Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 11:28)
Nidulia, čia mes visos rašom iš asmeninės patirties - vienai permaitina (man), kitoms ne wink.gif Mažiau klausyk tu mūsų, pati daryk eksperimentus ir išsiaiškink, kaip tave individualiai jis veikia biggrin.gif

obuolių acto berods valgomąjį šaukštą į puodelį, sakė ernesin. Galima grynu odą įtrinti. Labai abejoju, kad jis kažką neutralizuoja šampūne, tiesiog galvos odą nuramina. Ir nežaisk su dirginančiais šampūnais, naudok ožkas, nes kai įsizarazins tau oda, bus liūdna sad.gif

arbatmedis irgi ramina, vėsina odą - jo reikia poros-trijų lašiukų į šampūną, kai plaunama galva smile.gif

Katuti, o arbatmedis padetu nuo alerginiu pleiskanu? Mane isbere nuo B grupes vitaminu komplekso, isbere veido oda palei plaukus, ir vakar pastebejau kad galvoje atsirado pleiskanu, ir jau gera savaite viskas trunka, ir kazkaip tais labai letai mazeja, tai noriu kazkaip galva issiplauti kitaip, nuraminti ja, nes jau erzina ir niezti kartais. doh.gif Turiu arbatmedzio ir rozmarinu ea, nezinau kuris geriau tokiu atveju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 01 gruodžio 2009 - 10:32
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 10:46)
Papildyta:

net nezinau ka sakyti, kad normalus jie, tik dazyti, siaip nei per sausi, nei per riebus

O stori/ploni, jų daug? Mėgstat purius ar kaip tik glotnius?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 11:28)
Nidulia, čia mes visos rašom iš asmeninės patirties - vienai permaitina (man), kitoms ne wink.gif Mažiau klausyk tu mūsų, pati daryk eksperimentus ir išsiaiškink, kaip tave individualiai jis veikia biggrin.gif

obuolių acto berods valgomąjį šaukštą į puodelį, sakė ernesin. Galima grynu odą įtrinti. Labai abejoju, kad jis kažką neutralizuoja šampūne, tiesiog galvos odą nuramina. Ir nežaisk su dirginančiais šampūnais, naudok ožkas, nes kai įsizarazins tau oda, bus liūdna sad.gif

arbatmedis irgi ramina, vėsina odą - jo reikia poros-trijų lašiukų į šampūną, kai plaunama galva smile.gif

Nu dabar jau visai issigandusi visa sedziu, del galvos iserzinimo blink.gif man pirma karta nuo to laith nesikase. O urtekrame nera tos zarazos nuo kurios niezti?
Aciu dievui, siandien jau nesikasau, aprimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 12 01, 10:32)
Katuti, o arbatmedis padetu nuo alerginiu pleiskanu?

Turiu arbatmedzio ir rozmarinu ea, nezinau kuris geriau tokiu atveju  unsure.gif

manau, kad yra šansų, jog apramins, bet naudok arbatmedį, ne rozmarinų EA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2009 12 01, 11:36)
O stori/ploni, jų daug? Mėgstat purius ar kaip tik glotnius?

na, sakyciau plonoki plaukai, bet nemazai ju, megstu purius, bet ne "liuto galva", kokia as buvau patapusi netycia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 10:44)
Nu dabar jau visai issigandusi visa sedziu, del galvos iserzinimo  blink.gif

tavo vietoj kuriam laikui pamirščiau niežulį keliančius šampūnus - parduok ar atidėk geresniems laikams, ar tam tikroms progoms, pvz. aliejų išplovimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 11:45)
manau, kad yra šansų, jog apramins, bet naudok arbatmedį, ne rozmarinų EA  4u.gif

klausau ir vykdau notworthy.gif
"arbatmedis irgi ramina, vėsina odą - jo reikia poros-trijų lašiukų į šampūną, kai plaunama galva "-ar teisingai supratau, kad tuos č-ę lasiukus ne i butelaiti sampuno, o i sauja su vieno plovimo sampuno porcija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 01 gruodžio 2009 - 11:01
dar yra variantas darytis aliejinę kaukę su EA, ją įtrinant į galvos odą. Bet aš asmeniškai privengčiau to esant sudirgimui, kadangi po aliejų ir taip įnirtingai galvą muilinu, tai kad nesudirgtų labiau smile.gif
Atsakyti
gal Lina iš Grožio alėjos nesupyks, jei pasinaudodama jos pasakojimu parašysiu pastebėjimus apie odos kimšimąsi. Ji pasakojo dalyvavusi Dr.Hauschkos grožio mokymuose ir man įstrigo, kad paskaitą vedusi lektorė, nuprausus odą, didelį dėmesį skyrė porų užvėrimui priglaudžiant vėsų rankšluostuką.

prisipažinsiu, su rankšluosčiais nežaidžiu, bet kartais po prausimosi visai pamirštu perlieti veido odą vėsiu ar šaltu vandeniu, kad poros susitrauktų. Matyt būtent tada, jei yra tepama kažkokia priemonė, ir išvengiama bent dalinai odos kimšimosi, pritepant į poras ko nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 30, 18:15)
Va ruosiuos db i Nimfali lekti tai noreciau atsiliepimu apie Ciel dazur kauke su moliu bei patarkit koki balzamioka uzgriebti ar ciel dazur ar druide detangling, idomu kuris labiau islaiko plauku puruma, ju neapsunkina?

tai ar nusipirkot koki balzama? ax.gif domintu atsiliepimai, taip pat ir apie kauke, cia turbut ta su rasulu?

QUOTE(Palomina @ 2009 11 30, 18:53)
dar pasigirsiu siandieniniais savo pirkiniais:
- AloeDent burnos skalavimo skystis (pirma kart si pirkau, anksciau turejau Weledos skalavimo skysti)

as ir po weledos nusipirkau si, jau menesi naudoju, man jis thumbup.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 30, 21:21)
Nematau reikalo pirkti brendinį purvą, kai puikiu prekiaujama Operos vaistinėje.

nebera to purvo operos vaistineje ax.gif neseniai buvau uzejusi, paklausiau, tai sake jau kuris laikas neturi ir nebetures to purvo, nes uzsidare ta firma
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti