Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dolphin @ 2009 11 30, 17:44)
As siandien nusipirkau WELEDOS su rozmarinais, tai neduokdie prades nieztet doh.gif  nes nuo NS nieztedavo..

Pabandysi ir pamatysi, nes cia kiekvienam skirtingai, vieniems puikiai tinka, kitiems ne. O jei netycia niezes, palygink sudetis abieju sampunu nuo kuriu niezejo, gal atrasi butent ta pacia medziaga.
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 11 30, 17:46)
Pabandysi ir pamatysi, nes cia kiekvienam skirtingai, vieniems puikiai tinka, kitiems ne. O jei netycia niezes, palygink sudetis abieju sampunu nuo kuriu niezejo, gal atrasi butent ta pacia medziaga.

Aciu ax.gif rytoj isbandysiu ji blush2.gif
Atsakyti
Merginos uzfundijo man sian juodojo purvo is negyvosios juros, zvilgtelejau sudetis tipo tik purvas ir vsio, gal kuri turite galite papasakoti kaip naudojate nes paskaitinejau tai galima ir veidui ir galvos odai kaip kaukes darytis, tai noreciau patarimo kokius priedus galima deti.... blush2.gif 4u.gif
Va ruosiuos db i Nimfali lekti tai noreciau atsiliepimu apie Ciel dazur kauke su moliu bei patarkit koki balzamioka uzgriebti ar ciel dazur ar druide detangling, idomu kuris labiau islaiko plauku puruma, ju neapsunkina? ir dar sakykit misriai odelei, jautriai ar nebus per agresyvus zalias molis? aciu 4u.gif
Atsakyti
Na dar palargoniju hidrolata noriu pagirt, toks gerai drekinantis man pasirode ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 30, 17:15)
Merginos uzfundijo man sian juodojo purvo is negyvosios juros,

ir dar sakykit misriai odelei, jautriai ar nebus per agresyvus zalias molis? aciu 4u.gif

mano asmeninė patirtis rodo, kad iš ko iš ko, bet agresyvumo galima tikėtis būtent iš Negyvosios jūros purvo... Nė vienas molis man nekėlė šitiek streso, kiek tas purvas, kuris sugebėdavo pridirbti skaudulių ant veido. Beje, tokiais pat skauduliais buvo pažymėtas ir vaistininkės veidas, kai tą purvą pirkau - atseit valėsi oda doh.gif Keliavo šitas daiktas sesės kūno procedūroms, nes man tiesiog pagailo veido smile.gif

kiek menu, nieko aš į purvą nedėdavau, nes jame pačiame man visko per daug buvo tongue.gif

žaliasis molis, palyginti su purvu, tiesiog švelnumo įsikūnijimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 30, 17:27)
Na dar palargoniju hidrolata noriu pagirt, toks gerai drekinantis man pasirode ploja.gif

O stiprus jo kvapas? ax.gif nemėgstu pelargonijų, bet jei gerai drėkina gal galima iškentėti...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 30, 17:45)
O stiprus jo kvapas?  ax.gif nemėgstu pelargonijų, bet jei gerai drėkina gal galima iškentėti...

pelargonijų nemėgsti, kur ant palangės auga? Čia iš kitokių hidrolatas darytas, kvapas priimtinas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 30, 17:48)
pelargonijų nemėgsti, kur ant palangės auga? Čia iš kitokių hidrolatas darytas, kvapas priimtinas wink.gif

Turiu tos pačios rūšies EA pelargonijų iš KN kaip ir hidrolatas, tai man jis smirdi doh.gif Kn rašo, kad kvapas panašus į EA dry.gif
Atsakyti
negyvosios juros juodas purvas ir man nelabai, sutepiau ant nugaros, bet ir tai traukdavo oda, jauciu cia del to, kad jame drusku daug.
Atsakyti
karsta.gif oho kiek prikalbejot per savaitgali biggrin.gif

cia kazkas galvoja naudoti KN bronzines odos alieju vietoj savaiminio, na tai as galiu pasakyti, kad nesitikekit paruduot juo issitepusios.. jis skirtas deginantis saulej, kad kazkiek paskatintu idegi.. as turejau ir si alieju, ir Laveros savaimini turiu smile.gif

dar pasigirsiu siandieniniais savo pirkiniais:
- avokadu aliejum ir SP (naudosiu plaukams)
- AloeDent burnos skalavimo skystis (pirma kart si pirkau, anksciau turejau Weledos skalavimo skysti)
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 30, 18:45)
O stiprus jo kvapas?  ax.gif nemėgstu pelargonijų, bet jei gerai drėkina gal galima iškentėti...

Na man irgi ispradziu buvo abejoniu dek to kvapo, nes tu "palanginiu", kaip Katutis sako, ir as nemegstu... O sito dabar net pasiilgstu ir megaujuos pasipurskus... bet kaip ir viska reiktu paciai pauostyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 11 30, 17:53)
- avokadu aliejum ir SP (naudosiu plaukams)

Parašyk kaip tiks avokadų aliejus plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti