Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 30, 23:41)
jei kita savaite manes cia nematysite, atneskite ant mano kapo naturaliu geliu  lotuliukas.gif

Nenusimink taip... Gal organizmas iš pradžių turi priprasti prie natūralių priemonių, nemoka dar pats apsisaugoti... Bandyk ir rasi pagaliau savo console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 00:41)
tiesa pasakius kai pamaciau realiai, ne interneto paveiksliuke ir pasitepiau , man nei viena nepaliko ispudzio  blush2.gif , mano odai  geriausiai ziurejosi513 ir  515, bet...............
ir apskritai, einu as nusisauti angel_sadangel.gif  cray.gif gerai, kad cia keiktis negalima
man naturalus sampunai tai  paslapciu paslaptis. Pirma mano pazintis su naturaliomos plauku priemonemis baigesi......pamenat ko gero kuom, urtekram sampunas su logonos kondicionieriumi vos  neivare man infarkto. Sokinejau is dziaugsmo, kaip man patiko ir tiko antroji pazintis su natulalizmu- Laith in nature, dabar kasausi nuo jo kaip suva, ozkos kol kas nenuvyle, dar tik 2 kartus jas mekenau.................siandien istraukiau atgal ta nelemta urtekrama, tik jau po plovimo ne logona kondicionieriu dejau, o laveros brilianta-liuto galvos nebuvo, plaukai nesipainiojo ir nesisiause, bet kazkokie keisti, lyg ir svarus, bet tuo paciu kaip perlepinti, keistai krenta.......zodziu, as be zodziu, vis dar sedziu ir viena ranka jums rasau, o kita "ariu nagais per galvos oda", vis dar po vakarykscio laith sampuno.
kai as supyksiu, tai gaus tos kudlos sintetinio sampuno ir paziuresiu kas cia dar nugales frusty.gif as tikrai labai pikta siandien  swoon.gif
aciu mergytes uz veido sveitikliu rekomendacijas
jei kita savaite manes cia nematysite, atneskite ant mano kapo naturaliu geliu  lotuliukas.gif

baikit! rolleyes.gif Ir juokinga, ir graudu is tikruju, kad cia jum taip su tais sampunais.. bet gal reikia laiko. gal plaukai soke dabar yra ir patys nesupranta kaip reikia elgtis ir kaip graziai kristi biggrin.gif kantrybess 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 00:49)
Nenusimink taip... Gal organizmas iš pradžių turi priprasti prie natūralių priemonių, nemoka dar pats apsisaugoti... Bandyk ir rasi pagaliau savo  console.gif  4u.gif

cia koki banka reikia nusiaubti, kad viska permeginti ant savo kailio??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 30, 23:41)

tiesa sakius, butu sveikintinas stebuklas, jei taip bac ir pataikytumet i ta, kuris tinka 4u.gif sunku su tais sampunais...vaje, kiek as ju isbandzius....ir tik bandymu keliu viskas ir atsirenkama...kitaip nebus...
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 01, 00:50)
baikit! rolleyes.gif  Ir juokinga, ir graudu is tikruju, kad cia jum taip su tais sampunais.. bet gal reikia laiko. gal plaukai soke dabar yra ir patys nesupranta kaip reikia elgtis ir kaip graziai kristi  biggrin.gif  kantrybess 4u.gif

aciu uz palaikyma,mamackos, tada dar pakentesiu siek tiek 4u.gif
bet vistiek man norisi rekti aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 01 gruodžio 2009 - 00:05
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 30, 23:59)
cia koki banka reikia nusiaubti, kad viska permeginti ant savo kailio??? doh.gif

dauguma mes cia taip rinkomes ir banku nesiaubem biggrin.gif gi galima paprasyt, kad kas pasibandymui kazkiek nupiltu.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 00:49)
Nenusimink taip... Gal organizmas iš pradžių turi priprasti prie natūralių priemonių, nemoka dar pats apsisaugoti... Bandyk ir rasi pagaliau savo  console.gif  4u.gif

aciu bryyla, nors viena pagloste vargse mano besikasancia galvele ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 30, 23:59)

Tai nepirk iškart tokiais kiekiais... Ieškok mėginukų ar gal kas nupiltų priemonių kokių pabandymams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 01:11)
Tai nepirk iškart tokiais kiekiais... Ieškok mėginukų ar gal kas nupiltų priemonių kokių pabandymams smile.gif

gi maniau, kad naturalios priemones tiesiog negali netikti, tai ir ciupau drasiai. Veido ir kuno senokai naturalias naudoju, nei karto neturejau nusiskundimu, todel maniau, kad su plaukais dar geriau bus, nes pas mane nei galvos oda,nei plaukai nera problemiski. Dabar jau patapo problematiski, nes nagu is galvos negaliu istraukti O cia se tau Nida granata i tavo darza, plauku priemones mane pribaigti baigia. blink.gif
betgi ryt 6 keltis, tai ne,i SM ilindusi ir negaliu atsiklijuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 01, 00:17)
gi  maniau, kad naturalios priemones tiesiog negali netikti, tai ir ciupau drasiai. Veido ir kuno senokai naturalias naudoju, nei karto neturejau nusiskundimu, todel maniau, kad su plaukais dar geriau bus, nes pas mane nei galvos oda,nei plaukai nera problemiski. Dabar jau patapo problematiski, nes nagu is galvos negaliu istraukti  O cia se tau Nida granata i tavo darza, plauku priemones mane pribaigti baigia. blink.gif
betgi ryt 6 keltis, tai ne,i SM ilindusi ir negaliu atsiklijuoti lotuliukas.gif

Va tuo ir skiriasi natūrali kosmetika nuo cheminės, kad ta cheminė, prikimšta visokio brudo, tinka daugumai, oda prie jos pripranta ir nebesugeba pati apsisugoti, o tik duok jai darbelio ir iškart spyriosis... Tavo plaukams turbūt didelis stresas, kas chemijos nebegauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 01, 01:3)

O gal turit kokiu puslapiuku, kur yra surasyti receptai, kaip pasigaminti ivairios kosmetikos? 4u.gif Praziurejau Jusu bloga, tai labai nedaug teradau.. na domintu veido kaukes riebiai ir sausai odoms( bet kad ne vienam kartui, o is karto daugiau uztaisyti), lupu balzamai, kuno sviestai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 01 gruodžio 2009 - 00:45
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 01, 00:42)
O gal turit kokiu puslapiuku, kur yra surasyti receptai, kaip pasigaminti ivairios kosmetikos?  4u.gif  Praziurejau Jusu bloga, tai labai nedaug teradau.. na domintu veido kaukes riebiai ir sausai odoms( bet kad ne vienam kartui, o is karto daugiau uztaisyti), lupu balzamai, kuno sviestai wub.gif

Aš tai tokių nežinau... Na bent jau lt kalba tokių tikrai mažoka, bet rusų kalba man atrodo daug galima rasti įvairiuose forumuose. Mano bėda - nekokios žinios rusų kalba... ax.gif Va jei daugiau kas pildytų blog'ą, tai uoj kiek ten atsirastų receptų tongue.gif Kryyyste rašė, kad turi daug receptų, bet dingo blush2.gif
Atsakyti