QUOTE(Jolare @ 2010 11 04, 09:36)
Ilgą laiką irgi buvau priešiškai nusiteikus prieš tinklinio marketingo prekes. Bet nesenai pradėjau naudot kai kurias Amway prekes: muilą, indų ploviklį ir kt. Baigiu sunaudot ir planuoju įsigyt dar. Bet ne iš LT distributorių, o iš UK siunčiamės. Dabar susidomėjau Forever living. Kokių prekių iš ten galite pasiūlyt? Kad susidarytų tas minimalus užsakymas. Ir ar nuo sutarties pasirašymo reikia išsiimt verslo liudijimą? Ar kaip? Nes sutartyje nurodyta, kad tai verslas. O verslo be mokečių nebūna? Ta prasme be verslo liudijimo? Tai mieli disttributoriai, ar kas nors iš jūsų yra išsiėmęs verslo liudijimą?
amway prekės tikrai geros Forever Living irgi
QUOTE(Malibu @ 2010 11 04, 11:11)
Nors nebuvau, nesu ir niekada nebūsiu nei MLM kompanijų produktų vartotoja, nei distributore, galiu Jums atsakyti: 99 proc. distributorių nėra išsiėmę verslo liudijimų. Net ir patys distributoriai (o man teko skaityti net vadovėlį, skirtą MLM distributoriams) sutinka, kad realiai iš MLM verslo (mano supratimu, verslas yra tuomet, kai užsidirbi pinigų tiek, kad bent jau užtektų pragyvenimui, o jeigu tai tik menkas kokių 200-300 Lt priedas prie atlyginimo, iš kurio jūs ir pragyvename, tai nėra verslas) pragyvena ar uždirba daugiau tik koks 1 procentas į tai įtrauktų žmonių. Na o jeigu jūs, sakykime, užsidirbate iš platinimo kokius 200-300 Lt, išskaičiuokite apie 100 Lt gyventojų pajamų mokestį (verslo liudijimui įsigyti per metus teks pakloti apie 1200 Lt - mokestį nustato kiekviena savivaldybė, jis gali būti didesnis ar mažesnis), 72 Lt PSD bei, jei nesklystu, 180 Lt sodrai (bazinei pensijai). Viso per mėnesį plius minus 352 Lt mokesčių, kai jūsų pajamos tebuvo 200-300 Lt. Čia verslas? Taigi, dauguma jokių verslo liudijimų neišsiima ir mokesčių valstybei nemoka.
Net jei ir 300 lt uždirbi, tai jau vis į kišenę, o ne IŠ.... Ir mokesčius ne taip skaičiuojate....