Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras

Klausiau, savaitgaliais nedirba...mum litovcam aisku geriau butu kad dirbtu smile.gif

Prince, kiek sumoketi tai aisku tik ji ir pasakys bet kiek as zinau, tai visos daugmazh apie tiek moka ~ 1000 lt. Kortele ten atssiskaityt negalima, litais irgi smile.gif tai del to reik pasiruost. Negi jus planuojat vaziuot?

QUOTE(Prince @ 2009 11 27, 10:02)
tai ten ir veztis tiek kie tu parasei Euromergele?O savaitgaliais priima kazi?

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2009 11 27, 09:08)
Klausiau, savaitgaliais nedirba...mum litovcam aisku geriau butu kad dirbtu smile.gif

Prince, kiek sumoketi tai aisku tik ji ir pasakys bet kiek as zinau, tai visos daugmazh apie tiek moka ~ 1000 lt. Kortele ten atssiskaityt negalima, litais irgi smile.gif tai del to reik pasiruost. Negi jus planuojat vaziuot?

Na tik mintys sukasi,nes nera is ko pirma,antra nezinau kaip viska suderinti,nes jums vilnietems arciau nei mums is pajurio.bet mane siutina ,kad gydytojai man nieko nebesiulo apart IVF,o ir bijau kito karto kad nepavyks.Pradedu galvoti apie tas zudikes,apie ta nesudirinamuma.pas mus niekas apie tai nekalba.Esu kryzkele su keliais tik nezinau kuriuo pasukti..: ar spajuti i viska,ar darytis IVF ar vaziuoti i Ryga,ar uzsiimti kokiais burtais biggrin.gif .na jei rimtai nezinau doh.gif
Atsakyti
Dėkui Euromergele už atsakymą. Na, navigacijos mes neturime, bet kaip nors... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 27 lapkričio 2009 - 20:27
QUOTE(Prince @ 2009 11 27, 10:14)
Na tik mintys sukasi,nes nera is ko pirma,antra nezinau kaip viska suderinti,nes jums vilnietems arciau nei mums is pajurio.bet mane siutina ,kad gydytojai man nieko nebesiulo apart IVF,o ir bijau kito karto kad nepavyks.Pradedu galvoti apie tas zudikes,apie ta nesudirinamuma.pas mus niekas apie tai nekalba.Esu kryzkele su  keliais tik nezinau kuriuo pasukti..: ar spajuti i viska,ar darytis IVF ar vaziuoti i Ryga,ar uzsiimti kokiais burtais biggrin.gif .na jei rimtai nezinau doh.gif

Na, Bikova daugiau šansų kaip suprantu turi padėt toms, kam su pastojimu mažiau problemų, bet sudėtingiau su išnešiojimu...gal aš klystu wink.gif
Bet aišku viską gal reik išbandyt. O LT nieks apie ta nesuderinamuma nekalba, nes pas mus dar totali Afriak šioej srityhe. Maskvoje šitos procedūros seniausiai daromos. Čia man ginė pasakojo.
Man tai tik vienas toks klausimas yra: o tai kam tuos tyrimus daro (nebent kad pigiau Rygoje...), jei vistiek visas vienodai gydo? Gi būtų daug pigiau, jei tiesiog suleidinėtų tą kraują...Įžvelgiu komercinį aspektą...
Nors aš irgi vis dar audžiu mintį lėkt pas Bykovą. Gal čia galėtų pasisakyt kasnors su mano analogiška situacija ir kam Bykova padėjo, kam leliukas nesustojo vysytyis ketvirtą kartą, po to, kai apsilankė pas Bykovą? (turiu sveikutėlį dviejų metukų vaiką, pirmas nėštumas buvo be jokio vargo, iš pirmo karto pastojau ir t.t. Per šiuos metus apturėjau tris nesivystančius nėštumus. Pirmas 7 sav., antras 7 sav., trečias 5 sav. Priežastys neaiškios, tyriaus dėl zarazų, AFS - nieko nerado)
Atsakyti
aha biggrin.gif man irgi tokios mintis galvoj...tegu perpila ka ten reikia ir nesikisha i mano pvz gerkle bukle...nu bet...kokiom tik avantiurom nepasirasom del to tikslo rolleyes.gif

QUOTE(Push_Push @ 2009 11 30, 11:50)

Man tai tik vienas toks klausimas yra: o tai kam tuos tyrimus daro (nebent kad pigiau Rygoje...), jei vistiek visas vienodai gydo? Gi būtų daug pigiau, jei tiesiog suleidinėtų tą kraują...Įžvelgiu komercinį aspektą...

