Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas. Tik distributoriams.

Sveiki, gal galėtumėt rekomenduoti kompaniją dirbančia MLM sistemoje, kuri prekiautų ekologiškais (sertifikuotais) produktais. Ačiū(temos nesenu, todėl atsiprašau, jei kalba būtent apie tokias kompanijas buvo prėjusiuose psl.) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dainulle @ 2012 06 10, 21:56)
manau, kad yra geresnių verslo planų nei MK. Ir daug paprastesnių, kur galima tikrai greitai pasiekti pasyvias pajamas, į tai investavus visai nedaug  4u.gif  mirksiukas.gif Viskas tobulėja. MLM irgi  thumbup.gif

o kur būtų galima greitai pasiekti pasyvias pajamas? g.gif gal kažką rekomenduotumėt?
Papildyta:
[quote=Dainulle,2012 07 08, 19:50]
[/quote]
o gal domintų kompanija, kurios narių Lietuvoje tik 6? O verslo planas šiek tiek panašus į alivemax? g.gif Pats principas panašus. Nereikalingi dideli pirkimai, pakvieti tris žmones, juos išmokini daryti tą patį ir thumbup.gif O produktų, kiek išbandėm - patiko smile.gif bigsmile.gif
[/quote]
domintų, prašau pasidalinti info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietinga Diena @ 2012 08 28, 22:20)
Sveiki, gal galėtumėt rekomenduoti kompaniją dirbančia MLM sistemoje, kuri prekiautų ekologiškais (sertifikuotais) produktais. Ačiū(temos nesenu, todėl atsiprašau, jei kalba būtent apie tokias kompanijas buvo prėjusiuose psl.) 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Green Organics nauja ir perspektyvu. Pasyvias pajamas pasiekti galima, aišku, viskas priklauso nuo to, kaip dirbsite - kaip ir visur 4u.gif
Privalumai:
- ekologiški produktai;
- nauja kompanija (nors čia galėtų į mane imt mėtyti akmenis, kad tų naujų kompanijų kasdien atsiranda). GO savo veiklą pradėjo 2012-01 m. Tai reiškia, kad rinka dar mažai apie ją žino smile.gif Nebus - kur spjauni, tėn GO. Be to, sakoma, kad jei per pirmus tris metus ateini į kompaniją, joje pasiekti aukštumų turi didelius šansus thumbup.gif mirksiukas.gif
- verslui tereikia kas mėnesį pirkti po produktą (tai garantuos grupės judėjimą - neleis sustingti), tereikia pakviesti tris žmones, juos išmokinti daryti tą patį.
Atsakyti
QUOTE(Taraneha @ 2012 03 17, 15:47)
Sveiki,

Būčiau dėkinga, jei rekomenduotumėt seminarų apie tinklinį marketingą. ax.gif  4u.gif

bodo schafer
tik gal reikėtu pradėti nuo jo knygų
Atsakyti
Sveikos mamytės ir tėveliai! 4u.gif

Skaitinėju, žiūrinėju temą ir viskas iš ties gana painu. g.gif

Kaip pasirinkti tinkamą kompaniją, kuri nebūtų finansinė piramidė ir nežlugtų vos įnešus pinigėlius, kaip pradėti dirbti, jei anglų kalba nėra tavo stiprioji pusė, o kompiuteris ir internetas tik nesenai tapo tavo draugais? Ir iš vis kas ta payza, paypal, kaip verifikuoti kortelę, kaip suburti komandą, kai esi žalias naujokas? doh.gif Visą tai perėjau pati, mokiausi, klausinėjau, domėjausi, įkyrėjau ir kažkaip pasistūmėjau į priekį, o kai jau nebebuvau naujokė išgirdau apie kompaniją, kuri būtų labai padėjusi pačioje pradžioje apšilti kojas internetinėje erdvėje.

