Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- II

Labas vakaras. smile.gif Norėjau paklausti, kaip manote 1500 litų vienam vakarui už muzikantus čia daug ar mažai? rolleyes.gif Jie ir pravestų vakarą.
Atsakyti
QUOTE(zozolka @ 2010 12 02, 21:42)
Labas vakaras. smile.gif Norėjau paklausti, kaip manote 1500 litų vienam vakarui už muzikantus čia daug ar mažai? rolleyes.gif Jie ir pravestų vakarą.

man atrodo kad kaina normali g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vestuves vyks ukmerges rajone pavasari, gal kas galetu rekomenduoti neblogus muzikantus, kurie nebutu labai brangininkai. Noretusi tilpti iki 1500 lt. buciau jums begalo dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zozolka @ 2010 12 02, 20:42)

Manau kaina yra normali mirksiukas.gif Super, kad už tiek radai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVika: 03 gruodžio 2010 - 14:04
QUOTE(zozolka @ 2010 12 02, 22:42)

cia ne tai kad normali, bet ir sakyciau gana pigi kaina, as be 2500lt negavau, nors aisku emiau ne naujokus, o jau varda uzsitarnavusius vyrukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa333 @ 2010 12 10, 15:04)
Buvome apsisprendę savo šventei liepos 20 kviestis grupę Black4. Pasirodo tai dienai jie jau užsakyti. Puoliaus prie Ilex, Hot Mamazz - situacija ta pati. Aš žiaurioj nevilty - man patikusios grupės užsakytos, nors daugiau kaip pusmetis iki mūsų vestuvių!!!Gelbėkit, gal galit rekomenduot grupę (bet norim tikros grupės, kad su tikrais instrumentais, o ne vienas ar du muzikantai)

3 oranges bandykit, gal patiks 4u.gif www.3oranges.lt jie kazkiek panasaus stiliaus 4u.gif
Atsakyti
Mielosios nuotakos, gal ne i tema, bet siek tiek apie muzikantus sventeje: vakar buvau Kalediniame vakarelyje kur grojo nuostabus, jauni profesionalus muzikantai thumbup.gif : Jaunu vaikinu duetas: akordeonas ir trimitas. Nu zinokit, man daznai tenka dalyvauti ivairiuose sventese( toks jau mano tas darbas) ir dar neteko girdeti, kad taip subtiliai, elegantiskai, stilingai, o svarbiausiai energingai buvo atliekami muzikiniai kuriniai.
Girdejau ir prancuzika klasika ir jazziuka, sike tiek Retro atspalvio..Ilgai klausiau r ne irasas..bet grojo tikrai Gyvai!!
Tai tikrai rekomenduoju!! 4u.gif
Deja, nezinau nei ju vardu, nei dueto pavadinimo, nei koordinaciu neturiu..bet manau kas iesko, tas randa.
Jei nepamirsiu, parasysiu uzklausa organizatorei del ju koordinaciu( man irgi prireiks kada nors ju paslaugos) thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(liepa333 @ 2010 12 10, 15:04)
Buvome apsisprendę savo šventei liepos 20 kviestis grupę Black4. Pasirodo tai dienai jie jau užsakyti. Puoliaus prie Ilex, Hot Mamazz - situacija ta pati. Aš žiaurioj nevilty - man patikusios grupės užsakytos, nors daugiau kaip pusmetis iki mūsų vestuvių!!!Gelbėkit, gal galit rekomenduot grupę (bet norim tikros grupės, kad su tikrais instrumentais, o ne vienas ar du muzikantai)

Cia paieskokite:www.eb.lt
Black 4-geras pasirinkimas,
Hot Mamazz -uraganas ir charizma, bet jie groja tik su viena gitara, tai ju prie visai gyvai grojanciu nepriskirsi.
Tobasko, Tekila( jei teisingai parasiau pavadinima) ir tikrai ieskokite ne tarp vestuviniu muzikantu, jie cia retai "uzsitagina"...
Jei ka nors prisiminsiu-parasyiu, o laiko dar turite, viskas bus gerai! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Meredita @ 2010 12 10, 15:40)
3 oranges bandykit, gal patiks  4u.gif www.3oranges.lt jie kazkiek panasaus stiliaus  4u.gif

Apelsinai kiek as zinau: kaip Hotmamazz-2 vokalistesir gitara visa kita- fonogramine muzika. Nebent jau kitaip jie dirba dabar. bet balsai geri, dirba kokybiskai. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites! Isiterpsiu i muzikantu tema... Ruosiames siai vasarai vestuvems, deja, labai brangiu ir zinomu negalim sau leisti... Drauge pasiule viena grupe, nes dalyvavo jubiliejuje, kuriame jie grojo, bet daugiau jokiu atsiliepimu apie sia grupe nerandu.... Gal kas nors esate girdeje apie INTRIGA, ar pas kazka jie yra groje? Buciau dekinga uz bet kokia informacija!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielos nuotakos smile.gif vis užsuku į šį forumą smile.gif kažkada ieškojau grupės savo vestuvėms, o dabar noriu pasidžiaugti savo mažylių krikštynomis 4u.gif
Prieš keletą metų draugės vestuvėse grojo grupė "Maloniai", nenusivylėm, šventė buvo puiki. Savo vestuvėms, gaila, šios grupės nepavyko užsakyti. Bet spalį Nidoje atšventėm storas dvigubas savo mažylių krikštynas su gausybe svečių biggrin.gif . Negaliu atsidžiaugti, kad pavyko pasisamdyti "Maloniai" muzikantus, nesitikėjau, kad tokią tolybę sutiks važiuoti. Už gerą nuotaiką ir puikiai pavykusią šventę esu dėkinga šiai grupei. Jie prisitaikė prie mano sugalvoto scenarijaus, o tik užgrojus visi puldavo šokti, dainuoti. Žodžiu, liko patenkinti tiek jaunimas, tiek senimas.
Atsakyti
Aš galiu rekomenduoti grupę "Fresh" iš Klaipėdos. Jie viską groja su gyvais instrumentais, o jų vokalistė tiesiog nuostabi. Jau po pirmos pirmos dainos minutės visi svečiai tiesiog nebegali nusėdėti ir bėga šokti. Jie tiesiog SUPER!!!
Atsakyti
QUOTE(Mylimiausia @ 2010 12 21, 18:49)
Aš galiu rekomenduoti grupę "Fresh" iš Klaipėdos. Jie viską groja su gyvais instrumentais, o jų vokalistė tiesiog nuostabi. Jau po pirmos pirmos dainos minutės visi svečiai tiesiog nebegali nusėdėti ir bėga šokti. Jie tiesiog SUPER!!!

"Fresh" fainuoliai 4u.gif
O del vokalistes balso: nu tai tikrai reto grozio balsas:
http://www.youtube.c...feature=related
Saunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,kagalite pasakyti apie muzikanta Vytauta Krupaviciu is Kauno? Gal paskuria grojo ir kaip jums ar patiko smile.gif
Atsakyti