tiesa pasakius kai pamaciau realiai, ne interneto paveiksliuke ir pasitepiau , man nei viena nepaliko ispudzio
, mano odai geriausiai ziurejosi513 ir 515, bet...............
ir apskritai, einu as nusisauti
gerai, kad cia keiktis negalima
man naturalus sampunai tai paslapciu paslaptis. Pirma mano pazintis su naturaliomos plauku priemonemis baigesi......pamenat ko gero kuom, urtekram sampunas su logonos kondicionieriumi vos neivare man infarkto. Sokinejau is dziaugsmo, kaip man patiko ir tiko antroji pazintis su natulalizmu- Laith in nature, dabar kasausi nuo jo kaip suva, ozkos kol kas nenuvyle, dar tik 2 kartus jas mekenau.................siandien istraukiau atgal ta nelemta urtekrama, tik jau po plovimo ne logona kondicionieriu dejau, o laveros brilianta-liuto galvos nebuvo, plaukai nesipainiojo ir nesisiause, bet kazkokie keisti, lyg ir svarus, bet tuo paciu kaip perlepinti, keistai krenta.......zodziu, as be zodziu, vis dar sedziu ir viena ranka jums rasau, o kita "ariu nagais per galvos oda", vis dar po vakarykscio laith sampuno.
kai as supyksiu, tai gaus tos kudlos sintetinio sampuno ir paziuresiu kas cia dar nugales
as tikrai labai pikta siandien
aciu mergytes uz veido sveitikliu rekomendacijas
jei kita savaite manes cia nematysite, atneskite ant mano kapo naturaliu geliu
Ir juokinga, ir graudu is tikruju, kad cia jum taip su tais sampunais.. bet gal reikia laiko. gal plaukai soke dabar yra ir patys nesupranta kaip reikia elgtis ir kaip graziai kristi