Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 30, 20:21)
Aš nesenai sunaudojau pelargonijų hidrolato butelaitį. rolleyes.gif Kvapas malonus, man labai primena pelargonijų ea,tik kad hidrolatas švelnesnis, gaivesnis. Sakyčiau patiko;

Man irgi pelargoniju hidrolato kvapas labai panasus i pelargoniju EA, tik svelnesnis. Turbut labiausiai negu bet koks kitas hidrolatas panasus i to paties augalo EA g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 30, 21:42)
Summer, tavo parašymai tai mane pritrenkia biggrin.gif Tose burb pelargonijose iš tikro citrusai jaučiasi, net ir Kunigunda pasakė, kad visai fainas kvapas. Rožinės švelniau kvepia, rožes primena smile.gif

Monica, na kiek aš tų EA turėjusi... tris? penkis? Nereikėtų taip stebėtis smile.gif Ką užuodžiu, tą sakau smile.gif Juk ne visi kvapus traktuojam vienodai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 30, 21:21)
Nematau reikalo pirkti brendinį purvą, kai puikiu prekiaujama Operos vaistinėje. Labai žiaurus jus veidui, išties... ax.gif Tuo metu mano itin riebią odą tiesiog nupleiskanodavo doh.gif Gausiai drėkinti tekdavo. Labiau kažkokio poveikio nepamenu, galbūt ir nieko produktas, tik būčiau linkusi su moliu maišyti nedidelę dalį, kad taip nenuėstų odos. Kūnui tai super priemonė.

Matot, aš dar mažai težinau apie natūralią kosmetiką, tai kai kažką perskaitau, kas sudomina, ir klausiu patarimo iškart smile.gif O kuo kūnui jis geras, neskaitant celiulito profilaktikos...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 30, 21:08)
Monica, na kiek aš tų EA turėjusi... tris? penkis? Nereikėtų taip stebėtis smile.gif Ką užuodžiu, tą sakau smile.gif Juk ne visi kvapus traktuojam vienodai tongue.gif

mane tai prajuokina, nuotaiką pakelia tavo tokie postai, nepyksti gi smile.gif Kad kvapai skirt. žmonėms skirtingas asociacijas kelia, tai irgi faktas. Man tai maty niaolis lab. smirda iš visų ea. Tikiuosi buvai jį uosčius prieš pirkdama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 30 lapkričio 2009 - 21:40
QUOTE(Monica @ 2009 11 30, 22:40)
mane tai prajuokina, nuotaiką pakelia tavo tokie postai, nepyksti gi smile.gif Kad kvapai skirt. žmonėms skirtingas asociacijas kelia, tai irgi faktas. Man tai maty niaolis lab. smirda iš visų ea. Tikiuosi buvai jį uosčius prieš pirkdama.

Nepykstu, aišku gi smile.gif Niauolio uosčius nebuvau, kaip ir visų kitų EA, kuriuos pirkau tą kartą biggrin.gif Jau pradedu priprasti prie jo. Nusipirkau prisiskaičiusi apie stebuklingą KN emulsiją nuo spuogų, kurios viena iš 5 sudedamųjų dalių yra būtent niauolio EA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 30, 21:30)
O kokia tavo oda? nesausino hidrolatas?  smile.gif

Pati jau nežinau kokia ta mano oda. doh.gif Būdavo sausoka, bet dabar,kai naudoju natūralius dalykus,tai ji normali, gal mišri.Bet pelarginijų hidrolatas nesausino tikrai, labai malonus ant veido.Kartais jei jausdavau kad pasausėjo veidas, po prausimo, o namie, jei tik nepravėdini gerai,tai greit džiūsta viskas,tai pelargonijos visada pagelbėdavo. good.gif
Papildyta:
QUOTE(ragana @ 2009 11 30, 22:06)
Man irgi pelargoniju hidrolato kvapas labai panasus i pelargoniju EA, tik svelnesnis. Turbut labiausiai negu bet koks kitas hidrolatas panasus i to paties augalo EA  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikiu, kad kai kam iš jūsų gali būti naudinga ;-)

.... Nuo gruodžio 1 d. pirkdami "Holos" parduotuvėse visus produktus galėsite įsigyti su tiek procentų NUOLAIDA, kiek dienų liko iki Kalėdų! Taigi gruodžio 1 d. Jūsų laukia 24 proc. nuolaida, gruodžio 2 d. - 23 proc. ir t.t. ...

daugiau Facebooke "Holos" puslapyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 30, 14:06)
Mane irgi labai domina, kaip tik dabar renkuosi ir svarstau - kuris butu patogesnis  4u.gif
Bet kiek atsimenu, tik Rasma gyresi isigijusi Aromastone  ax.gif

Aha, antrą netgi..nes pirmas sudužo pabuvojęs vaiko mašinyte už virvutės biggrin.gif

