Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 29, 22:25)

Na o aš šiandien simašiau eilinę kaukę-prausiklį keletui dienų (~40-50 ml, sunku vertinti iš akies)rolleyes.gif Sudėtis gan turtinga, stengiausi nieko nepadauginti smile.gif Dėjau: virinto vandens, balto ir žalio molių (žalio truputį daugiau), alijošiaus gelio, gintaro, varnalėšų ir ramunėlių miltelių, šiek tiek ananasų miltelių, 2 l. šalavijų EA, 5 l. rožinių pelargonijų EA, 5 l. niauolio EA, ricinos aliejaus, glicerino, Syramena cukraus. Veiduką nuvalė nuostabiai, oda labai skaisti atrodo, poros sutrauktos smile.gif Laikiau ~15min, nes pradėjo džiūti ir taukti odą (kai žalio molio dedu nedaug, netraukia šitaip). Nusiplovus užsitepiau Rejuvenating kaukę ir ką jūs manot, po kokių 10 min žiū į veidrodį - paraudusiosos tos vietos, kur tepta kaukė, išskyrus smakrą g.gif O man gyvenime nėra veidas raudęs nuo kosmetikos ax.gif Tai ir galvoju, ar čia taip sureagavo oda po molio užtepus Rejuvenating (nes nuplovus molį jokio praudimo nebuvo), ar kad privariau visokių gerai valančių medžiagų, pvz. ananaso miltelių g.gif Nors jų dėjau tikrai nedaug. Prieš ta visas sudedamąsias dalis jau buvau išbandžiusi veidui, išskyrus ananasus ir šalavijus... Va tai tau detektyvas smile.gif Oda jau rimsta, raudonis buvo nedidelis, nedegino, bet vistiek labai jau įdomu... ax.gif

Oho kokia sudėtis man kai kas pirmą kartą girdima - tai ramunėlių ir ananasų milteliai. Iš kur tokių gauni bigsmile.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 29, 23:25)
Ar oda nesikrapizina po tokio šveitiklio? g.gif Nedrįsčiau tirščių ant veido tepti..

ne,man niekada nesikaprizino po sveitimo kavos tirsciais, tik 1 karta per savaite sveiciu veida. Kartais truputi parausta, bet tikrai ne nuo kavos tirsciu,o nuo intensyvesniu sukamuju judesiu,tiesiog uzkaista suaktyvintas kraujas, bet greit nurimsta
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2009 11 29, 23:37)
Oho kokia sudėtis man kai kas pirmą kartą girdima - tai ramunėlių ir ananasų milteliai. Iš kur tokių gauni bigsmile.gif  g.gif ?

Nu gi iš Monicos smile.gif Varnalėšos ir ananasai riebiai odai gerai, o ramunėlės ramina.. tai klausimas, kaip mišinyje visi veikia kartu smile.gif
Atsakyti

dar perskaiciau, kad veida galima sveist kava su medum.tinka visiems odos tipams smile.gif
Atsakyti
jau antra karta kasausi galva kaip kokia "bluse",nesuprantu ar varnalesu aliejus, ar rozmarinu ea, ar kanapiu sampunas ir kanapiu kondicionierius cia man suerzina?gal kuri esate jau esate turejusi pasikasymu tokiu,kazkaip manau, kad cia rozmarinu ea
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 29, 23:00)
jau antra karta kasausi galva kaip kokia "bluse",nesuprantu ar varnalesu aliejus, ar rozmarinu ea, ar kanapiu sampunas ir kanapiu kondicionierius cia man suerzina?gal kuri esate jau esate turejusi pasikasymu tokiu,kazkaip manau, kad cia rozmarinu ea

Tikimybė yra, kad nuo šampūno su kanapėmis(sudedamosios dalies ALS).
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 30, 00:03)
Tikimybė yra, kad nuo šampūno su kanapėmis(sudedamosios dalies ALS).

kas per zveris ALS?
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 29, 18:51)
Summer viska gi parase: lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesuprantu sito kikenimo, nes ant kremo labai aiskiai parasyta, kad jis yra autobronzatas, tik mazas kiekis, o ne kremas su morkom tongue.gif
As ji turiu, bet kadangi mano oda balta, tai ne itin jis man parudina veida, gal vos vos. Vasara gal kiek tamsiau nurudindavo g.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 29, 19:32)
As sveiciu kuna ir veida paprasciausiais kavos tirsciais

Net ir turint labai tobulai nekaprizinga oda niekada jos negalima sveisti kavos tirsciais, nes kaip H raso "oda ne grindys, jos nereikia sveisti". O kavos tirsciai veidui yra ganetinai ziarus budas, net jei dabar oda ir nesikaprizina, visad reikia tureti galvoje, kad oda apie viska, ka jai padarai primins po 10 metu. Jie ardo odos apsaugini sluoksni, ja labai lengvai galite pazeisti, o dar gali pradeti kimstis poros, todel vertetu susirasti specialiai veidui skirta svelnu sveitikli.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 11 30, 00:07)
nesuprantu sito kikenimo, nes ant kremo labai aiskiai parasyta, kad jis yra autobronzatas, tik mazas kiekis, o ne kremas su morkom  tongue.gif
As ji turiu, bet kadangi mano oda balta, tai ne itin jis man parudina veida, gal vos vos. Vasara gal kiek tamsiau nurudindavo  g.gif
Net ir turint labai tobulai nekaprizinga oda niekada jos negalima sveisti kavos tirsciais, nes kaip H raso "oda ne grindys, jos nereikia sveisti". O kavos tirsciai veidui yra ganetinai ziarus budas, net jei dabar oda ir nesikaprizina, visad reikia tureti galvoje, kad oda apie viska, ka jai padarai primins po 10 metu. Jie ardo odos apsaugini sluoksni, ja labai lengvai galite pazeisti, o dar gali pradeti kimstis poros, todel vertetu susirasti specialiai veidui skirta svelnu sveitikli.

reiks susimastyti tuomet blink.gif o kunui taip pat ne?
del to krizenimo as taip pat nesupratau, bet nerasiau nieko tiesog
gal supermamos patasite veido odos sveitikliu, gerai isvalanciu oda, nuvalanciu negyvasias lasteles, gal ir poras pravalanciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 29 lapkričio 2009 - 23:14
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 29, 23:07)
kas per zveris ALS?

ammonium laureth sulphate, juk jau dauguma čia rašė, jog nuo šio putoklio atsiranda pleiskanų ir niežti galvą, kažkuri jį net vadina "agresyviu" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 29, 22:25)
Na o aš šiandien simašiau eilinę kaukę-prausiklį keletui dienų (~40-50 ml, sunku vertinti iš akies)rolleyes.gif

Summer, kokia idomus prausiklis-kauke bigsmile.gif Tu ja naudoji, kaip suprantu, panasiai kaip kauke su moliu, na tokia jos paskirtis, ar taip? 4u.gif
Atsakyti
Aš vakar dariausi kaukę iš jogurto, banano ir makadamijų al. Laikiau neypatingai ilgai, gal apie 15min, bet veidas po to tiesiog degė verysad.gif
Atsakyti