Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Hibisco @ 2009 11 30, 19:49)
Ernesin, ar patiko Urtekram roziu sampunas? parasei tik, kad toks kaip dagiu. Tai cia gerai ar blogai ???  smile.gif

Jei bus ir toliau kaip dagių, tai bus super gerai thumbup.gif
Atsakyti
koks ea gali but naudojamas antibakteriskai, pvz namuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 30, 20:09)

Man atrodo geriausiai arbatmedis smile.gif dar tinka rozmarinų berods...
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 30, 21:09)

ravensaros, spinduliniu eukaliptu, salavijas
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 30, 19:23)
Rasucci, internete weledos rozmarino ir imbiero sampuno sudetis be sulfatu http://www.weleda.co...0ml/invt/103010,
bet yra visokiu kitokiu detergentu.

Aha, šitame nėra, bet rozmarinų šampūne tikrai yra sulaftų. mirksiukas.gif Va toks: natrio lauril-etanolio sulfatas,ketvirtas saraše, o kaštonų šampūne antru numeriu.
Atsakyti
As tai nuo vakar pradejau ekspermenta biggrin.gif Nusidepiliavau pazastis ir kojas, pazastis issitepiau grynu pelergoniju ea, o kojas sintetiniu plaukeliu iaugima stabdanciu kremu, ziuresiu ar bus koks efektas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 30, 16:28)
Ar esate kuri nors pirkusi, bandžiusi šį purvą

Nematau reikalo pirkti brendinį purvą, kai puikiu prekiaujama Operos vaistinėje. Labai žiaurus jus veidui, išties... ax.gif Tuo metu mano itin riebią odą tiesiog nupleiskanodavo doh.gif Gausiai drėkinti tekdavo. Labiau kažkokio poveikio nepamenu, galbūt ir nieko produktas, tik būčiau linkusi su moliu maišyti nedidelę dalį, kad taip nenuėstų odos. Kūnui tai super priemonė.

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 30, 16:38)
O jei lyginant su Plante System, acorelle labiau patinka,  jis man idealus ( weleda citrininis taip pat ), o plante system nelabai patiko kvapas, na ne mano,mango  ar kas ten jame. 4u.gif

4u.gif Ačiū už atsiliepimus, pagalvosiu tuomet dar smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 11 30, 17:05)
Negaliu pakęsti pelargonijų  wacko.gif

Žiūrint kokių ax.gif Pas Monicą rinkausi tarp dviejų - burboninių (jei gerai parašiau.. baisokas kvapas, turėtų citrusai jaustis, bet man - nieko panašaus) ir rožinių. Rožių irgi nelabai mėgstu, bet tas kvapas ganėtinai neutralus pasirodė, o dabar jau gal ir visai nieko smile.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 30, 18:15)
noreciau patarimo kokius priedus galima deti

ir dar sakykit misriai odelei, jautriai ar nebus per agresyvus zalias molis? aciu 4u.gif

Kai pirkau jį veidui, vaistininkė sakė, kad geriau nieko nebedėti, nes ir taip labai turtingas mineralų ir ko tik nori 4u.gif

Siūlyčiau baltą tuomet imti arba maišyti su kuo nors kitu žaliąjį (baltu, rasulo ir kt). Nors yra ganėtinai švelnus, bet perlaikius (15min ir daugiau) gali pasausinti šiek tiek, na čia pagal save parašiau smile.gif

QUOTE(Hibisco @ 2009 11 30, 20:38)
O tu ji kasdien naudoji??

Taip, na nes veidą juk kasdien reikia prausti biggrin.gif Kadangi nieko daugiau neturiu, tai naudoju molį. O prausiklio pirktinio niekaip neišsirenku, man tik Hauschka ir Suki atitiko norus ir poreikius, bet norėtųsi dar ką pamėginti rolleyes.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 30, 20:50)
Summer, parasiau suki del cukraus  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 30, 18:45)
O stiprus jo kvapas?  ax.gif nemėgstu pelargonijų, bet jei gerai drėkina gal galima iškentėti...

Aš nesenai sunaudojau pelargonijų hidrolato butelaitį. rolleyes.gif Kvapas malonus, man labai primena pelargonijų ea,tik kad hidrolatas švelnesnis, gaivesnis. Sakyčiau patiko; patinka man jų kvapas, bet galiu pasakyti,kad malikų ar champakų hidrolatai man nauojasi daug mieliau. wub.gif
Atsakyti
Tai man dabar iskilo klausimas, kuriuose sampunuose visai nera tos naftos, chemijos ir kitokio blogio?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 30, 20:21)
Aš nesenai sunaudojau pelargonijų hidrolato butelaitį. rolleyes.gif Kvapas malonus, man labai primena pelargonijų ea,tik kad hidrolatas švelnesnis, gaivesnis. Sakyčiau patiko; patinka man jų kvapas, bet galiu pasakyti,kad malikų ar champakų hidrolatai man nauojasi daug mieliau. wub.gif

O kokia tavo oda? nesausino hidrolatas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 11 30, 20:09)

praktiškai visi ea veikia antibakteriškai. Aš siūlyčiau eukaliptus (visų rūšių), arbatmedį, ravensarą, čiobrelius, įv. spygliuočius, galima gi ir citrusinisu. daugiau orientuotis pagal tai, kokie kvapai patinka.

Summer, tavo parašymai tai mane pritrenkia biggrin.gif Tose burb pelargonijose iš tikro citrusai jaučiasi, net ir Kunigunda pasakė, kad visai fainas kvapas. Rožinės švelniau kvepia, rožes primena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 29, 18:10)
akiu makiazui logonos aliejukas, o veidui tai weledos migdolinis pienelis arba eco pienelis

Dekui 4u.gif
QUOTE(Rasulyte @ 2009 11 29, 18:58)
As makiaza pirma nusiprausiu su veido prausikliu, kai maudausi vakare. Siuo metu naudoju Logonos metines putas. O po to likucius nusivalau su alyvuogiu aliejumi ekologisku, kuri virtuveje naudoju. Patinka mano akytems ir paakiams.
Muiliukai bus pas Bryyla arba RKatyte

O poru nekemsa?

Atsakyti