Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 21:30)
Taip. Nenuplaunamas atrodo taip mirksiukas.gif

buvo ir sis,reiskia nusipirkau ta, kurio ir norejau:)
labai ten pardaveja siulo PURE kremus: su augaliniu botulinu (veidui,intymiu zonu stangrumui.....kotik neprigalvoja:) ) ir su hieluronu smile.gif kremuko kaina virs 200 litu:) man direktore yra davusi megineli su augaliniu botulinu,
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 11 25, 20:37)
Ant drėgnos odos tepei?

Ne, ant sausos smile.gif
Atsakyti
Ka galetumete patarti aftoms gydyti (skausmingos zaizdeles burnoje)? 4u.gif Be skalavimo arbatmedziu, tas jau vykdoma ax.gif Galvoju, gal kaip nors alijosiu butu galima panaudoti....
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 25, 17:33)
gal ka esate girdejusios apie naturalius budus pagelbeti, kad zmogus cigaretes pamirstu, na nelabai tikiu, kad

Mane irgi domina, vis niekaip saviškio neatpratinu doh.gif O kokie ea rekomenduojami? bigsmile.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 17:53)
Aš saviškiui tokius nupirkusi, nu bet, kad nenori gerti, nes matai rašo, kad ne tik nuo rūkymo bet ir nuo alkoholio priklausomybės g.gif

Kur pirkai? 4u.gif

QUOTE(pearl @ 2009 11 25, 17:54)
esu kazkada nurasiusi i tema Jiva

Pražioplinau kažkur - kur tos Jivos galima įsigyti? biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 18:02)
Na pagal pirmąjį ingridientą atrodytų riebus turėtų būti, bet savo akimis ne kartą mačiau kaip ant odos atrodo  wub.gif

Tikrai, pirmu numerio riebaliukas eina, kažin porų nekimštų g.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 11 25, 19:31)
isbandziau argano alieju savo plaukams, tai lyginant kokie plaukai buna po avokadu aliejaus

Ar nesunkiai išsiplauna, nėra jis toks klampus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 11 25, 18:06)
O kas apsiimtu? as deja negaliu, nes mano dienotvarke  siuo metu - visiska betvarke, net nzn, kur ir kada reikes kita diena but doh.gif  aisku, taip butu daug geriau ir patogiau, negu kiekvienai atskirai...

Galiu ir aš apsiimti tongue.gif su pinigais gi žaist nereikėtų, tik muiliukus padalint smile.gif na parašysiu dar muiliukų šeimininkei

QUOTE(Palomina @ 2009 11 25, 20:00)
stai kaip atrodo:
user posted image

Nuostabus daikčiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 11 25, 21:09)
Kur pirkai? 4u.gif

Pražioplinau kažkur - kur tos Jivos galima įsigyti? biggrin.gif  4u.gif

Tikrai, pirmu numerio riebaliukas eina, kažin porų nekimštų g.gif

Antakalnyje, prie žiedo ta parduotuvė randasi, toje nuorodoje adresas yra mirksiukas.gif

Vaistinėse 4u.gif

Turbūt nepabandę nesužinosime biggrin.gif Bet gal tas riebaliukas lengvas koks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 25, 22:06)
Ka galetumete patarti aftoms gydyti (skausmingos zaizdeles burnoje)?  4u.gif Be skalavimo arbatmedziu, tas jau vykdoma  ax.gif Galvoju, gal kaip nors alijosiu butu galima panaudoti....

gryna saltalankiu alieju-paniurkyti burnoje, nezinau kaip cia kitaip issireiksti, man buvo zaizdeliu burnoje, saltalankiu issigydziau
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 11 25, 22:09)
Ar nesunkiai išsiplauna, nėra jis toks klampus? 4u.gif

issiplauna nesunkiai, aliejus nera klampus.. o avokadu aliejus, kad ir klampus, bet irgi issiplauna labai gerai (plaunu su Weleda rozmarinu samp., o po to perplaunu su Druide ozkom.. balzamo nededu)
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 21:24)
Turbūt nepabandę nesužinosime biggrin.gif Bet gal tas riebaliukas lengvas koks  smile.gif

įdomu man, kas slepiasi po tuo Jivos vegetable oil g.gif

Nidulia, šaunūs pirkinukai thumbup.gif

ir aš stebuklingo dalyko gavau - pipirmėčių EA wub.gif Planavau naudoti burnos skalavimo skysčio gamybai, bet šiandien pora jo lašiukų išgelbėjo nuo didelio galvos skausmo thumbup.gif rolleyes.gif Vėl kaip nauja biggrin.gif
Atsakyti
Apsipirkau šiandien thumbup.gif
Nusipirkau arbatmedžio EA (buvo pasibaigęs per epidemiją blink.gif ), augalinio glicerino, medetkų fitolio, sėjamosios judros aliejaus, dar truputį pabandymui morkų fitolio su morkų EA rolleyes.gif Ai, dar šiandien nusipirkau matavimo cilindrą iš Suvos cool.gif Tai laukiu nesulaukiu, kada pradėsiu maišyti, makaluoti viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 25, 21:37)
Apsipirkau šiandien  thumbup.gif
Nusipirkau arbatmedžio EA (buvo pasibaigęs per epidemiją  blink.gif ), augalinio glicerino, medetkų fitolio, sėjamosios judros aliejaus, dar truputį pabandymui morkų fitolio su morkų EA  rolleyes.gif Ai, dar šiandien nusipirkau matavimo cilindrą iš Suvos  cool.gif Tai laukiu nesulaukiu, kada pradėsiu maišyti, makaluoti viską  biggrin.gif

Kur cia taip apsiprekiai? pas Monica? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 21:36)
įdomu man, kas slepiasi po tuo Jivos vegetable oil  g.gif

Daržovių aliejus, kas daugiau biggrin.gif Tikėkimės nerafinuotas mirksiukas.gif

Katuti, daugiau optimizmo, kodėl visur kažką matai "slepiantis" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 25 lapkričio 2009 - 21:43