Man jau baigia akys prie kompiuterio išvarvėt. Ne vestuvės, bet reikia muzikantų. Baigiu visas temas perskaitinėt.
Merginos manyčiau ši tema tam ir yra kad rašytumėte, pagirtumėte, išpeiktumėte ir t.t. jūsų girdėtus muzikantus. Labai daug tokių pasisakymų, kaip "Žinau gerus muzikantus, jei reikia info, kreipkitės į AŽ" užima labai daug laiko, o ir kai kurios merginos prisijungia retai. Iš daugybės, kurioms rašiau, atsakė tik kelios
Rašykit viską čia. Beieškančioms tikrai labai pagelbėsit
Taiva naudodamasi rastais pagyrimais išsirinkau keletą muzikantų, kuriuos norėčiau matyt savo jubiliejuje. Didžiausia bėda ta, kad gimtadienis per Kalėdas, tai jau kainos

.
1.
Mili sutiko groti už 2000 Lt. Nu vestuvėms gal..., bet gimtadieniui manyčiau brangoka.
2.
Sweet 2000-2500, nes Kalėdos.
3.
Rolandas Noreika (vakaro vedėjas ir muzikantas) užsiprašė 1200.
4.
Paulius Markulis ( vakaro vedėjas ir didžėjus) ~1300 +kuras. Bet toks fainuolis, labiausiai linkau prie jo, bet vyras atkalbėjo, nes sako, kad tokiam vakarui geriau gyva muzika.
5.
Banglai 1000 Lt + kuras. Bet atbaidė mane su manim kalbėjusio pagrindinio nario pasisakymas, kad "per Kalėdas aš užimtas, tai neatvažiuosiu, bet atsiųsiu kitus du grupės berniukus". Yra tikrai gerų pasisakymų apie šią grupę, bet yra ir tokių, kad ši grupė mėgsta pavesti ir vietoj savęs atsiųsti visai kitą grupę. Merginos rašė, kad paskambina likus savaitei ir praneša, kad negalės atvykti ir atsiunčia kokius svajoklius

. Jaučiu čia vienas iš tų atveju, kai apsiima, o paskui palieka ant ledo.
6.
Belkanto 1500 Lt. Brangoka

, bet nieko doro daugiau nerandu. Visi plėšia, nes Kalėdos

Kalbant telefonu atrodė, kad vyrukas labai mandagus ir šiaip fainas. Sekmadienį važiuoju aptart visų smulkmenų. Žiūrėsim kas čia gausis.
Dar skambinau keletui tai kainos maždaug 1200-1600.
Taiva atšvęsiu ir parašysiu apie Belkanto. Ech tikiuosi, kad bus tik geriausi atsiliepimai. Nes jeigu už tokią kainą dar nepatiks, tai nagus nusgraušiu