Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 30, 16:22)
tai kad as kaip tik roziu ir ziurejau  rolleyes.gif biggrin.gif

FULL INGREDIENT LIST:
Aqua, aloe barbadenisis gel*, cocoamido propyl betaine, coco glucoside, sodium coco-sulphate, glycerin*, citric acid, glyceryl oleate, pelargonium graveolens oil*, rosa damascena extract*, jasminium officinale extract*, citral^, citronellol^, linalool^, geraniol^, limonene^. (* = from organic farming, ^ = from essential oil). No other ingredients added.

Tas sodium coco-sulphate pagal sudėtį tai kaip SLS (turi ir tą patį CAS numerį) tik žymiai mažesnės koncentracijos, mažiau sausina, turi kondicionavimo "efektą", ir išgautas tik iš kokosų (SLS gal būt ne tik iš kokosų), be to šitam šampūne tik 5 vietoj, tai jo koncentracija šampūne nėra didelė. Iš Urtekram tai tik vaikišką su medetkomis esu bandžius, pasirodė švelnus, man geresnis nei su ALS kiti bandyti. Todėl bandysiu ir kokį kitą. Man svarbiausia, kad neniežti ir švelniai plauna smile.gif.

QUOTE(Rasucci @ 2009 11 30, 16:30)
Daddygirl, gal netyciai zinai koks putoklis yra Weledos rozmarinu sampune? Man nuo jo atsirado pleiskanu ir niezejo galva  schmoll.gif  O va faith in nature man tinka, nesukelia problemu, nors vienai pazystamai netiko, nes ta pati beda atsirado.
Bet idomu kodel zmones ilga laika naudoje sampunus su SLS neturejo tokiu bedu, o va isbando atrodo su silpnesne putojancia medziaga, ir atsiranda niezejimas. Mistika kazkokia  doh.gif

Aš ir nesuprasdavau, kodėl nuo natūralių šampūnų poveikis kaip atvirkštinis buvo, bet kai pasižiūri kokios šampūnų sudėtys tai nebestebina. Pirmiausia svarbu, kokia plaunamoji medžiaga, kelintu numeriu ji sudėtyje, kokie antriniai plovikliai (ir ar jų yra), kas padeda sušvelninti ploviklių poveikį. Su cheminiais šampūnais paprasčiau, nes juose paprasčiausiai pridėta sintetinių medžiagų; silikono, proplylene glycole ir pan., duodančių švelnumo, slidumo ir pan. efektus.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 30, 18:58)
Parašyk kaip tiks avokadų aliejus plaukams  mirksiukas.gif

as avokadus jau ne pirma kart plaukam naudoju (labai man plaukai svelnus ir slidus buna).. tik pries tai pas mane aliejus is KN buvo, o dabar is SP nusipirkau, nes SP ir daugiau ml, ir pigiau kainuoja smile.gif o kai paziurejau, tai nelabai kuo ir skiriasi
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 30, 17:51)
Turiu tos pačios rūšies EA pelargonijų iš KN kaip ir hidrolatas, tai man jis smirdi  doh.gif Kn rašo, kad kvapas panašus į EA  dry.gif

reiktų pauostyti - man dažnai skiriasi EA ir hidrolato kvapas smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 11 30, 17:53)
- AloeDent burnos skalavimo skystis (pirma kart si pirkau, anksciau turejau Weledos skalavimo skysti)

kur ir kokia talpa, kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 11 30, 18:08)
as avokadus jau ne pirma kart plaukam naudoju (labai man plaukai svelnus ir slidus buna).. tik pries tai pas mane aliejus is KN buvo, o dabar is SP nusipirkau, nes SP ir daugiau ml, ir pigiau kainuoja smile.gif o kai paziurejau, tai nelabai kuo ir skiriasi

Aišku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 30, 19:09)

pirkau Camelijos vaistinej, kainavo beveik 19 lt, kiekis - 250 ml
Atsakyti
Rasucci, internete weledos rozmarino ir imbiero sampuno sudetis be sulfatu http://www.weleda.co...0ml/invt/103010,
bet yra visokiu kitokiu detergentu.

O kuris geriau.. tai internete pilna visokiausiu diskusiju. Kiti kaip tik ir irodineja, kad SLS reciau alergizuoja nei koks nors ALS, arba kad SCS potencialiai pavojingesnis nei SLS, nes nera pakankamai jo naudojimo praktikos..

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 30, 16:15)
Merginos uzfundijo man sian juodojo purvo is negyvosios juros,

Sutinku su Katuciu, kad jis agresyvesnis uz molius. Aplamai jis daznai patariamas tik kunui.
Bet as retkarciais ir ant veido uzsidedu. Su niekuo nemaisau, bet kokiu ea turbut butu galima ilasint.
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 11 30, 16:28)
Ar esate kuri nors pirkusi, bandžiusi šį purvą http://www.lacure-lt...0/productid/440 kokie atsiliepimai būtų?  4u.gif
ir dar, kaip manote, ar Weledos rožių linija, ne per lengva brandžiai odai, su smulkiom raukšlelėm?

Merginos, ar galėtumėt atsakyt, jei esat bandžiusios? Nes ieškau mamai dovanų ir neišsirenku. Dar dairiausi į essential care, kažkaip sudomino. Siūlė viena mergina aquabio gold seriją, bet man šiek tiek per brangu pirkti iš karto kelis daiktus...
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2009 11 30, 16:58)
Tas sodium coco-sulphate pagal sudėtį tai kaip SLS (turi ir tą patį CAS numerį) tik žymiai mažesnės koncentracijos, ...

drinks_cheers.gif as ta pati irgi rasiau

QUOTE(katutis @ 2009 11 30, 17:09)
reiktų pauostyti - man dažnai skiriasi EA ir hidrolato kvapas smile.gif

ea ir hidrolatu kvapai, raso, kad net TURI skirtis.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 29, 23:35)
Na tai čia ir yra molio kaukė, kaukė su moliu ar kaip bepavadinsi biggrin.gif Tai naudoju ir kaip kaukę, ir kaip prausiklį. Jau senokai atradau, kad moliu prausti veidą labai malonu, nuprausia švariai ir nepasigendu jokių putojančių prausiklių thumbup.gif Gal tik Hauschkos CC jau pasiilgstu po kelių mėnesių pertraukos blush2.gif

Aisku 4u.gif O tu ji kasdien naudoji??
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 30, 16:09)
Kokius naudoji? 4u.gif

hauschkos neem oil, kokosu ir monoi pakaitomis ax.gif
Atsakyti
Ernesin, ar patiko Urtekram roziu sampunas? parasei tik, kad toks kaip dagiu. Tai cia gerai ar blogai ??? smile.gif
Atsakyti
Summer, parasiau suki del cukraus biggrin.gif
Atsakyti