Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai: tradiciniai ir nelabai- II

QUOTE(2rasa5 @ 2010 06 29, 07:47)
Sveikos mergaitės,
Mes jau po savo šventės, galiu galva padėti už nuostabius ir nepakartojamus mūsų muzikantus Alvydą Pralgauską ir jo kolegą. Jų muzika patiko visiems mūsų svečiams. Ačių jiems už nuostabų ,įsimintiną vakarą  thumbup.gif

dekui tau uz atsiliepima mirksiukas.gif tikiuos ir musu sveciams patiks 4u.gif
Atsakyti
Sorry, gal nemačiau, blush2.gif bet ieškau atsiliepimų apie Astą ir Vidą iš Panevėžio. Gal kas esate susidūrę? ax.gif
Atsakyti
Darugu vestuvese grojo "Metronomas",tikrai gera grupe,kiek snekejome,nusivylusiu jeis nebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bruknee* @ 2010 06 29, 13:02)
dekui tau uz atsiliepima  mirksiukas.gif tikiuos ir musu sveciams patiks  4u.gif

Buk rami, jie tikrai nepakartojami, linkiu linksmai atsvesti savo svente drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš šioj temoj truputį ne į temą biggrin.gif
Prieš kelis metus turėjau patirties muzikavime vestuvėse (grodavome su broliu). Būtų noras kažką panašaus daryti, tačiau kilo klausimas - gal būsimos ir buvusios nuotakos patartų? Ar būtų norinčių samdyti, jeigu dainuotų viena mergina, su savo aparatūra, apšvietimu? Oficialiojoj daly (kol dar linkėjimai, neišgėrę svečiai) būtų atliekama džiazo, soul, lengva romantiška muzika, o vėliau jau šokiai pokiai pradedant rokenrolu, baigiant kad ir paties kučinsko repertuaru? g.gif
Atsakyti
sveiki, noreciau visiems parekomenduoti grupe MILI, kuri linksmino mus per musu svente. tikrai nenusivilsite, jei nenorite standartiniu palingavimu uz stalu ir nuobodziu uzstales dainu drinks_cheers.gif .
atlikejai turi labai gerus balsus, dainuoja lietuviu, anglu bei rusu kalbomis ir vakara pravede labai linksmai su ivairiais zaidimais, i juos itraukdami visus svecius thumbup.gif . be to, kaina tikrai nesikandzioja,kaip daugelio siandienos muzikantu.
Atsakyti
QUOTE(Bordini @ 2010 06 30, 11:42)
sveiki, noreciau visiems parekomenduoti grupe MILI, kuri linksmino mus per musu svente. tikrai nenusivilsite, jei nenorite standartiniu palingavimu uz stalu ir nuobodziu uzstales dainu drinks_cheers.gif .
atlikejai turi labai gerus balsus, dainuoja lietuviu, anglu bei rusu kalbomis ir vakara pravede labai linksmai su ivairiais zaidimais, i juos itraukdami visus svecius thumbup.gif . be to, kaina tikrai nesikandzioja,kaip daugelio siandienos muzikantu.

o kiek mokėjote ir iš kokio krašto jie? ieškau kokių nors iš Kauno ir aplink Kauną, kad nebūtų daug išlaidų už kelionę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2010 06 29, 22:40)
Aš šioj temoj truputį ne į temą  biggrin.gif
Prieš kelis metus turėjau patirties muzikavime vestuvėse (grodavome su broliu). Būtų noras kažką panašaus daryti, tačiau kilo klausimas - gal būsimos ir buvusios nuotakos patartų? Ar būtų norinčių samdyti, jeigu dainuotų viena mergina, su savo aparatūra, apšvietimu? Oficialiojoj daly (kol dar linkėjimai, neišgėrę svečiai) būtų atliekama džiazo, soul, lengva romantiška muzika, o vėliau jau šokiai pokiai pradedant rokenrolu, baigiant kad ir paties kučinsko repertuaru?  g.gif

o iš kurio jūs krašto? bigsmile.gif mane gal ir domintų toks variantas, jei tik kaina labai nesikandžiotų...
Atsakyti
Kas gali parasyti atiliepimu apie grupe TANDEMAS is Siauliu.. Labai reikia...
Atsakyti
Sveikos merginos, noreciau paklausti gal kas turi atsiliepimu apie www.zanavykai.lt grupe? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2010 06 30, 13:28)
Papildyta:

o iš kurio jūs krašto?    bigsmile.gif mane gal ir domintų toks variantas, jei tik kaina labai nesikandžiotų...

iš Klaipėdos aš smile.gif dar kol kas veikla neužsiimu, esu svarstymuose ir aparatūra turėsiu tik už mėnesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2rasa5 @ 2010 06 29, 07:47)
Sveikos mergaitės,
Mes jau po savo šventės, galiu galva padėti už nuostabius ir nepakartojamus mūsų muzikantus Alvydą Pralgauską ir jo kolegą. Jų muzika patiko visiems mūsų svečiams. Ačių jiems už nuostabų ,įsimintiną vakarą  thumbup.gif

Oj, kaip gera girdeti tokius atsiliepimus bigsmile.gif As jau is koleges girdejau, kad smagu su jais buna, o dabar dar cia paskaiciau bigsmile.gif
O koks jus vakaro vedimo stilius? Daro zaidimus ar kazkaip kitaip?
Musu svente po dvieju savaiciu, tai jau pradedu panikuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Zanavykai groji drauges vestuvese tai visai nieko paprasti vestuviu muzikantai gerai praveda ir zaidimai faini ir grojo iki paskutinio sokancio smile.gif tai buvo 5 ryto smile.gif
Bet reikia susitikti ir aptarti viska su jais jums patiem nes kas man visai nieko jums gali visai nepatikti smile.gif
Tikuosi padejau smile.gif
Atsakyti