QUOTE(Prince @ 2009 11 27, 10:14)
Na tik mintys sukasi,nes nera is ko pirma,antra nezinau kaip viska suderinti,nes jums vilnietems arciau nei mums is pajurio.bet mane siutina ,kad gydytojai man nieko nebesiulo apart IVF,o ir bijau kito karto kad nepavyks.Pradedu galvoti apie tas zudikes,apie ta nesudirinamuma.pas mus niekas apie tai nekalba.Esu kryzkele su keliais tik nezinau kuriuo pasukti..: ar spajuti i viska,ar darytis IVF ar vaziuoti i Ryga,ar uzsiimti kokiais burtais
.na jei rimtai nezinau
Na, Bikova daugiau šansų kaip suprantu turi padėt toms, kam su pastojimu mažiau problemų, bet sudėtingiau su išnešiojimu...gal aš klystu
Bet aišku viską gal reik išbandyt. O LT nieks apie ta nesuderinamuma nekalba, nes pas mus dar totali Afriak šioej srityhe. Maskvoje šitos procedūros seniausiai daromos. Čia man ginė pasakojo.
Man tai tik vienas toks klausimas yra: o tai kam tuos tyrimus daro (nebent kad pigiau Rygoje...), jei vistiek visas vienodai gydo? Gi būtų daug pigiau, jei tiesiog suleidinėtų tą kraują...Įžvelgiu komercinį aspektą...
Nors aš irgi vis dar audžiu mintį lėkt pas Bykovą. Gal čia galėtų pasisakyt kasnors su mano analogiška situacija ir kam Bykova padėjo, kam leliukas nesustojo vysytyis ketvirtą kartą, po to, kai apsilankė pas Bykovą? (turiu sveikutėlį dviejų metukų vaiką, pirmas nėštumas buvo be jokio vargo, iš pirmo karto pastojau ir t.t. Per šiuos metus apturėjau tris nesivystančius nėštumus. Pirmas 7 sav., antras 7 sav., trečias 5 sav. Priežastys neaiškios, tyriaus dėl zarazų, AFS - nieko nerado)