Family-oriented.lt tai lietuviška internetinė maisto, higienos, buities prekių parduotuvė, kuri suteikia galimybę ne tik apsipirkti kasdienai su gera nuolaida, bet ir puikų šansą uždirbti papildomų pajamų. Kaip jau minėjau, kompanija lietuviška, tad nebus jokių kalbos barjerų. Gyvuojanti jau antrus metus, perspektyvos tik didėja, nuolat atnaujinamas prekių asortimentas, ketinama plėstis į užsienį, prekės šviežios, greitai pristatomos ir pigesnės nei prekybos centre! Jokios rizikos! thumbup.gif

Galite pirkti kaip paprastas pirkėjas, gauti kaskart vis didėjančias nuolaidas ir džiaugtis naujai atrastu patogumu.
Galite pirkti prekes kaip paprastas pirkėjas, o draugei pasigirti, kad nuo šiol perkate pigiau net neišėjus iš namų. Jei draugė susigundys ir prisiregistruos po jumis jūs gausite nuo jos apsipirkimų 4%, kurie kaupsis jūsų sąskaitoje. Taip galėsite sutaupyti daugiau pinigų ir su šiais pinigais apmokėti iki 75% pirkinių vertės.
Laikui bėgant jūs randate vis daugiau kompanijos pliusų, nuolaidos sparčiau kaupiasi, jūsų grupė didėja, pajamos išauga tiek, kad po apsipirkimo jums dar lieka pinigų, kas tuomet? Sveikinu, tai jūsų pirmas pasyvus uždarbis, kuris nuo šiol kapsės į jūsų šeimos biudžetą! drinks_cheers.gif

Kodėl man patinka čia dirbti?
ax.gif

Man nereikia agituoti žmonių, kad pirktų iš manęs tokį ar tokį produktą, nes jis stebuklingas, puikus ir nepakartojamas. Grupės ratas plečiasi labai greitai, žmonės taupūs, nori pirkti pigiau, o kur dar patogumas, kai prekes atneša iki durų.
Pirmasis mano siuntinukas buvo siunčiamas sergančiai močiutei į kaimą. Neįsivaizduojate kiek nuostabos ir laimės buvo, mat nereikia net eiti parduotuvėn, o dešra ir batonas atkeliauja patys iki durų. O jeigu žiema, jeigu vienkiemis ar penktas aukštas, močiutė sunkiai vaikštanti, o jūs negalite taip dažnai atvažiuoti aplankyti ir atvežti šviežaus maisto? Nėra nieko smagiau, kaip pradžiuginti brangų žmogų. smile.gif

Jokiu būdu neagituoju jūsų pirkti, registruotis ir nežadu, kad jūsų pelnas taps nesuskaičiuojamas per kelis mėnesius. Taip nebūna. Pinigai uždirbami, tad jeigu tikitės gauti pajamų iškarto sakau, kad pradžioje teks nemažai paplušėti, pirma darbas, o vėliau pasyvūs pinigėliai kapsantys kas mėnesį nepriklausomai jūs atostogaujate ar sergate. Viskas priklauso nuo jūsų noro, bei pastangų.

Tad jeigu ieškote, kur apšilti kojas kviečiu į draugišką būrį bendraminčių! Mes padedame kiekvienam grupės nariui, visų mūsų siekis prisidėti pinigėlių prie atlyginimo, o kai tai darome vieningai viskas daug paprasčiau!

P.S. Užėję į parduotuvės vidų neišsigąskite kainų, kadangi jūs esate tik kanditatas jūs matote įprastas kainas be nuolaidų. Norint gauti nuolaidą ir tapti vartotoju reikia nusipirkti prekių už 105lt. Tada tampate pilnateisiu vartotoju.

Daugiau informacijos rasite tinklalapyje esančiuose video.
Family-oriented.lt

Jei kyla klausimų - rašykite AŽ.

