QUOTE(Dainulle @ 2010 10 26, 13:13)
o aš manau, kad visai normalu. Aišku, jei aš pirkčiausi tik sau, tai gal ir daugoka būtų. Bet kai ne tik sau perkiesi, tai viskas normaliai. AMWAY už 250 turi pirkti.
kaip kas supranta
matai, aš visada pabrėžiu, kad kiekvienam žmogui yra saviti poreikiai. Jei man tinka, tai nereiškia, kad turi tikti visiems.
FM kvėpalai mums labai patiko. Naudojam sau, aplinkiniai naudoja - tikrai esame patenkinti. O rankoms kremai kokie - mhmhmhmmmm...
Faberlico nedaug bandžiau, bet ką išbandžiau irgi patiko
Dėl vitaminų, tai irgi pagal poreikius. Mes Forever living maisto papildus naudojam. Labai džiaugiamės. Kainos prieinamos, milijonų nereik išleist, lyginant su vaistine panašiai išeina
o rezultatas geresnis.
Bet čia kaip jau minėjau - pagal kiekvieno žmogaus poreikius. Jei vitaminų nevartojate, jaučiatės gerai, tai sutinku, kad tikrai nereikia
o aš manau, kad užsikabina žmonės tie, kurie ieško. Kažko. Jei tai tenkina jų poreikius, jie ir kabinasi
Niekas jų neskriaudžia, niekas neverčia jiems kažką daryt ko jie nenori. Kaip kad ir Jūsų nepuolu įkalbinėt
Nieko per prievartą
net ir į pačius seminarus niekas neverčia važiuot.
Pvz nebuvau nei vienam.Pati išbandžiau prekę, pati nusprendžiau.
Jei paskaitytumėt aukščiau, yra mano pasakojimas, kaip migreną išsigydžiau. Ot tai apgavystė, kad jomajo. Vargšė aš?
Su tokias pasakojimais "apie migrenos isgydymus" ir mulkinami zmones
jie "neverciami" nieko "pirkti", tik "netycia" isigyti ir pabandyti, juk kas cia tokio
O kai zmogui netiko, tai irgi yra sakoma - "kiekvienam zmigui pagal save"
O pinigeliai tai jau sumoketi..
Na, reikia pripazinti, kad tai - grynas aferizmas...
O jau tos sugalvotos ale "milijonieriu" ir "pakeitusiu gyvenima" zmoniu istorijos, tai ka jus...
Tiesiog eilinis chemikalas padejo isgydyti migrena ir kaip dabar gerai gyvenu, O gal ir jus tik "pabandykit"?
P.S. nekaltinu ir neteisinu nieko - tik sakau savo nuomone