Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- II

Na kaip ir žadėjau atėjau pasidalint savo įspūdžiais iš šventės. O įspūdžiai tooookie geri, kad pranoko visus lūkesčius. Šventėje grojo grupė "Belkanto" iš Kauno. Užsakinėdama juos galima sakyti pirkau katę maiše, nes nebuvau jų nei mačius nei girdėjus, pasiklioviau tik čia rastais komentarais ir dar per tuos Kalėdinius rūpesčius niekaip nesuderinom laiko susitikimui, tai taip pirmą kart susitikom tik per gimtadienį rolleyes.gif .
Nu ir ką šventė buvo superinė ir 100% pavykusi thumbup.gif . Net nežinau nuo ko pradėti juos girti biggrin.gif . Labai kultūringi, lengvai bendraujantys, atsiradus kokiam išsišokėliui visada turi ką pasakyt, neieško žodžio kišenėj, puikiai valdo publiką. Visą vakarą nebuvo kada svečiam labai "prisišvęst", nes buvo nuolatinis judesys. Tikrai gražūs ir nenuvalkioti muzikantų sveikinimai, tostai, anekdotai, žaidimai. Pagrindinis muzikantas nestovėjo salės gale, o dainuodamas ir vesdamas renginį vaikščiojo tarp publikos. Tad pasijautėm, kaip geram koncerte thumbup.gif . Labai gražūs balsai, o Donato tai labai labai wub.gif . O ir pačios dainos nors ir gerai žinomos bet skambėjo ne taip popsiškai, nes vienas muzikantas grojo bos. gitara. Net mano 16-metis sūnėnas sakė, kad gerai tie tavo muzikantai "pavarė" bigsmile.gif . Visi šėlo kaip išprotėję, nes muzikantai savo darbą atliko kuo puikiausiai. Ką prašai tą groja, na ir pats tas jų dainų atlikimas toks wub.gif wub.gif wub.gif užvedantis, kad abejingų jiems neliko.
Aišku svarbu, kad šventė patiko man pačiai, bet labai smagu girdėt ir svečių komentarus, kad balius buvo žiauriai geras ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 28 gruodžio 2010 - 14:07
QUOTE(Erina @ 2010 12 28, 14:38)
Na kaip ir žadėjau atėjau pasidalint savo įspūdžiais iš šventės. O įspūdžiai tooookie geri, kad pranoko visus lūkesčius. Šventėje grojo grupė "Belkanto" iš Kauno.

smagu girdeti, kad svente buvo pavykusdi ir muzikantai nenuvyle thumbup.gif gal galite pasakyti kokia ju kainyte baliams, nes vestuvems turbut brangiau ima, ir kiek valandu grojo?
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 12 28, 15:31)
smagu girdeti, kad svente buvo pavykusdi ir muzikantai nenuvyle  thumbup.gif  gal galite pasakyti kokia ju kainyte baliams, nes vestuvems turbut brangiau ima,  ir kiek valandu grojo?

Dėl vestuvių nežinau, gimtadienyje grojo už 1500, bet kaip minėjau jubiliejus išpuolė per Kalėdas, tai tarifai pas visus sukelti doh.gif Manau paprastą savaitgalį per gimtadienį išeitų pigiau susitart.
O grojo iki baliaus galo. Grojo gyvai iki 4 val, po to pradėjo po biški svečiai skirstytis, nes šokom šokom ir labai pavargom biggrin.gif tad paleidom ir juos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 28 gruodžio 2010 - 16:15
QUOTE(Erina @ 2010 12 28, 16:11)
Dėl vestuvių nežinau, gimtadienyje grojo už 1500, bet kaip minėjau jubiliejus išpuolė per Kalėdas, tai tarifai pas visus sukelti doh.gif Manau paprastą savaitgalį per gimtadienį išeitų pigiau susitart.
O grojo iki baliaus galo. Grojo gyvai iki 4 val, po to pradėjo po biški svečiai skirstytis, nes šokom šokom ir labai pavargom biggrin.gif tad paleidom ir juos ax.gif

Mes uzsisake juos vestuvems vasarai, tikiuosi kad viskas bus liux thumbup.gif Galesiu po pusmecio ir as parasyt komentarus apie juos ax.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daina86: 29 gruodžio 2010 - 08:27
QUOTE(Meredita @ 2010 12 28, 15:31)
smagu girdeti, kad svente buvo pavykusdi ir muzikantai nenuvyle  thumbup.gif  gal galite pasakyti kokia ju kainyte baliams, nes vestuvems turbut brangiau ima,  ir kiek valandu grojo?

