Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- II

QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 22, 22:19)
Vega, o kokio stiliaus muzika grojo sweett? smile.gif Ar jus suderinote, kokios muzikos noretumete, ar jie grojo savo nuoziura? ax.gif

mes prašėm pagal situaciją, nes pusę žmonių jaunų buvo o pusę vyresnio amžiaus, bet ošė visi, jaunimas iki dabar skambina sako, kad taip nėra šokę, o grojo labai įvairę nuo lietuviškos iki berods ispaniškos ar kažkokios (nes angliškai aš suprantu biggrin.gif ) daugiausiai grojo lietuviškus ir angliškus senus gabaliukus arba šlagerius, kadangi kaip visi man sakė, aš buvau labai neįnoringa nuotaka, tai mano vienintelis prašymas buvo žiūrėti pagal žmones, neperkrauti žaidimų, jokių banalumų tiesiog žiūrėt kaip žmonės reaguoja, o reagavo taip, kad ir žaidė su malonumu, ir šoko iki pat kol jie išvyko, nors kai kurie vyrukai ir kelnes ir marškiniu kelis kart keitė, nes gręžti buvo galima rolleyes.gif jie turi savo puslapį mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui, Vega 4u.gif Bet ju psl toks skurdus g.gif Tame vaizdelyje jie labai jauni turbut. Nors balsai skamba gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 23, 09:24)
Dekui, Vega 4u.gif  Bet ju psl toks skurdus g.gif Tame vaizdelyje jie labai jauni turbut. Nors balsai skamba gerai bigsmile.gif

pas mus visi paslaugų tiekėjai buvo jauni ax.gif ir nė vienu nenusivylėm ax.gif
Atsakyti
Mūsų šventė ką tik praėjo, labai džiaugiuosi,kad samdėm grupę Belkanto thumbup.gif Jie ne tik grojo,bet ir vedė vakarą. Nors nebuvom suderinę repertuaro,viskas buvo nuostabu. Šie muzikantai puikiai bendrauja su svečiais, moka pajuokauti. Tikrai rekomenduoju Belkanto vyrukus tiems,kurie nori linksmos šventės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2010 08 22, 22:27)
mes prašėm pagal situaciją, nes pusę žmonių jaunų buvo o pusę vyresnio amžiaus, bet ošė visi, jaunimas iki dabar skambina sako, kad taip nėra šokę, o grojo labai įvairę nuo lietuviškos iki berods ispaniškos ar kažkokios (nes angliškai aš suprantu  biggrin.gif ) daugiausiai grojo lietuviškus ir angliškus senus gabaliukus arba šlagerius, kadangi kaip visi man sakė, aš buvau labai neįnoringa nuotaka, tai mano vienintelis prašymas buvo žiūrėti pagal žmones, neperkrauti žaidimų, jokių banalumų tiesiog žiūrėt kaip žmonės reaguoja, o reagavo taip, kad ir žaidė su malonumu, ir šoko iki pat kol jie išvyko, nors kai kurie vyrukai ir kelnes ir marškiniu kelis kart keitė, nes gręžti buvo galima  rolleyes.gif jie turi savo puslapį  mirksiukas.gif

pas mus sestadieni grupe Sweett thumbup.gif viskas buvo super, musu visu lukescius ispilde 200 proc. thumbup.gif labai grazus balsai, vakara vede isvis nerealiai, zaidimu prigalvoja, labai graziu ir ne tu nuvalkiotu vestuviniu, o jau sokom tai visi, net ir tie kurie nesoka gyvenime biggrin.gif as jau nekalbu kad moterys savo aukstakulnius i kampus nuspyre bet ir vyrai is batu issoko thumbup.gif zodziu tikrai rekomenduoju, nes nenusivilsit nei viena 4u.gif
kas del ju psl. tai tikrai gyvenime neuciau ju samdzius savo vestuvems, bet aciu kazkuriai nuotaikai kuri man juos rekomendavo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 23, 09:24)
Dekui, Vega 4u.gif  Bet ju psl toks skurdus g.gif Tame vaizdelyje jie labai jauni turbut. Nors balsai skamba gerai bigsmile.gif

zinok balsai tai tikrai thumbup.gif ypac Mindaugo, visi buvo isiszioja nes galvojo kad pagal fonograma traukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2010 08 23, 18:48)
Mūsų šventė ką tik praėjo, labai džiaugiuosi,kad samdėm grupę Belkanto thumbup.gif  Jie ne tik grojo,bet ir vedė vakarą. Nors nebuvom suderinę repertuaro,viskas buvo nuostabu. Šie muzikantai puikiai bendrauja su svečiais, moka pajuokauti. Tikrai rekomenduoju Belkanto vyrukus tiems,kurie nori linksmos šventės 4u.gif

ir jei nepaslaptis kiek mokejote? g.gif nes mes db ir ieskome muzikantu savo sventei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukass @ 2010 08 31, 20:29)
ir jei nepaslaptis kiek mokejote?  g.gif  nes mes db ir ieskome muzikantu savo sventei  bigsmile.gif

