Truputį apie Bibliją.
Ar žinot kam sekasi tinkliniame marketinge? Tiem, kurie vadovaujasi Biblijine tiesa.
Tie, kurie žiūri į savo partnerį kaip į save ir jame mato save ir žino o reikia, kad padėti.
Tam visiškai nereikia mokytis teologijos ir baigti magistratūrą.
O Biblijinės tiesos egzistuoja visur ir visada...kiekvieną sekundę.
Holistinė psichologija remiasi Biblijinėmis tiesomis.
O ar žinot, kad MLM principai jau taikomi paprastoj gamyboj ir prekyboj motyvuojant žmones ir skatinant juos padėti kitiems?
QUOTE(Aurius.D @ 2010 08 15, 09:29)
Truputį apie Bibliją.
Ar žinot kam sekasi tinkliniame marketinge? Tiem, kurie vadovaujasi Biblijine tiesa.
Tie, kurie žiūri į savo partnerį kaip į save ir jame mato save ir žino o reikia, kad padėti.
O ar žinot, kad MLM principai jau taikomi paprastoj gamyboj ir prekyboj motyvuojant žmones ir skatinant juos padėti kitiems?
Būkite toks, malonus ir nekaišiokite Šv. Rašto kur reikia ir nereikia, nes tai šventvagystė. Jei esate bent kiek tikintis žmogus, turėtumėte žinoti ir 10 Dievo įsakymų, tarp kurių yra įsakymas "nemeluok". Aš esu už bet kokį sąžiningą verslą, kuriame žmogus už savo pinigus gauna ATITINKAMĄ paslaugą ar prekę. Deja, tačiau didžioji dalis MLM kompanijų remiasi melu ir nesąžiningumu. O paremti artimą savo galima ir kitais būdais, tačiau tai vadinama kitu žodžiu (labdara, parama, rėmimas ir t.t.).
QUOTE(Malibu @ 2010 08 15, 10:54)
Būkite toks, malonus ir nekaišiokite Šv. Rašto kur reikia ir nereikia, nes tai šventvagystė. Jei esate bent kiek tikintis žmogus, turėtumėte žinoti ir 10 Dievo įsakymų, tarp kurių yra įsakymas "nemeluok". Aš esu už bet kokį sąžiningą verslą, kuriame žmogus už savo pinigus gauna ATITINKAMĄ paslaugą ar prekę. Deja, tačiau didžioji dalis MLM kompanijų remiasi melu ir nesąžiningumu. O paremti artimą savo galima ir kitais būdais, tačiau tai vadinama kitu žodžiu (labdara, parama, rėmimas ir t.t.).
Labdara yra pats blogiausias dalykas ką žmogelis sugalvojo.
Stebim mūsų labdarą: ponios ir ponai pasisiuva apdarus už nnn....pinigų ir numeta šuniui kaulą, be prieš tai žurnaluose demonstruojasi savo apdarais. Man tai šlykštu ir tikras pasityčiojimas iš šventumo.
O kas liečia melavimą MLM tai jis yra kaip ir visur. Meluoja tik tie, kas Biblijinių tiesų nesuvokia.
Bet jie ir pasiekimų neturi....tikrų pasiekimų. o šis verslas kaip ir visi verslai...turi teisę būti.
Oi...apie melavimą...šiaip Lietuvoj labiausiai meluoja maxsima
didziausia uzuojauta tiems, kurie uzkimba ant sito sss.. malimo, patiki ir perka..
Biznis tai geras, aisku..
QUOTE(kice @ 2010 08 15, 23:13)
didziausia uzuojauta tiems, kurie uzkimba ant sito sss.. malimo, patiki ir perka..
nu va tipinis caca ir kaka matymas.
Brangioji šiandien yra labai blogas tonas rodyti viešoj erdvėj siaurą mąstymą, net ir pasikavojus po niku.
QUOTE(Aurius.D @ 2010 08 16, 00:06)
Oi...apie melavimą...šiaip Lietuvoj labiausiai meluoja maxsima
vargse ta maxima, visiems MLM-ininkams uzkliuvusi, visi tik apie ja ir tekalba gaila kad kitu pavyzdziu nesusigalvoja
Jooo, diskusija - SUPER.
Aš pati ieškodama papildomo uždarbio pradėjau domėtis tiek Tinkliniu marketingu, tiek uždarbiu internete: yra daugybė forumų, socialinių tinklų skirtų vien tam, bet nei karto nesutikau tokių piktų ir nemalonių komentarų. Labiausiai apstublino, kaip greitai buvo pereita prie asmeniškumų iš abiejų pusių.
Jeigu nėra argumentų, lieka tik įžeidinėti aponenta....
Aš pati ieškodama papildomo uždarbio pradėjau domėtis tiek Tinkliniu marketingu, tiek uždarbiu internete: yra daugybė forumų, socialinių tinklų skirtų vien tam, bet nei karto nesutikau tokių piktų ir nemalonių komentarų. Labiausiai apstublino, kaip greitai buvo pereita prie asmeniškumų iš abiejų pusių.
Jeigu nėra argumentų, lieka tik įžeidinėti aponenta....
Kažkaip net skaityti nesinori Konfliktai niekur neveda. Kvečiu konstruktyviau bendrauti
kviesk.
Žiurkė kalbasi su žiurkėnu. Klausyk žiurkėne juk tu tokia pat žiurkė kaip ir aš, bet kodėl tave visi myli, o manęs visi nekenčia...akmenimis mėto ir t.t.
Matai pas mane labai geras įvaizdis (promoušen), atsakė žiurkėnas.
Matai pas mane labai geras įvaizdis (promoušen), atsakė žiurkėnas.
Sveiki, perskaičiau šios temelės visus pasisakymus, bet supratau, kad čia taip pat kaip ir kitur: yra tie kurie tuo patenkinti ir tie kurie to pakęst negali, taip ir varo vieni ant kitų.
Kadangi aš pati MLM dar nedalyvauju, tiesiog renkuosi info, nes turiu keletą pasiūlymų, man išties būtų smagu išgirsti nuomonę tų žmonių, kurie dirba tinkliniam marketinge, kurie asmeniškai patys tame dalyvauja ar kada nors dalyvavo, bet dalyvavimo patirtis būtų ilgesnė nei 3 dienų tokią patirtį ir aš pati turiu, dalyvavau vienam seminare ir lankiausi info, bet deja man tai nieko per daug nesako.Gal būtų galima sulaukt ir patarimų, kaip pasirinkt tinkamą kompaniją ir pan.Busiu labai dėkinga už išsamius ir objektyvius pasisakymus.
Kadangi aš pati MLM dar nedalyvauju, tiesiog renkuosi info, nes turiu keletą pasiūlymų, man išties būtų smagu išgirsti nuomonę tų žmonių, kurie dirba tinkliniam marketinge, kurie asmeniškai patys tame dalyvauja ar kada nors dalyvavo, bet dalyvavimo patirtis būtų ilgesnė nei 3 dienų tokią patirtį ir aš pati turiu, dalyvavau vienam seminare ir lankiausi info, bet deja man tai nieko per daug nesako.Gal būtų galima sulaukt ir patarimų, kaip pasirinkt tinkamą kompaniją ir pan.Busiu labai dėkinga už išsamius ir objektyvius pasisakymus.