QUOTE(Dainulle @ 2010 11 05, 11:40)
Malibu, paskaitykite temos pavadinimą. Kiek žinau nesate distributorius
Mes puikiai žinom, kaip jūs kategoriškai esate prieš MLM
Naujiena visems tiems kurie yra prieš MLM. Norėčiau pasidalinti mintimis šia tema. Pati esu MLM versle. JAV ekonomistų apskaičiavimais apie 2050 metus pasaulyje liks trys pagrindiniai prekių paskirstymo būdai: didžiuliai pramogų parkai su prekybos centrais (alia Akropolis), prekyba internetu ir MLM (tinklinis marketingas). Jau dabar apie 80 proc. prekių Japonijoje patenka pas vartotoją MLM keliu. Didžiosios kompanijos jungiasi arba perka MLM kompanijas nekeisdamos tų kompanijų veiklos.
Taigi, kiekviena tinklinio marketingo kompanija vartotojui stengiasi pristatyti kuo aukstesnes kokybes produkta,nes distributorius pas savo klijenta sugriža ne vieną
kartą,kompanijos pristatydamos aukštos kokybės produką,distributoriu deka kosminiu greiciu plečia savo veiklą daugelyje šalių.Pamastykim......,jei produktas nieko vertas,kiek kompanija galetų išsilaikyti,rinkoje ?Aš nekalbu vien apie Lietuvą.....
Kompanijos praeina sudetingus kelius registruodamos ar sertifikuodamos produktus.O juos reikia gauti visose šalyse i kurią kompanija įkelia koją.Kuo kompanija turi daugiau atstovybių įviriose šalyse tuo ji patikimesne.
O čia ir iškyla klausimas kuo geriau pasitiketi ar PC parduodamomis prekėmis, ar distributoriaus siūloma preke?,reikia tik pasidomėti ta kompanija, kiek metų veikia,kokiose šalyse,kokius produktai turi sertifikatus ir valio
O mokesčius mielieji, reikia mokėti visiems,nėra jau ji tokie dieli,kaip čia kažkas paskaičiavo ir kiek mano žinios leidžia, visose kompanijose iki tam tikros uždirbtos sumos,uždarbį galima atsiimti produktais.Ir tai yra labai teisinga,nes ne visi žmonęs pasirinkę šį darbą po 2 mėn lieka,čia kaip bandomasis laikotarpis,o kas lieka, lieka ilgai ir puikiai žinau ,kad krizės jie nejaučia.Sėkmės visiems distributoriams ir tiems kurie pasirinks šį kelią.