Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas. Tik distributoriams.

Nieko niekam neplatinu ir nekaišioju po nosim. Tačiau turiu pasirašiusi sutartis su FM Group, Faberlic, Amway. Perku tik sau. Kartais - į kokius 3 ar 6 mėn užsimanau kokio produkto. Man keistas vienas dalykas - žmogus pamato katalogą ir staiga jam visko prireikia! Ir dar keistas antras dalykas - kiekvieną mėnesį nuolaidos! Tai kada realia kaina prekiaujama? Vis nuolaidos ir nuolaidos. Kaip kad parduotuvėse akcijos - net 75 proc. Juokinga darosi. Tačiau jei man norisi kažkokio tušo blakstienoms - aš jį, deja, nusiperku smile.gif Tačiau nematau reikalo pirkti tonom. Man keisčiausia, kad žmonės vis perka perka ir perka - negi tiek daug reikia visko? Gal aš minimalistė, nežinau, bet kalbant apie kosmetiką - kam man 5 lūpdažiai?, kalbant apie valymo reikmenis - kam man 10 valiklių?... Kai kurie pažįstami tiesiog maniakiškai perka - pamato ir užsisako bent 4 buteliukus kvepalų, nes juk pravers. Kitą mėnesį tas pats... Hmmm. Jei visi įjungtų loginį mąstymą, tokios kompanijos neišsilaikytų.

Beje, apie produktus. Yra gi visokių. Kad apie amway niekas nesiskundžia - netiesa. Yra gausu labai įvairių atsiliepimų. Tereikia nepatingėti ir panaršyti internete.

O va čia - baisu (amway):

http://www.youtube.c...h?v=ot31XhgE_XE
Atsakyti
QUOTE(erikute333 @ 2010 09 04, 18:32)
Sveiki, perskaičiau šios temelės visus pasisakymus, bet supratau, kad čia taip pat kaip ir kitur: yra tie kurie tuo patenkinti ir tie kurie to pakęst negali, taip ir varo vieni ant kitų.
Kadangi aš pati MLM dar nedalyvauju, tiesiog renkuosi info, nes turiu keletą pasiūlymų, man išties būtų smagu išgirsti nuomonę tų žmonių, kurie dirba tinkliniam marketinge, kurie asmeniškai patys tame dalyvauja ar kada nors dalyvavo, bet dalyvavimo patirtis būtų ilgesnė nei 3 dienų  tongue.gif tokią patirtį ir aš pati turiu, dalyvavau vienam seminare ir lankiausi info, bet deja man tai nieko per daug nesako.Gal būtų galima sulaukt ir patarimų, kaip pasirinkt tinkamą kompaniją ir pan.Busiu labai dėkinga už išsamius ir objektyvius pasisakymus. 4u.gif

Norint pradėti sėkmingą verslą reikia rinktis kompaniją kurios produktas būtų naujas, patrauklus, reikalingas. Nes MLM kompanijos yra tokios pat kaip ir visos kompanijos ir jų produkcijos pardavimai priklauso nuo tų pačių dėsnių. Sakysim mano šeima vartoja Amway produkciją, bet platinti jos nesiruošiam, nors norom nenorom pamažu atsiranda nauji žmonės.
O šiaip pasiskaitykit mano blogą nuo pradžių ten kai ką rasit. http://auriusd.blogspot.com/
Atsakyti
bigsmile.gif pagaliua atradau temą, kurios ieškojau bigsmile.gif thumbup.gif assa.gif Ryt papasakosiu daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Va, dabar pasipasakosiu ir aš. Pernai vasarą mane viena pažįstama užkabino su AMWAY. Žadėjo aukso kalnus, nereali įmonė, labai gera produkcija ir t.t. Susiviliojau, pasirašiau. Šiaip ar taip tupiu namie su mažiukais.
Ir pirmas nusivylimas: laiminga prisijungiu prie el. parduotuvės, darau užsakymą, sumoku iš kreditinės. Negaunu... Laukiu laukiu..... Kaip nėr, taip nėr. Skambinu tiems, pas ką pasirašiau sutartėlę. Oj, kaip tu nepaskambinai užsakinėdama, juk padarei per maža suma apmokėjimą, dabar 15 zlotų nuskaičiuos, ojeigu užsakymas buvo surinktas ir niekas jo nepaėmė, dabar vėl mokėti reikės. Nai nai nai.... Labai buvau pikta. Kodėl man niekas nepaaiškino tokių dalykų. Ar bent jau būtų pasakę: kai norėsi daryti užsakymą, būtinai paskambink, paaiškinsim kaip. Vienu žodžiu, nusivylimas.... Paskuj, pasikeičiau slaptažodį į el. parduotuvę. Skambina: o kodėl pasikeitei? Pasakyk koks? negalima keisti.... blink.gif Vienu žodžiu kažkoks kontroliavimas. ir šita tai man nepatiko. Numušė visą ūpą. Užsakymus dariausi tik dėl savęs ir artimųjų. Vienu žodžiu nesikabinau į tai.

Vėliau užkibau už FM group, nes kvėpaliukai labai viliojo. FM labai patiko. Tokių problemų nebuvo smile.gif Ir dabar turiu lagaminėlį, po truputį kuriu grupę. Nors kažko labai ir nesitikėjau, bet man tai patinka.

Paskuj su mam pasitarę pasirašėm su AVONU, bet tik dėl to, kad dažnai tenka iš ten pirkti smile.gif O paskuj iš inercijos ir su Faberlicu. Apie faberlicą atskira tema....