Atsakyti
labas rytas ax.gif

QUOTE(Push_Push @ 2009 11 25, 08:46)
Manau reik viską kas įmanoma išbandyt, tuo labiau, kad LT yra totali afrika tyrimų srityje, palyginus su Latvija ar Rusija.

g.gif na kiek zinau LV veliau pradejo tyrineti nevaisinguma.. ir LT kokybe yra geresne, bet cia tik mano gines zodziai (ji IVF nedaro, todel kaip ir nesuinteresuota LT) smile.gif i LV sake verta vaziuoti jei gyveni netoliese, arba reikia donoro...na arba del kazkokiu specifiniu tyrimu, o del bendro standartinio IVF schmoll.gif ..
o gal ka smulkiau apie tas kalbu apie tas lasteles-zudikes g.gif kur ir kaip ju jiesko? ir kas per kraujo perpylimai? schmoll.gif nieko nezinau.. ax.gif
Atsakyti
na bet dug kas vaziuoja i ryga ir del kito aspekto (finansinio).. ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2009 12 02, 11:28)
na bet dug kas vaziuoja i ryga ir del kito aspekto (finansinio).. ar as klystu?

mes skaiciavom finansiskai g.gif mums pigiau nesigavo ax.gif
kainytes buvo aptartos kituose namuciuose Uzsienio gyd. istaigos smile.gif
Atsakyti
nezinau kodel jums nesigavo, bet bent jau IVF+ICSI tai ten ~1500-2000 Lt pigiau 4u.gif

negaliu pasakyt ar jie seniau dirba nei LT, bet kad IVF daug daugiau atlieka nei LT tai faktas smile.gif matyt prie to prisideda ir dalis lietuvos ten vykstanti gydytis.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2009 12 02, 11:42)
nezinau kodel jums nesigavo, bet bent jau IVF+ICSI tai ten ~1500-2000 Lt pigiau  4u.gif

negaliu pasakyt ar jie seniau dirba nei LT, bet kad IVF daug daugiau atlieka nei LT tai faktas smile.gif matyt prie to prisideda ir dalis lietuvos ten vykstanti gydytis.

o kaip del kokybes? kad daug, tai dar nerodiklis.. man tik 1reikia ax.gif

gal netuos skaiciukus emiau, bet..Klinika EGV kaina: IVF 1050euru + ICSI 1300еurai = 2350Eur=8107 Lt (tik IVF=3623 Lt) g.gif BAK IVF+ICSI=6000 Lt

+ tyrimai, stimuliacijos, vaistai, keliones doh.gif
Atsakyti
del kokybes? reikia klausti tu kas lankosi, bet negirejau kad skustusi kokybe. Be abejones yra ir pastojuiu ir dar ne, kaip ir lietuvoje, kaip ir kiekvienoje klinikoje smile.gif

man atrodo kad ten blogai kainos parasytos. turetu buti IVF 1050 eur, o ICSI (t.y. IVF+ICSI) 1300 eur. nereikia pliusuoti (rekiuosi asmenine patirtimi ir kaina Embrions klinikos).
tyrimai pigesni, vaistai siek tiek pigesni.

As nesakau jokiu budu kad vaziuoti reikia biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2009 12 02, 12:05)
del kokybes? reikia klausti tu kas lankosi, bet negirejau kad skustusi kokybe. Be abejones yra ir pastojuiu ir dar ne, kaip ir lietuvoje, kaip ir kiekvienoje klinikoje smile.gif

man atrodo kad ten blogai kainos parasytos. turetu buti IVF 1050 eur, o ICSI (t.y. IVF+ICSI) 1300 eur. nereikia pliusuoti (rekiuosi asmenine patirtimi ir kaina Embrions klinikos).
tyrimai pigesni, vaistai siek tiek pigesni.

As nesakau jokiu budu kad vaziuoti reikia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif kad tada pigiau.. ax.gif
irnesakyk.gif kad zinociau kur tas nestuke.gif laukia, kad ir uz dviguba suma varyciau... blush2.gif

g.gif papasakokit kas apie tas lasteles-zudikes ir kraujo perpilimus ax.gif is smalsumo numirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti