QUOTE(Aurius.D @ 2010 10 25, 18:29)
175 tai daug. Ir nėra teisinga.
o aš manau, kad visai normalu. Aišku, jei aš pirkčiausi tik sau, tai gal ir daugoka būtų. Bet kai ne tik sau perkiesi, tai viskas normaliai. AMWAY už 250 turi pirkti.
QUOTE(agarmis @ 2010 10 25, 18:33)
Žmonių mulkinimas, ir tiek žinių
kaip kas supranta
QUOTE(modestina @ 2010 10 25, 23:18)
Na, nesvarbu, kad perku sau, bet pinigai taškosi veltui: išbandžiau fm i rfaberlic produkciją. FM nebent svetimiems. Faberlic - iš išbandytų kažkur 30 priemonių 1 nieko. Tai ją gal dar ateity pirksiu. Amway - keli produktai irgi nieko. O dabar rimčiau: pasiskaičiavau, kad vietoj 4 lūpdažių geriau nusipirkti 1 kokybišką (kad ir Guerlain kompanijos), kvepalai visgi man labiausiai patinka Christian Lacroix Bazaar ir Chanel Cococ madmoiselle. O visa kita kosmetika - mažiau ir kokybiškiau. Ir dar - po kelių mėnesių nusibodo tie cackinimaisi su taiškais, katalogais ir pan. Žinau, kad vis tiek grįšiu prie ysl tušo, o dantų pasta man tinka kitos firmos. Tad... nemanau, kad verta pirkti subkompanijų produktus. Man dar amway vitaminų seminarą siūlė aplankyt. Ne-var-to-ju vitaminų. Kam man tie chemikalai? Sako, natūralūs. Kaip? Tai ir tas apvalkalas yra ne cheminis? O tai iš ko sukurtas? Juokinga. Tai kaip tą konsistencija natūralioj medicinoj tabletės pavidalu išgauna, a? Vis tiek chemija. Ot tai man vitaminai... Ir vėl bus šimtai litų niekams. Už 300 lt galima nusipirkti krūvą daržovių ir vaisių. O šiaip tai - užsiauginti patys galim. Žodžiu. Kokybė daugelio produktų šiaip sau, laiko sąnaudos didelės, naudos - maža. Bet pabandyt sykį gyvenime - kodėl ne.
matai, aš visada pabrėžiu, kad kiekvienam žmogui yra saviti poreikiai. Jei man tinka, tai nereiškia, kad turi tikti visiems.
FM kvėpalai mums labai patiko. Naudojam sau, aplinkiniai naudoja - tikrai esame patenkinti. O rankoms kremai kokie - mhmhmhmmmm...
Faberlico nedaug bandžiau, bet ką išbandžiau irgi patiko
Dėl vitaminų, tai irgi pagal poreikius. Mes Forever living maisto papildus naudojam. Labai džiaugiamės. Kainos prieinamos, milijonų nereik išleist, lyginant su vaistine panašiai išeina
o rezultatas geresnis.
Bet čia kaip jau minėjau - pagal kiekvieno žmogaus poreikius. Jei vitaminų nevartojate, jaučiatės gerai, tai sutinku, kad tikrai nereikia
QUOTE(agarmis @ 2010 10 26, 10:49)
Geriau nebandyt iš viso... Gaila tik, kad su tais "ale seminarais", pokalbiais patiklūs žmonės ir "užsikabina". Gaila, bet taip yra.
o aš manau, kad užsikabina žmonės tie, kurie ieško. Kažko. Jei tai tenkina jų poreikius, jie ir kabinasi
Niekas jų neskriaudžia, niekas neverčia jiems kažką daryt ko jie nenori. Kaip kad ir Jūsų nepuolu įkalbinėt
Nieko per prievartą
net ir į pačius seminarus niekas neverčia važiuot.
Pvz nebuvau nei vienam.Pati išbandžiau prekę, pati nusprendžiau.
Jei paskaitytumėt aukščiau, yra mano pasakojimas, kaip migreną išsigydžiau. Ot tai apgavystė, kad jomajo. Vargšė aš?