Rugsėjo pabaigoje atšventėme vestuves. Norime pasidalinti patirtimi su muzikantais Norėjom tradicinių vestuvių muzikantų, kurie galėtų padėti piršliams palinksminti publiką, o ne tik grotų dainas. Per draugus sužinojome Vido ir Alvydo kontaktus. Jie buvo nerealūs! Na, aišku, vestuvinių muzikantų rėmuose Tačiau tai labai smagūs ir mokantys vesti renginius vyrukai (vienas aukštas ir liesas, kitas mažas ir apvalainas - jau vien tai daug pasako ). Vienas iš jų dainuoja Kauno muzikiniam teatre. Jeigu ką domina, prašom į PŽ. Dažniausiai jų nuvažiuoti paklausyti galima į Jonavą arba kavinėje Kaune. Bet čia su jais asmeniškai reikia derinti...
QUOTE(!AM @ 2010 10 21, 19:43)
Rugsėjo pabaigoje atšventėme vestuves. Norime pasidalinti patirtimi su muzikantais Norėjom tradicinių vestuvių muzikantų, kurie galėtų padėti piršliams palinksminti publiką, o ne tik grotų dainas. Per draugus sužinojome Vido ir Alvydo kontaktus. Jie buvo nerealūs! Na, aišku, vestuvinių muzikantų rėmuose Tačiau tai labai smagūs ir mokantys vesti renginius vyrukai (vienas aukštas ir liesas, kitas mažas ir apvalainas - jau vien tai daug pasako ). Vienas iš jų dainuoja Kauno muzikiniam teatre. Jeigu ką domina, prašom į PŽ. Dažniausiai jų nuvažiuoti paklausyti galima į Jonavą arba kavinėje Kaune. Bet čia su jais asmeniškai reikia derinti...
pirmas ir vienintelis komentaras apie musu muzikantus pernai jie grojo musu vestuvese, o kurioje kavineje kaune ju gaima paklausyti? nezinojau
Kaip supratom, jie groja skirtingose vietose, todėl kur gros konkrečiu metu galima sužinoti tik jiems paskambinus.
Mes susitikome su Alvydu Pralgausku , labai siltas ir nuosirdus zmogus, be to nelupikas. Groja jie dviese ivairiais muzikiniais instruentais. Turi daug patirties ir groja tikrai kokybiska muzika. Manau mes linksime tikrai patenkinti savo svente.
QUOTE(Meile30 @ 2010 08 11, 23:09)
Buvome vestuvėse Klaipėdos krašte. Labai patiko ten dainavusi grupe, dvi merginos ir vaikinas. Pavadinimo nepamenu (ilgas labai ir angliškas). Dainavo klasikinius kurinius nuo Armstrongo iki... keturiom kalbom. Vaikinuko vardas Paulius, vienos merginos vardas Alisa
Gal but kas žino tokia grupe? Priminkite prašau pavadinimą. Ačiū
Gal but kas žino tokia grupe? Priminkite prašau pavadinimą. Ačiū
Meile, ši gruė vadinasi "Mr. Polo & Ladies". Ir aš esu girdėjusi apie juos labai gerų atsiliepimų, manau, kad jie tinkami prabangioms, elegantiškoms vestuvėms. Kiek pamenu, dainuoja jazz'ą. Kažkur turiu jų vizitinę, jei ką, rašyk į až.
Mes sia savaite susitinkam su grupe Belkanto, jei tiks ir patiks imsim juos
Sveikos paneles
mes uzsisakem grupe Ex combo.. gal esat ka nors girdejusios apie juos?
kaip praveda vestuves? :}
QUOTE(skiedralka @ 2010 10 27, 14:43)
Sveikos paneles
o jus dviems dienoms ar vienai?
QUOTE(Stella Maris @ 2010 10 27, 17:12)
o jus dviems dienoms ar vienai?
vienai dienai..sake iki 3 nakties gros dainuos tryse, o is ju vienas ir vakara praves kaip vedejas..dainas pasiklausem ju puslapyje, tai visai patiko, o ir mano draugas visom keturiom uz kad jie dainuotu
bet man tai sirdis nerimsta, kazin ar tikrai gerai pravers vakara..tokie ramus pasirode
kol avanso nepadavem tai dar noriu suzinoti jusu nuomone, gal apie juos girdejot ka nors?
QUOTE(skiedralka @ 2010 10 27, 16:23)
vienai dienai..sake iki 3 nakties gros dainuos tryse, o is ju vienas ir vakara praves kaip vedejas..dainas pasiklausem ju puslapyje, tai visai patiko, o ir mano draugas visom keturiom uz kad jie dainuotu
bet man tai sirdis nerimsta, kazin ar tikrai gerai pravers vakara..tokie ramus pasirode
kol avanso nepadavem tai dar noriu suzinoti jusu nuomone, gal apie juos girdejot ka nors?
As tik viena zinau is ju, labai graziai dainuoja ir grojo, bet tikrai nera teke susidurti su jais vestuvese, tai nelabai turiu ka ir pasakyt