Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(srauni_upe @ 2009 11 30, 14:49)
O labiausiai patinka Urtekram  wub.gif Kaip tik išbandžiau su Henna smile.gif Be to ir kaina nesikandžioja...

O kokius dar esi naudojusi Urtekram? Bandei su molžemiu? ax.gif kaip tik dabar dairausi pirkti Urtekram šampūną...
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 30, 15:09)
Mano plaukai besipučiantys, ypač kai drėgna, prie šaknų linkę riebaluotis, plaunu kas antrą dieną, tai labai tiko ir patiko Urtekram su dagiais 4u.gif

Kažkoks vyriškis mūsų blog'e rašė prie šito šampūno, kad jo jau nebegamina ax.gif bet gamina kitų naujų rūšių...
Atsakyti
Ar esate kuri nors pirkusi, bandžiusi šį purvą http://www.lacure-lt...0/productid/440 kokie atsiliepimai būtų? 4u.gif
ir dar, kaip manote, ar Weledos rožių linija, ne per lengva brandžiai odai, su smulkiom raukšlelėm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 30 lapkričio 2009 - 15:34
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 30, 15:28)

Aš irgi galvoju gal Acorelle nusipirkti, tik su alavijais turbūt pirkčiau smile.gif Dvejoju tarp šio ir Planet System. Kolkas Lavera "Basis sensitiv" purškiamas gerokai į pabaigą, patenkinta aš juo (puikus kvapas, gera kaina, normali apsauga tokiam metų laikui, didelis tūris), bet norisi permainų jau smile.gif

Man labai patiko weledos citrininis. rolleyes.gif Bet kaip megstanti naujoves, isbandziau acorelle.Beje, as turiu ir su alaviju. blush2.gif Susigundziau juo tik del triufeliu jame, kurie mazina plauku augima. biggrin.gif Kvapai labai panasus, man primena saldzia arbata su citrina. wub.gif Bet dezikas su alaviju visgi turi kazkoki uzslepta kvapa, kuris is kart ir nesijaucia, jis labai neryskus, bet nemalonus man.Su rozem tokiu dalyku nenutinka.Tikrai. mirksiukas.gif
O jei lyginant su Plante System, acorelle labiau patinka, jis man idealus ( weleda citrininis taip pat ), o plante system nelabai patiko kvapas, na ne mano,mango ar kas ten jame. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Rkatyte,2009 11 30, 15:06]Esu naudojusi abu, o kuris efektyvesnis - neatsakyciau, abu labai patiko, dar kartosiu, bet pas mane plaukai neslenka - naudoju profilaktiskai  4u.gif
Sakyciau bandyk dabar Ciel d'azur - gali pasinaudoti nuolaida, nes mokant pilna kaina jis brangiai gaunasi, o Weledos veliau pabandysi  ax.gif
Papildyta:
Mane irgi labai domina, kaip tik dabar renkuosi ir svarstau - kuris butu patogesnis  4u.gif
Bet kiek atsimenu, tik Rasma gyresi isigijusi Aromastone  ax.gif
[/quote]

[quote=ernesin,2009 11 30, 16:09]Kokius naudoji? 4u.gif

Mano plaukai besipučiantys, ypač kai drėgna, prie šaknų linkę riebaluotis, plaunu kas antrą dieną, tai labai tiko ir patiko Urtekram su dagiais 4u.gif
[/quote]

Rkatyte, aciuks.gif

Papildyta:
[quote=linutiaaa,2009 11 30, 15:38]
gali ir nuo rozmarinu EA, jei yra padauginama, patyriau savo kailiu smile.gif
[/quote]

O kiek lasu yra nepadauginti ir i koki kieki?

Kažkoks vyriškis mūsų blog'e rašė prie šito šampūno, kad jo jau nebegamina ax.gif bet gamina kitų naujų rūšių...
[/quote]
Taip, skaiciau, bet kai kuriose internetinese pard. dar maciau jo... O kas vietoj jo is tu nauju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 30 lapkričio 2009 - 15:43
QUOTE(bryyla @ 2009 11 30, 15:20)
Kažkoks vyriškis mūsų blog'e rašė prie šito šampūno, kad jo jau nebegamina  ax.gif bet gamina kitų naujų rūšių...

