QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 29, 21:25)
Na o aš šiandien simašiau eilinę kaukę-prausiklį keletui dienų (~40-50 ml, sunku vertinti iš akies)
Sudėtis gan turtinga, stengiausi nieko nepadauginti
Dėjau: virinto vandens, balto ir žalio molių (žalio truputį daugiau), alijošiaus gelio, gintaro, varnalėšų ir ramunėlių miltelių, šiek tiek ananasų miltelių, 2 l. šalavijų EA, 5 l. rožinių pelargonijų EA, 5 l. niauolio EA, ricinos aliejaus, glicerino, Syramena cukraus. Veiduką nuvalė nuostabiai, oda labai skaisti atrodo, poros sutrauktos
Laikiau ~15min, nes pradėjo džiūti ir taukti odą (kai žalio molio dedu nedaug, netraukia šitaip). Nusiplovus užsitepiau Rejuvenating kaukę ir ką jūs manot, po kokių 10 min žiū į veidrodį - paraudusiosos tos vietos, kur tepta kaukė, išskyrus smakrą
O man gyvenime nėra veidas raudęs nuo kosmetikos
Tai ir galvoju, ar čia taip sureagavo oda po molio užtepus Rejuvenating (nes nuplovus molį jokio praudimo nebuvo), ar kad privariau visokių gerai valančių medžiagų, pvz. ananaso miltelių
Nors jų dėjau tikrai nedaug. Prieš ta visas sudedamąsias dalis jau buvau išbandžiusi veidui, išskyrus ananasus ir šalavijus... Va tai tau detektyvas
Oda jau rimsta, raudonis buvo nedidelis, nedegino, bet vistiek labai jau įdomu...
tikrai turtingai pasikaukinai
o gal vis tik padauginai milteliu?
kai dabar toki maza kieki, man atrodo, labai lengva padaugint
nors tu, zinoma, gali atsakyti: nespresk pagal save
tokiam kiekiui kaukes turbut tik po kelias kruopelytes milteliu reiktu?..
arba gal tikrai ingridientu kieki mazint, tik pvz po dvieju rusiu miltelius vienam kartui - pvz ramuneles ir gintaras...
o suki prausiklyje tai, zinok, galvoju bet koks cukrus gali but
as iberiau siek tiek visiskai balto ant virsaus - pastovejes toj geltonoj masej, jis irgi gelsvas pasidare
zinau, kad jie raso natural, bet idomu vistiek, ka jie vadina 'natural'
nu, is sportinio intereso tai tikrai noreciau ju paklaust, koki tiksliai cukru naudoja, bet jau bijau jiems ikyret