dirbu samdomą darbą, o MLM tik kaip galimybė įsigyti gerų produktų pigiau. Ir jei man atsobodo komanija, kurioj esu, susidomėjau kita, tai vien dėl įvaizdžio nesirinkt kitos, ar nepasigirt, kad esu dar vienoj smile.gif
Visose kompanijose užsidirbti galima, jeigu dirbsi. Tad sėkmės darbuose smile.gif

nekalbėkite senomis nuvalkiotomis frazėmis - mes einame visi į priekį smile.gif

Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2014 06 12, 00:14)

Taip, rudeni jau bus ir skalbimo skystis prekyboje, kuris irgi bus nekenksmingas ir su efektu, kad nereiketu po to lyginti drabuziu.
Ir Swobb kompanija turi marketinga visiskai nauja, nepanasu i kitas kompanijas- tai labai svarbu, nes del to zmones ir eina i kompanija, kad uzdirbti. Antra - produktas neturi analogu - tai didelis pliusas, nes rinka dar tuscia. Kam idomu tai galiu atsiusti marketinga rusu kalba i az, kreipkites.

As nesutinku su tuo, kad reikia pirma papuolusia kompanija imti ir aklai su ja dirbti. Jei si kompanija jau gyvuoja virs 10 metu tai sunku bus jau joje uzdirbti geru pinigu, aisku galima, bet labai sunku ta pasiekti. Cia mano nuomone is savo patirties. Todel as nusprendziau tiesiog ,,pakeliauti'' po tas kompanijas, vat iejus i kiekvienos kompanijos vidu jau matosi, ka galima cia pasiekti ar verta su ja dirbti ir pan.
Dabar apsistojau ties 2 mlm kompaniju ir vienos investicines kompanijos. Tureti keleta tokiu pajamu saltiniu manau niekam netrukdys. smile.gif

Man tiesiog norisi tureti nuosava versla, internetini netgi sakyciau negu ta tradicini smile.gif
Atsakyti
Daina, nesuprantu, tai ar uždirbat, ar gerai sekasi, ar sunku uždirbti?
Jei tik vartoti patinkančius produktus, tai aišku, galima ir visose užsiregistruoti. Aišku, jei perki tik vieną daiktą, tai siuntimas gausis brangiau nei platintojo nuolaida, todėl kartais labiau apsimoka kelioms draugėms/bendramintėms registruoti tik vieną ir naudotis nemokamu pristatymu ar dar kokiom skatinimo dovanėlėm.

Na gerai, tarkim ir uždirbdamas minimalią lietuvišką algą (nu gal ir dvi) iš MLM, gali skirti laiko kaip papildomam uždarbui. Bet jeigu tikrai nori gerų rezultatų, tai nebus taip, kad va išėjau iš darbo, įdirbau metus ar du, ir dabar gauni kas mėnesį po 10 tūkst. Pabendraukit su savo kompanijos lyderiais, sužinokit ką jie dirba ir kaip. Aišku, aš manau, kad toks darbas daug kam patiktų, kai važinėji susitinki su savo komanda, su kuria jau tampi ir draugais, padedi jiems, pamokai, pravedi prezentacijas, dalyvauji renginiuose.

QUOTE(viola**** @ 2014 06 12, 23:30)
<...>
As nesutinku su tuo, kad reikia pirma papuolusia kompanija imti ir aklai su ja dirbti. Jei si kompanija jau gyvuoja virs 10 metu tai sunku bus jau joje uzdirbti geru pinigu, aisku galima, bet labai sunku ta pasiekti. Cia mano nuomone is savo patirties. Todel as nusprendziau tiesiog ,,pakeliauti'' po tas kompanijas, vat iejus i kiekvienos kompanijos vidu jau matosi, ka galima cia pasiekti ar verta su ja dirbti ir pan.
Dabar apsistojau ties 2 mlm kompaniju ir vienos investicines kompanijos. Tureti keleta tokiu pajamu saltiniu manau niekam netrukdys. smile.gif

O aš sakiau pirmą pasitaikiusią kompaniją rinktis? Čia tamsta siūlai naują ir nežinomą. Kadangi dirbai su kompanija kuri asortimente turėjo namų valymo priemonių, tai turėtum siūlyti iš esamos grupės žmonėms pereiti į naują firmą, ją gerai pristatyti. Tiesa, aš bent jau informaciją pateikčiau lietuvių kalba (nebūtinai video daryti).

