Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas. Tik distributoriams.

na, asmeniniam vartojimui neteko girdėti, kad apskritai būtų privalomi pirkimai. pirk nors ir už 50 lt per mėnesį ar kas trečią mėnesį - viskas ok. o jeigu žmogui norinčiam daryti verslą per mėnesį nesusidaro 500 lt (įskaitant savo vartojimo), vadinasi jis arba niekam nekalba apie tai kuom užsiima, arba piktybiškai niekam nieko neparduoda, net jei prašo pabandyti smile.gif
Atsakyti
Pritariu. Manau, kad norint pasiimti bonusus nuo tinklo, privalomi pirkimai labai naudingi verslui, o asmeninis vartojimas ir yra asmeninis vartojimas, apribojimų būti neturėtų.
Atsakyti
Gal kas nors iesko naujo MLM ar nori dar vieno prie savo turimo?
Cia neissiplesiu, kad nebutu reklama, tad visa info AZ.
Tinklas naujas Lietuvoje, produktas kasdien naudojamas (ne sveikatos preke ir ne buitine chemija).

Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2010 12 31, 16:49)
Labas, as buvau kvieciama i Amway kopanija, ilgai svarsciau, daug skaiciau, ir nusprendziau nesijungti. Idedu cia savo argumentus - pamastymus, gal kam bus naudinga, o gal kas gales man tuos pamastymus atremti MLM naudai?

taikliau ir nebepasakysi smile.gif ir pastebekit, kad argumentuotos nuomones niekas neneigia, nebando paneigti argumentu, nebando priesintis ir t.t. nes i tokius taiklius pastebejimus net p.Audrius neturi ka atsakyti lotuliukas.gif sugebama tik pulti tuos, kurie nemoka taip 'kietai" kalbeti ir tiek tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2010 12 31, 15:49)
Labas, as buvau kvieciama i Amway kopanija, ilgai svarsciau, daug skaiciau, ir nusprendziau nesijungti. Idedu cia savo argumentus - pamastymus, gal kam bus naudinga....

Labai geri, stiprus, argumentuoti pamastymai... aciuks.gif
Esu naujoke MLM, tad tikrai nesirysiu atsakineti, bet patinka kai forume gali rasti rimtu pasisakymu.
Taciau patarciau ju autorei skirti dar keleta savaiciu siai temai ir paanalizuoti kitas komapnijas bei kitus MLM modelius, nes kiekviena kompanija turi savo niuansu, taisykliu, komisiniu sistema ir skirtingus produktus. Juk ir imdami paskola, investuodami i akcijas, pirkadami automobili dazniausiai nesirenkame is vieno galimo varianto, apsvarstai ir kitus. o turint jau tiek ziniu, isanalizavus smulkmeniskai viena tinkla, lyginti ji su kitu bus lengviau. Nereikia aklai eiti butent i ta, kuri siulo pazystamas, draugas, artimas ir pan.
Pirma karta apie MLM isgirdau pries kokius 2 metus. Tada net nesiklausiau. Antra karta (pries kokius 7 men) man gerbiamas ir autoritetingas zmogus pristate dar viena kompanija (cia turbut populiariausia Lietuvoje). Isklausiau, bet vis tiek skeptiskai, siek tiek ironiskai paziurejau. Prisirasiau daug neigiamu argumentu, modelis pasirode nepriimtinas, tai ir vel nesutikau isitraukti. Bet va trecias susidurimas su sia prekes pardavimo rusimi priverte dar daugiau paskaityti, pamastyti, pabandyti rasti ir teigiamu argumentu, palyginti modelius, pasidometi ir kitais tinklais bei produktais ir pasirinkti viena is kompaniju.
O ar mano zingsnis bus teisingas, ar investicija pinigu ir laiko atsipirks, galesiu parasyti gal po metu, o ar nes pelna - gal po 2 m.
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2011 02 26, 15:27)
taikliau ir nebepasakysi smile.gif  ir pastebekit, kad argumentuotos nuomones niekas neneigia, nebando paneigti argumentu, nebando priesintis ir t.t. nes i tokius taiklius pastebejimus net p.Audrius neturi ka atsakyti lotuliukas.gif  sugebama tik pulti tuos, kurie nemoka taip 'kietai" kalbeti ir tiek tongue.gif

