QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 29, 22:25)
Na o aš šiandien simašiau eilinę kaukę-prausiklį keletui dienų (~40-50 ml, sunku vertinti iš akies) Sudėtis gan turtinga, stengiausi nieko nepadauginti Dėjau: virinto vandens, balto ir žalio molių (žalio truputį daugiau), alijošiaus gelio, gintaro, varnalėšų ir ramunėlių miltelių, šiek tiek ananasų miltelių, 2 l. šalavijų EA, 5 l. rožinių pelargonijų EA, 5 l. niauolio EA, ricinos aliejaus, glicerino, Syramena cukraus. Veiduką nuvalė nuostabiai, oda labai skaisti atrodo, poros sutrauktos Laikiau ~15min, nes pradėjo džiūti ir taukti odą (kai žalio molio dedu nedaug, netraukia šitaip). Nusiplovus užsitepiau Rejuvenating kaukę ir ką jūs manot, po kokių 10 min žiū į veidrodį - paraudusiosos tos vietos, kur tepta kaukė, išskyrus smakrą O man gyvenime nėra veidas raudęs nuo kosmetikos Tai ir galvoju, ar čia taip sureagavo oda po molio užtepus Rejuvenating (nes nuplovus molį jokio praudimo nebuvo), ar kad privariau visokių gerai valančių medžiagų, pvz. ananaso miltelių Nors jų dėjau tikrai nedaug. Prieš ta visas sudedamąsias dalis jau buvau išbandžiusi veidui, išskyrus ananasus ir šalavijus... Va tai tau detektyvas Oda jau rimsta, raudonis buvo nedidelis, nedegino, bet vistiek labai jau įdomu...
Oho kokia sudėtis man kai kas pirmą kartą girdima - tai ramunėlių ir ananasų milteliai. Iš kur tokių gauni ?