Bet kainas krize tai dar ne galutinai i vietas "padejo". O del reklamos tai ne jus, omeny turejau, o tuos, kuriuos buktais vis pagiria kas nors, kaip naujas narys
Visada tas kuris moka galvoja kad permoka, tam kuris gauna taip neatrodo niekada.
Na ar ne taip???
Siandien pardavineju kaip tik sena savo opeli, tai nuo vakar skauda galva, galvoju juk ir akumuliatorius dar ten apynaujis, ir magnetofonas nesenas ir padangu pridedu, velnias biskeli pigiai parduodu. O kad is vis niekas nepaklause apie ji kelis menesius nors skelbimai seniai kabo ta jau pamirsau.
Na ar ne taip???
Siandien pardavineju kaip tik sena savo opeli, tai nuo vakar skauda galva, galvoju juk ir akumuliatorius dar ten apynaujis, ir magnetofonas nesenas ir padangu pridedu, velnias biskeli pigiai parduodu. O kad is vis niekas nepaklause apie ji kelis menesius nors skelbimai seniai kabo ta jau pamirsau.
Na cia jau taip yra man pvz. iauge i krauja deretis ir visada malonu, kai kaina nuleidziama bent jau simboliskai. O gudras pardavejas visada pasilieka rezerva nuolaidai
Papildyta:
ir gali suteikti ta "gardu kasneli" tokio kalibro zmonems
Papildyta:
ir gali suteikti ta "gardu kasneli" tokio kalibro zmonems
QUOTE(zyle1 @ 2010 05 05, 11:00)
Sveikutes, pries pora metu pati atsokau vestuves, tai zinau kaip yra sudetinga pasirinkti muzikantus. Kadangi dareme temines vestuves, tai ir muzika buvo speciali.
Visai nesenai teko buti vakaroneje, kur grojo METRONOMAS. Likau nuosirdziai nustebinta ju sugebejimo jausti publika parenkant dainas ir kuriniu ivairove.
Manau, METRONOMAS puikiai tinka siltam - linksmam pobuviui.
O ir atlikeja Onute pamokina rytietisku sokiu ar pati pasoka. Man patiko.
Cia mano asmenine nuomone.
Visai nesenai teko buti vakaroneje, kur grojo METRONOMAS. Likau nuosirdziai nustebinta ju sugebejimo jausti publika parenkant dainas ir kuriniu ivairove.
Manau, METRONOMAS puikiai tinka siltam - linksmam pobuviui.
O ir atlikeja Onute pamokina rytietisku sokiu ar pati pasoka. Man patiko.
Cia mano asmenine nuomone.
vestuviu jubiliejaus proga pas mus taip pat grojo Metronomas. Buvo patenkinti ir senimas ir jaunimas.Ne tik grojo ir dainavo,bet ir zaidimus pravede,palinksmino. Be to rytietiskus sokius pasoko ir kitus pamokino. Dainininkes balsas labai geras. Kaina nesikandziojo.Jei domina vizitine turiu su kontaktais. Arba galit paziuret svetainej www.metronomas.lt
Mes irgi juos atmetem. Man labai jau reze aki ir ausi "kabokinis" stilius.
QUOTE(Tina* @ 2010 05 07, 10:51)
Mes irgi juos atmetem. Man labai jau reze aki ir ausi "kabokinis" stilius.
matyt, skonio reikalas. Balsas atlikejos man patiko-stiprus, ir snuduriuot neleido niekam
Merginos prasau labai padekit, nebezinau ka daryti. Norejau grupes Sweett bet jie uzimti, cia ragau apie grupe Belkanto ir tie uzimti mano diena!!!!! Jau praradau vilti susirasti kas man patinka ir kad jie bus laisvi. Ka gero ar blogo galit apie grupe 'Kokteilis' ir 'Dvynai' papasakoti?!? Mano planuotoja uzrezervavo 'Kokteili' bet noreciau ir is jusu ka nors isgirsti. As noriu kad galetu graziai padainuoti lietuviskai ir angliskai. Is Lt kad galetu padainuoti Rebelhartu, foje dainas na ir panasaus stiliaus ir anglisku U2, Bon Jovi, GnR ir seip rokavu daineliu! Dar sudomino grupe 'Simpley' bet ar zinot kas ar jie veda vestuves nes neturim 'rimtu' pirsliu tai reikia kad moketu pravesti! Labai prasau padekit merginos!
Na mes asmeniskai pasirinkom visai kita grupe, nei tavo minimos ir mazai minima SM. Taip sakant ne pagal SM reklama