Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas. Tik distributoriams.

QUOTE(Sun Rising 212 @ 2010 11 10, 16:20)
45 sekundziu prezentacija arba 10 pamoku ant serveteliu tikrai yra puiki knyga  thumbup.gif  buvo mano pirmoji kuria perskaiciau apie mlm, rusu k. tik kazkaip nepritaikiau is jos nieko kurdama savo organizacija. o Ata Mamedovo tai visada su savim turejau dirbdama. Don Faila yra amerikietis, o Mamedovas is buvusios Tarybu Sajungos, ir Kaune gyvenes, zino musu, lietuviu mentaliteta. Amerikoje si versla kitaip priima, zmones kitokie, o musu platumose zmones sovietu sugadinti, jie ir dirba kitaip. Ata Mamedovas yra vienas sparciausiai auganciu tinklodarininku savo kompanijoje, taip pat yra kompanijos lyderiu tarybos narys.

Don Failo organizacija milžiniška, ir ne tik Amerikoje, tad sistema gera. plius tą knygą reikia ne tik skaityti, bet ir kaip darbo priemonę naudot
Atsakyti
Reklaminės žinutės Forume draudžiamos.
Moderatoriai
Atsakyti
http://auriusd.blogs...styma-apie.html
O čia dar truputis reklamos.
Geros nuotaikos.
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 11 05, 11:40)
Malibu, paskaitykite temos pavadinimą. Kiek žinau nesate distributorius  ax.gif Mes puikiai žinom, kaip jūs kategoriškai esate prieš MLM  4u.gif

Naujiena visems tiems kurie yra prieš MLM. Norėčiau pasidalinti mintimis šia tema. Pati esu MLM versle. JAV ekonomistų apskaičiavimais apie 2050 metus pasaulyje liks trys pagrindiniai prekių paskirstymo būdai: didžiuliai pramogų parkai su prekybos centrais (alia Akropolis), prekyba internetu ir MLM (tinklinis marketingas). Jau dabar apie 80 proc. prekių Japonijoje patenka pas vartotoją MLM keliu. Didžiosios kompanijos jungiasi arba perka MLM kompanijas nekeisdamos tų kompanijų veiklos.
Taigi, kiekviena tinklinio marketingo kompanija vartotojui stengiasi pristatyti kuo aukstesnes kokybes produkta,nes distributorius pas savo klijenta sugriža ne vieną
kartą,kompanijos pristatydamos aukštos kokybės produką,distributoriu deka kosminiu greiciu plečia savo veiklą daugelyje šalių.Pamastykim......,jei produktas nieko vertas,kiek kompanija galetų išsilaikyti,rinkoje ?Aš nekalbu vien apie Lietuvą.....
Kompanijos praeina sudetingus kelius registruodamos ar sertifikuodamos produktus.O juos reikia gauti visose šalyse i kurią kompanija įkelia koją.Kuo kompanija turi daugiau atstovybių įviriose šalyse tuo ji patikimesne.
O čia ir iškyla klausimas kuo geriau pasitiketi ar PC parduodamomis prekėmis, ar distributoriaus siūloma preke?,reikia tik pasidomėti ta kompanija, kiek metų veikia,kokiose šalyse,kokius produktai turi sertifikatus ir valio biggrin.gif
O mokesčius mielieji, reikia mokėti visiems,nėra jau ji tokie dieli,kaip čia kažkas paskaičiavo ir kiek mano žinios leidžia, visose kompanijose iki tam tikros uždirbtos sumos,uždarbį galima atsiimti produktais.Ir tai yra labai teisinga,nes ne visi žmonęs pasirinkę šį darbą po 2 mėn lieka,čia kaip bandomasis laikotarpis,o kas lieka, lieka ilgai ir puikiai žinau ,kad krizės jie nejaučia.Sėkmės visiems distributoriams ir tiems kurie pasirinks šį kelią. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReMeskius: 14 lapkričio 2010 - 16:47
QUOTE(Dainulle @ 2010 10 26, 12:13)
Bet kai ne tik sau perkiesi, tai viskas normaliai. AMWAY už 250 turi pirkti.

