Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas. Tik distributoriams.

Aš pradėjau gegužę dirbti Fohow. Man keturioliktą dieną bus 51m. Galėsite pasveikinti biggrin.gif . Juokauju. Prieš tai dirbau keturis metus Mary kay, bet , matyt, esu tinginė, nes nesugebėjau tapti direktore, o gavau tik trijų proc kreditą prekėms. Nors per savaitę suorganizuodavau 2-3 vakarėlius. Atėjus čia irgi ne iš karto pradėjau dirbti. Bet jau gavau gruodį algą. Labai didžiavausi, nes mano vyriausias labai negražiai apie marketingą atsiliepia. Nepasakyčiau, kad labai stipriai dirbu. Man čia patinka todėl, kad pirmiausia produktai gydo, valo atstatant, numečiau kelis kg, yra skystas kalcis su mineralais, bet nebūtina pardavinėti, nėra jokio įstojimo mokesčio, privalomo periodo, kada būtina daryti užsakymą, atvežimo mokesčio. Yra niuansų, kai padedama padaryti užsakymą, nes ne visada gali sukaupti sumą. Noriu sukurti struktūrą, kuri tyliai ramiai užsidirbtų ir dar vaikams paliktų.

Atsakyti
Labai noreciau pakliuti i MLM seminarus, nes noriu mokyti savus distributorius. Dekoju
Atsakyti
QUOTE(konsultant1 @ 2011 02 09, 14:11)
Labai noreciau pakliuti i MLM seminarus, nes noriu mokyti savus distributorius. Dekoju

O tai Jūsų kompanija jų neorganizuoja? g.gif
Atsakyti
Viska reikia klausti pas savo sponsoriu. As dirbu Fohow, ten gali imti tik sau, vistiek atlyginima pradesi gauti, nes jis nuo uzsakymu skaiciaus, nepriklausomai, ar tie uzsakymai tavo daryti, ar tavo zmoniu. As tinine, tai man sis marketingas kaip tik
Papildyta:
Forever yra puiki kompanija, tik jei norite pasiekti rezultato, tai reikia daryti nemazus uzsakymus. Kazkodel apie tai nutylima. Daug zmoniu del to atsisijoja. Tik todel as ir nepasirinkau sios kompanijos. Produktus perku pas drauga.
Papildyta:
Daug buna seminaru. As noriu tobuleti, nes reikia mokinti zmones, o noriu stiprios strukturos. Man labai patinka seminarai Rusijoje. Esu ne karta buvusi Maskvoje.
Atsakyti
QUOTE(konsultant1 @ 2011 02 09, 14:49)
Viska reikia klausti pas savo sponsoriu. As dirbu Fohow, ten gali imti tik sau, vistiek atlyginima pradesi gauti, nes jis nuo uzsakymu skaiciaus, nepriklausomai, ar tie uzsakymai tavo daryti, ar tavo zmoniu. As tinine, tai man sis marketingas kaip tik
Papildyta:
Forever yra puiki kompanija, tik jei norite pasiekti rezultato, tai reikia daryti nemazus uzsakymus. Kazkodel apie tai nutylima. Daug zmoniu del to atsisijoja. Tik todel as ir nepasirinkau sios kompanijos. Produktus perku pas drauga.
Papildyta:
Daug buna seminaru. As noriu tobuleti, nes reikia mokinti zmones, o noriu stiprios strukturos. Man labai patinka seminarai Rusijoje. Esu ne karta buvusi Maskvoje.

na, iki rusyno man dar toli, bet kad FLP reikia daryti nemažus užsakymus, tai aš nesutinku. Nors, žinoma, man gal jie nedideli, o kažkam baisiai dideli g.gif
Atsakyti
Tai juk ir kompanijų įvairiausių yra, galima pasirinkti pagal savus kriterijus, taip padariau ir aš. Jei netenkina kokios nors sąlygos vienoj, atrandi kur tenkina kitoj.Ir užsakymus kas liečia, man buvo svarbu, kad ir nedarant užsakymų būtu galima gauti pinigelius, kuriuos uždirbi nuo grupės, nes juk ne visada yra galimybė ir tuos užsakymus kas mėn daryt, dėl šios sąlygos ilgai kompanijos ieškojau, bet vis tiek suradau smile.gif
Atsakyti
Erikute, nu jau baisiai įdomu, kokia ta kompanija, kurios ieškojai ir atradai?
Atsakyti
Iš tikro tai kiek teko skaityti apie MLMą, lyginti kompanijas, nagrinėti marketingo planus, tai atrodo, kad tose kompanijose, kur būtini užsakymai norint gauti bonusus, apyvartos būna pastovesnis ir didesnės. Mažiau būna "tuščių" tinklų, kur niekas nieko nevartoja, ir visa grandinė laukia, kol kas nors ten apačioje ką nors užsisakys. Taigi, rinkdamiesi kompaniją, kaip tik atsižvelgėm į būtino užsakymo aspektą ir pasirinkome tokią, kurioje jie yra.
Atsakyti
Teisingas požiūris. NWA nuo kovo 1 jau bus privalomas įstojimo pirkimas. Baigsis gyventojų surašymas.
Atsakyti
Ką reiškia įstojimo pirkimas?
Atsakyti
Labai paprastai. Norint gauti IKI nuolaidų kortelę visų pirma reikia kažką toje IKI nusipirkti. Taip ir čia norint gauti pirmus 3 procentus reikia kažką nusipirkti.
Atsakyti
Na taip ir kuo didesnis privalomas pirkimas tuo didesnės ir stabilesnes pajamos, aš tam pritariu.
Bet pažiūrėkim kitu kampu, jei tas privalomas pirkimas už 50 eurų, kaip NWA startinis tai viskas čia gerai, kiekvienas mes panašiai apie 150 Lt kas mėn išleidžiame, higienos prekėm, vitaminams, namų apyvokai,augintinių priežiūrai ir t.t. tai viską susumavus gaunasi gal ir daugiau, bet jei suma užkyla iki 500 lt arba 2000 Lt, tai šiandien retas kuris gali sau leisti švaistytis tokiom sumom...ir daryt pas save namuose sandėlį.
Mano nuomone kompanija neturėtų daryti spaudimą savo klientams privalomais pirkimais. Juk eiti į IKI ar į MAXIMA mūsų niekas neverčia kiekvieną mėnesi ir išleisti ten konkrečia pinigu sumą, manau kiekvienas perka pagal poreikius ir galimybes.
Čia jei kalbėsime apie asmeninį vartojimą.
Atsakyti