Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- II

Sveikos merginos 4u.gif

Ieskau muzikantu kurie ne tik pasokdintu senu geru dainu ritmu (70s,80s,90s) bet ir pravestu visa rengini (neturime pirsliu) rolleyes.gif

Mano busimasis vyras ne Lietuvis todel idealiausias variantas rasti tokius muzikantus kurie galetu sneketi angliskai! ax.gif

Perskaiciau foruma ir issirinkau keleta grupiu :

1.Retro
2.Sweet

3.Holas
4.Dainiai

Ka manote? Gal galite pasiulyti muzikantus snekancius angliskai? O gal mano issirinkti muzikantai tokie ir yra?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2010 11 21, 02:22)
Sveikos merginos  4u.gif

Mano busimasis vyras ne Lietuvis todel idealiausias variantas rasti tokius muzikantus kurie galetu sneketi angliskai! ax.gif

Perskaiciau foruma ir issirinkau keleta grupiu :

2.Sweet[/color][/b]

Ka manote? Gal galite pasiulyti muzikantus snekancius angliskai? O gal mano issirinkti muzikantai tokie ir yra??  ax.gif

sweett tikrai kalba ir graziai angliskai dainuoja 4u.gif

Atsakyti
Labutis 4u.gif Gal kas girdejote kokiu atsiliepimu apie Dainiu Tomku? Jis berots is Siauliu .
Atsakyti
sveikos panelykes smile.gif nors iki vestuviu turiu daug laiko, bet su muzikantais visiskai negaliu pasispresti ieskau dbr kad po to maziau rupesciu butu tai ziurineju viska po trupuciuka smile.gif fotografus turiu ir jie pasiule muzikantus, galvoju kodel gi nepabandyt... kai uzskambinau jiems tai patikekit likau tokiam soke, kad net kalbet nesinori...Grupe EXTRA dainuoja tryse tik nzn is kur jie manau is vilniaus pati esu is vln....gal kas girdeje apie juos? daug kas gyre, kai siule man sake irgi visai neblogi...Bet po pirmo skambucio pasakiau o Dieve kazkokie nerimti...nes skambinau is uzsienio ir pirmieji klausimai buvo ar turit savo internetine svetaine? atsakymas: nepamenu!!!! kitas klausymas ar turit savo el pasta, kad galetumem susirasyt, atsakymas: nepamenu!!! galvoju virsune, sako ryt paskambinkit sakau kad gal jus man sms atsiuskit savo el pasta ar internetine svetaine sako gerai...manot as sulaukiau kokios nors sms ar ko! visiskai nieko....papykau biski ir dbr pati nzn kaip as issirinksiu muzikantus jie sventeje lb svarbus, pasiulykit kokius gerus kurie nebuvo pavede ir pan... del kainos tai atiduociau apie 3000 smile.gif aciukas is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estera11estera @ 2010 11 22, 22:51)
sveikos panelykes smile.gif nors iki vestuviu turiu daug laiko, bet su muzikantais visiskai negaliu pasispresti ieskau dbr kad po to maziau rupesciu butu tai ziurineju viska po trupuciuka smile.gif fotografus turiu ir jie pasiule muzikantus, galvoju kodel gi nepabandyt... kai uzskambinau jiems tai patikekit likau tokiam soke, kad net kalbet nesinori...Grupe EXTRA dainuoja tryse tik nzn is kur jie manau is vilniaus pati esu is vln....gal kas girdeje apie juos? daug kas gyre, kai siule man sake irgi visai neblogi...Bet po pirmo skambucio pasakiau o Dieve kazkokie nerimti...nes skambinau is uzsienio ir pirmieji klausimai buvo ar turit savo internetine svetaine? atsakymas: nepamenu!!!! kitas klausymas ar turit savo el pasta, kad galetumem susirasyt, atsakymas: nepamenu!!! galvoju virsune, sako ryt paskambinkit sakau kad gal jus man sms atsiuskit savo el pasta ar internetine svetaine sako gerai...manot as sulaukiau kokios nors sms ar ko! visiskai nieko....papykau biski ir dbr pati nzn kaip as issirinksiu muzikantus jie sventeje lb svarbus, pasiulykit kokius gerus kurie nebuvo pavede ir pan... del kainos tai atiduociau apie 3000 smile.gif aciukas is anksto smile.gif

Man asmeniskai tokie tikrai pasitikejimo nekeltu... g.gif
Siaip esu anksciau skaicius, kad grupe black4 labai nebloga. Bet cia tik tiem atvejam, kai turit arba talkovus pirslius, arba vedeja, nes jie, kaip supratau, nelabai veda vestuviu.
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2010 11 21, 04:22)

2.Sweet[/color][/b]

Jie labai populiarus - kitiems metams jau daug uzsakymu turi smile.gif Todel pasiskambinkite paklausti, ar dar laisvi jusu datai mirksiukas.gif
Mes irgi be pirsliu, bet be problemu praves visa vakara, svariai, be akcento dainuoja angliskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2010 11 21, 03:22)
2.Sweet
4.Dainiai

esu buvusi vestuvese su siais vedejais biggrin.gif tai sweet labiau gal kaip muzikantai. negaliu nieko sakyti bet del sveciu uzimtumo tai labiau dainiai man patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

help.gif Labai reikia muzikantu vestuvems aplink Siaulius, gal turite ka pasiulyti? Buvome nusiziureje grupe Mili, bet juos is panosies uzsisake kazkas musu dienai.. Maciau kad gyrete kazkoki Manta, kas jis toks ir is kur? Buciau labai dekinga uz info nes jau nervai nebelaiko kaip nieko nerandu.. 4u.gif
Atsakyti
Grupe Hot Mamazz:
www.kaledos.hotmamazz.lt
rimtai dirba, bet netinka tradicinems 1 ar 2-ju dienu vestuvems. veda vakara ir angliskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 23 lapkričio 2010 - 16:50
QUOTE(dangiski migdolai @ 2010 11 23, 14:06)
esu buvusi vestuvese su siais vedejais  biggrin.gif tai sweet labiau gal kaip muzikantai. negaliu nieko sakyti bet del sveciu uzimtumo tai labiau dainiai man patiko smile.gif

Jega tada thumbup.gif nes mums reikia kuo daugiau sokiu, kuo maziau kalbu, zaidimu sokiai.gif
Atsakyti
Šiandien gavau atsakymus iš labiausiai Jūsų išgirtų muzikantų Belkanto ir Sweett, deja mano dieną jie jau užimti sad.gif, o galvojau, kad per anksti ieškau, nors vestuvės tik rugpjūtį, čia jau reikėjo iškart po pasipiršimo ieškoti bent jau muzikantų tai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2010 11 24, 21:01)
Šiandien gavau atsakymus iš labiausiai Jūsų išgirtų muzikantų Belkanto ir Sweett, deja mano dieną jie jau užimti sad.gif, o galvojau, kad per anksti ieškau, nors vestuvės tik rugpjūtį, čia jau reikėjo iškart po pasipiršimo ieškoti bent jau muzikantų tai tikrai smile.gif

haha lotuliukas.gif mano vestuves tik 2012 vasara o as jau dabar visko ieskausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vasara depozitus vesiu thumbup.gif
Atsakyti