Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 01:46)
Aš tai tokių nežinau... Na bent jau lt kalba tokių tikrai mažoka, bet rusų kalba man atrodo daug galima rasti įvairiuose forumuose. Mano bėda - nekokios žinios rusų kalba...  ax.gif Va jei daugiau kas pildytų blog'ą, tai uoj kiek ten atsirastų receptų  tongue.gif Kryyyste rašė, kad turi daug receptų, bet dingo  blush2.gif

Su rusu ir man ne kas.. lotuliukas.gif
KRYYYSTE, kur juuuus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 01, 00:52)
Su rusu ir man ne kas..  lotuliukas.gif
KRYYYSTE, kur juuuus? biggrin.gif

Reikės jai priminti, kad apsireikštų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 30, 23:41)
ir apskritai, einu as nusisauti angel_sadangel.gif  cray.gif

Nusiramink, gal kažkam iš šeimos narių tos netikusios priemonės tiks, juk nebaisu siūlyti, kai žinai, kad natūralu mirksiukas.gif Aš tai sukau galvą, kam maišą sintetinių atiduoti nes buvau pusmečiui užsipirkusi, krūvą pinigų išleidusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 01 gruodžio 2009 - 08:25
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 01:30)
Va tuo ir skiriasi natūrali kosmetika nuo cheminės, kad ta cheminė, prikimšta visokio brudo, tinka daugumai, oda prie jos pripranta ir nebesugeba pati apsisugoti, o tik duok jai darbelio ir iškart spyriosis... Tavo plaukams turbūt didelis stresas, kas chemijos nebegauna  biggrin.gif

labai tikiu, kad tikrai kol kas mano plaukai tiesiog nenusiprate kas vyksta, nes jau puoliau i nevilti. Siandien atsikeliau, o plaukai tarsi ė dienas neplauti butu, lyg apsunke, lyg riebaluoti. Pameginsiu pakenteti, bet darausi jau sirse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 08:56)
labai tikiu, kad tikrai kol kas mano plaukai tiesiog nenusiprate kas vyksta, nes jau puoliau i nevilti. Siandien atsikeliau, o plaukai tarsi ė dienas neplauti butu, lyg apsunke,

Nidulia, gal padauginai Sante Brilliant kondicionieriaus, jo reikia tik kaip riešuto dydžio, nes kitaip plaukai apsunksta ir atrodo kaip neplauti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 01:00)
aciu uz palaikyma,mamackos, tada dar pakentesiu siek tiek  4u.gif
bet vistiek man norisi rekti  aggressive.gif

O kokie Jūsų plaukai? Gal panašius turinčios merginos galėtų daugiau patarti? pvz. pas mane pilna priemonių, pabandymui galėčiau daugelį nupilti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 09:56)
labai tikiu, kad tikrai kol kas mano plaukai tiesiog nenusiprate kas vyksta, nes jau puoliau i nevilti. Siandien atsikeliau, o plaukai tarsi ė dienas neplauti butu, lyg apsunke, lyg riebaluoti. Pameginsiu pakenteti, bet darausi jau sirse  ax.gif

Pabandykit parduoti netikusias priemones, nes gal yra mergaiciu, kur jums netinkancios priemones yra pacios geriausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 30, 18:23)
Sutinku su Katuciu, kad jis agresyvesnis uz molius. Aplamai jis daznai patariamas tik kunui.

kas turi jautresnę odą ir neturi dabar galimybės imti atostogų, patariu atsargiai su purvu..

QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 30, 18:34)
ea ir hidrolatu kvapai, raso, kad net TURI skirtis.

tai žinoma biggrin.gif Aš tik patariau žmogui pauostyti prieš perkant, nes egzistuoja ir galimybė, kad, palyginus EA, hidrolatas bus kaip pievos dvelksmas biggrin.gif

QUOTE(rutuk @ 2009 11 30, 20:21)
Nusidepiliavau pazastis ir kojas, pazastis issitepiau grynu pelergoniju ea, o kojas sintetiniu plaukeliu iaugima stabdanciu kremu, ziuresiu ar bus koks efektas  g.gif

tai pelargonijų EA užtenka poros lašelių, nes šis EA veikia netiesiogiai, balansuodamas hormoninę sistemą viso kūno, o ne lokalių vietų 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 11 30, 22:20)
Vanilė, cinamonas, ylang kitą vakarą suėjo į aliejų kūnui..kvepėjau taip kaip visąlaik įsivaizdavau turinti kvepėti biggrin.gif

kaip smalsu pasidarė bigsmile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 30, 23:41)
ozkos kol kas nenuvyle, dar tik 2 kartus jas mekenau.................

zodziu, as be zodziu, vis dar sedziu ir viena ranka jums rasau, o kita "ariu nagais per galvos oda", vis dar po vakarykscio laith sampuno.

tai plauk ožkom, jeigu tinka, o galvos niežuliui numalšinti, jei jau tik toks variantas kol kas lieka, siūlau lašinti į šampūną arbatmedžio EA, perskalauti galvą tirpalu su actu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 01, 10:16)
Nidulia, gal padauginai Sante Brilliant kondicionieriaus, jo reikia tik kaip riešuto dydžio, nes kitaip plaukai apsunksta ir atrodo kaip neplauti.

gali buti, kad padauginau, as vis bijau, kad per maza nebutu, o dar ir palaikau ant plauku ta brilijanta, issisveiciu dantis, ****** pasveiciu, kad tik ilgiau ant plauku isbutu tas geris. Ko gero negerai darau?? Nors vienas dziaugsmas, kad issitraukiau atgal savo pirmaji naturalu sampuna, kuris man pirma karta taip negerai pasirode.

Papildyta:
QUOTE(8 p.m. @ 2009 12 01, 10:20)
O kokie Jūsų plaukai? Gal panašius turinčios merginos galėtų daugiau patarti? pvz. pas mane pilna priemonių, pabandymui galėčiau daugelį nupilti  ax.gif

net nezinau ka sakyti, kad normalus jie, tik dazyti, siaip nei per sausi, nei per riebus
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 09:43)
Ko gero negerai darau??

manau, perlaikai akivaizdžiai, nes ten nedaug nurodyta laikyti ant buteliuko g.gif O jis ir taip atominis, gali permaitinti plauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 10:32)
tai plauk ožkom, jeigu tinka, o galvos niežuliui numalšinti, jei jau tik toks variantas kol kas lieka, siūlau lašinti į šampūną arbatmedžio EA, perskalauti galvą tirpalu su actu  4u.gif

bet skaiciau atsiliepimu, kad ozkom pastoviai negalima, persimaitina plaukai.
Katuti, o arbatmedis lasinamas i sampuna anuliuoja ta medziaga, sukeliancia niezuli, ar kaip? o kokio acto tirpalu geriau perskalauti plaukus? obuoliu ar dar kokio acto? ka acto tirpalas duoda, apart to, kad suminkstina plauku (cia dar is jaunystes pamenu)
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 01, 10:47)
manau, perlaikai akivaizdžiai, nes ten nedaug nurodyta laikyti ant buteliuko  g.gif O jis ir taip atominis, gali permaitinti plauką smile.gif

Ko gero mergaites jus teisios, taip ir bus, kad perlaikiau. Na, nors urtekram sampuno neismeciau lauk, pameginau dar karteli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 10:24)
bet skaiciau atsiliepimu, kad ozkom pastoviai negalima, persimaitina plaukai.

ka acto tirpalas duoda, apart to, kad suminkstina plauku (cia dar is jaunystes pamenu)

Nidulia, čia mes visos rašom iš asmeninės patirties - vienai permaitina (man), kitoms ne wink.gif Mažiau klausyk tu mūsų, pati daryk eksperimentus ir išsiaiškink, kaip tave individualiai jis veikia biggrin.gif

obuolių acto berods valgomąjį šaukštą į puodelį, sakė ernesin. Galima grynu odą įtrinti. Labai abejoju, kad jis kažką neutralizuoja šampūne, tiesiog galvos odą nuramina. Ir nežaisk su dirginančiais šampūnais, naudok ožkas, nes kai įsizarazins tau oda, bus liūdna sad.gif

arbatmedis irgi ramina, vėsina odą - jo reikia poros-trijų lašiukų į šampūną, kai plaunama galva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 01 gruodžio 2009 - 10:29