Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- II

Laba diena,
gal galėtumėte rekomenduoti muzikantus (-ą) iš Panevėžio ar aplink, kurie patiktų vyresnio amžiaus žmonėms? Organizuoju tėvų auksines vestuves, tad reikia muzikantų.
dėkoju iš anksto už pagalbą 4u.gif
geriau būtų į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AVika @ 2010 11 08, 15:13)
Jis gros ir ves mūsų šventę thumbup.gif  labai šiltai bendraujantis žmogutis, kiek pasakojo bus laabai linksma be jokių pakelkim pakelkim ir vel pakelkim stikliukus, jokių "pošlų" žaidimų  drinks_cheers.gif Kiek skaičiau atsiliepimų tai geri smile.gif

Mantas tikrai labai fainas zmogutis, kaip jau ir rasiau anksciau. Grojo pas mus vestuvese pries metus. Zinoma kam reikia uzstales dainu (kaip mano mociute pradejo dainuot doh.gif ) tai jis ne tas zmogus, bet man asmeniskai ir daugeliui ne "kaimo" sveciu jis tikrai labai patiko. Sodybos seimininkai net po to ji kviete i renginius,.
tikrai nedainuoja jis operu. dainos yra visokios. dainavau ir as sokdama, nepamenu kokios dainos blush2.gif bet tikrai visiems zinomos
labai rupestingas zmogus, kiekvienas svecias (net slapta nusimuilines tongue.gif ) budavo jo palydetas ir t.t.
pries vestuves pasiule savo scenariju, derinom kas ir kaip. siuntinejom e-mail'us kelias savaites. viska bandem derint pagal valandas nes jis kiekvienam dalykui priderindavo ir muzika (pvz padeka tevams vienokia daina, pries zidini kitokia ir t.t.) tik reikia klausytis mirksiukas.gif
is tiesu musu vestuvese net geriau jei butu buves jis vienas vedantysis, nes kai pas mane buvo dar ir pirsliai, tai isejo nemazai nesusipratimu, nebent reiktu labai viska suderinti is anksto.
tikrai esu jam dekinga uz pagalba. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2010 11 11, 08:40)
Mantas tikrai labai fainas zmogutis, kaip jau ir rasiau anksciau. Grojo pas mus vestuvese pries metus. Zinoma kam reikia uzstales dainu (kaip mano mociute pradejo dainuot  doh.gif ) tai jis ne tas zmogus, bet man asmeniskai ir daugeliui ne "kaimo" sveciu jis tikrai labai patiko. Sodybos seimininkai net po to ji kviete i renginius,.
tikrai nedainuoja jis operu. dainos yra visokios. dainavau ir as sokdama, nepamenu kokios dainos  blush2.gif  bet tikrai visiems zinomos
labai rupestingas zmogus, kiekvienas svecias (net slapta nusimuilines  tongue.gif ) budavo jo palydetas ir t.t.
pries vestuves pasiule savo scenariju, derinom kas ir kaip. siuntinejom e-mail'us kelias savaites. viska bandem derint pagal valandas nes jis kiekvienam dalykui priderindavo ir muzika (pvz padeka tevams vienokia daina, pries zidini kitokia ir t.t.) tik reikia klausytis  mirksiukas.gif
is tiesu musu vestuvese net geriau jei butu buves jis vienas vedantysis, nes kai pas mane buvo dar ir pirsliai, tai isejo nemazai nesusipratimu, nebent reiktu labai viska suderinti is anksto.
tikrai esu jam dekinga uz pagalba.  thumbup.gif

Tai va pas mus bus tik liudininkai, kurie ir sutiko jais būti, nes nereiks daryti beveik nieko biggrin.gif Taigi vedantysis jis bus vienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AVika @ 2010 11 11, 08:58)
Tai va pas mus bus tik liudininkai, kurie ir sutiko jais būti, nes nereiks daryti beveik nieko biggrin.gif Taigi vedantysis jis bus vienas ax.gif

pas mus bus taip pat tik liudininkai, kurie neipareigoti pravesti vakaro 4u.gif Manau Mantas bus labai gerai-nes jis ir ves vakara 4u.gif Visi sveciai gales tik dziaugtis vestuvemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SandritaM @ 2010 01 27, 08:05)
Sveikos smile.gif kaip muzikantus vestuvems galeciau rekomenduoti grupe ILEX, buvau draugu vestuvese kur jie grojo, is tikro paliko dideli ispudi smile.gif graziai grojo o ir vaoliste balsas nuostabus, norejome imti sau smile.gif tik kad patalpos pas mus nedideles o be bugnu jie negroja sad.gif

