QUOTE(Katherina @ 2009 11 30, 16:28)
Ar esate kuri nors pirkusi, bandžiusi šį purvą
Nematau reikalo pirkti
brendinį purvą, kai puikiu prekiaujama Operos vaistinėje. Labai žiaurus jus veidui, išties...
Tuo metu mano itin riebią odą tiesiog nupleiskanodavo
Gausiai drėkinti tekdavo. Labiau kažkokio poveikio nepamenu, galbūt ir nieko produktas, tik būčiau linkusi su moliu maišyti nedidelę dalį, kad taip nenuėstų odos. Kūnui tai super priemonė.
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 30, 16:38)
O jei lyginant su Plante System, acorelle labiau patinka, jis man idealus ( weleda citrininis taip pat ), o plante system nelabai patiko kvapas, na ne mano,mango ar kas ten jame.
Ačiū už atsiliepimus, pagalvosiu tuomet dar
QUOTE(bryyla @ 2009 11 30, 17:05)
Negaliu pakęsti pelargonijų
Žiūrint kokių
Pas Monicą rinkausi tarp dviejų - burboninių (jei gerai parašiau.. baisokas kvapas, turėtų citrusai jaustis, bet man - nieko panašaus) ir rožinių. Rožių irgi nelabai mėgstu, bet tas kvapas ganėtinai neutralus pasirodė, o dabar jau gal ir visai nieko
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 30, 18:15)
noreciau patarimo kokius priedus galima deti
ir dar sakykit misriai odelei, jautriai ar nebus per agresyvus zalias molis? aciu
Kai pirkau jį veidui, vaistininkė sakė, kad geriau nieko nebedėti, nes ir taip labai turtingas mineralų ir ko tik nori
Siūlyčiau baltą tuomet imti arba maišyti su kuo nors kitu žaliąjį (baltu, rasulo ir kt). Nors yra ganėtinai švelnus, bet perlaikius (15min ir daugiau) gali pasausinti šiek tiek, na čia pagal save parašiau
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 30, 20:38)
O tu ji kasdien naudoji??
Taip, na nes veidą juk kasdien reikia prausti
Kadangi nieko daugiau neturiu, tai naudoju molį. O prausiklio pirktinio niekaip neišsirenku, man tik Hauschka ir Suki atitiko norus ir poreikius, bet norėtųsi dar ką pamėginti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 30, 20:50)
Summer, parasiau suki del cukraus