Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas. Tik distributoriams.

QUOTE(modestina @ 2010 10 25, 23:18)
Na, nesvarbu, kad perku sau, bet pinigai taškosi veltui: išbandžiau fm i rfaberlic produkciją. FM nebent svetimiems.

kokia čia firma FM? ax.gif visas kitas paminėtas žinau..
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 10 26, 13:13)
o aš manau, kad visai normalu. Aišku, jei aš pirkčiausi tik sau, tai gal ir daugoka būtų. Bet kai ne tik sau perkiesi, tai viskas normaliai. AMWAY už 250 turi pirkti.

kaip kas supranta smile.gif
matai, aš visada pabrėžiu, kad kiekvienam žmogui yra saviti poreikiai. Jei man tinka, tai nereiškia, kad turi tikti visiems.
FM kvėpalai mums labai patiko. Naudojam sau, aplinkiniai naudoja - tikrai esame patenkinti. O rankoms kremai kokie - mhmhmhmmmm... smile.gif
Faberlico nedaug bandžiau, bet ką išbandžiau irgi patiko smile.gif

Dėl vitaminų, tai irgi pagal poreikius. Mes Forever living maisto papildus naudojam. Labai džiaugiamės. Kainos prieinamos, milijonų nereik išleist, lyginant su vaistine panašiai išeina  thumbup.gif o rezultatas geresnis.

Bet čia kaip jau minėjau - pagal kiekvieno žmogaus poreikius. Jei vitaminų nevartojate, jaučiatės gerai, tai sutinku, kad tikrai nereikia smile.gif
o aš manau, kad užsikabina žmonės tie, kurie ieško. Kažko. Jei tai tenkina jų poreikius, jie ir kabinasi smile.gif Niekas jų neskriaudžia, niekas neverčia jiems kažką daryt ko jie nenori. Kaip kad ir Jūsų nepuolu įkalbinėt  mirksiukas.gif Nieko per prievartą  4u.gif

net ir į pačius seminarus niekas neverčia važiuot.  4u.gif Pvz nebuvau nei vienam.Pati išbandžiau prekę, pati nusprendžiau.

Jei paskaitytumėt aukščiau, yra mano pasakojimas, kaip migreną išsigydžiau. Ot tai apgavystė, kad jomajo. Vargšė aš?  doh.gif

Su tokias pasakojimais "apie migrenos isgydymus" ir mulkinami zmones smile.gif jie "neverciami" nieko "pirkti", tik "netycia" isigyti ir pabandyti, juk kas cia tokio thumbup.gif O kai zmogui netiko, tai irgi yra sakoma - "kiekvienam zmigui pagal save" thumbup.gif O pinigeliai tai jau sumoketi.. lotuliukas.gif

Na, reikia pripazinti, kad tai - grynas aferizmas...
O jau tos sugalvotos ale "milijonieriu" ir "pakeitusiu gyvenima" zmoniu istorijos, tai ka jus... biggrin.gif biggrin.gif
Tiesiog eilinis chemikalas padejo isgydyti migrena ir kaip dabar gerai gyvenu, O gal ir jus tik "pabandykit"? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

P.S. nekaltinu ir neteisinu nieko - tik sakau savo nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 10 26, 18:59)

Kvepalai lenkų Federico Mahora smile.gif Alternatyvos. Platinimo būdu. Mane dabar bando užverbuot Mary Kay kosmetiką vartot. Apseisim smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2010 10 26, 20:12)
Kvepalai lenkų Federico Mahora smile.gif Alternatyvos. Platinimo būdu. Mane dabar bando užverbuot Mary Kay kosmetiką vartot. Apseisim smile.gif)

stiprybės 4u.gif lai verbuotojai pavargsta su jumis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 10 26, 22:13)
stiprybės  4u.gif lai verbuotojai pavargsta su jumis biggrin.gif

ačiū 4u.gif aš atvira idėjoms ir naujovėms. Niekada nebuvau bandžiusi šitų kompanijų produktų, tada pabandžiau. Tačiau tie visi žaidimai - ... smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 10 26, 17:59)

FM Group

QUOTE(agarmis @ 2010 10 26, 18:17)
Su tokias pasakojimais "apie migrenos isgydymus" ir mulkinami zmones smile.gif jie "neverciami" nieko "pirkti", tik "netycia" isigyti ir pabandyti, juk kas cia tokio  thumbup.gif O kai zmogui netiko, tai irgi yra sakoma - "kiekvienam zmigui pagal save"  thumbup.gif  O pinigeliai tai jau sumoketi..  lotuliukas.gif

Na, reikia pripazinti, kad tai - grynas aferizmas...
O jau tos sugalvotos ale "milijonieriu" ir "pakeitusiu gyvenima" zmoniu istorijos, tai ka jus... biggrin.gif  biggrin.gif
Tiesiog eilinis chemikalas padejo isgydyti migrena ir kaip dabar gerai gyvenu, O gal ir jus tik "pabandykit"?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

P.S. nekaltinu ir neteisinu nieko - tik sakau savo nuomone  biggrin.gif

mane jau piktumas suėmė gun_bandana.gif:

nenorite - netikėkit. Aš nesakau, kad kažkas išsigydė, aš džiaugiuosi, kad AŠ, girdite, AŠ išsigydžiau. Mane užknisę buvo važinėjimai po daktarus. Palinguoja galva, akis pavarto: jei netinka kas, tai nevalgykit, jei skauda galvą - paracetamolio išgerkit (vaiką maitinu, kitokie vaistai netinka). Per priepolį mkirti noriu, tabletes saujom vanoju. Nu ir kas? Kuo toliau, tuo dažniau skaudėjo, kuo toliau, tuo labiau.... doh.gif Bet ką gali suprasti svetimas, juk ne svetimam skaudėjo. Ne veltui sakoma, kad svetimo skausmo nebūna. O eilinis chemikalas man nieko nepadėjo. Alijošiaus sultys padėjo labai. Neskubėkit daryti išvadų nono.gif

Linkiu, kad gyvenime nieko neskaudėtų, neiškiltų jokių sveikatos problemų, kad nereikėtų gerti iš šulinio į kurį kątik prispjaudėte.