Mūsų vestuvėse grojo ILEX'ai - jie nerealūs wub.gif thumbup.gif Jeigu dar būtų kokia šventė, net nedvejodami vėl juos užsisakytumėm 4u.gif

QUOTE(SandritaM @ 2010 05 11, 11:49)
<...>
9. Grupe ILEX - groja sesiese, jei nueisi i puslapio pagbaiga, galesi pasiklausyti ju dainu. Dainuoja LT ir ENG.
Internetinis puslapis: http://ilex.zaz.lt/
<...>

Ir RUS tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
matau, kad ne man vienai sunku išsirinkti vestuvių muzikantus, kurie bent jau už sumokėtą sumą kaip priklauso atidirbtų ir šventė būtų šauni... Man rekomendavo muzikantus iš Telšių... Vestuves darysim Šilutės rajone, tad gal kas galit dar kokius parekomenduoti iš aplinkinių miestų. Beto reikia, kad muzikantai atstotų piršlius, kadangi norime kuo mažiau juos apkrauti. labai ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(!AM @ 2010 10 21, 19:43)
Rugsėjo pabaigoje atšventėme vestuves. Norime pasidalinti patirtimi su muzikantais smile.gif Norėjom tradicinių vestuvių muzikantų, kurie galėtų padėti piršliams palinksminti publiką, o ne tik grotų dainas. Per draugus sužinojome Vido ir Alvydo kontaktus. Jie buvo nerealūs! Na, aišku, vestuvinių muzikantų rėmuose smile.gif Tačiau tai labai smagūs ir mokantys vesti renginius vyrukai (vienas aukštas ir liesas, kitas mažas ir apvalainas - jau vien tai daug pasako smile.gif ). Vienas iš jų dainuoja Kauno muzikiniam teatre. Jeigu ką domina, prašom į PŽ. Dažniausiai jų nuvažiuoti paklausyti galima į Jonavą arba kavinėje Kaune. Bet čia su jais asmeniškai reikia derinti...

gal galima kontaktus 4u.gif ?
Atsakyti
O mes renkames tarp Manto ir tarp Pauliaus Markulio.
Beabejo Paulius pats nedainuoja. jis atlieka tik vedejo ir dj darba, bet pas ji nera taip , kad atidirbo 7valandas ir vaziuoja namo. sake bus tiek, kiek reikes. thumbup.gif tas man patiko. Gal kuri esate girdejusi abudu variantus g.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kas galėtų parekomenduot gera vestuvių vedėją-muzikantą Vilniuje, kuris pravestų šventę lietuvių-lenkų-rusų kalbomis? blush2.gif Ir aišku, kad nebūtų labai brangu, mat mažo biudžeto vestuvės blush2.gif
Labai ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 11 15, 18:02)
O mes renkames tarp Manto ir tarp Pauliaus Markulio.
Beabejo Paulius pats nedainuoja. jis atlieka tik vedejo ir dj darba, bet pas ji nera taip , kad atidirbo 7valandas ir vaziuoja namo. sake bus tiek, kiek reikes.  thumbup.gif  tas man patiko.  Gal kuri esate girdejusi abudu variantus  g.gif

Benaršydama internete buvau radus labai gerų atsiliepimų apie Paulių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

Noriu padėkoti visoms jums, kurios padėjote apsispręsti dėl muzikantų. Rinkomės tik pagal jūsų rekomendacijas ir patarimus. Ačiukas visoms! Labai nerimavom kas ir kaip bus, bet buvo taip smagu, linksma, kad šiandien galiu rekomenduoti visoms. Vestuvės buvo rugsėjo 3 d. Grojo ir vedė grupė Retro. kainavo 1600 lt. Tikrai negaila tų pinigėlių. Atidirbo kaip turi būti... o piršliai tai dėkojo, kad net linksma buvo... Filmą gavom visai neseniai, tai dar kartelį viską įvertinom. Filmukas taip pat l. patiko, nors čia ne ta tema...
Dar patarimas visoms, kurios nori samdyti piršlius - labai apsižiūrėkit, nes draugės vestuvės pavirto nesąmone ir farsu - labai stengėsi, bet juk turi būti šventė, o ne cirkas....
Ačiū visoms mergaitėms ir gražių, linksmų švenčių!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretulux77: 19 lapkričio 2010 - 22:08
sveikos. na perskaiciau viska, ir is visu savo svenetei noreciau siu, ryt bandysiu skambintis, ziuresiu ka su kainom sakys ax.gif

1.MG International thumbup.gif
2.Presto
3.lex
4.Mili

o kokios jau siuos muzikantus turejusiu, ar dalyvavusiu sventese, kur jie grojo nuomone? buciau labai dekinga uz jusu nuomones ar net rekomendacijas mirksiukas.gif
Atsakyti