Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras

teisybe...as irgi noreciau is anksto tai zinoti, bet deja...

va cia yra EGV kainininkas http://www.egv.lv/cenas_eng.pdf
nereikia sudeti IVF ir ICSI kainu, nes kur parasyta ICSI, tai turima omeny IVF+ICSI 4u.gif

Embrions kainos:
The fees

Primary visit - 10Ls
Artificial insemination - 65Ls
Artificial insemination with donor sperm - 150Ls
IVF - 530Ls
ICSI - 730Ls
Cryopreservation of embryos - 50 Ls/Year
Cryopreservation of semen - 50 Ls/Year
Prices do not include laboratory services and drug prescriptions.

Donor egg program - 3500 euro (procedure donor fee and medication for ovarian stimulation included).
Exchange Rates

QUOTE(VELI @ 2009 12 02, 12:10)

irnesakyk.gif kad zinociau kur tas  nestuke.gif laukia, kad ir uz dviguba suma varyciau... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2009 12 01, 23:41)
aha  biggrin.gif  man irgi tokios mintis galvoj...tegu perpila ka ten reikia ir nesikisha i mano pvz gerkle bukle...nu bet...kokiom tik avantiurom nepasirasom del to tikslo  rolleyes.gif

nu tai va, kad LT nieks to kraujo neperpylinėja, o Ryga vienintelė arčiausiai, tai jei ir įsidirbinėja, stato savo sąlygas, kad neva mirtinai reik milijono tyrimų, o finale visas gydo vienodai. Bet taip ri būna, kai monopolis. Atidarykit kasnors laboratoriją Vilniuje ir perpylinėkit be tyrimų, tikrai nenumirsim ir nebankrutuosim tada, tik laimingos nestuke.gif vaikščiosiom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(VELI @ 2009 12 02, 11:21)
labas rytas  ax.gif
g.gif na kiek zinau LV veliau pradejo tyrineti nevaisinguma.. ir LT kokybe yra geresne, bet cia tik mano gines zodziai (ji IVF nedaro, todel kaip ir nesuinteresuota LT)  smile.gif i LV sake verta vaziuoti jei gyveni netoliese, arba reikia donoro...na arba del kazkokiu specifiniu tyrimu, o del bendro standartinio IVF  schmoll.gif ..
o gal ka smulkiau apie tas kalbu apie tas lasteles-zudikes  g.gif kur ir kaip ju jiesko? ir kas per kraujo perpylimai?  schmoll.gif nieko nezinau..  ax.gif

Dėl standartinių dalykų į LV moterys važiuoja, nes ten sakė ŽYMIAI pigiau (tiek IVF, tiek visi kiti tyrimai ir t.t.).
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri turit sarasiuka kokius tiksliai tyrimus del lasteliu zudikiu jie daro?

Pradejau dometis sitais tyrimais jau senokai,bet dabar jau konkreciai svieciasi ,kad vis del to juos man teks darytis.Siandien pridaviau krauja dar vieniem tyrimams,jei nieko neras tai siulo darytis tyrimus del lasteliu zudikiu.Kaina su konsultacija apie 2000 svaru kas iseina 7600 lt.
Kaip suprantau LV tyrimai kainuoja pigiau ir man idomu kodel.As suprantu,kad tarp UK ir LT ar LV daug kur yra begalinis kainu skirtumas konkreciam daiktui,bet reikalas dar ir tame,kad Londonas pats neuzsiima visais tyrimais,o viska siuncia i Cikaga.Siaip tie tyrimai ir vadinasi chicago test.Vat ir idomu ar LV konkreciai tie patys tyrimai?

Neseniai radau UK meginu foruma del imunologiniu tyrimu (be abejo uk),gan nemazai info kas,ka ir del ko.Jei reikia ir galit skaityt angliskai sakykit,imesiu nuoroda.
Atsakyti
Beje,laukiu atsiunciamu knygu.A.Beer" is your body baby friendly".Jis ikurejas tos klinikos,kuri daro chicago testus ir pradejo lasteles zudikes tirti.Is atsiliepimu,kaip supratau,labai liuks knyga apie nepaaiskinama nevaisinguma,pasikartojancius persileidimus,nepavykusius ivf.Is atsiliepimu nemazai kam ir padejus.Ir kita uzsisakiau L.Regan "miscariage;what every woman needs to know" (lyg toks pavadinimas) irgi daug apie imunines problemas.Regan pradejus afs tirti,as jos klinikoj pirmadieni buvau,labai patiko.Aisku cia gal nelabai i tema,tiek ,kad cia nemazai merginu uzsuka su pasikartojanciom nesekmem,bet ten surasyti dauguma imuniniu tyrimu ,kuriuos reiktu daryti esant nepaaiskinamoms nesekmes.Gausiu tas knygas,butinai parasysiu tinkama info(gal tam reiktu tinkama tema rasti g.gif ),gal kam pravers. 4u.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst, skaičiau, kad būten pas jus Anglijoj neseniai išrasta daug gerų rezultatų duodanti tecnika array CGH .Ar teko tau ką nors skaityti apie ją? g.gif
Na aš skaičiau, kad po šio technikos 41 metų moteris susilaukė sūnelio, po berods 13 nesėkmingų ivf doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 02 gruodžio 2009 - 18:28
QUOTE(Sella @ 2009 12 02, 17:25)
T.P.Keberiokst, skaičiau, kad būten pas jus Anglijoj neseniai išrasta daug gerų rezultatų duodanti tecnika array CGH .Ar teko tau ką nors skaityti apie ją? g.gif
Na aš skaičiau, kad po šio technikos 41 metų moteris susilaukė sūnelio, po berods 13 nesėkmingų ivf  doh.gif