Sėkmės visiems! 4u.gif

Atsakyti
dar viena MLM kampanija yra TianDe labai geras marketingo planas . nemaži procentai uz pardavimus, nesenai lietuvoje si kampanija, ir plius nereikia jokio pradinio įnašo rinkinių ir nereikia daryti kaskart uzsakymo už tam tikrą sumą galima pirkti viena produktą o galima ir milijona - ribų nera.. ir uzsidirbti tikrai galima nezadu milijonu bet avone kad tiek uzdirbtum kaip cia turi vienas pats 40 000 lt per metus vienas pats parduoti o cia bent kazkiek uzsidirbu kaip papildomos pajamos tikrai nepamaišo keli šimtai litų smile.gif o ir kokybė tikrai labai gera, ir produktai sertifikuoti ISO standartais ir notifikuoti lietuvoje jau smile.gif tikrai smagu dirbti kai niekas nespaudzia ir nevercia daryti uzsakymų kada nori ta nusiperki nori parduodi nenori nieko nedarai ir niekas uz tai nebaudzia smile.gif džaiugiuosi atradusi kompaniją smile.gif
Atsakyti
As jau metus laiko dirbu tinklinio marketingo kompanijoje. Nors buvau baisi skeptike, taip pat buvau smalsi. Juk nepabandysi, nezinosi. Ypac kai tiek daug informacijos internete ir maza to, kaip ir sioje temoje, ta informacija tesiasi nuo vieno krastutinumo (kaip tai blogai, mulkinami zmones, kvailiai registruojasi) iki kito (uzdirbu milijonus, plaukioju jachtomis ir nieko net nedariau, tai atejo savaime). Per tuos metus manau igavau siokios tokios patirties ir galiu duoti keleta patarimu, mastantiems save isbandyti tinklines rinkodaros srityje.
1. Atsakykite sau i klausima, ar apskritai norite suzinoti teoriskai ir praktiskai, kas tai tinkline rinkodara. Galbut jus esate tas, kuris geriausiai jauciasi gaudamas nuolatini pastovu atlyginima kas menesi, galbut jus visai nenorite dirbti su zmonemis, esate vienisius, o gal esate jau is anksto nusistates, kad dideliu pinigu is tinklines rinkodaros neuzdirbsite. Jei toks, likite ten, kur esate, bent jau nemastykite apie tinkline rinkodara.
2. Raskite kompanija, kurios produktai jums patiktu, tiktu. Siulyciau isbandyti pries registruojantis. Nors prisipazinsiu, as pati to nedariau, isbandziau jau prisiregistravusi, bet siai dienai suprantu, kad visgi svarbu, koki produkta pats vartoji, ar gali ir nori toki produkta rekomenduoti savo draugui, ar tau bus smalsu dometis sveikata pvz jei dalis produktu yra maisto papildai ir t.t.
3. Be gali svarbu yra remejas. Ko gero tai netgi svarbiausias dalykas, pradedant veikla. Jis turi buti jums autoritetas, jis turi moketi dalintis savo patirtimi, skirti jums laiko, padeti kiekviename zingsnyje, kol jus tapsite savarankiskas. Net jeigu jus tik vartotoju ruosiates buti, vis tiek svarbu, kad remejas pradzioje papasakotu apie produktus, parodytu, kaip ju uzsisakyti ir t.t.
4. Raskite savyje kantrybes. Be jos niekaip. Neturekite lukesciu po menesio, ar dvieju jau gauti tukstancius, netgi simtus ne kiekvienas gali gauti (lenkiu galva pries tuos, kurie gal sugebejo tai, bet tokie tikrai vienetai). Tai nuoseklus darbas, is metu i metus atnesantis vis geresniu rezultatu. Taigi, kantrybes kantrybes kantrybes.
5. Tai gal labiau priklauso nuo zmogaus saziningumo, bet bent jau as renkuosi legaliai dirbancia kompanija, kur nuo uzdarbio mokami mokesciai ir t.t.

Jeigu labai trumpai, butu tokie keli patarimai. Sekmes visiems, kurie nuspres eiti tinklinio marketingo keliu.
Atsakyti
Sveikos visos dirbančios MLM versle smile.gif Matau,kad tema prigeso,senai niekas nebesikalba,tad bandau pajudinti smile.gif Gal yra dirbančių GNLD tinkle? Norisi išgirsti ar pasisekė pasiekti realių ,apčiuopiamų rezultatų,per kie laiko? Aš taip pat GNLD kompanijoje,bet esu čia dėl produktų,esu vartotojas tik,todėl norisi išgirsti kažkokią sėkmės istoriją.. 4u.gif Gal paskatins žengti žingsnį toliau ir mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LABBRA @ 2013 07 02, 12:53)
Sveikos visos dirbančios MLM versle  smile.gif Matau,kad tema prigeso,senai niekas nebesikalba,tad bandau pajudinti  smile.gif  Gal yra dirbančių GNLD tinkle? Norisi išgirsti ar pasisekė pasiekti realių ,apčiuopiamų rezultatų,per kie laiko? Aš taip pat GNLD kompanijoje,bet esu čia dėl produktų,esu vartotojas tik,todėl norisi išgirsti kažkokią sėkmės istoriją.. 4u.gif Gal paskatins žengti žingsnį toliau ir mane  biggrin.gif

Labas,

as dirbu GNLD versle. Idomu, ka jums reiskia realus rezultatai? Juk net ir papildomi 15 Lt ar 100 lt yra jau rezultatas ir realus smile.gif Na, mano rezultatai jau didesni nei sitie ivardyti smile.gif
Su sia kompanija esu daugiau kaip metus. Visu pirma del produktu. Jie tikrai kokybiski. Manau, kad kaip vartotoja tuo jau isitikinote. O norint pradeti veikla manau reikia tiesiog pradeti dalintis ta informacija su zmonemis, kodel jus pati vartojate siuos produktus. Tiesa, dauguma zmoniu skeptiski, ypac papildu atzvilgiu net ir tada, kai mato, kad kitam zmogui sie produktai issprende tam tikru sveikatos problemu. Todel pasiruoskite apsisarvuoti kantrybe, jos sitam versle reikia. Ir simtaprocentinio tikejimo produktu. Tik visiskai pasitikint produktais niekas jusu neismus is veziu, neleis suabejoti ju nauda. O tokiu sio verslo kelyje irgi pasitaiko. Tik dazniausiai tokie net nebuna bande produktu. Arba turejo karcios patirties su kokiu nors neapmokytu konsultantu. O tai jau remejo darbo brokas. Taigi, dar svarbu remejas. As nezinau, kas jusu remejas. Bet turekit omeny, kad jis turetu jus ismokyti visu niuansu, reikalingu pletojant sita veikla. Mano patarimas, pasidomekit, kiek is sitos veiklos uzdirba jusu remejas ir tai jau bus zenklas, ar jis gali ir ko gali jus ismokyti.
Lankykit seminarus, ten isgirsit daug sekmingu istoriju. Ir tikrai patariu pabandyti. Ypac jei patinka darbas su zmonemis. As ne karto nenusivyliau, kad sutikau dirbti su GNLD wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mergius @ 2013 07 02, 13:55)
Labas,

as dirbu GNLD versle. Idomu, ka jums reiskia realus rezultatai? Juk net ir papildomi 15 Lt ar 100 lt yra jau rezultatas ir realus smile.gif Na, mano rezultatai jau didesni nei sitie ivardyti smile.gif
Su sia kompanija esu daugiau kaip metus. Visu pirma del produktu. Jie tikrai kokybiski. Manau, kad kaip vartotoja tuo jau isitikinote. O norint pradeti veikla manau reikia tiesiog pradeti dalintis ta informacija su zmonemis, kodel jus pati vartojate siuos produktus. Tiesa, dauguma zmoniu skeptiski, ypac papildu atzvilgiu net ir tada, kai mato, kad kitam zmogui sie produktai issprende tam tikru sveikatos problemu. Todel pasiruoskite apsisarvuoti kantrybe, jos sitam versle reikia. Ir simtaprocentinio tikejimo produktu. Tik visiskai pasitikint produktais niekas jusu neismus is veziu, neleis suabejoti ju nauda. O tokiu sio verslo kelyje irgi pasitaiko. Tik dazniausiai tokie net nebuna bande produktu. Arba turejo karcios patirties su kokiu nors neapmokytu konsultantu. O tai jau remejo darbo brokas. Taigi, dar svarbu remejas. As nezinau, kas jusu remejas. Bet turekit omeny, kad jis turetu jus ismokyti visu niuansu, reikalingu pletojant sita veikla. Mano patarimas, pasidomekit, kiek is sitos veiklos uzdirba jusu remejas ir tai jau bus zenklas, ar jis gali ir ko gali jus ismokyti.
Lankykit seminarus, ten isgirsit daug sekmingu istoriju. Ir tikrai patariu pabandyti. Ypac jei patinka darbas su zmonemis. As ne karto nenusivyliau, kad sutikau dirbti su GNLD wink.gif