Mes uzsisakem juos savo vestuvems, uz keturiu menesiu pranest galesiu kaip jie smile.gif
Atsakyti
Paziurejus vestuvinius fotoalbumus uzsimaniau vestuviu, bet pasiskaitinejus si foruma ir pamacius muzikantu kainas sugrizau i realybe. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Pasaulisgrazus,2010 12 12, 00:09]
Mielosios nuotakos, gal ne i tema, bet siek tiek apie muzikantus sventeje: vakar buvau Kalediniame vakarelyje kur grojo nuostabus, jauni profesionalus muzikantai thumbup.gif : Jaunu vaikinu duetas: akordeonas ir trimitas. Nu zinokit, man daznai tenka dalyvauti ivairiuose sventese( toks jau mano tas darbas) ir dar neteko girdeti, kad taip subtiliai, elegantiskai, stilingai, o svarbiausiai energingai buvo atliekami muzikiniai kuriniai.
Girdejau ir prancuzika klasika ir jazziuka, sike tiek Retro atspalvio..Ilgai klausiau r ne irasas..bet grojo tikrai Gyvai!!
Tai tikrai rekomenduoju!! 4u.gif
Deja, nezinau nei ju vardu, nei dueto pavadinimo, nei koordinaciu neturiu..bet manau kas iesko, tas randa.
Jei nepamirsiu, parasysiu uzklausa organizatorei del ju koordinaciu( man irgi prireiks kada nors ju paslaugos) thumbup.gif

Labas. Labai jau sudominai. Mes kaip tik ieskome ko nors panasaus savo vestuvems. Jeigu turi galimybe, buk gerute, parasyk kad butu bent uz ko uzsikabint ju beieskant smile.gif
Papildyta:
Vaje vaje, jau susirupinau sad.gif galvojau nebus taip sunku viska suorganizuoti iki rugpjucio pabaigos sad.gif dar net nepradejome nieko ieskoti... matau kad po nauju metu imsimes aktyvios paieskos... blush2.gif
Atsakyti
[quote=Paliuke,2010 12 30, 22:19]
[quote=Pasaulisgrazus,2010 12 12, 00:09]
Mielosios nuotakos, gal ne i tema, bet siek tiek apie muzikantus sventeje: vakar buvau Kalediniame vakarelyje kur grojo nuostabus, jauni profesionalus muzikantai thumbup.gif : Jaunu vaikinu duetas: akordeonas ir trimitas. Nu zinokit, man daznai tenka dalyvauti ivairiuose sventese( toks jau mano tas darbas) ir dar neteko girdeti, kad taip subtiliai, elegantiskai, stilingai, o svarbiausiai energingai buvo atliekami muzikiniai kuriniai.
Girdejau ir prancuzika klasika ir jazziuka, sike tiek Retro atspalvio..Ilgai klausiau r ne irasas..bet grojo tikrai Gyvai!!
Tai tikrai rekomenduoju!! 4u.gif
Deja, nezinau nei ju vardu, nei dueto pavadinimo, nei koordinaciu neturiu..bet manau kas iesko, tas randa.
Jei nepamirsiu, parasysiu uzklausa organizatorei del ju koordinaciu( man irgi prireiks kada nors ju paslaugos) thumbup.gif

Labas. Labai jau sudominai. Mes kaip tik ieskome ko nors panasaus savo vestuvems. Jeigu turi galimybe, buk gerute, parasyk kad butu bent uz ko uzsikabint ju beieskant smile.gif
Papildyta:
Vaje vaje, jau susirupinau sad.gif galvojau nebus taip sunku viska suorganizuoti iki rugpjucio pabaigos sad.gif dar net nepradejome nieko ieskoti... matau kad po nauju metu imsimes aktyvios paieskos... blush2.gif
[/quote]

man atrodo zinau apie ka kalbat... blush2.gif tai Audrius ir dede Semas. jie groja ir dziaziuka, ir klasika , ir retro ir dar daug visokiu dalyku. jei ka, turbut galiu duoti ju kontaktus.
Atsakyti
Labas merginos,vasario 12 d. turim jubilieju Kaune.Ieskom nebrangiu,bet geru linksmu muzikantu,kurie pravestu vakara ir tikrau zinau,kad tokiu yra,bet gal galite man padeti juos rasti?ACIU LABAI ,LAUKSIU I AZ
Atsakyti
QUOTE(aidakurs @ 2011 01 02, 14:53)
Labas merginos,vasario 12 d. turim jubilieju Kaune.Ieskom nebrangiu,bet geru linksmu muzikantu,kurie pravestu vakara ir tikrau zinau,kad tokiu yra,bet gal galite man padeti juos rasti?ACIU LABAI ,LAUKSIU I AZ

nono.gif nepatingekite paskaityti temos nuo pradziu, ir galbut rasite ko ieskote
Atsakyti
Sveikutes mergytes snd. praskambinau siems muzikantas ir DJ, tai va 2011m. liepos 30 jau uzimti : Presto, Mili, Dainiai, Mantas - Atas, Belkanto. Gal kokiu daugiau butu atsiliepimu apie Linksmadienius? nes nelabai ka APIE JUOS CIA RADAU blush2.gif merginos kurios dar vasarai neturite kaip ir as muzikantu, vedeju, didzeju, suskumbame doh.gif doh.gif
Atsakyti