Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 10:22)
Aš bandžiau, labai nepatiko mano veidui, pradėjo badyti, perštėti(dariau su mielėmis) ir dar kaip nudažė odos spalvą, tai kelias dienas atplaudnėjau doh.gif

geltonai? O kas čia per receptas su mielėmis?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 10:25)
geltonai? O kas čia per receptas su mielėmis?

Taip, labai geltonai biggrin.gif Receptas mano sugalvotas, tiesiog mielės sumaišytos su lašu pieno ir įberta ciberžolės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 11:29)
Taip, labai geltonai biggrin.gif Receptas mano sugalvotas, tiesiog mielės sumaišytos su lašu pieno ir įberta ciberžolės mirksiukas.gif

Aha,dazo tai labai gerai. biggrin.gif

O tu visa veida tepei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 10:22)
Aš bandžiau, labai nepatiko mano veidui, pradėjo badyti, perštėti(dariau su mielėmis) ir dar kaip nudažė odos spalvą, tai kelias dienas atplaudnėjau doh.gif

Tikiu, nes as per velykas kiausinius esu daziusi su ciberzole - isejo ryskiai geltoni biggrin.gif dar esu plikiusi chna su ciberzoles nuoviru, nes norejau isgaut auksini atspalvi ir tikrai pavyko. Bet ant veido ne uz ka netepciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 25, 10:33)
O tu visa veida tepei? g.gif

Taip, išskyrus aplink akis mirksiukas.gif

QUOTE(ragana @ 2009 11 25, 10:37)
Bet ant veido ne uz ka netepciau  schmoll.gif

Aš nesusigalvojau, kažkur perskaičiusi tokią kaukę buvau, o ir Jiva net kremą su ciberžole turi, kuris skaitosi valantis odą ar kažkas panašaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 25, 11:37)
Tikiu, nes as per velykas kiausinius esu daziusi su ciberzole - isejo ryskiai geltoni  biggrin.gif dar esu plikiusi chna su ciberzoles nuoviru, nes norejau isgaut auksini atspalvi ir tikrai pavyko. Bet ant veido ne uz ka netepciau  schmoll.gif

Bet galima. biggrin.gif Valo oda, gydo spuogelius ir t.t. Tik geriau naudoti veidui,jei zinai kad niekur nereiks eiti, nes lieki geltona.
Reiks bandyti gal labai maza kieki. ernesin, o tau ir su aliejum nenusivale ar kokiu pieneliu? Turetu, nes kurkuma netirpsta vandenyje, tai gal su aliejumi pavyktu. g.gif

Netgi rekomenduoja vaikuciams, jei turi problemu su oda, berimai ir pan. Tai sako reikia ismirkyti rubelius (kasdieninius, nes jie jau bus sugadinti ) kurkumoj ir rengti tokiais rubeliais ( aisku sausais ax.gif ).
Atsakyti
Toks 4u.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 25, 10:44)
na.
Reiks bandyti gal labai maza kieki. ernesin, o tau ir su aliejum nenusivale ar kokiu pieneliu? Turetu, nes kurkuma netirpsta vandenyje, tai gal su aliejumi pavyktu. g.gif

Viskuo valiau, net pilingavau biggrin.gif Savaime po trijų dienų nusiplovė. Pamenu pirmąją dieną į pokalbį dėl darbo turėjau eiti, tai su mineraline prisipudravau, jog nepamanytų kad sergu kuo, bet baltinukų apykaklė grįžus kokia buvo, tai geriau neklauskit doh.gif

Beja draugė baisiai patenkinta tuo jiva kremu, nes sureguliavo odos riebumą T-zonoje, pati negalėjau patikėti, kad pasitepusi šiuo kremu gali oda būti matinė wub.gif Bet kadangi apie šį gamintoją nei viena čia nepasisako, tai vietoj kremo išbandžiau ciberžolę doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 25 lapkričio 2009 - 10:51
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 25, 10:44)
Bet galima. biggrin.gif  Valo oda, gydo spuogelius ir t.t. Tik geriau naudoti veidui,jei zinai kad niekur nereiks eiti, nes lieki geltona.

Netgi rekomenduoja vaikuciams, jei turi problemu su oda, berimai ir pan. Tai sako reikia ismirkyti rubelius (kasdieninius, nes jie jau bus sugadinti ) kurkumoj ir rengti tokiais rubeliais ( aisku sausais  ax.gif  ).

Aisku galima wink.gif bet jei bandyt, tai labai maza kieki ir paieskojus info su kuo geriau maisyt, kad netapt labai geltona biggrin.gif ir kad nebutu su veido oda kaip su tais rubeliais... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 10:49)
Viskuo valiau, net pilingavau biggrin.gif Savaime po trijų dienų nusiplovė.

Bet kadangi apie šį gamintoją nei viena čia nepasisako, tai vietoj kremo išbandžiau ciberžolę doh.gif  biggrin.gif

įsivaizduoju, kaip turėjai atrodyti lotuliukas.gif Gal nerizikuosiu aš su kurkuma biggrin.gif

jei gautum pilną sudėtį to kremo, tai pakomentuotumėm. Thomas Philips pažiūrėjau kažkokį ajurvedinį kremą grynai iš sportinio intereso, tai antru numeriu eina mineral oil doh.gif Jivą kažkada esu žiūrinėjusi internete, bet niekaip neprisimenu, ar normalios ten sudėtys, ar naftinės sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 25, 10:54)
jei gautum pilną sudėtį to kremo, tai pakomentuotumėm. Thomas Philips pažiūrėjau kažkokį ajurvedinį kremą grynai iš sportinio intereso, tai antru numeriu eina mineral oil  doh.gif Jivą kažkada esu žiūrinėjusi internete, bet niekaip neprisimenu, ar normalios ten sudėtys, ar naftinės sad.gif

Parašysiu draugei, kad atsiųstų pilną sudėtį mirksiukas.gif Kiek pamenu mineral oil ten berods nėra, bet kai turėsim pilną panosėje, gal bus aiškiau mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa jei ji dar nebus dėžutės išmetusi, nes ant pačio kremo turbūt gali nebūti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 25, 10:08)

taip, butent sis smile.gif aciu 4u.gif
Ir dar, priminkite man uzuomarsai, kur vilniuje realiai galeciau paciupineti Nveypudras ax.gif
siandien pasiradiau saulaisvadieni, tadnukeliausiu ikinimfali ir darkur nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 25, 11:07)
Ir dar, priminkite man uzuomarsai, kur vilniuje realiai galeciau paciupineti Nveypudras ax.gif

Jakšto gatvės Sveikuose produktuose wink.gif
Atsakyti