Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- II

QUOTE(rasiuks30 @ 2010 09 18, 17:50)
Merginos reikia pagalbos,brolis ruosiasi samdyti grupę "CHEMIJA" bet apie juos nieko nežino,o forume tik seni atsiliepimai,gal kas turite savo nuomone apie šia grupę,būkit geros pasidalinkit atsiliepimais

Mes vasara buvome vestuvese kur jie dirbo. Smagus vaikinai. Dainuoja tvirtai, ir veda solidziai. Ten pirsliu nebuvo, tai pravede puikiai. Zaidimai labai smagus, nematyti, negirdeti. Smagus. Mamos jubiliejui uzsisakem.
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 10 07, 11:54)
Skaityk temele nuo pradziu  mirksiukas.gif  pavasari, vasara buvo aptarinejamos grupes, ju atliekama muzika ir gal ka rasi  4u.gif
O nuo rudens, tai praktiskai neverta skaityt temos  schmoll.gif

šitam forume būtent radau gerų atsiliepimų, apie mūsų pasirinkta grupe ir tuo džiaugiuosi, be to tema ne tik planuojančioms vestuves yra naudinga bet ir ieškantiems muzikantų jubiliejams ar kitoms šventėms ax.gif be to juk draugai ir giminės vestuves organizuoja, patarimų klausia, o ne visi supermamose bendrauja ax.gif
bet toks klaikus purvų drabstymas tikrai nepadės ieškančiam žmogui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bingoo @ 2010 10 06, 21:27)
Mes vasara buvome vestuvese kur jie dirbo.  Smagus vaikinai. Dainuoja tvirtai, ir veda solidziai. Ten pirsliu nebuvo, tai pravede puikiai. Zaidimai labai smagus, nematyti, negirdeti.  Smagus. Mamos jubiliejui uzsisakem.

4u.gif bigsmile.gif labai dėkinga už informacija,mes iš vienu girdėjome ir pasiulėm brolio vestuvėms,pasirodo neapsirikom, dabar būsim ramūs .

Atsakyti

Vakar buvau vestuvinių muzikantų šventėje "Nuo saulėlydžio lig aušros". Pasirodė apie 10 grupių. Išpeikti nei vienos grupės negalėčiau, nenusidainavo nei vieni,kaip kartais būna. Buvau su jaunais žmonėmis, kuriems netolimoje ateityje reiks rinktis šias paslaugas, tai jiems labiausiai patiko grupė AKORDAS iš Marijampolės. Tai du jauni vaikinukai su gražiais balsais, vienas net breiką su akrobatiniais elementais sušoko, parodė kaip reikia šokti biggrin.gif Iš visų grupių publiką jie užvedė labiausiai. Jei ką labai sudomintų, to vakaro video reportažą žadėjo įdėti į puslapį www.danielius.net Ten yra ir pernykštis reportažas iš šitos šventės.
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif As galiu parekomenduoti puikius muzikantus, kurie paliko labai gerus musu sventes ispudzius. Ju tinklapis www.genuja.lt Paruosta programa buvo nenuvalkiota, o nauja, iki tol nematyta, todel visi sveciai ir mes patys nenuobodziavome. Iki sventes bent pora savaiciu derinome sventes eiga ir kruopsciai buvo sudeliota kas ir kada vyks. Zodziu tikrai nenusivyleme, ir buvome ramus del sventes eigos smile.gif
Atsakyti

QUOTE(evelinaite @ 2010 10 10, 12:25)
Sveikos, mamytes smile.gif As galiu parekomenduoti puikius muzikantus, kurie paliko labai gerus musu sventes ispudzius. Ju tinklapis www.genuja.lt Paruosta programa buvo nenuvalkiota, o nauja, iki tol nematyta, todel visi sveciai ir mes patys nenuobodziavome. Iki sventes bent pora savaiciu derinome sventes eiga ir kruopsciai buvo sudeliota kas ir kada vyks. Zodziu tikrai nenusivyleme, ir buvome ramus del sventes eigos smile.gif

drinks_cheers.gif jie ir musu sventeje buvo muzikantai, jau pasisakiau apie juos vedeju temoje, nes cia nesinori visame tame siukslyne is vis sakytis doh.gif .
Man patiko tiek ju atlikimas, tiek rupinimasis dar pries svente viskuo - irgi derinomes eiga, isgirdome daug patarimu ir pasiulymu. Su vyru dar snekejom, kad ieskojom muzikantu, o uz ta pacia kaina gavom ir sventes organizatorius smile.gif . Buvo smagu jausti, kad sie zmones nesirupina tik valandu "atidirbimu", o is tikruju atiduoda dali saves thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turit kokių atsiliepimų apie muzikantą Joną Mikšą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AVika @ 2010 10 14, 18:26)
Gal kas turit kokių atsiliepimų apie muzikantą Joną Mikšą  4u.gif

Mums ji rekomendavo kai ieskojome savo vestuvems . Tai zmogus, kuris buvo vestuvese tai sake kad patiko vedimas, iskalbus na zodziu geras muzikantas. nelabai man daugiau ka pasakojo arba neatsimenu g.gif tik kaina mus atbaide blush2.gif
Atsakyti
Na, turiu ir as atsiliepimu apie keleta grupiu:
MG INTERNATIONAL grojo mano pusseseres vestuvese pries 6 metus(sokom ir gerem, nes valgyt nebuvo kada),tikrai labai geri vaikinu balsai,nors kaip dabar dainuoja nezinau.Pries 4 metus drauges vestuvese jie grojo-as nebuvau, bet jaunoji pati sake neliko ypatingai jais suzaveta.
PRESTO siemet grojo mano 30tajame gimtadienyje-saunus, sukalbami vyrukai su tikrai labai gerais balsais ir ivairiom dainom-ka paprasysi ta pagros.Del vakaro vedimo,manau,kad gali tai padaryti tikrai gerai(pas mane gal nebuvo taip ypatingai,kaip tikejausi todel,kad man kaina gerokai nuleido, tai paskui padariau isvadas, kiek mokejau-taip ir atidirbo).Siaip visumoj nieko blogo negaliu pasakyti apie juos-bendrauja tikrai labai maloniai, jokiu sutarciu nesiraseme.

Savo vestuvemis neapsisprendziu kokius rinktis,nes tu paciu kaip ir nebesinori,o rinktis tuos,kuriu nemaciau-rizikuoju, bet rizika visada teikia adrenalino smile.gif
Atsakyti
Vasarą buvau vestuvėse Šiaulių pusėje.Tai ten dvi dienas grojo ir viską vedė vyras su žmona ,,Rūgpienių muzikantai". Mes visi likome patenkinti: jokių vulgarybių, jokių prievartų, dainos įvairios - ir jaunesniems ir vyresniems, linksmi,matosi, kad turi patirties.
Atsakyti
QUOTE(dakavi @ 2010 10 19, 00:07)
Tai ten dvi dienas grojo ir viską vedė vyras su žmona ,,Rūgpienių muzikantai". Mes visi likome patenkinti: jokių vulgarybių...

Tikrai jokių vulgarybių? Mačiau vienų vestuvių foto - nenorėčiau, kad pas mane taip būtų schmoll.gif, man vestuvės - šventė, o ne draugų pjankė.
Be abejo, kiekvienam savo.
Atsakyti
as esu tokios nuomones, kad muzikantai, vedejai, dj, fotografai, filmuotojai ateina dirbti, o ne kartu linksmintis schmoll.gif
todel noreciau rekomenduoti Aivara is "Saules radijo".
nr: 868338630 arba86140904
Atsakyti