Va, dabar pasipasakosiu ir aš. Pernai vasarą mane viena pažįstama užkabino su AMWAY. Žadėjo aukso kalnus, nereali įmonė, labai gera produkcija ir t.t. Susiviliojau, pasirašiau. Šiaip ar taip tupiu namie su mažiukais.
Ir pirmas nusivylimas: laiminga prisijungiu prie el. parduotuvės, darau užsakymą, sumoku iš kreditinės. Negaunu... Laukiu laukiu..... Kaip nėr, taip nėr. Skambinu tiems, pas ką pasirašiau sutartėlę. Oj, kaip tu nepaskambinai užsakinėdama, juk padarei per maža suma apmokėjimą, dabar 15 zlotų nuskaičiuos, ojeigu užsakymas buvo surinktas ir niekas jo nepaėmė, dabar vėl mokėti reikės. Nai nai nai.... Labai buvau pikta. Kodėl man niekas nepaaiškino tokių dalykų. Ar bent jau būtų pasakę: kai norėsi daryti užsakymą, būtinai paskambink, paaiškinsim kaip. Vienu žodžiu, nusivylimas.... Paskuj, pasikeičiau slaptažodį į el. parduotuvę. Skambina: o kodėl pasikeitei? Pasakyk koks? negalima keisti....

Vienu žodžiu kažkoks kontroliavimas. ir šita tai man nepatiko. Numušė visą ūpą. Užsakymus dariausi tik dėl savęs ir artimųjų. Vienu žodžiu nesikabinau į tai.
Vėliau užkibau už FM group, nes kvėpaliukai labai viliojo. FM labai patiko. Tokių problemų nebuvo

Ir dabar turiu lagaminėlį, po truputį kuriu grupę. Nors kažko labai ir nesitikėjau, bet man tai patinka.
Paskuj su mam pasitarę pasirašėm su AVONU, bet tik dėl to, kad dažnai tenka iš ten pirkti

O paskuj iš inercijos ir su Faberlicu. Apie faberlicą atskira tema....
Galiausiai, mano draugė pradėjo mane kalbinti prie Foreverio (Forever Living). Pirmiausiai atsisakiau. na, kiek galima, ane?

Bet turėjau bėdų su sveikata. Na, sakau, pabandysiu. Pradėjau gerti sultis, pagerėjo labai sveikata, nors iki tol 5 metus kankinausi ir ieškojau tinkamo vaisto. PATIKĖJAU

Ta draugė ir mano gerėjanti sveikata buvo tokia negęstanti kibirkštėlė, kad aš užsivedžiau. Ir dabar esu pagrinde Foreverio, o paskuj tik šiaip sau kitų įmonių distributorius. Manau, patirtis man yra labai naudinga

Mes dabar gydomės tik foreveriu. Grupę kuriu visai neblogai, siekiu didesnių auktšumų, turiu vilčių, siekių ir tikiu, kad man pasiseks