Galiausiai, mano draugė pradėjo mane kalbinti prie Foreverio (Forever Living). Pirmiausiai atsisakiau. na, kiek galima, ane? biggrin.gif Bet turėjau bėdų su sveikata. Na, sakau, pabandysiu. Pradėjau gerti sultis, pagerėjo labai sveikata, nors iki tol 5 metus kankinausi ir ieškojau tinkamo vaisto. PATIKĖJAU bigsmile.gif Ta draugė ir mano gerėjanti sveikata buvo tokia negęstanti kibirkštėlė, kad aš užsivedžiau. Ir dabar esu pagrinde Foreverio, o paskuj tik šiaip sau kitų įmonių distributorius. Manau, patirtis man yra labai naudinga smile.gif
Mes dabar gydomės tik foreveriu. Grupę kuriu visai neblogai, siekiu didesnių auktšumų, turiu vilčių, siekių ir tikiu, kad man pasiseks smile.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
jetus, ir niekas nepasakos daugiau nieko? g.gif blush2.gif aš maniau, kad čia turėtų būti lb aktyvi tema, kur visi savo nusivylimais arba kibirkštėlėm dalinasi g.gif
Atsakyti
na as ir seku sia tema, nes pati dar sioj sriti visiskai zalia smile.gif tad labai idomi kitu patirtis, rekomendacijos, nuomone, nors savo nuomone as jau susidarius turiu. Bet tikrai labai idomu pasiskaitinet apie kitu patirti, patarimus. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Naujoke ir as....katik pradejau dirbti su Safira Group. Dar tik susipazinau su viskuom, ruosiu pirmaji uzsakyma, renku savo komanda...Gal pasiseks...nezinau...
Gal butu norinciu prisijungti? Kompanija vos menesis Lietuvoje, nauja, galimybiu dar daug....wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 09 08, 09:34)
O paskuj iš inercijos ir su Faberlicu. Apie faberlicą atskira tema....

O vat taip ir įdomu pasidarė, kas ten su tuo Faberlic?
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2010 09 10, 22:04)
O vat taip ir įdomu pasidarė, kas ten su tuo Faberlic?

4u.gif labutis. galiu papasakot.....

Šiaip, ką Faberlico naudojus esu, tai viskas labai tiko ir labai patiko. Visą vasarą naudojau balzamą veidui. Net oda paskaistėjo thumbup.gif
BET....
Surinkau užsakymą, prisijungiau į el. parduotuvę, renku kodukus- ko reikia, nieko nėra blink.gif doh.gif Nepadariau užsakymo. Jei kam akcija, tai iš viso nėra valčių, kad užsakysi. Kreipiausi į įmonę ir klausiau kas čia kaip čia??? Kodėl viskas taip darosi? Tipo atsakymas buvo toks, kad atkreipti dėmesį, jog kataloge prie akcijinių prekių parašyta, jog prekių kiekis ribotas. Bet esmė tame, kad aš ir akcijinių negalėjau užsakyt. Gaunu laiškelį: gauta nauja prekių siunta ir sąrašiukas kiek ko gauta. Pažiūrėjau: tos prekės, kurios man labai reikia, visai Lietuvai 80 vnt atvežta. O čia tau gruzas..... Kol prisijungiau vėl į el. parduotuvę - tos prekės vėl nebebuvo... Nespėjau.... Net nesinori daugiau užsakinėt, nes žmogui neturiu ką pasakyt. "Nei vienos prekės, kur užsakėte nėra" doh.gif

Mano išvada tokia: arba firma užsigriebė daugiau nei pajėgi aptarnauti, arba kažkas baisiai neatsakingai dirba.
Atsakyti
Ačiū už info. Kadangi perku tik sau, tai kol kas prekių randu. Nors mane perspėjo, kad akcijinės prekės yra dažniausiai tos, kurių galiojimo laikas baigiasi. Kaip yra iš tikrųjų, nežinau. Pirkau rugpjūčio pradžioj paskutinį sykį, tai viskas, ką užsakiau, buvo... Tačiau jei dirbi su žmonėm, tada, aišku, visai kitas reikalas. Nesmagu, kad taip. Gal tada reikia kreiptis į tavo mieste esantį Faberlic biurą?
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2010 09 11, 11:09)
Ačiū už info. Kadangi perku tik sau, tai kol kas prekių randu. Nors mane perspėjo, kad akcijinės prekės yra dažniausiai tos, kurių galiojimo laikas baigiasi. Kaip yra iš tikrųjų, nežinau.  Pirkau rugpjūčio pradžioj paskutinį sykį, tai viskas, ką užsakiau, buvo... Tačiau jei dirbi su žmonėm, tada, aišku, visai kitas reikalas. Nesmagu, kad taip. Gal tada reikia kreiptis į tavo mieste esantį Faberlic biurą?

aš iš kaimo, o dabar, kiek žinau, prekės užsakomos tik internetu... g.gif
Prieš žmogų ŽIAURIAI nepatogu..... doh.gif

Buvo akcija: jei šį mėn perki plaukų dažus, kitą mėn. galėsi juos pirkti už 10,40 berods. tai klientė viena užsisakė sekantį mėnesį ir aš negavau jos norimų dažų gun_bandana.gif:
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 09 11, 14:06)
aš iš kaimo, o dabar, kiek žinau, prekės užsakomos tik internetu...  g.gif
Prieš žmogų ŽIAURIAI nepatogu.....  doh.gif

Buvo akcija: jei šį mėn perki plaukų dažus, kitą mėn. galėsi juos pirkti už 10,40 berods. tai klientė viena užsisakė sekantį mėnesį ir aš negavau jos norimų dažų gun_bandana.gif:

Prekės užsakomos internetu, bet artimiausiame mieste turėtų būti įsikūręs Faberlic biuras? Pabandyk http://forum.lt.faberlic.com/ forume parašyt. Juk negali taip nuolat būti - prarasi klientus.
Atsakyti