Tai va iš jo ir žinau biggrin.gif bet tarkim Holos paskutinį kartą kai buvau jo dar turėjo mirksiukas.gif Tiesa dabar turiu su rožėmis Urtekram šampūną, kolkas tik kartą juo ploviausi plaukus, tai pasirodė analogiškas dagių šampūnui, tik kvapas stipresnis, labai jaučiasi pelargonijų ea jame 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 30, 13:37)
urtekram'e yra sulfatas: sodium coco-sulphate (nezinau, ar visuose).
o druide - ne (nezinau, ar visuose).
Dagių ir rožių šampūnuose tiktrai ne toks ingridientas, o coconut and corn sugar soap, čia gal tavajame Urtekram alavijų šampūne yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 30, 15:52)
Tai va iš jo ir žinau biggrin.gif  bet tarkim Holos paskutinį kartą kai buvau jo dar turėjo mirksiukas.gif Tiesa dabar turiu su rožėmis Urtekram šampūną, kolkas tik kartą juo ploviausi plaukus, tai pasirodė analogiškas dagių šampūnui, tik kvapas stipresnis, labai jaučiasi pelargonijų ea jame 4u.gif
Papildyta:
Dagių ir rožių šampūnuose tiktrai ne toks ingridientas, o coconut and corn sugar soap, čia gal tavajame Urtekram alavijų šampūne yra? ax.gif

Negaliu pakęsti pelargonijų wacko.gif

To minėto kokosų sulfato yra šampūnuose su cukrumi, molžemiu... Bet pirksiu vis tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 30, 14:52)

tai kad as kaip tik roziu ir ziurejau rolleyes.gif biggrin.gif

FULL INGREDIENT LIST:
Aqua, aloe barbadenisis gel*, cocoamido propyl betaine, coco glucoside, sodium coco-sulphate, glycerin*, citric acid, glyceryl oleate, pelargonium graveolens oil*, rosa damascena extract*, jasminium officinale extract*, citral^, citronellol^, linalool^, geraniol^, limonene^. (* = from organic farming, ^ = from essential oil). No other ingredients added.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 30, 15:20)
O kokius dar esi naudojusi Urtekram? Bandei su molžemiu?  ax.gif kaip tik dabar dairausi pirkti Urtekram šampūną...

Bandžiau su alijošium - nepatiko, greitai riebaluodavosi plaukai

Su ruduoju cukrum - patiko

Su Henna (beje jis irgi su molžemiu) - patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 30, 17:22)
tai kad as kaip tik roziu ir ziurejau  rolleyes.gif biggrin.gif

FULL INGREDIENT LIST:
Aqua, aloe barbadenisis gel*, cocoamido propyl betaine, coco glucoside, sodium coco-sulphate, glycerin*, citric acid, glyceryl oleate, pelargonium graveolens oil*, rosa damascena extract*, jasminium officinale extract*, citral^, citronellol^, linalool^, geraniol^, limonene^. (* = from organic farming, ^ = from essential oil). No other ingredients added.

Daddygirl, gal netyciai zinai koks putoklis yra Weledos rozmarinu sampune? Man nuo jo atsirado pleiskanu ir niezejo galva schmoll.gif O va faith in nature man tinka, nesukelia problemu, nors vienai pazystamai netiko, nes ta pati beda atsirado.
Bet idomu kodel zmones ilga laika naudoje sampunus su SLS neturejo tokiu bedu, o va isbando atrodo su silpnesne putojancia medziaga, ir atsiranda niezejimas. Mistika kazkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 30, 15:52)

QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 30, 16:22)
tai kad as kaip tik roziu ir ziurejau  rolleyes.gif biggrin.gif

FULL INGREDIENT LIST:

Taip išeitų, kad tai ką paryškinau savame poste ir tavame yra viena ir tas pats, nes aš tą ingridientą perskaičiau angiškame aprašyme, o tu kur INCI rolleyes.gif Abu yra ant to pačio buteliuko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasucci @ 2009 11 30, 16:30)
Daddygirl, gal netyciai zinai koks putoklis yra Weledos rozmarinu sampune?

Weledoje berods pats SLS yra.
Atsakyti
Bet idomu kodel zmones ilga laika naudoje sampunus su SLS neturejo tokiu bedu, o va isbando atrodo su silpnesne putojancia medziaga, ir atsiranda niezejimas. Mistika kazkokia doh.gif
[/quote]

Va va ir as siandien ta pati pagalvojau, kad gyvenime nenieztejo galvos, kol nepradejau naudot naturaliu sampunu... Man butent prasidejo sitas smagumas, kai pradejau Bema is KN naudot.. pirma isbandziau sebuma eguliuojanti ir.... prasidejo, keiciau kitais Bema sampunais - tas pats,,, nors siaip pats plaukas ir pojutis issiplovus buna good.gif Bet po keletos dienu, kai pradeda riebaluotis, pradeda niezeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 11 30, 17:30)
Daddygirl, gal netyciai zinai koks putoklis yra Weledos rozmarinu sampune? Man nuo jo atsirado pleiskanu ir niezejo galva  schmoll.gif  O va faith in nature man tinka, nesukelia problemu, nors vienai pazystamai netiko, nes ta pati beda atsirado.
Bet idomu kodel zmones ilga laika naudoje sampunus su SLS neturejo tokiu bedu, o va isbando atrodo su silpnesne putojancia medziaga, ir atsiranda niezejimas. Mistika kazkokia  doh.gif

As siandien nusipirkau WELEDOS su rozmarinais, tai neduokdie prades nieztet doh.gif nes nuo NS nieztedavo..
Atsakyti