QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 30, 16:22)
tai kad as kaip tik roziu ir ziurejau
FULL INGREDIENT LIST:
Aqua, aloe barbadenisis gel*, cocoamido propyl betaine, coco glucoside, sodium coco-sulphate, glycerin*, citric acid, glyceryl oleate, pelargonium graveolens oil*, rosa damascena extract*, jasminium officinale extract*, citral^, citronellol^, linalool^, geraniol^, limonene^. (* = from organic farming, ^ = from essential oil). No other ingredients added.
FULL INGREDIENT LIST:
Aqua, aloe barbadenisis gel*, cocoamido propyl betaine, coco glucoside, sodium coco-sulphate, glycerin*, citric acid, glyceryl oleate, pelargonium graveolens oil*, rosa damascena extract*, jasminium officinale extract*, citral^, citronellol^, linalool^, geraniol^, limonene^. (* = from organic farming, ^ = from essential oil). No other ingredients added.
Tas sodium coco-sulphate pagal sudėtį tai kaip SLS (turi ir tą patį CAS numerį) tik žymiai mažesnės koncentracijos, mažiau sausina, turi kondicionavimo "efektą", ir išgautas tik iš kokosų (SLS gal būt ne tik iš kokosų), be to šitam šampūne tik 5 vietoj, tai jo koncentracija šampūne nėra didelė. Iš Urtekram tai tik vaikišką su medetkomis esu bandžius, pasirodė švelnus, man geresnis nei su ALS kiti bandyti. Todėl bandysiu ir kokį kitą. Man svarbiausia, kad neniežti ir švelniai plauna .
QUOTE(Rasucci @ 2009 11 30, 16:30)
Daddygirl, gal netyciai zinai koks putoklis yra Weledos rozmarinu sampune? Man nuo jo atsirado pleiskanu ir niezejo galva O va faith in nature man tinka, nesukelia problemu, nors vienai pazystamai netiko, nes ta pati beda atsirado.
Bet idomu kodel zmones ilga laika naudoje sampunus su SLS neturejo tokiu bedu, o va isbando atrodo su silpnesne putojancia medziaga, ir atsiranda niezejimas. Mistika kazkokia
Bet idomu kodel zmones ilga laika naudoje sampunus su SLS neturejo tokiu bedu, o va isbando atrodo su silpnesne putojancia medziaga, ir atsiranda niezejimas. Mistika kazkokia
Aš ir nesuprasdavau, kodėl nuo natūralių šampūnų poveikis kaip atvirkštinis buvo, bet kai pasižiūri kokios šampūnų sudėtys tai nebestebina. Pirmiausia svarbu, kokia plaunamoji medžiaga, kelintu numeriu ji sudėtyje, kokie antriniai plovikliai (ir ar jų yra), kas padeda sušvelninti ploviklių poveikį. Su cheminiais šampūnais paprasčiau, nes juose paprasčiausiai pridėta sintetinių medžiagų; silikono, proplylene glycole ir pan., duodančių švelnumo, slidumo ir pan. efektus.