[quote=Paliuke,2010 12 30, 22:19]
[quote=Pasaulisgrazus,2010 12 12, 00:09]
Mielosios nuotakos, gal ne i tema, bet siek tiek apie muzikantus sventeje: vakar buvau Kalediniame vakarelyje kur grojo nuostabus, jauni profesionalus muzikantai

: Jaunu vaikinu duetas: akordeonas ir trimitas. Nu zinokit, man daznai tenka dalyvauti ivairiuose sventese( toks jau mano tas darbas) ir dar neteko girdeti, kad taip subtiliai, elegantiskai, stilingai, o svarbiausiai energingai buvo atliekami muzikiniai kuriniai.
Girdejau ir prancuzika klasika ir jazziuka, sike tiek Retro atspalvio..Ilgai klausiau r ne irasas..bet grojo tikrai Gyvai!!
Tai tikrai rekomenduoju!!
Deja, nezinau nei ju vardu, nei dueto pavadinimo, nei koordinaciu neturiu..bet manau kas iesko, tas randa.
Jei nepamirsiu, parasysiu uzklausa organizatorei del ju koordinaciu( man irgi prireiks kada nors ju paslaugos)
Labas. Labai jau sudominai. Mes kaip tik ieskome ko nors panasaus savo vestuvems. Jeigu turi galimybe, buk gerute, parasyk kad butu bent uz ko uzsikabint ju beieskant
Papildyta:
Vaje vaje, jau susirupinau

galvojau nebus taip sunku viska suorganizuoti iki rugpjucio pabaigos

dar net nepradejome nieko ieskoti... matau kad po nauju metu imsimes aktyvios paieskos...
[/quote]
man atrodo zinau apie ka kalbat...

tai Audrius ir dede Semas. jie groja ir dziaziuka, ir klasika , ir retro ir dar daug visokiu dalyku. jei ka, turbut galiu duoti ju kontaktus.