Aš irgi manau, kad su nauja kompanija yra daugiau galimybių, nors žinau žmogų, kuris dirbtų tik su "stabilia" kompanija, veikiančia 50 metų (jam tiktų tik kelios iš esančių). Bet naują firmą sunku reklamuoti, nei jau kažkiek žinomą.

Nors ne visi darom, kaip žinom, kad yra teisinga (aš irgi), bet, damos, juk žinot, kad mano nuoširdus patarimas (o ne nuvalkiota frazė) yra teisingas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2014 06 12, 22:30)
Taip, rudeni jau bus ir skalbimo skystis prekyboje, kuris irgi bus nekenksmingas ir su efektu, kad nereiketu po to lyginti drabuziu.
Ir Swobb kompanija turi marketinga visiskai nauja, nepanasu i kitas kompanijas- tai labai svarbu, nes del to zmones ir eina i kompanija, kad uzdirbti. Antra - produktas neturi analogu - tai didelis pliusas, nes rinka dar tuscia. Kam idomu tai galiu atsiusti marketinga rusu kalba i az, kreipkites.

eik tu sau, naujas marketingas??? Nagi, sudrebink mano žinių pasaulį.
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2014 06 10, 22:40)
Rinkoje atsirado nauja MLM kompanija su puikiu produktu - ,,Naujiena rinkoje - Swobb purškiklis drabužiams ir skalbiniams. Nereikia daugiau lyginti drabužių - tereikia papurkšti Swobb ir palaukti 10-15min. ir viskas - drabužiai išlyginti.
Purškiklio talpa 250ml, labai patogu naudotis kelionėje ir ne tik.
Produktas ekologiškas, turi europietiškus sertifikatus.''
Man pasiule prisijungti kaip pirma distribiutore Lietuvoje, nes pas mus dar nera sitos komoanijos. Produkcija uzsakoma is Europos, kas noretu prisijungti prie sito verslo galite kreiptis, kartu uzsakysime produkta kad butu pristaymas pigesnis ir kad itraukti musu sali i si versla. smile.gif

gal gali surasyt produkto sudeti (ingredients) nuo to purskiklio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 06 14, 15:25)
eik tu sau, naujas marketingas??? Nagi, sudrebink mano žinių pasaulį.

As asmeniskai tokio dar nemaciau kaip cia - cia yra kaupiamasis - tai reiskia, kad taskai kiekviena menesi nedingsta, o visa laika kaupiasi nuo visos jusu grupes!!! Ir kuo daugiau tasku su kievienu menesiu - tuo daugiau uzdirbsi. Pvz. jei dar neturi surinkes 8 tasku - tai tik pradedi dorbti - tai nuo kiekvieno pakviesto asmeniskai zmogaus gauni 20 euru, o jei turi jau 10 tasku ( jie kaip minejau kaupiasi kiekviena menesi ir nuo visos jusu grupes - tai uz kiekviena naujoka gausite jau 28 eurus! Ir t.t. Ir toliau su laiku susikaups pas jus viena karta 700 tasku - gausite dovanu plansete, o kai jusu tasku suma bus 2500 tai nuo kompanijos bus kiekviena menesi darbo uzmokestis - 500 eurai ir dar nuo grupes apyvartos apie 500 eurai.
Tad cia nereikia bijoti, kad kita menesi bus maziau tasku ir pan, kad apyvarta sumazes ir t.t. Cia visai kitaip, taskai tik augs!!!

Na parodykit man nors viena mlm kompanija su tokiu marketingu bigsmile.gif

Visa marketinga galite perziureti pas mane i az. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2014 06 16, 14:05)
gal gali surasyt produkto sudeti (ingredients) nuo to purskiklio? g.gif

Apie si produkta galite cia paskaityti https://partner.swob...Mai20130516.pdf

Atsakyti