Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas. Tik distributoriams.

QUOTE(modestina @ 2010 09 11, 13:53)
Prekės užsakomos internetu, bet artimiausiame mieste turėtų būti įsikūręs Faberlic biuras? Pabandyk http://forum.lt.faberlic.com/ forume parašyt. Juk negali taip nuolat būti - prarasi klientus.

Tai biure aš tik atsiimti prekes galiu. Ten šiaip negausi juk prekių.
O kitas dalykas - tiek jau neturiu aš jau daug klientūros.... Ir labai jau neužsiimu su tuo faberlicu.... Man labiau prie dūšios forever living ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 09 11, 15:40)
Tai biure aš tik atsiimti prekes galiu. Ten šiaip negausi juk prekių.
O kitas dalykas - tiek jau neturiu aš jau daug klientūros.... Ir labai jau neužsiimu su tuo faberlicu.... Man labiau prie dūšios forever living  ax.gif

o tai biure nekonsultuoja iškilusiais klausimais?
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2010 09 11, 15:05)
o tai biure nekonsultuoja iškilusiais klausimais?

konsultavausi tik su savo rėmėja.

Kažkaip nesinori daugiau man su jais kontaktuot. Nei biuras nei rėmėjas nepakeis situacijos. Ją tvarkyti turi dar iš aukščiau mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas nors galetu ka nors apie MONA VIE kompanija ka nors papasakot?Gal kas darbuojasi ir galetu papasakot kaip ten kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute333 @ 2010 09 17, 23:00)
O gal kas nors galetu ka nors apie MONA VIE kompanija ka nors papasakot?Gal kas darbuojasi ir galetu papasakot kaip ten kas  4u.gif

g.gif pirmą kartą girdžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 09 18, 10:49)
g.gif pirmą kartą girdžiu  g.gif

Skaityk, ankstesnius postus, gal tik kitoj temoj. ten mane baigia papjauti dėl tos Mona vie.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 09 18, 11:16)
Skaityk,  ankstesnius postus, gal tik kitoj temoj. ten mane baigia papjauti dėl tos Mona vie.

lotuliukas.gif jau supratau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Kazkaip nerandu info, ar mamyte vaiko auginimo atostogu metu gali buti pasirasius sutarti su Amway? ar GNLD, Faberlic?
Nes i saskaita kazkaip premijos, bonusai grizta-nebus VMI susidomejimas pajamomis? Nors pirksiu tik sau.
Atsakyti
QUOTE(dita09 @ 2010 10 05, 15:21)
Kazkaip nerandu info, ar mamyte vaiko auginimo atostogu metu gali buti pasirasius sutarti su Amway? ar GNLD, Faberlic?
Nes i saskaita kazkaip premijos, bonusai grizta-nebus VMI susidomejimas pajamomis? Nors pirksiu tik sau.

Ar augindama vaiką gali pirkti Maksimoj....IKI....Rimi/
tai kas pasakė, kad negali pirkti Amway, Agel. Mona vie, NWA ir t.t.
ar gauni premijas iš Maxsimos...IKI ir t.t. Tai kodėl negali gauti iš kitų kompanijų/
Viskas priklauso nuo pačios laisvės supratimo.
Jei esi laisva tai gali viską, o jei esi prieš kažką kalta tai jausk kaltę iki gyvenimo pabaigos.....visada atsiras tie, kurie mokės Tave kažkuo apkaltinti.
Atsakyti
QUOTE(dita09 @ 2010 10 05, 14:21)

kiek žinau, kai jau pradedi gauti pasyvias pajamas, tada reiktų išsiimti verslo liudijimą 4u.gif

Apie Faberlic jau rašiau - sunku gauti prekes. Apie GNLD negirdėjus atgarsių, apie AMWAY irgi rašiau. Aš asmeniškai demotyvuota doh.gif lotuliukas.gif

O pasiūlyčiau Forever Living mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 10 05, 22:47)
kiek žinau, kai jau pradedi gauti pasyvias pajamas, tada reiktų išsiimti verslo liudijimą  4u.gif

Apie Faberlic jau rašiau - sunku gauti prekes. Apie GNLD negirdėjus atgarsių, apie AMWAY irgi rašiau. Aš asmeniškai demotyvuota  doh.gif  lotuliukas.gif

O pasiūlyčiau Forever Living  mirksiukas.gif

Aš kažkaip nesuprantu, kurias būtent faberlic prekes sunku gauti... šiandien va vėl paėmiau užsakymą - viskas yra...
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2010 10 06, 18:05)
Aš kažkaip nesuprantu, kurias būtent faberlic prekes sunku gauti... šiandien va vėl paėmiau užsakymą - viskas yra...

1,5 mėn nedariau jokio užsakymo. Man labai sunku buvo rugpj. mėn katalogo prekių gauti. ir nesvarbu, tai akcijinės buvo, ar ne doh.gif Pastaruoju metu labai nesigilinau, kitais reikalais užsiėmus lotuliukas.gif
Atsakyti