Nuostabu mergaitės, esu sužavėtas jūsų atsakymais ir klausimais. Jaučiu begalinę pareigą apšviesti žemės maitintojas vardan tos Lietuvos.
Dvasingumas yra ir versle ir lovoje, jei norit. Bet apie viską iš pradžių.
Malibu:
Ar užsikalti gražaus pinigėlio sau (ir nesvarbu kokiais metodais), ar būti nacijos, jei ne žmonijos, gelbėtoju nuo nepritekliaus?
Geras klausimas, Malibu.
Pasakysiu atvirai. Aš, kaip ir daugelis labai blaiviai žiūrime į MLM. Patikėkit, tokių dauguma. Nusiperkame produktus, žiūrime ar tinka, ar patinka, ar gera kaina, ar gera prekė ir nesukame galvos dėl viso kito.
Kaip ir sakiau žmona vartoja Amway produktus (pagrinde valymo priemones) ir dovanoja jas tetom ir t.t. O mūsų pagyvenusios būrės labai mėgsta švarą, ypač blizgančius puodus ir tai yra gera. Su Amway vitaminais kiek prasčiau. Ne visi jie tinka atskiram individui. O kvepalai geri, ypač vyriški. Patikrinta.
Per pusantrų metų aš praėjau kokia 15-20 kompanijų. Jei reiks praeisiu dar daugiau. Nematau problemų. Vienose gera yra viena, kitose kita. Vienose geri produktai, kitose žmonės, marketingo planas ir t.t. Sakysim Mona vie sultys yra tikrai geros, tiek man, tiek žmonai patiko ir tiko. O dabar gavęs nuostebių žinių apie maistą kaip energiją, pasakau tiesiai šviesiai: tai geriausia ką teko vartoti.
O prekės įpakavimas tikrai orginalus (vyno butelys). Nuėjau į sporto klubą...bambą treniruoju...atsidarau vyno butelį (Monavie sultis), visi žiūri...nesupranta..domisi.
Vairuoju automobilį, sankryžoje, o jei dar yra policija...atsidarau butelį...geriu...policija...anu ateik čia. Įsisodina, pavaišinu, pakalbu apie Brazilišką vegrą...nusiperka vyrai...skambina...užsisako.
Mergaitės, gyvenimas tai žaidimas, nuostabus žaidimas kai moki žaisti.
Mergaitės, aš neieškau pinigų, jie patys ateina.
Malibu:
Bet juk ir Jūs, ir mes visi žinome, kad jų veikloje dvasingumo mažai, juk svarbiausia - pelnas. Jeigu norite skleisti dvasingumą, geriau įkurkite ne pelno siekiančią organizaciją, sukurkite žmonėms joje darbo vietas, o gautą pelną skirkite kokiam nors kilniam tikslui. Tokiu būdu užsidibsite ir savo duonai, o žmonėms ir visai visuomenei padarysite gero. Žinios, mokymai (žinoma, jei tai nėra žydros kumelės sapnas) yra gerai, bet vien tik jais žmonių nepasotinsi, nepagydisi, stogo virš galvos nesuteiksi. Tačiau peržiūrėjus Jūsų postus nesuprantu, tai kas gi Jums aktualiausia?
Taigi, o dabar apie svarbiausią-žydros kumelės sapną. Malibu, aš nieko nežinau, aš ieškau ir randu. Aš ieškojau dvasingumo versle ir randau jį. Nes aš esu sutvertas pagal Dievą ir visa ko noriu randu. Randu, ne tas žodis...užsisakau ir man atneša...ant lėkštelės atneša.
Pradžioje buvo žodis.... Tam, kad žodis būtų išgirstas reikalingas ausų būgnelis...
Žmogus yra to žodžio užsakovas. Dievas negali be žmogaus, žmogus be Dievo. Žmogus yra Dievo receptorius. Septyni milijardai Dievo receptorių. Žmogus yra toks vienišas šiame pasauly, kad jis ne tai, kad draugų, priešų neturi.
Ir dar. Mokslininkai nuima sraigei namuką ir patubdo į vandenį, kuriame nėra kalcio...po mėnesio ji pasigamina namuką, kuris sudarytas iš kalcio. Ko ne, žydros kumelės sapnas. Ar suprantat apie ką aš? Apie tai, kad iš oro ar vandens, ar dar...nežinau ko pasidaromas kitas elementas...alchemija...sintezė...o gal šaltoji termodinamika. Arba 70 metų be maisto ir vandens:
http://www.siasat.pk...er-for-70-yearsArba maitinimasis saule:
http://www.sunson200...Dolhorukis.htmlIr dar daugelis labai įdomių dalykų yra dėstoma Tarptautiniame lyderių universitete. Viskas per internetą. Paskutinėse pastraipose ištraukos iš pačio įdomiausio šio universiteto dėstytojo Grigorijaus Kurlovo. O konkrečiai iš jo pamokos: Maistas kaip kelias.
Apie ką aš čia? Apie žydros kumelės sapną. O čia yra šių pamokų audio įrašai.
http://yrok.rpod.ru/ man, kaip ir daugeliui šiame universitete labiausiai imponuoja Kurlovas. O jis yra holistinės psichologijos atstovas.
Trumpai apie patį universitetą. Tiesa buvau užvedęs temą, bet jūsų moderatorės...reik manyt tikros būrės...neaiškindamos man, šią temą panaikino. Negerai, oi negerai.
Universiteto įkūrėjas 40 metų laisvas vyras, milijonierius, dvasingas žmogus. Kuris atsidaro rugsėjį oficialiai ir bus dėstoma keliomis kalbomis ir tiesiogiai.
Fakultetai: 1. Šeima ir tarpusavio santykiai,
2.Verslas ir pinigai
3.Sveikata (maistas)
4.Asmenybės ugdymas
5.Dvasinis ugdymas
6.Vaikų mokykla nuo 4 iki 17 metų
Trumpai. Šiame universitete galima klausytis paskaitų (įrašų jei negali tiesiogiai), uždavinėti klausimus tiesiogiai, dirbti (galima dėstyti, jei esi įdomus ir turi ką pasakyti, kviesti mokytojus ir dėstytojus, ir už tai mokami pinigai, versti ir t.t.).
Organizuoju lietuvišką grupę.
Jei domina (pasiklausius įrašų) galite kreiptis padėsiu prisiregistruoti. Nesiūlau, neperšu.
P.s. Yra moteriškas klubas, man ten snapo neleidžia įkišti..... o gaila
Dėstoma ir apie tą patį MLM ir apie ilgą gyvenimą (dėstys 112 metų vyras, o atrodo kaip 60... ir myli moteris)
) .
O dabar visiškai rimtai. Yra dvasingumas versle ir bus jis politikoj ir lovoj. Ir kito kelio nėra. Tai supranta pasaulio šviesuoliai. Artimiausiu metu tai pamatys daugelis. Ir sakau labai ramiai ir atsakingai.