Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Vistik aplekiau nimfali ir ta kita nauja skyreli madoje smile.gif dar eco eco uzlekiau, pakeiciau dantu pasta, kurioje sls buvo ilindes i weledos pasta su druska
neiskenciau nepastverusi ozku
zalio molio (pirkau jau paruosta)
laveros roziu kauke
Hauskos drekinanti kremuka(maziuli pirkau pameginti)
ir gavau jusu isaukstinta sante brilijantini kondicionieriu
papasakokite man, ar jus jo tikrai neisplaunate? nes raso, kad nenuplaunamas, ar ne ta nupirkau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 25, 19:49)
papasakokite man, ar jus jo tikrai neisplaunate? nes raso, kad nenuplaunamas, ar ne ta nupirkau? blink.gif

sante brilliant care yra nuplaunamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 25, 20:49)
...

sauniai apsipirkai wink.gif
Santre Briliant Care plauku balzamas yra nuplaunamas smile.gif neisivaizduoju kaip jo butu galima nenuplauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 25, 20:52)
sante brilliant care yra nuplaunamas 4u.gif

tuojnusisausiu doh.gif
uzsukama didele tubele, statoma dangteliu i apacia?sante hair care
Haarspulung
Briliant care
cia nurasiau nuotubeles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 25 lapkričio 2009 - 19:59
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 25, 20:55)
tuojnusisausiu doh.gif
uzsukama didele tubele, statoma dangteliu i apacia?sante hair care
Haarspulung
Briliant care
cia nurasiau nuotubeles

stai kaip atrodo:
user posted image
Atsakyti
taip, tokia, tik ta etikete zalia, onuotraukoje man i melynuma, bet zodis zodin taip uzrasyta. Jusu nuotraukoje kaireje puseje ant zalio fono yra C raide, pas save jos nematau
lietuviu vertime raso -"gydomasis balzamas plaukams, maitina ir apsaugo pazeistus ir dazytus plaukus , kvieciu proteinai ir moringu ekstraktas suteikia naturalaus spindesio.............isplovus galva sampunu juos nusausinti, itrinti balzama,plauku neskalauti......."
tai cia ta as nusipirkau? gal cia protingilietuviai "pagerinta" vertima uzklijavo ir dar pardaveja "labai nusimananti " papuole?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 25, 20:13)
taip, tokia, tik ta etikete zalia, onuotraukoje man i melynuma, bet zodis zodin taip uzrasyta. Jusu nuotraukoje kaireje puseje ant zalio fono yra C raide, pas save jos nematau
lietuviu vertime raso -"gydomasis balzamas plaukams, maitina ir apsaugo pazeistus ir dazytus plaukus , kvieciu proteinai  ir moringu ekstraktas suteikia naturalaus spindesio.............isplovus galva sampunu juos nusausinti, itrinti balzama,plauku nuskalauti......."
tai cia ta as nusipirkau? gal cia protingilietuviai "pagerinta" vertima uzklijavo ir dar pardaveja "labai nusimananti " papuole?? unsure.gif

Pas mane irgi nėra tos C raidės, nusiramink, tą nusipirkai mirksiukas.gif Ten turi būti parašyta ne "neskalauti", o "nuskalauti" - pasižiūrėk dar kartelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 25, 21:13)
lietuviu vertime raso -"gydomasis balzamas plaukams, maitina ir apsaugo pazeistus ir dazytus plaukus , kvieciu proteinai  ir moringu ekstraktas suteikia naturalaus spindesio.............isplovus galva sampunu juos nusausinti, itrinti balzama,plauku neskalauti......."

man atrodo pas tave ant balzamo bloga etikete uzklijuota (na ta su lietuviskais uzrasais) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 19:02)
Na pagal pirmąjį ingridientą atrodytų riebus turėtų būti, bet savo akimis ne kartą mačiau kaip ant odos atrodo  wub.gif
Gal yra nusimanančių, kas per ingridientai kur paryškinau blush2.gif

Melaleuca alternifolia - tai arbatmedis.
Azadirachta indica čia neem, turbūt nimbmedis vadinasi lietuviškai, jei neklystu.
Piper longum - manau pipirai,bet kokie nežinau. biggrin.gif

Nidulia, buvai naujam skyriuj madoj, gal pastebėjau ką turi Argital firmos? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
ko gero vertimas blogas, nes dar karta paskaiciau "plaukų NEskalauti", o pradzia gera? Gydomasis balzamas...............taip viskas?
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 25, 21:25)
Melaleuca alternifolia - tai arbatmedis.
Azadirachta indica čia neem, turbūt nimbmedis vadinasi lietuviškai, jei neklystu.
Piper longum - manau pipirai,bet kokie nežinau. biggrin.gif

Nidulia, buvai naujam  skyriuj madoj, gal pastebėjau ką turi Argital firmos? ax.gif  4u.gif

tiesa pasakius neatkreipiau demesio, nes is karto zinojau, kad noriu sante kondic, hauskos kaikes ir hauskos kremo, bet kazka pardaveja minejo, kad Argital gavo prekiu serija
kortele dar nuolaidu dave, tik dar as jos nestudijavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 25 lapkričio 2009 - 20:29
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 25, 20:28)
ko gero vertimas blogas, nes dar karta paskaiciau "plaukų NEskalauti", o pradzia gera? Gydomasis balzamas...............taip viskas?

Taip. Nenuplaunamas atrodo taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 19:14)
Merginos, išsitepiau šiandien visą kūną alavijų geliu, tokio komforto dar nei su vienu kremu, aliejumi ir sviestu nebuvau suteikusi savo kūno odai wub.gif

Ant drėgnos odos tepei?
Atsakyti