aha,apie ta moteriske ir jos baby Oliver tikrai skaiciau,dar ir cia kazkur buvau parasius.Labai smulkiai nezinau ka jei ten dare,bet supratau,kad jie 9kol kas tik ta viena klinika uzsiima)gali istirt apvaisinamas kiausialastes(del pasikratojanciu persileidimu,del apsigimimu del amziaus,ar daugiavaisio nestumo).Pasidomesiu dar.
Atsakyti
Aha, Oliver vardu tas stebukliukas. bigsmile.gif

Kaip supratau, tai atrenka tik chromosomiškai sveikas kiaušialąstes.Taikant šią techniką galima išvengti Dauno apsigimimo, persileidimų.

Kol kas Italijoj to dar neatlieka. unsure.gif
Atsakyti
[quote=T.P.Kaip suprantau LV tyrimai kainuoja pigiau ir man idomu kodel.As suprantu,kad tarp UK ir LT ar LV daug kur yra begalinis kainu skirtumas konkreciam daiktui,bet reikalas dar ir tame,kad Londonas pats neuzsiima visais tyrimais,o viska siuncia i Cikaga.Siaip tie tyrimai ir vadinasi chicago test.Vat ir idomu ar LV konkreciai tie patys tyrimai?
sveikute.Latvijoj daromi lygiai tokie pat tyrimai,kaip Cikagoj.daug kas pacios Bykovos klausia kodel toks kainu skirtumas.o ji atsako,kad Latvija ne Amerika ir kad tai normalios tyrimu kainos
Atsakyti
[quote=euromergele,2009 11 27, 09:51]
zynaida, o ka Treijsas itai?
darviena, nu atvirai pasakius is taves tikejausi skeptiskesnio pasisakymo biggrin.gif
euromergele,as pasakiau Treisui pati pirma musu susitikima,kad planuoju ir pas Bykova.jis pasake,kad cia mano reikalas.ir dar prasitare,kad jis siuncia pas ja po jam nepavykusio 2-3 karto.tiesiog daugiau jam niekad nesakiau,kad vazineju pas juos abu.lai galvoja,kad cia jo nuopelnas mirksiukas.gif tik vienas Dievulis zino,kas prisidejo prie nestuke.gif
Atsakyti
[quote=zynaida,2009 12 02, 19:01]
[quote=T.P.Kaip suprantau LV tyrimai kainuoja pigiau ir man idomu kodel.As suprantu,kad tarp UK ir LT ar LV daug kur yra begalinis kainu skirtumas konkreciam daiktui,bet reikalas dar ir tame,kad Londonas pats neuzsiima visais tyrimais,o viska siuncia i Cikaga.Siaip tie tyrimai ir vadinasi chicago test.Vat ir idomu ar LV konkreciai tie patys tyrimai?
sveikute.Latvijoj daromi lygiai tokie pat tyrimai,kaip Cikagoj.daug kas pacios Bykovos klausia kodel toks kainu skirtumas.o ji atsako,kad Latvija ne Amerika ir kad tai normalios tyrimu kainos
[/quote]

Aciu Zynaida 4u.gif
Gundausi pavasari ten ir nuvaziuot tada,kaip tik pakeliui i LT,galima per Ryga skristi.
Klausykit,o angliskai ten galima bendrauti ar tik rusiskai? g.gif Rusiskai tai sneku ir suprantu,tik jau su medicininiais terminais butu nekas.O su tokia istorija ir kruva tyrimu,tu terminu ne tiek ir mazai.Angliskai kazkaip visai be problemu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 12 03, 12:52)
Aciu Zynaida  4u.gif
Gundausi pavasari ten ir nuvaziuot tada,kaip tik pakeliui i LT,galima per Ryga skristi.
Klausykit,o angliskai ten galima bendrauti ar tik rusiskai?  g.gif Rusiskai tai sneku ir suprantu,tik jau su medicininiais terminais butu nekas.O su tokia istorija ir kruva tyrimu,tu terminu ne tiek ir mazai.Angliskai kazkaip visai be problemu.

kiek zinau,angliskai laisvai kalba,nes Bykova su Cikaga labai palaiko rysi.ir pas mus klause,kaip patogiau -rusiskai ar angliskai kalbet
Atsakyti
Keberiokšt, labai lauksim info iš tavo laukiamų knygų bigsmile.gif
Man tai nesibaigiančios dilemos pas ką gydytis dėl savo problemų doh.gif , nu kodėl LT nieks nedaro latviškų procedūrų, taip nesinori taip toli važinėt, išlaidos gi kosminės..., nors aišku ne tiek kaip UK...
Atsakyti