Skirtumas jų toks, kad tas Aromastream daugiau tinka kaip ir 'visuomeninėms' patalpoms, pvz. kosmetologijos kabinetui ir pan.
Aromastone, tai ant akmens užlašini EA ir jis šyla, palaipsniui natūraliai garuoja wub.gif thumbup.gif , prisotina kambario orą EA aromatu
Aromastream'e : įlašini EA ir ne tik šildo, bet tą kvapą taip lyg ir pučia su vėjeliu, viskas greičiau ir ne taip 'savaime' ax.gif Ir bent man toks jausmas, kad kvapas paskleidžiamas intensyviau, bet ir greičiau nyksta (čia grynai mano asmeninė nuomonė 4u.gif )

Dėl patogumo, tai jie man abu labai nesiskiria g.gif Truputį lengviau su EA naudotis Aromastone..
Nežinau, bet man Aromastone priimtinesnis savo 'natūralumu', niekas nepučia, nebirzgia, lengvai sutvarkoma, neryja per daug elektros ir pan. biggrin.gif

Monica, neturiu jėgų viską išgirti thumbup.gif wub.gif Bet labai labai ačiū 4u.gif Ir už tuos mažiukus buteliukus labai ačiū - išmėginsiu 4u.gif
Palaipsniui apie viską parašysiu, ką išbandau naujo, tiesiog tam man reikia nusiteikimo blush2.gif
Žiauriai nustebino, kad taip smarkiai skiriasi ylang-ylang extra ir complete kvapas blink.gif Aš nesu labai jautrios uoslės, kad man visi kvapo niuansai kaip ant padėkliuko atsiskleistų, bet čia toks akivaizdus skirtumas..ir man pirmo įspūdžio pagautai labiau patiko complete cool.gif
Išbandžiau kvėpinimuisi (į kūno aliejų lašinau) rožių absoliutą..kaip man patiko wub.gif Vanilė, cinamonas, ylang kitą vakarą suėjo į aliejų kūnui..kvepėjau taip kaip visąlaik įsivaizdavau turinti kvepėti biggrin.gif Dievinu tuos kvapus wub.gif Praeitame gyvenime galėjau būti ne tik karve, bet ir vaniline bandele su cinamonu glaistyta šokoladu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vytis @ 2009 11 30, 22:07)

.... Nuo gruodžio 1 d. pirkdami "Holos" parduotuvėse visus produktus galėsite įsigyti su tiek procentų NUOLAIDA, kiek dienų liko iki Kalėdų! Taigi gruodžio 1 d. Jūsų laukia 24 proc. nuolaida, gruodžio 2 d. - 23 proc. ir t.t. ...

daugiau Facebooke "Holos" puslapyje  blush2.gif

kaip tik ryt poryt eisiu apsiprekint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 30, 15:41)
O kiek lasu yra nepadauginti ir i koki kieki?

na, tarkim i kokias kaukes uztenka 3-5 lasu EA (na, kad orientuotis, tai 20ml tarkim kokie 4 lasai), kitaip galima issausinti, sudirginti galvos oda 4u.gif as visada geriau jau uz maziau nei padaugint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vytis @ 2009 11 30, 23:07)

daugiau Facebooke "Holos" puslapyje  blush2.gif

tai kaip jaustis, kai as snd begau ryte apsipirkti, o tereikejo viena diena palaukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 30, 13:30)
Nidulia, klausiau, kokia Nvey pudra nusiziurejai?  ax.gif

tiesa pasakius kai pamaciau realiai, ne interneto paveiksliuke ir pasitepiau , man nei viena nepaliko ispudzio blush2.gif , mano odai geriausiai ziurejosi513 ir 515, bet...............
ir apskritai, einu as nusisauti angel_sadangel.gif cray.gif gerai, kad cia keiktis negalima
man naturalus sampunai tai paslapciu paslaptis. Pirma mano pazintis su naturaliomos plauku priemonemis baigesi......pamenat ko gero kuom, urtekram sampunas su logonos kondicionieriumi vos neivare man infarkto. Sokinejau is dziaugsmo, kaip man patiko ir tiko antroji pazintis su natulalizmu- Laith in nature, dabar kasausi nuo jo kaip suva, ozkos kol kas nenuvyle, dar tik 2 kartus jas mekenau.................siandien istraukiau atgal ta nelemta urtekrama, tik jau po plovimo ne logona kondicionieriu dejau, o laveros brilianta-liuto galvos nebuvo, plaukai nesipainiojo ir nesisiause, bet kazkokie keisti, lyg ir svarus, bet tuo paciu kaip perlepinti, keistai krenta.......zodziu, as be zodziu, vis dar sedziu ir viena ranka jums rasau, o kita "ariu nagais per galvos oda", vis dar po vakarykscio laith sampuno.
kai as supyksiu, tai gaus tos kudlos sintetinio sampuno ir paziuresiu kas cia dar nugales frusty.gif as tikrai labai pikta siandien swoon.gif
aciu mergytes uz veido sveitikliu rekomendacijas
jei kita savaite manes cia nematysite, atneskite ant mano kapo naturaliu geliu lotuliukas.gif
Atsakyti