Tiesiog tie, kurie yra MLM profesionalai, ir dirba šį darbą rimtai, ir žino, kaip viskas veikia IŠ TIKRŲJŲ, nemato prasmės atsakinėti į "stiprius argumentus", kam ką nors įrodinėti neigiamą nusistatymą turintiems žmonėms? MLM tikslas nėra užregistruoti visą pasaulį wink.gif Beje, argumentai, nors ir atrodo teisingi ir taiklūs, nes labai teisingu būdu surašyti, kad tokie ir atrodytų, beveik visi yra neteisingi wink.gif
Atsakyti
Palikim tą Amway. Licenzijos pirkimo šiandien jau nedaro praktiškai nei viena kompanija. Net ta pati Amway Anglijoj tokios lizenzijos neverčia pirkti. yra tam tikros Amway vidinės problemos ir tai šios kompanijos vidaus reikalas.
Bet pakalbėkim apie tai kodėl šis prekybos būdas reikalingas ir tampa vis populiaresnis.
Ta proga trumpai papasakosiu apie savo susitikimus su rimtais verslininkais. mano blogą skaito daugelis, skaito jį ir verslininkai. Mane pasikvietė praanalizuoti galimybę atidaryti Lietuvišką MLM kompaniją. Dėl suprantamų priežasčių nekalbėsiu nei apie produktą nei ko daugiau.
Klausimas paprastas. Kodėl verslinikai galvoja apie verslo plėtojimą MLM pagrindu. Pabrėžiu tai rimti verslininkai....jei reikia jie investuotų ir milijoną, bet kai sužinojo, kad gali užtekti ženkliai mažiau...noras tai plėtoti padidėjo.
Ta proga pasivaikščiokim po parduotuves. Tokią galimybę turėjau, nes visa savaitė esu Vilniuj. Truputį tvarkau Vilniaus vištidę ( daugiabučio butelį) ir vežioju žmoną ir dukrą kur tik jos užsnori....į darbą, mokyklą polikliniką ir t.t. Jei turiu galimybę pasivalkioju po parduotuves. Vaizdelis ne koks.
Neapsiriksiu sakydamas, kad daugelis ant bankroto ribos arba daugelio parduotuvių išlaidos vos atsiperka.
O dabar paskaičiuokit kiek kainuotų programos įsigijimas, sandėliai ir t.t. o toliau distributorių darbo organizavimas. ir beveik viskas.
Taip, kad "Močiutės klėtelė" yra visiškai realus projektas. Suprantama, nesakau, kad lašiniai realu pardavinėt MLM pagrindu, bet visa kita...
O Malibu su visa savo kompanija toliau plėšykitės, bet...
Atsakyti
QUOTE(Irine @ 2011 02 26, 16:40)
Tiesiog tie, kurie yra MLM profesionalai, ir dirba šį darbą rimtai, ir žino, kaip viskas veikia IŠ TIKRŲJŲ, nemato prasmės atsakinėti į "stiprius argumentus", kam ką nors įrodinėti neigiamą nusistatymą turintiems žmonėms? MLM tikslas nėra užregistruoti visą pasaulį wink.gif Beje, argumentai, nors ir atrodo teisingi ir taiklūs, nes labai teisingu būdu surašyti, kad tokie ir atrodytų, beveik visi yra neteisingi wink.gif

tai kodel nepaneigus tokiu argumentu? gal issamiai isaiskine tie "profesionalai" pritrauktu dar daugiau platintoju (Kitaip ir nepavadinciau tu distributoriu), galetu irodyti kad tai yra pats paciausias geris, juk jums patiems i nauda, bet kazkodel visi tyli...
Papildyta:
QUOTE(Aurius.D @ 2011 02 26, 21:58)
Palikim tą Amway. Licenzijos pirkimo šiandien jau nedaro praktiškai nei viena kompanija. Net ta pati Amway Anglijoj tokios lizenzijos neverčia pirkti.  yra tam tikros Amway vidinės problemos ir tai šios kompanijos  vidaus reikalas.
Bet pakalbėkim apie tai kodėl šis prekybos būdas reikalingas ir tampa vis populiaresnis.
Ta proga trumpai papasakosiu  apie savo susitikimus su rimtais verslininkais. mano blogą skaito daugelis, skaito jį ir verslininkai.  Mane pasikvietė praanalizuoti galimybę atidaryti Lietuvišką MLM kompaniją. Dėl suprantamų priežasčių nekalbėsiu nei apie produktą nei ko daugiau.
Klausimas paprastas. Kodėl verslinikai  galvoja apie verslo plėtojimą MLM pagrindu. Pabrėžiu tai rimti verslininkai....jei reikia jie investuotų ir milijoną, bet kai sužinojo, kad  gali užtekti ženkliai mažiau...noras tai plėtoti padidėjo.
Ta proga pasivaikščiokim po parduotuves. Tokią galimybę turėjau, nes  visa savaitė esu Vilniuj. Truputį tvarkau Vilniaus vištidę ( daugiabučio butelį) ir vežioju žmoną ir dukrą kur tik jos užsnori....į darbą, mokyklą polikliniką ir t.t. Jei turiu galimybę pasivalkioju po parduotuves. Vaizdelis ne koks.
Neapsiriksiu sakydamas, kad daugelis ant bankroto ribos arba daugelio parduotuvių išlaidos vos atsiperka.
O dabar paskaičiuokit kiek kainuotų programos įsigijimas, sandėliai ir t.t. o toliau distributorių darbo organizavimas. ir beveik viskas.
Taip, kad  "Močiutės klėtelė" yra visiškai realus projektas. Suprantama, nesakau, kad lašiniai realu pardavinėt MLM pagrindu, bet visa kita...
O Malibu su visa savo kompanija toliau plėšykitės, bet...

tai kur tas pasakojimas apie susitikimus su verslininkais? ar as nematau ar tarp eiluciu skaityti nemoku, ar... eilini karta pradejot vienu ir baiget kitu, bet nei apie viena nei apie kita nieko nepasaket?
Atsakyti
Buterfly, MLM profesionalams platintojai tik trukdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2011 02 27, 12:27)
tai kodel nepaneigus tokiu argumentu? gal issamiai isaiskine tie "profesionalai" pritrauktu dar daugiau platintoju (Kitaip ir nepavadinciau tu distributoriu), galetu irodyti kad tai yra pats paciausias geris, juk jums patiems i nauda, bet kazkodel visi tyli...
Papildyta:

tai kur tas pasakojimas apie susitikimus su verslininkais? ar as nematau ar tarp eiluciu skaityti nemoku, ar... eilini karta pradejot vienu ir baiget kitu, bet nei apie viena nei apie kita nieko nepasaket?

Daug kas pasaulyje neatskleidžiama iki galo ir ne visiem.
Pačiai užtenka to ką pasakiau. Ateity visi tokie verslai kaip MLM, Asteria ir kt tik plėsis. šitai supranta jau visi. Ir tai ką rodos Malibu aprašė kaip metodiką tinkančią MLM tai ten tik tinklinio marketingo bomžams. Niekas jau seniai nesinaudoja tokiais metodais. Maža to, niekas nieko nekviečia ir nevilioja.
Šiandien MLM padėtis jau visiškai kita, diametraliai priešinga. Aš net nespėju sekti kiek naujų narių ateina į visas mano struktūras. O buterfly, Malibu ir kt tai mums tik pasilinksminimas. Ir ačiū jums, kad skeryčiojotės ir darote mums reklamą.
Atsakyti
Net pavargstu nuo tų diskusijų ir pilstymo to pačio per tą patį. Vieni viena, kiti kita ir atrodo, neskaito kitų postų, o jei kažką perskaito, tai tuoj pat atbulai interpretuoja. doh.gif

Kiek MLM yra išsilavinusių, apsiskaičiusių žmonių, kurie pasiekia nemažų aukštumų. Nemanau, jog jie mano, kad tai afera, nemanau jog jie aferistai lotuliukas.gif

Atsakyti
Trumpas anekdotas. Man patiko. http://auriusd.blogs.../anekdotas.html
Skiriu pavargusiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurius.D: 28 vasario 2011 - 11:41