Ačiū už atsakymą.Kalbėjau apie apčiuopiamus rezultatus,kurie duoda jau pasyvias pajamas(ne kintamą uždarbį nuo produktų pardavimo) Su neigiamomis nuomonėmis esu susidūrusi ne kartą .. Net patys artimiausi draugai,giminaičiai,kurie atrodė tikrai nėra skeptiški,o geranoriški,supratingi žmonės,pasukiojo pirštą prie smilkinio,o tikėjausi paskatinimo,palaikymo..Ir šiaip,darbe bandžiau pakviesti i seminarą moteris,tai irgi išgirdau ko negirdėjusi biggrin.gif Gal dėl to ir nekyla noras žengti toliau..Miestelis kuriame gyvenu nėra didelis,tų klientų sunku rasti ir taip,o ypač verslo partnerių..Žmonės tikrai negatyvus,sunkiai priima informaciją,net jei ir mato rezultatus kažkokius,pavyzdžius.Remėjas mano yra World Team komandoje,šauni moteris,sėkminga verslininkė smile.gif ,tačiau toli gyvena,mes labai retai susimatome,kai aš atvažiuoju iki kokio seminaro(kartas nuo karto pavažiuoju) .Nusivylusi kad esu su GNLD aš nesu,puikūs puikūs produktai,padėjo susitvarkyti daugelį ligų thumbup.gif Tik dėl verslo nesu apsisprendusi.Sunku rasti partnerių,kurie norėtų dirbti kompanijoje,vis ta žmonių neigiama nuomonė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LABBRA: 02 liepos 2013 - 18:16
As dirbu tame versle,tik ne GNLD..Manau mazame miestelyje jums bus sunku prasimusti su tokiu verslu. Daug kartu susiduriau su visokiomis nuomonemis,o as gyvenu didmiestyje,zmones labiau lankstesni ,imlesni manau g.gif Siaip pasikeite net draugu ratas,nes dauguma pasitrauke,nesuprato mano darbo tinkle.Yra teke girdeti ,kad tai tipo sekta ir t.t. biggrin.gif Dabar esu jau Director,uzdirbu pastoviai vidutine LT alga,visai neblogai prisiduriu prie kitos algos.
Atsakyti
As esu MLM jau daugiau nei 5 metus, negaliu paskyti, kad dirbu 5 metus, siaip pavadinti darbu nelabai ir galima tai, cia tiesiog kaip papildoma veikla. smile.gif Perku tos kompanijos produkcija ir aisku gaunu kazkiek % atgal pinigu. Ne viena maxima negrazina % uz pirkinius, del to MLM kompanijos tikrai vertos demesio. Tai pries pusmeti susipazinau su Tiande kompanija, jos produkcija, su uzdarbio planu, jau isbandziau daug produkcijos, tikrai likau patenkinta, nes tai veikia. Tad dirbu cia rimtai, man patinka, nes siulyti produkcija zmonems tirkai labai lengva, nes kaina nera didele ir produkcija geros kokybes. Dar planuoju savo miestelyje atidaryti sandeli-parduotuve, nes si kompanija leidzia tai daryti. Dar labai svarbu manau yra tas, kad kompanija dar ,,jauna'', kad rinka neuzpildyta.
Atsakyti
Sveiki,

Ar yra užsiimančių "Organo Gold" verslu?
Atsakyti