Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Chippie @ 2009 11 25, 12:23)
ka daryt, nes baisu galva iskist  verysad.gif

Alavijais patepk jei turi 4u.gif Tikrai keista reakcija, nes aš pelargonijų ea grynu tepu ir tai po pusvalandžio visi paraudimai praeina, tau tubūt tamanai netinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 24, 22:15)
priminkite kiek ciel d'azur alaviju gelis galioja 3men? Pamenu pirkote kazkuri 280ml, kaip greit jis naudojasi?

Priklauso kam naudosi - as kai negailedama patepiau kuna keleta kartu, tai greitai naudojasi, 3 men neuztektu tokiais tempais, o kaip rase merginos, jei taupiai naudoji, nusipilk i kita tara mazesni kieki, kuri darznai atsukinesi ir naudosi, o visa talpa padek vesioj sausoj vietoj ir galios ilgiau nei 3 men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 25, 12:55)
jei taupiai naudoji, nusipilk i kita tara mazesni kieki, kuri darznai atsukinesi ir naudosi, o visa talpa padek vesioj sausoj vietoj ir galios ilgiau nei 3 men  4u.gif

Gal taip panašiai galima padaryti su grožio kauke? 4u.gif Man, pvz, būtų labai patogu ją pirtyse naudoti, bet jeigu atidarysiu, tai ir sunaudoti per 3mėn teks, negi, pvz, laikant šaltai ji ilgiau nesilaikytų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 11 25, 14:03)
Gal taip panašiai galima padaryti su grožio kauke? 4u.gif Man, pvz, būtų labai patogu ją pirtyse naudoti, bet jeigu atidarysiu, tai ir sunaudoti per 3mėn teks, negi, pvz, laikant šaltai ji ilgiau nesilaikytų? g.gif

Manau sitas principas galioja visiems trumpesnio galiojimo produktams, juk tas produktas trumpiau galioja, nes daznai atidarinejamas, laikomas vonioj (siltoj ir dregnoj patalpoj), ir dauguma rase, kad perpylus i naudojimui mazesni inda, didelej talpoj esantis issilaiko ilgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 25, 13:55)
Priklauso kam naudosi - as kai negailedama patepiau kuna keleta kartu, tai greitai naudojasi, 3 men neuztektu tokiais tempais, o kaip rase merginos, jei taupiai naudoji, nusipilk i kita tara mazesni kieki, kuri darznai atsukinesi ir naudosi, o visa talpa padek vesioj sausoj vietoj ir galios ilgiau nei 3 men  4u.gif

geras patarimas 4u.gif , ziuriu nimfali labiau apsimoka pirkti didesni kieki, tai mastau, o gal dar galima i saldytuva padeti, del visa ko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 25, 15:01)
geras patarimas 4u.gif , ziuriu nimfali labiau apsimoka pirkti didesni kieki, tai mastau, o gal dar galima i saldytuva padeti, del visa ko g.gif

Aš su alavijų geliu taip padariau - dalį nusipyliau į nedidelį induką ir naudoju, o likusį laikau šaldytuve smile.gif Tikrai nemanau, kad suges per 2 mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 12:16)
Tiesa neturi ji to kremo pakuotės, tai dabar nebent kuri kai pamatys kur, tai gal nurašys ax.gif

As kaip tik vakar pirma karta apie Jiva isgirdau ax.gif na pardaveja tai labai gyre kremus veidu. Pabreze matiskuma, kaip ir jus minejot mirksiukas.gif as ieskojau sampuno, tai labai gyre papaju, bet sudeties nemaciau tai ir sudvejojau.. nes jei ajurvedinis, tai nebutinai naturalus produktas blush2.gif Gal kas daugiau zino apie Jiva produkcija?

Ir dar, kokie atsiliepimai apie AUBREY sampunus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 25, 14:39)
As kaip tik vakar pirma karta apie Jiva isgirdau  ax.gif  na pardaveja tai labai gyre kremus veidu. Pabreze matiskuma, kaip ir jus minejot  mirksiukas.gif  as ieskojau sampuno, tai labai gyre papaju, bet sudeties nemaciau tai ir sudvejojau..

Sudėtys suklijuotos tų dėžučių apačioje.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 15:47)

nepaieskojau 4u.gif matyt tiek nesudomino
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 15:47)

Turmeric cream, cia tas su ciberzole:

Ingredients: Sikt oil (Bee wax plus Vegetable Oil ) to 100%;Piper longum 2.5%;Azadirachta indica 1.5%; Curcuma longa 1.0%; Citrus limon 1.0%; Rosmarinus officinalis 0.5%; Melaleuca alternifolia 0.5%; Fragrances 0.2%

Gal nesuklydau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 25, 13:16)
Manau sitas principas galioja visiems trumpesnio galiojimo produktams

Reikės ir man tada taip daryti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 25, 15:27)
Turmeric cream, cia tas su ciberzole:

Ingredients: Sikt oil (Bee wax plus Vegetable Oil ) to 100%;Piper longum 2.5%;Azadirachta indica 1.5%; Curcuma longa 1.0%; Citrus limon 1.0%; Rosmarinus officinalis 0.5%; Melaleuca alternifolia 0.5%; Fragrances 0.2%

Gal nesuklydau 4u.gif

Mano akimis nebloga sudėtis. Gale Fragrance, bet tik 0.2% irnesakyk.gif
Atsakyti