Turbūt jeigu į platintojų gretas patenka, bet jeigu Dexter Yager liniją tai privalomas pirkimas lygus 0 Lt. Platintojuose nebuvau, Yager valdo!
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 11 13, 10:26)
http://auriusd.blogs...styma-apie.html
O čia dar truputis reklamos.
Geros nuotaikos.

neištrynė dar niekas lotuliukas.gif
QUOTE(ReMeskius @ 2010 11 14, 16:40)
Naujiena visems tiems kurie yra prieš MLM. Norėčiau pasidalinti mintimis šia tema. Pati esu MLM versle. JAV ekonomistų apskaičiavimais apie 2050 metus pasaulyje liks trys pagrindiniai prekių paskirstymo būdai: didžiuliai pramogų parkai su prekybos centrais (alia Akropolis), prekyba internetu ir MLM (tinklinis marketingas). Jau dabar apie 80 proc. prekių Japonijoje patenka pas vartotoją MLM keliu. Didžiosios kompanijos jungiasi arba perka MLM kompanijas nekeisdamos tų kompanijų veiklos.
Taigi, kiekviena tinklinio marketingo kompanija  vartotojui stengiasi pristatyti kuo aukstesnes kokybes produkta,nes distributorius pas savo klijenta sugriža ne vieną
kartą,kompanijos pristatydamos aukštos kokybės produką,distributoriu deka kosminiu greiciu plečia savo veiklą daugelyje šalių.Pamastykim......,jei produktas nieko vertas,kiek kompanija galetų išsilaikyti,rinkoje ?Aš nekalbu vien apie Lietuvą.....
Kompanijos praeina sudetingus kelius registruodamos ar sertifikuodamos produktus.O juos reikia gauti visose šalyse i kurią kompanija įkelia koją.Kuo kompanija turi daugiau atstovybių įviriose šalyse tuo ji patikimesne.
O čia ir iškyla klausimas kuo geriau pasitiketi ar PC parduodamomis prekėmis, ar distributoriaus siūloma preke?,reikia tik pasidomėti  ta kompanija, kiek metų veikia,kokiose šalyse,kokius produktai turi sertifikatus ir valio biggrin.gif
O mokesčius mielieji, reikia mokėti visiems,nėra jau ji tokie dieli,kaip čia kažkas paskaičiavo ir kiek mano žinios leidžia, visose kompanijose iki tam tikros uždirbtos sumos,uždarbį galima atsiimti produktais.Ir tai yra labai teisinga,nes ne visi žmonęs pasirinkę šį darbą po 2 mėn lieka,čia kaip bandomasis laikotarpis,o kas lieka, lieka ilgai ir puikiai žinau ,kad krizės jie nejaučia.Sėkmės visiems distributoriams ir tiems kurie pasirinks šį kelią. smile.gif

thumbup.gif
QUOTE(Supervyre @ 2010 11 15, 17:08)
Turbūt jeigu į platintojų gretas patenka, bet jeigu Dexter Yager liniją tai privalomas pirkimas lygus 0 Lt. Platintojuose nebuvau, Yager valdo!

nežinau, kur aš priklausau. Toliau vis pirkaliočiausi iš amway, jei licenzija nekainuotų doh.gif
Atsakyti
Pirkite is FM kainos mazesnes ir istojimas nieko nekainuoja,produktai geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ReMeskius @ 2010 11 15, 22:00)
Pirkite is FM kainos mazesnes ir istojimas nieko nekainuoja,produktai geri biggrin.gif

Perkam, naudojam, džiaugiamės smile.gif

Kas labai patiko - tai akmens ir rūdžių valiklis thumbup.gif Niekas taip gerai dušo kabinos neišvalė ir po nieko taip ilgai nereikėjo valyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 11 15, 22:05)
neištrynė dar niekas  lotuliukas.gif
thumbup.gif

nežinau, kur aš priklausau. Toliau vis pirkaliočiausi iš amway, jei licenzija nekainuotų  doh.gif

gali padeti pasirupinti nemokama mirksiukas.gif licenzija
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2010 11 16, 23:36)
gali padeti pasirupinti nemokama mirksiukas.gif licenzija

g.gif įdomu smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kolege kviecia mane i Amway. Sedziu, skaitau, renku info.

Pagrindinis klausimas - koks taikomo 165 Lt licencijos mokescio tikslas? Kodel turiu susimoketi, noredama pirkti? Juk jei jo nebutu, daug daug zmoniu isbandytu. Zymiai palengvetu tinklo sukurimas?
Atsakyti
Tai jau atgyvena. Įsigijau sakysim IKI kortelę? Kiek už ją moku?
Dabartinės kompanijos tokių dalykų jau nedaro. Prisiregistravai, vadinasi esi narys. Va kitas klausimas, kad kompanija siūlo įsigyti darbo priemones: katalogus, kvepalų mėginius ir už juos neskaičiuoja taškų ir nerodo aktyvumo. Čia taip, bet priverstinai pirkti....
Atsakyti