Ech....

Aš protingai žiūriu į MLM ir nespangstu, kad būsiu milijonierė. Litą kitą dasiduriu šiais sunkiais laikais. Man gerai. Pavydu? g.gif
Atsakyti
jei jums gerai - valio. Bet matot, tie "distribiutoriai"-melagiai uztai ir sugadino visą įvaizdį, kad jau ir nebetiki niekuom biggrin.gif

99 proc meluoja, ir tik 1 proc GAL teisybę ir pasakys....
Atsakyti
QUOTE(agarmis @ 2010 10 27, 16:33)
jei jums gerai - valio. Bet matot, tie "distribiutoriai"-melagiai uztai ir sugadino visą įvaizdį, kad jau ir nebetiki niekuom biggrin.gif

99 proc meluoja, ir tik 1 proc GAL teisybę ir pasakys....

tai aš tik kalbu, ką aš patyriau. Ką kiti kalba reik mokėti atsirinkti 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, bet ir jūsų istorija, ir jų istorijos yra lygiai vienodos smile.gif Jei jūs papasakojat ir negrūdat to produkto, tai tvarkoj, bet jei dar ir siūlot nusipirkti, tai tuomet patenkate į melagių kategoriją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agarmis @ 2010 10 27, 16:59)
Atsiprašau, bet ir jūsų istorija, ir jų istorijos yra lygiai vienodos smile.gif Jei jūs papasakojat ir negrūdat to produkto, tai tvarkoj, bet jei dar ir siūlot nusipirkti, tai tuomet patenkate į melagių kategoriją biggrin.gif

Aš jau minėjau, kad jei kažką žmogui įgrūdi per rpeivartą, jis tam bus priešiškai nusiteikės. Aš tik pasakoju su didžiausiu užsidegimu, nes kitaip negaliu. O jei kam reikia - patys ateina ir paprašo. negrūdu per prievartą ir negrūsiu. Visi turim teisę rinktis smile.gif

O jei klausia ko nežinau, tai ir atsakau, kad nežinau - negarbinga meluoti. Laikausi tokios nuomonės smile.gif
Atsakyti
Ilgą laiką irgi buvau priešiškai nusiteikus prieš tinklinio marketingo prekes. Bet nesenai pradėjau naudot kai kurias Amway prekes: muilą, indų ploviklį ir kt. Baigiu sunaudot ir planuoju įsigyt dar. Bet ne iš LT distributorių, o iš UK siunčiamės. Dabar susidomėjau Forever living. Kokių prekių iš ten galite pasiūlyt? Kad susidarytų tas minimalus užsakymas. Ir ar nuo sutarties pasirašymo reikia išsiimt verslo liudijimą? Ar kaip? Nes sutartyje nurodyta, kad tai verslas. O verslo be mokečių nebūna? Ta prasme be verslo liudijimo? Tai mieli disttributoriai, ar kas nors iš jūsų yra išsiėmęs verslo liudijimą?
Atsakyti
QUOTE(Jolare @ 2010 11 04, 10:36)
Ilgą laiką irgi buvau priešiškai nusiteikus prieš tinklinio marketingo prekes. Bet nesenai pradėjau naudot kai kurias Amway prekes: muilą, indų ploviklį ir kt. Baigiu sunaudot ir planuoju įsigyt dar. Bet ne iš LT distributorių, o iš UK siunčiamės. Dabar susidomėjau Forever living. Kokių prekių iš ten galite pasiūlyt? Kad susidarytų tas minimalus užsakymas. Ir ar nuo sutarties pasirašymo reikia išsiimt verslo liudijimą? Ar kaip? Nes sutartyje nurodyta, kad tai verslas. O verslo be mokečių nebūna? Ta prasme be verslo liudijimo? Tai mieli disttributoriai, ar kas nors iš jūsų yra išsiėmęs verslo liudijimą?

Nors nebuvau, nesu ir niekada nebūsiu nei MLM kompanijų produktų vartotoja, nei distributore, galiu Jums atsakyti: 99 proc. distributorių nėra išsiėmę verslo liudijimų. Net ir patys distributoriai (o man teko skaityti net vadovėlį, skirtą MLM distributoriams) sutinka, kad realiai iš MLM verslo (mano supratimu, verslas yra tuomet, kai užsidirbi pinigų tiek, kad bent jau užtektų pragyvenimui, o jeigu tai tik menkas kokių 200-300 Lt priedas prie atlyginimo, iš kurio jūs ir pragyvename, tai nėra verslas) pragyvena ar uždirba daugiau tik koks 1 procentas į tai įtrauktų žmonių. Na o jeigu jūs, sakykime, užsidirbate iš platinimo kokius 200-300 Lt, išskaičiuokite apie 100 Lt gyventojų pajamų mokestį (verslo liudijimui įsigyti per metus teks pakloti apie 1200 Lt - mokestį nustato kiekviena savivaldybė, jis gali būti didesnis ar mažesnis), 72 Lt PSD bei, jei nesklystu, 180 Lt sodrai (bazinei pensijai). Viso per mėnesį plius minus 352 Lt mokesčių, kai jūsų pajamos tebuvo 200-300 Lt. Čia verslas? Taigi, dauguma jokių verslo liudijimų neišsiima ir mokesčių valstybei nemoka.
Atsakyti