Mielosios nuotakos, gal ne i tema, bet siek tiek apie muzikantus sventeje: vakar buvau Kalediniame vakarelyje kur grojo nuostabus, jauni profesionalus muzikantai

: Jaunu vaikinu duetas: akordeonas ir trimitas. Nu zinokit, man daznai tenka dalyvauti ivairiuose sventese( toks jau mano tas darbas) ir dar neteko girdeti, kad taip subtiliai, elegantiskai, stilingai, o svarbiausiai energingai buvo atliekami muzikiniai kuriniai.
Girdejau ir prancuzika klasika ir jazziuka, sike tiek Retro atspalvio..Ilgai klausiau r ne irasas..bet grojo tikrai Gyvai!!
Tai tikrai rekomenduoju!!
Deja, nezinau nei ju vardu, nei dueto pavadinimo, nei koordinaciu neturiu..bet manau kas iesko, tas randa.
Jei nepamirsiu, parasysiu uzklausa organizatorei del ju koordinaciu( man irgi prireiks kada nors ju paslaugos)
Papildyta:
QUOTE(liepa333 @ 2010 12 10, 15:04)
Buvome apsisprendę savo šventei liepos 20 kviestis grupę Black4. Pasirodo tai dienai jie jau užsakyti. Puoliaus prie Ilex, Hot Mamazz - situacija ta pati. Aš žiaurioj nevilty - man patikusios grupės užsakytos, nors daugiau kaip pusmetis iki mūsų vestuvių!!!Gelbėkit, gal galit rekomenduot grupę (bet norim tikros grupės, kad su tikrais instrumentais, o ne vienas ar du muzikantai)
Cia paieskokite:www.eb.lt
Black 4-geras pasirinkimas,
Hot Mamazz -uraganas ir charizma, bet jie groja tik su viena gitara, tai ju prie visai gyvai grojanciu nepriskirsi.
Tobasko, Tekila( jei teisingai parasiau pavadinima) ir tikrai ieskokite ne tarp vestuviniu muzikantu, jie cia retai "uzsitagina"...
Jei ka nors prisiminsiu-parasyiu, o laiko dar turite, viskas bus gerai!
Papildyta:
QUOTE(Meredita @ 2010 12 10, 15:40)
3 oranges bandykit, gal patiks

www.3oranges.lt jie kazkiek panasaus stiliaus
Apelsinai kiek as zinau: kaip Hotmamazz-2 vokalistesir gitara visa kita- fonogramine muzika. Nebent jau kitaip jie dirba dabar. bet balsai geri, dirba kokybiskai.