QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 30, 14:06)
Mane irgi labai domina, kaip tik dabar renkuosi ir svarstau - kuris butu patogesnis
Bet kiek atsimenu, tik Rasma gyresi isigijusi Aromastone
Aha, antrą netgi..nes pirmas sudužo pabuvojęs vaiko mašinyte už virvutės
Skirtumas jų toks, kad tas Aromastream daugiau tinka kaip ir 'visuomeninėms' patalpoms, pvz. kosmetologijos kabinetui ir pan.
Aromastone, tai ant akmens užlašini EA ir jis šyla, palaipsniui natūraliai garuoja
, prisotina kambario orą EA aromatu
Aromastream'e : įlašini EA ir ne tik šildo, bet tą kvapą taip lyg ir pučia su vėjeliu, viskas greičiau ir ne taip 'savaime'
Ir bent man toks jausmas, kad kvapas paskleidžiamas intensyviau, bet ir greičiau nyksta (čia grynai mano asmeninė nuomonė
)
Dėl patogumo, tai jie man abu labai nesiskiria
Truputį lengviau su EA naudotis Aromastone..
Nežinau, bet man Aromastone priimtinesnis savo 'natūralumu', niekas nepučia, nebirzgia, lengvai sutvarkoma, neryja per daug elektros ir pan.
Monica, neturiu jėgų viską išgirti
Bet labai labai ačiū
Ir už tuos mažiukus buteliukus labai ačiū - išmėginsiu
Palaipsniui apie viską parašysiu, ką išbandau naujo, tiesiog tam man reikia nusiteikimo
Žiauriai nustebino, kad taip smarkiai skiriasi ylang-ylang extra ir complete kvapas
Aš nesu labai jautrios uoslės, kad man visi kvapo niuansai kaip ant padėkliuko atsiskleistų, bet čia toks akivaizdus skirtumas..ir man pirmo įspūdžio pagautai labiau patiko complete
Išbandžiau kvėpinimuisi (į kūno aliejų lašinau) rožių absoliutą..kaip man patiko
Vanilė, cinamonas, ylang kitą vakarą suėjo į aliejų kūnui..kvepėjau taip kaip visąlaik įsivaizdavau turinti kvepėti
Dievinu tuos kvapus
Praeitame gyvenime galėjau būti ne tik karve, bet ir vaniline bandele su cinamonu glaistyta šokoladu