QUOTE(Malibu @ 2009 11 26, 14:00)
Be abejo yra ir trečia kategorija žmonių - protingi žmonės. Ir aš esu įsitikinusi, kad jūs jai priklausote. Tik esate suklaidinta kitos kategorijos žmonių. Kvailiams priklausytumėte tik tuomet, jei ilgą laiką neatsikvošetumėte.
Pirkti prekes iš savo e-parduotuvės turite teisę (pirkimas, t.y. savo pinigų išleidimas yra siaubingai pelningas verslas
).
Na as tuos pacius pinigus galiu isleisti kristianoj arba sarmoj arba iki rimi ir kitose parduotuvese, tik man uz tai nieks aciu nepasakys ir nieks nuolaidos nepadarys. O pries tai kai pradejau distribucija as taip pat naudojausi tomis prekemis tik su 30% antkainiu, taigi ne tik, kad nieko neprarandu, bet ir sutaupau. O beto jei kazkuri laikotarpi nereiks prekiu, ju ir nepirksiu ir nuo to nieks nenukentes. Nors kaip bebutu, apie prekes nieks negali pasakyti nei vieno blogo zodzio, jos ekologiskos, koncentruotos ir labai kokybiskos. Zinoma, jeigu zmogus mieliau renkasi optima linija suri, nei prezidento, nors skirtumas butu litas ar keli, tai cia jau zmogaus pasirinkimas. Kiekvienam yra suteikta laisva valia.
Tik jums žadamas procentas už tai, kad surasite tam tikrą skaičių naivuolių, kurie irgi norės pirkti, ir jie pirks už tam tikrą sumą tam tikrą laikotarpį. Aš tą procentėlių lentelę mačiau savo akimis. Klausimas būtų toks: jeigu jūs gausite savo procentėlius, ar mokėsite LR mokesčius nuo to sumos? Jeigu ne, tuomet tai nelegalu ir neteisėta, nes iš bet kokių pajamų turite mokėti mokesčius.
Kai pasieki tam tikra lygi, pagal istatymus turi moket kazkoki procenta, tai taip tas mokestis, nors nedidelis, bet yra.
Aš suprantu ir palaikau jūsų poziciją dėl mūsų vyriausybės veiksmų ir sveiko proto nebuvimo. Bet aš turiu pensininkę mamą, kuri visą gyvenimą dirbo, pensiją užsidirbo, o mūsų sodros sistema tokia, kad tą pensiją jai turime mokėti mes, darbingo amžiaus žmonės. Tai kaip čia dabar išeina: aš, tarkim, jūsų senelės pensijos dalį sumoku (nes moku mokesčius), o jūs gausite milijonus ir nemokėsite mokesčių maniškei išlaikyti? Ne, tai jau nesąžininga.
Sazininga/nesazininga?? Tas pensiju, pasalpu mokejimas ir problemos yra ne veiksmas, o tik pasekme to, kad kazkas nemoka tvarkyt reikalu tam aukstam poste. Ir apskritai manau, kad tiems kuriems liko iki pensijos kokiu 5-10m jos isvis NEBEGAUS, nes paprasciausiais valstybine institucija visa bankrutuos, duok Dieve klystu, bet ziurint sios dienos situacija tai labai realu.
O motyvacinius seminarus rengia ne tik Amway. Motyvacinės literatūros Lietuvoje - nors vežimu vežk. Ir apskritai, kad tie motyvaciniai seminarai?
. Juk motyvacija, paprastais žodžiais sakant, yra priežastys, dėl kurių žmogus užsiima viena ar kita veikla, priima vieną ar kitą sprendimą. O jūs juk esate labai motyvuotas žmogus, nes labai aiškiai žinote, ko norite: norite tapti turtinga. Ir tam norui išsiaiškinti ar įgyvendinti motyvacinių seminarų nereikia. Duosiu jums silpnos ir stiprios motyvacijos pavyzdžius. Pvz., aš turiu ansvorio, todėl esu nepatenkinta savo išvaizda. Labai noriu būti liekna, bet tam turiu sportuoti ir laikytis dietos. Tai padaryti sunku. O dabar įsivaizduokite, kad turiu ansvorio ir man gydytojas sako, kad jei neatsikratysiu ansvorio, aš susirgsiu gyvybei pavojinga liga arba negalėsius susilaukti taip laukto kūdikio. Kaip jums atrodo, kuriuo atveju man bus lengviau prisiversti sprotuoti ir laikytis dietos? Kuriuo atveju mano motyvacija stipresnė? Taigi, viskas priklauso nuo to, kokie yra jūsų prioritetai. Taigi, seminarai, į kuriuos jūs esate kviečiama, tėra jūsų sąmonės programavimas tam, kad jūs neapleistumėte šios veiklos.
Ir nematau cia nieko blogo, jeigu save uzprogramuoji, kad viskas bus gerai, nusipiesi plana, iskeli sau tikslus, visko gyvenime galima pasiekti! Pralaimi tas, kas suabejoja nors truputi.
Tiesa, o jums telefoninius skambučius draugams, pažįstamiems ir pažįstamų pažįstamiems, kuriuos jūs norite užverbuoti, Amway apmoka? Kiek žinau, ne. O tai jums nėra išlaidos? O jeigu dar reikia važiuoti pas kažką į namus, ofisą ir pan., kelionė jums nekainuoja?
As jau sakiau, kad as neesu ta, kuri stacia galva i viska puola, todel pries tai viska apskaiciavau, kiek man tai kainuos ir ka prarasiu, ir kokia galimybe is to pasipelnyti. Turiu galimybe rysiu naudotis nemokamai, tuo naudojuosi ir mano tinklo zmones tuo naudojasi. Be to, siuo metu tas rysys kainuoja tikrai centus, tai tikrai nera baisu. Kalbat apie kelioniu islaidas, tai as po namus nevazineju, o tiesiog paskiriu susitikimo vieta kuri ma yra pakeliui, o jei tai visai i kita puse, yra kitu zmoniu dirbanciu tinkle, kuriems pakeliui, tai ir perduodu.
Manau, kad mūsų diskusija yra naudinga mums abiems ir tiems, kas domisi ja čia, šiame forume. "Tik ginčuose gimsta tiesa". Man be galo įdomu su jumis diskutuoti.
Man taip pat labai patinka musu diskusija ir zinoma, tai labai naudinga tiems kurie kadanors prades ta versla ir tiems, kurie niekada net minties tokios netures.