sveikos,
gal kam teke susidurti su grupe Zentai vestuvese? idomu, kaip jie praveda vakara
idomu, ar jie dainuoja ir anglu kalba?
gal kam teke susidurti su grupe Zentai vestuvese? idomu, kaip jie praveda vakara
beja, gal dar teke daluvauti sventeje kartu su grupe Credo? prisiskaiciau forume, kad visai gerai veda vakara... gal kas turit ju kontaktus? ar bent jau zinote, kiek jie uz vakara ima?
beja, del Zentu irgi vis dar idomu
beja, del Zentu irgi vis dar idomu
Sveiki,
gal kas zinot muzikantu kontaktus is Kybartu (lyg ir )? Grojo keturiese:trys vyrai ir panele. Girdejau darbovietes baliuj, bet deja neturiu kontaktu. O gal kas Žentu kontaktus turi, labai jau man jie patinka
Papildyta:
Mes taip pat mastem apie 16Hz, bet kad musu biudzetas tiek neisnese
gal kas zinot muzikantu kontaktus is Kybartu (lyg ir )? Grojo keturiese:trys vyrai ir panele. Girdejau darbovietes baliuj, bet deja neturiu kontaktu. O gal kas Žentu kontaktus turi, labai jau man jie patinka
Papildyta:
QUOTE(Urciuke @ 2010 02 20, 01:13)
Sveikutės mergytes,
Gal esate ką nors girdėjusios apie šiuos muzikantus DJ Šaras ir Keksas?
Beje ką galvojate apie 16Hz vestuvėse?
Gal esate ką nors girdėjusios apie šiuos muzikantus DJ Šaras ir Keksas?
Beje ką galvojate apie 16Hz vestuvėse?
Mes taip pat mastem apie 16Hz, bet kad musu biudzetas tiek neisnese
QUOTE(2rasa5 @ 2010 02 18, 12:36)
Sveika, vienam vakarui mokam 2500 Lt.
Mes irgi Pralgauska uzsisakem Man jis irgi pasirode labai malonus ir ismanantis savo darba zmogus. O dar kolege rekomendavo, nes pazistamas ir ji dalyvavus 2jose vestuvese, kur jie grojo, tai sake, labai patiko.
Kada jusu vestuves? O jus pasirasinejot sutarti?
Gal susidūrėte su Vidmantu Lukošiumi http://muzikantas.eu/ ? Muzikantas ir vakaro vedėjas 2in1
QUOTE(Bordini @ 2010 02 22, 16:42)
sveikos,
Sveika,
Teko dalyvauti vestuvėse kur grojo grupė "Žentai", na nelabai mums patiko, ypač jų savo grupės reklamavimas, vizitinių padalinimas, kompaktų pardavinėjimas dainavo lietuviškai, nežinia ar taip tik moka ar taip prašė jaunieji. Dalyvavo virš 50 žmonių nelabai kam ir patiko. Dar iki šiol kai susitinkam su ten dalyvavusiais žmonėmis daug juoko suteikia mums jų prisiminimas
Nepykit jei kam teko su jais susidurti ir kam patiko, čia tik mūsų nuomonė
Papildyta:
QUOTE(Agneliuke @ 2010 02 23, 16:33)
Mes irgi Pralgauska uzsisakem Man jis irgi pasirode labai malonus ir ismanantis savo darba zmogus. O dar kolege rekomendavo, nes pazistamas ir ji dalyvavus 2jose vestuvese, kur jie grojo, tai sake, labai patiko.
Sveika, mūsų vestuvės birželio 26 dieną. Mes su jais nepasirašėme sutarčių, nelabai jie norėtų manau teršti savo vardą. Man irgi šis muzikantas jėga , o kada jūsu vestuvės?
Gal kas nors samdė vestuvėms kaimiška kapela? Norėčiau kontaktu plz.
QUOTE(2rasa5 @ 2010 02 23, 17:38)
Sveika, mūsų vestuvės birželio 26 dieną. Mes su jais nepasirašėme sutarčių, nelabai jie norėtų manau teršti savo vardą. Man irgi šis muzikantas jėga , o kada jūsu vestuvės?
Na mes irgi nepasirasinejom, nes kaip ir per pazistamus, nors aisku, tai ne garantas, bet butent, sake, kad uzsakymu pakanka, vieni per kitus suzino, tai tikrai nenoretu terst vardo. O tu esi gyvai girdejus kaip dainuoja? Musu vestuves liepos 17 d, tai pasipasakok butinai ispudzius... linkiu, kad linksmai praeitu svente