Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 25, 11:07)
taip, butent sis smile.gif aciu  4u.gif
Ir dar, priminkite man uzuomarsai, kur vilniuje realiai galeciau paciupineti Nveypudras ax.gif
siandien pasiradiau saulaisvadieni, tadnukeliausiu ikinimfali ir darkur nors smile.gif

Dar Gerulaičio 1 "Rasakiloj" prie Siemens Arenos 4u.gif

Tiesa neturi ji to kremo pakuotės, tai dabar nebent kuri kai pamatys kur, tai gal nurašys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 25 lapkričio 2009 - 11:17
QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 10:30)
be išorinio valymo (kaukės, moliai, masažai), vis dažniau pagalvoju ir apie vidinį organizmo sutvarkymą smile.gif Kaip nors švelniai  ax.gif

Bandžiau valytis kurį laiką iš vidaus, aišku, gal metodai ne patys geriausi čia, bet vistiek. Gėriau sėmenų, moliūgų aliejus, šviežias sultis spausdavaus, atsisakiau kavos-kas man didžiausia tragedija buvo, iškrovos diena, daug vandens, sportas, pirtys, na žodžiu, elementarūs dalykai, bet kad naudos iš to jokios apčiuopiamos nebuvo. Nuo aliejų kaip tik, manau, man vėl pradėjo kilti tie guzai negyjantys... Dabar eksperimentavau- tris dienas negėriau aliejų, prausiausi druide muilu probleminei odai, nakčiai nieko netepiau ant veido, tik tuos guzus tamanais-tai apmažėję jau ir nebeskauda ax.gif
Atsakyti
ernesin ir katutis, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 25, 12:26)
Bandžiau valytis kurį laiką iš vidaus, aišku, gal metodai ne patys geriausi čia, bet vistiek. Gėriau sėmenų, moliūgų aliejus, šviežias sultis spausdavaus, atsisakiau kavos-kas man didžiausia tragedija buvo, iškrovos diena, daug vandens, sportas, pirtys, na žodžiu, elementarūs dalykai, bet kad naudos iš to jokios apčiuopiamos nebuvo. Nuo aliejų kaip tik, manau, man vėl pradėjo kilti tie guzai negyjantys... Dabar eksperimentavau- tris dienas negėriau aliejų, prausiausi druide muilu probleminei odai, nakčiai nieko netepiau ant veido, tik tuos guzus tamanais-tai apmažėję jau ir nebeskauda  ax.gif

Kaip tik del alieju, nesu visiskai tikra, bet siuo metu atrodo,kad jie netinka man vidiniam vartojimui. unsure.gif Seniau nebuvo jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 25, 11:27)
ernesin ir katutis, aciu  4u.gif

Į gražumą 4u.gif Dar ne kartą iškils tau čia šimtai klausimų mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 25, 11:26)
Dabar eksperimentavau- tris dienas negėriau aliejų, prausiausi druide muilu probleminei odai, nakčiai nieko netepiau ant veido, tik tuos guzus tamanais-tai apmažėję jau ir nebeskauda  ax.gif

Smagu, kad duoda naudos nauja strategija drinks_cheers.gif O gal jau ir tą naują Ciel d'Azur kremą išbandei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 12:33)
Smagu, kad duoda naudos nauja strategija  drinks_cheers.gif  O gal jau ir tą naują Ciel d'Azur kremą išbandei?  smile.gif

Aha, išbandžiau jau vakar smile.gif Neblogas atrodo toks, aišku sunku kažką pasakyti, dar tik vieną kartą tepiausi, bet man patiko. Labai greitai susigeria, nors kaip sakiau mano oda mišri, probleminė, nors kosmetologė sakė-riebi biggrin.gif Ir man jokio tempimo jausmo, nieko nebuvo smile.gif Koks jis man bus drėkiklis parašysiu po kelių dienų. Tik kvapas jo galėtų būti geresnis, bet et, juk nugaruoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 25, 12:32)
Kaip tik del alieju, nesu visiskai tikra, bet siuo metu atrodo,kad jie netinka man vidiniam vartojimui.  unsure.gif Seniau nebuvo jokiu problemu.

Aš draugę irgi įtraukiau čia į tuos aliejų gėrimus, tai nežinau, jos oda tikrai lygi buvo, su pora spuogelių gal, bet dabar vis pakyla jai kur nors koks negerietis. Aišku, jie juk valo organizmą, atrodo, taip ir turėtų būti, kad paberia truputį, bet jei taip kaip mane-tai, ačiū, gal be aliejų apsieisiu smile.gif Tuo labiau, kad kažkur buvau skaičiusi, kad linų sėmenų aliejuje esančios rūgštys kaip tik labai padeda kovoti su inkštirais ir etc, bet kad nepasitvirtino man..
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 12:33)
Į gražumą  4u.gif  Dar ne kartą iškils tau čia šimtai klausimų mirksiukas.gif  biggrin.gif

kaip gerai, kad jus esate 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 25, 11:46)
Aha, išbandžiau jau vakar smile.gif Neblogas atrodo toks, aišku sunku kažką pasakyti, dar tik vieną kartą tepiausi, bet man patiko.

svarbiausia, kad juo nenusivylei 4u.gif Kvapas nusigaruoja greitai, gerai būtų, kad ir odai patiktų biggrin.gif
Atsakyti
gal kam patinka LOGONA kondicionierius su kvieciais ir heramidais? keisciau i ka nors kito ax.gif
Atsakyti
vakar padariau nesamone doh.gif vakar vakare nusprendziau nudepiliuoti usiukus blush2.gif nera pas mane ju daug, tai pora kartu per metus su vasku nudepiliuoju, turiu tam specialias juosteles, butent veido zonai.
Na, kad oda iskart po depiliacijos parausta tai cia normalu, man dazniausiai apie valanda budavo raudona, o po to aprimdavo.

Tai va vakar nudepiliavau, labai skaudejo ir buvo laaaabai raudona, tai uztepiau tamanu aliejaus doh.gif nes juk jis anti-uzdegiminis, juo dazniausiai tepu visokiu idreskimus ir tt, tai pagreitina gyjima. Nezinau, kas cia ivyko, bet esme tame, kad tas paraudimas man per nakti niekur nedingo, sedziu su raudonais usais doh.gif siandien tik Suki kremu siek tiek padrekinau, nezinau nei ka tepti ar visai nieko netepti? ka daryt, nes baisu galva iskist verysad.gif
Atsakyti
Ačiū, katuti, už naują temą 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 24, 17:37)
taip, Elytė taip patarė praėjusį kartą drinks_cheers.gif Ne visą skruostą, nosį, kaktą, nes kai sutrauks, tai nieko nebereiks, o būtent tik spuogelį ar guzelį.

Aš vakar pasitepiau spuogelį su moliu. Tikrai išsilaikė visą naktį, o ir spuogelį aptraukė, manau, nekils daugiau niekšas biggrin.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 24, 22:05)
Merginos parekomenduokite skysta laineri kad breztu plona linija

Aš tik galiu pasiūlyti šiuo atveju nepirkti Dr. Hauschka, nes jo plunksnelė, mano nuomone, storoka. Nebent naudoti tam skirtą šepetėlį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2009 11 25, 12:23)
vakar padariau nesamone doh.gif 

Jautri vieta, galbūt bandyti kokosais+levandų ea tepti. Arba tiesiog dėti kokį šaltą kompresą (pvz, arbatos nuoviro) g.gif
Atsakyti