Mes tarėmės,kad jie ne tik dainuos,bet ir ves vakarą,todėl sumokėjom daugiau,bet ir grojo iki 4 val ryto smile.gif Mokėjom 2000,bet jie to verti ir nesiderėjom
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2010 08 22, 19:16)
mes su muzikantais tik vestuvių dieną susitikom, atvykę į sodybą kai tėvai pasitiko ir jie lauke foninę muziką grojo. Iki to laiko kontaktavom telefonu ir el. paštu, avansą nusiuntėm nematę jų, rizikavom, bet kažkaip man jie patikimi nuo pat pirmų akimirkų bendravimo pasirodė ir neklydom. Vestuvės buvo nelabai tradicinės, penktadienį teko skambinti ir informuoti muzikantus kad teks jiems viską pravesti, nes nebeturim piršlių o naujieji tikrai nebus pasiruošę per dieną. Muzikantai pranoko lūkesčius, labai taktiški, labai jautė publika ir reiktų paminėt, kad per mūsų vestuves buvo 32 karščio, bet nepaisant to, visi svečiai įskaitant ir močiutes nuo pirmų dainų rankas į viršų prie stalo pakėlusios laikė, po to visi trypė šoko, kas kaip mokėjo, net tie kuriems kojos skaudėjo, nors kiaurai šlapi buvom visi įskaitant ir mus su MV, o mes tik šokom ir linksminomės. Buvo keletas žaidimų bet jie labai skoningi, nebanalūs ir su pokštais gale  wub.gif visi svečiai klausinėju kaip mes juos radom, prašė kontaktų. O jie grupė Sweett iš Marijampolės, į mūsų vestuves važiavo prie Tauragės, mes su vyru esam labai patenkinti savo pasirinkimu ir tikrai negaila komplimentų, nes patys likom sužavėti. Vyrukai labai nuoširdžiai ir su kaupu atidirbo visą vakarą. Tai tiek ir tikrai rekomenduojam. thumbup.gif

Vega, gal galetumete pasakyti, kiek kainavo pasisamdyti grupe Sweett? Paklausiau ju dainu ir likau visai patenkinta, o dar jusu geri atsiliepimai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2010 09 02, 16:10)
Vega, gal galetumete pasakyti, kiek kainavo pasisamdyti grupe Sweett? Paklausiau ju dainu ir likau visai patenkinta, o dar jusu geri atsiliepimai...  4u.gif

Kitiems metams kol kas ima 2000 plius kuras smile.gif
Atsakyti
Dekoju uz atsakyma, Honey/Tea drinks_cheers.gif As ir pati jiems jau spejau parasyti el. pastu, tai atrase ir man ta pati. Kaip manote, cia jau brangoka, ar normali kaina? blush2.gif Jie dar teikia ir vedimo paslaugas.
Atsakyti
QUOTE(mildzike @ 2010 03 10, 18:05)
sveikos visos, gal kas girdejot apie grupe staigmena is alytaus?kaip jie dainuoja, ar padeda vesti pirsliams vakara?

Patiks vyresnio amziaus zmonems, nes dainuoja labai jau senoviskas dainas. Tie, kurie megsta uz stalo palinguot ir padainuot, tai kaip tik. Siaip siuolaikiniu nelabai moka. Man ir kitiems nepatiko, nors tai buvo ne vestuves, o 40-metis.
Atsakyti
Sveiki, rasiau cia pavasari kai pati ieskojau muzikantu, tad dabar galiu drasiai rekomenduoti savuosius kurie puikiai pravede vakara, o muzika nepakartojama, is visu sveciu nei vienas neliko abejingas, sokome iki 3 val ryto smile.gif jeigu kuriai reikia draugisku linksmu muzikantu galesiu rekomenduoti ir duoti kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti