QUOTE(AVika @ 2010 11 08, 15:13)
Jis gros ir ves mūsų šventę

labai šiltai bendraujantis žmogutis, kiek pasakojo bus laabai linksma be jokių pakelkim pakelkim ir vel pakelkim stikliukus, jokių "pošlų" žaidimų

Kiek skaičiau atsiliepimų tai geri
Mantas tikrai labai fainas zmogutis, kaip jau ir rasiau anksciau. Grojo pas mus vestuvese pries metus. Zinoma kam reikia uzstales dainu (kaip mano mociute pradejo dainuot

) tai jis ne tas zmogus, bet man asmeniskai ir daugeliui ne "kaimo" sveciu jis tikrai labai patiko. Sodybos seimininkai net po to ji kviete i renginius,.
tikrai nedainuoja jis operu. dainos yra visokios. dainavau ir as sokdama, nepamenu kokios dainos

bet tikrai visiems zinomos
labai rupestingas zmogus, kiekvienas svecias (net slapta nusimuilines

) budavo jo palydetas ir t.t.
pries vestuves pasiule savo scenariju, derinom kas ir kaip. siuntinejom e-mail'us kelias savaites. viska bandem derint pagal valandas nes jis kiekvienam dalykui priderindavo ir muzika (pvz padeka tevams vienokia daina, pries zidini kitokia ir t.t.) tik reikia klausytis
is tiesu musu vestuvese net geriau jei butu buves jis vienas vedantysis, nes kai pas mane buvo dar ir pirsliai, tai isejo nemazai nesusipratimu, nebent reiktu labai viska suderinti is anksto.
tikrai esu jam dekinga uz pagalba.